Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:06:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , si pogledala slikico? sem, sem že odgovorila ...pa nekaj priložla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:09:32
|
|
|
|
gold fish
|
bubi maš mail
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:11:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* meni to ne bi bilo smešno če pa hoče jest,zakaj ji nebi dala ja, valjda da ji daš, če je lačna.... sem hotela napisat, da jaz čez dan poskrbim, da dovolj je in ponoči ne more bit lačna. Bi bila to bolj razvada. glede na količino tebi 2 konkretna obroka ponoči zmaže, al pa 3 malo manj konkretne. Koliko potem poje v 24 urah? IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo pa zvija,po dolgem času danes o, bogica mala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:13:11
|
|
|
|
gold fish
|
...čakam na kaki mail pa nič.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:22:16
|
|
|
|
Marsy
|
Spet jst - spet vprašanje . Ker moja mala ponoči še pridno papca - 2x al pa 3x in ker imam jaz probleme in ne zaspim nazaj (kar pomeni, da se mi dan lahko začne ob 3h zjutraj), mi je patronažna sestra svetovala, naj ji zvečer pred dojenjem dam malo riževe kašice. Pediater je pa rekel, da je treba pač otroku v 1. letu ustreči, pa četudi bi preveč jedel (patronažna je to komentirala kao 'on ki vse noči mirno prespi, lahko to govori...'). Jaz sem najprej mislila, da bi ji dala NOVALAC nočno formulo. Patronažna pa pravi, da imajo dojenčki po tem radi prebavne težave, sploh krče in zaprtost. Ima katera izkušnje s tem? Za žitno kašico mi je pa priporočila od Milupe ali od Nestleja. Kao da to najlaže sprejmejo. Ampak to je treba najprej mleko pripravit, pol pa to kašico v pripravljeno mleko dat in zmešat. Mala je bila ta teden stara 4 mesece in jaz ne bi prav zelo hitela z dodajanjem... Kakšne izkušnje imate ve?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:23:53
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,čez dan je ko je lačna,lahko bi rekla kar veliko.Ponoči pa se prebuja in mrda.In zdaj cel teden,sem ji kar konkretno naredila za jest,se je najedla,itak da v spanju,pan mir-spala dalje.Pa s tem,da preden gre spat tudi poje celo flaško novalaca.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:24:29
|
|
|
|
Marsy
|
Aja no, pa danes je obletnica, odkar sem naredila nosečnostni test . Tako da zdaj eno leto veva, da je še eno bitje z nama . Nekako se vse bolj tega zavedava . In tudi na forum sem se na ta dan prijavila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:25:24
|
|
|
|
gold fish
|
...pozna katera mleko od babylove...lara mislim,da ga maš ti za tvojo lariko? normalno kaka po njem? komentarje prosim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:26:15
|
|
|
|
Marsy
|
A je mogoče katera od vas že spet nosečka? Mojmu lubijo so naredili bratca, ko je bil star 4 mesece - kar hitro. Men je pa G rekla, da 2 leti ne smemo nič zaradi carskega reza .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:26:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Aja no, pa danes je obletnica, odkar sem naredila nosečnostni test . Tako da zdaj eno leto veva, da je še eno bitje z nama . Nekako se vse bolj tega zavedava . In tudi na forum sem se na ta dan prijavila. ....za prejšnji post pa ne vem odgovora..... ...pa glede maila, ki si mi ga poslala, še tud nisem kaj dosti delala ...smo bli 3 dni brez elektrike
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:27:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Men je pa G rekla, da 2 leti ne smemo nič zaradi carskega reza . ni čisto tako...kar nekaj jih zanosi kjub cr... ...je pa res boljše, da je vmes presledek, da se vse porihta tam kjer je bilo operirano
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:30:30
|
|
|
|
Marsy
|
Ma meni ta rana oz. brazgotina kar ni preveč všeč . Še vedno je nekako oteklina, boli tudi še kdaj. Masiram s kontrakelom. Ena mi je rekla, da mi sigurno raste divje meso, če se še vedno pozna 'bula'... Glede maila pa nič ne zamerim - ko boš pogledala, boš in če te bo kaj zanimalo, pa vprašaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:30:47
|
|
|
|
arabela*
|
ne vem,kaj je M danes,zvija,tak da joka,pa zaspi,pa......
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:33:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pozna katera mleko od babylove...lara mislim,da ga maš ti za tvojo lariko? normalno kaka po njem? komentarje prosim jaz nekako ne upam..... čeprav je cena mamljiva Zakaj? Ko je bil bubi so ravno bili neki problemi s tem mlekom in so ga morali umaknit iz prodaje (mislim, da št. 1). Čeprav.... isto mleko je v njihovih mlečnih kašicah, to pa je jedel
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:34:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Ma meni ta rana oz. brazgotina kar ni preveč všeč . Še vedno je nekako oteklina, boli tudi še kdaj. Masiram s kontrakelom. Ena mi je rekla, da mi sigurno raste divje meso, če se še vedno pozna 'bula'... jaz sem prvič tud imela ful izboklino.....zdaj pa imam tak fajn gladko.....pa še manjši rez je kot prvič..... mi ni najbolj jasno... ..mi je pa soseda pokazala, da ona sploh ni imela šivov...so ji samo lepili...je bila 5 dni po cr, pa se skoraj nič ni več videlo ...ma izbolklina ti bo zginila, pa ne bo panike....ni kakega divjega mesa....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:34:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne vem,kaj je M danes,zvija,tak da joka,pa zaspi,pa...... božček mali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:36:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pozna katera mleko od babylove...lara mislim,da ga maš ti za tvojo lariko? normalno kaka po njem? komentarje prosim jaz nekako ne upam..... čeprav je cena mamljiva Zakaj? Ko je bil bubi so ravno bili neki problemi s tem mlekom in so ga morali umaknit iz prodaje (mislim, da št. 1). Čeprav.... isto mleko je v njihovih mlečnih kašicah, to pa je jedel saj zato.... ...mi je kolegica danes pokazala, ko je bila z malo pri meni na obisku.....je 1 dan mlajša od našega.....pa je rekla, da 800g pakunga stane nekaj več kot 5€ ...jaz pa dam za Aptamil1 - 15€
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:37:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne vem,kaj je M danes,zvija,tak da joka,pa zaspi,pa...... je kaj novega jedla?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:38:14
|
|
|
|
gold fish
|
gloria , gloria - kje si se izgubila? ..čakam na mail, pa ništa.... ..bom spet šla v bano, pol bom pa v obdelavi.... ..ne danes se ne grem namakat....gre preveč vode
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:39:37
|
|
|
|
gold fish
|
< Sporočilo je popravil gold fish -- 31.1.2009 22:40:41 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:41:08
|
|
|
|
*bubi*
|
, sem še ravno ujela tisto drugo vrstico nič ne bo podaljšanja
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:41:33
|
|
|
|
*bubi*
|
a zdaj pa si še prvo zbrisala?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:43:52
|
|
|
|
gold fish
|
.....lara in kahlo.... naš tud ful zaspi, ko posluša to.......Somewhere Over The Rainbow
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:44:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , sem še ravno ujela tisto drugo vrstico nič ne bo podaljšanja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:44:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* a zdaj pa si še prvo zbrisala?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
pleničkeklitiaKakšne pleničke kupujete oz. katere privoščite svojim otrokom?
Pampers so najdražje ampak po številnih poskusih tudi najboljše.Pampers (
48%)
Huggies (
2%)
znamka dm (
18%)
znamka Mueller (
17%)
drugo (
15%)
Število vseh glasov: 65Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!