Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:44:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya fiši,to ko si od csd dobila ali še boš,pošlješ na firmo.... zakaj pa niso pol počakali, da mi še to iz csd dopišejo mi je malo čudno to..... nevem,jaz sem od firme dobila tisti obračun..... to iz csd pa spodaj piše,da je treba posredovat delodajalcu čimprej..... saj na dursu imajo mislim da podatke......ne bo treba izpolnjevat...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:45:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya fiši,to ko si od csd dobila ali še boš,pošlješ na firmo.... kaj to mam kaki rok do kdaj je treba... 31.3 ...mora bit porihtano...al jaz kaj bluzim zdaj ..nisem še čisto civilizirana ..grem zdaj v vročo bano... Piše: ta del obvestila obvezno takoj posredujte svojemu delodajalcu. Meni pa na magnetni tabli visi Bom takoj v kuverto zapakala in jutri v kaslc vrgla
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:45:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya fiši,to ko si od csd dobila ali še boš,pošlješ na firmo.... zakaj pa niso pol počakali, da mi še to iz csd dopišejo mi je malo čudno to..... ne, saj ti ne bi firma tega dopisala.... to je po moje bolj info za firmo, da so bili izplačani dohodki. Ne vem.... ugibam. zdaj sem pa čist ... .... saj ne rabim več dohodnine pisat..dobim info izračun in je to to...al sem spet kje v kameni dobi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:46:48
|
|
|
|
gold fish
|
..no vidim, da sta že odgovorile ...pol je tak ok...mogoče je pa naš csd kar sam poslal v firmo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:47:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... saj ne rabim več dohodnine pisat..dobim info izračun in je to to...al sem spet kje v kameni dobi tako je.... mislim prvi del, ne tisti zadnji
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:47:43
|
|
|
|
arabela*
|
ni treba več pisat dohodnine.......
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:48:38
|
|
|
|
arabela*
|
pa te liste vse si shrani,da si boš sama izračunala,koliko ti bojo povrnili.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:49:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..no vidim, da sta že odgovorile ...pol je tak ok...mogoče je pa naš csd kar sam poslal v firmo ne,po moje boš jutri dobila.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:52:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..no vidim, da sta že odgovorile ...pol je tak ok...mogoče je pa naš csd kar sam poslal v firmo ne,po moje boš jutri dobila. jutri ne, ker pri nas ne nosi pošte...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:55:44
|
|
|
|
gold fish
|
babnce...sem vama rekla, da mamo krst ne.... sem si na brzino vse namislila, pol nisem mogla vabil sprintat, ker sem bla v kameni dobi...., no včeraj popoldan mi je uspelo in sem nesla na pošto...pa poslala med gdrugim tud tastu in tašči, ker se nismo videli od 28.12, pa slišali tud samo 1, no 2x.....jaz nič.... In sta danes dobila pošto, da mamo krst.... pa do zdaj nista še nič klicala.. kaj mislita, da ju je kap zadela...kar na lepem pošta ...pa taka vsebina ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:56:31
|
|
|
|
gold fish
|
sta še sploh tu...bubi in saraya
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:57:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish sta še sploh tu...bubi in saraya ja
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:58:06
|
|
|
|
arabela*
|
pa si ziher,da sta že dobila pošto?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:59:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish sta še sploh tu...bubi in saraya ja.... sem na dveh frontah pa razmišljam, od kje so na CSDju tak znesek dobili, kot piše na obvestilu Jaz takega denarja nisem nikoli videla
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 30.1.2009 22:00:08 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 21:59:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa si ziher,da sta že dobila pošto? sem pri ostalih preverila..pa so jo vsi....pa niso iz mb...onadva pa sta......razen če tu par km traja 1 teden. ....pol bo pa itak prepozno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:00:50
|
|
|
|
*bubi*
|
kaj imate ta vikend krst?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:01:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish sem pri ostalih preverila..pa so jo vsi....pa niso iz mb...onadva pa sta......razen če tu par km traja 1 teden. ....pol bo pa itak prepozno kaj boš naredla,če ne bosta nič javla?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:01:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish sta še sploh tu...bubi in saraya ja.... sem na dveh frontah pa razmišljam, od kje so na CSDju tak znesek dobili, kot piše na obvestilu Jaz takega denarja nisem nikoli videla
< Sporočilo je popravil gold fish -- 30.1.2009 22:02:23 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:01:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kaj imate ta vikend krst? naslednji
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:02:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish sem pri ostalih preverila..pa so jo vsi....pa niso iz mb...onadva pa sta......razen če tu par km traja 1 teden. ....pol bo pa itak prepozno kaj boš naredla,če ne bosta nič javla? nič.....in živeli so srečno naprej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:03:40
|
|
|
|
*bubi*
|
, se je meni zdaj isto zgodilo, ko sem hotela odgovorit
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:04:02
|
|
|
|
gold fish
|
..ma sem žleht ...pa ne saj nisem.....mogoče pa nas pred cerkvijo presenetita
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:04:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish nič.....in živeli so srečno naprej kako pa to,da nič ne pokliče
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:04:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , se je meni zdaj isto zgodilo, ko sem hotela odgovorit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 22:06:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish nič.....in živeli so srečno naprej kako pa to,da nič ne pokliče nima časa, ker je v penziji...... ne vem .... je 1x moža klicala pa vprašala kak je pikec...da mora že velik bit....pa je rekel...ja skoraj že hodi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
ali ste prevarali svojega partnerjaSparkda (
17%)
ne (
61%)
to je nekaj najgršega (
6%)
nikoli ne bi to naredil (
14%)
razmišljam o tem (
2%)
Število vseh glasov: 355Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!