Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 10:02:32
|
|
|
|
pf
|
Zdaj sem ravno gledala na netu. Včeraj ni bila polna luna, ampak pazi "prazna luna".
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 10:04:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Punce, rabim pomoč. Vem, da o tem dosti pišete, ampak do sedaj nisem rabla in tudi nisem tako sledila temu. Jaz se moram malo naspat in bi rada probala dat zvečer Galu malo dodatka v moje mleko, mogoče bo potem bolj sit in bo bolj dolgo spal. Zdaj pa nekatere govorite o Aptamilu, nekatere o Novalacu al kak že? Tiste, ki imate izkušnje s tem, prosim pomoč, kaj naj mu dam in koliko, če zmešam v moje mleko? zakaj pa v tvoje mleko ...to se zmeša z vodo..... Jaz poznam samo Aptamil, Novalaca ne.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 10:10:16
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Punce, rabim pomoč. Vem, da o tem dosti pišete, ampak do sedaj nisem rabla in tudi nisem tako sledila temu. Jaz se moram malo naspat in bi rada probala dat zvečer Galu malo dodatka v moje mleko, mogoče bo potem bolj sit in bo bolj dolgo spal. Zdaj pa nekatere govorite o Aptamilu, nekatere o Novalacu al kak že? Tiste, ki imate izkušnje s tem, prosim pomoč, kaj naj mu dam in koliko, če zmešam v moje mleko? zakaj pa v tvoje mleko ...to se zmeša z vodo..... Jaz poznam samo Aptamil, Novalaca ne..... Vem, da se zmeša z vodo, samo imam svojega mleka dovolj, pa bi mu raje dala tja, kot pa v vodo. Bi pa dala seveda manj, kot v vodo.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 10:11:29
|
|
|
|
gold fish
|
pf - v teh kašicah je že to nadaljevalno mleko not. ....ne vem zakaj bi prah v svoje mleko zamešala...... pol je po moje več možnosti, da napenja.... ..ne vem no, tak pač jaz razmišljam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 10:41:04
|
|
|
|
pf
|
Gold fish to kašico, ki jo imam jaz piše gor, da se meša z nadaljevalnim mlekom. Še primer je gor posebno za dojenček piše zraven. Lahko pa se meša samo z vodo, ali pa dodaš sadje zraven. Zato jaz dam svoje mleko, ker če se lahko meša z nadaljevalnim, primer je dan za Milumil, potem se lahko meša tudi z mojim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 10:44:15
|
|
|
|
pf
|
Imam pa tudi eno škatli milupa kašice riž z malinami. Tega še ne bo jedla, ampak tu pa piše, da se meša samo z vodo. Tak, da jaz ji raje tisto prvo varianto dam z mojim mlekom, čeprav gre z prekuhano vodo tudi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 11:04:38
|
|
|
|
lana luna
|
dober dan... midve s Saro čičava tlele skupej pri računalniku, pa mal bereva. je tko pridna k gleda v ekran dons je naša tut spančkala do desetih. ob petih sem jo podojila, pol sem pa za 4 ure pobegnila. Saro je pa očka merkal, pa ji ob 8h, pa 9h dudico dal k se je zbudila, ob desetih sta pa vstala. ja jest sem ful ponosna na svojga , k je pridkan, pa dostkrat sam Saro merka da mami mal pobegne. pa posesa tut velikrat, pa zdj je že dvakrat on delal pico za južno. pa zaktrk mi je u postlo prnesu. je pridkan očka naš Sara tut ful rokice papca. se ful zamoti s tem no zdj greva pa midve s Saro mal pospravljat po stanovanju, k mava precej nametano vse... pa se bova še kej oglasile. pa pa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 11:07:13
|
|
|
|
lana luna
|
jaz ji stopala glodam nonstop,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak so caki caki,ko so take mini in debele......... jest tudi, pa se ji tko fajn zdi, da se pol smejčka kot bi se rezgetala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 11:09:20
|
|
|
|
lana luna
|
naša že full to prakticira.Vedno ko je nahrbtu,ko se previjama,mi gre na trebuh,ma nonstop se mi obrača. Iz trebuha na hrbet pa še ne.. naša pa na previjalni ful ritko u luft meče, pa kr poskakuje. jest jo pa pol lovim s plenico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 11:10:55
|
|
|
|
lana luna
|
.ju3 povem podrobnosti komi čakam... tele zgodbice o taščah so vedno sočne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 11:11:23
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ..ju3 povem podrobnosti . pe 11 minut bom pa ja počakala..... hahaha firbec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 11:12:57
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes pa ima naša pupa 5 mesec čestitke pa tudi Kaji
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 11:14:12
|
|
|
|
lana luna
|
"prazna luna" ja al pa mlaj, na ene deluje isto kot polna luna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 11:15:07
|
|
|
|
lana luna
|
zdj sm pa po. strani naklofala pa res morm jt... pa pa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 11:19:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Punce, rabim pomoč. Vem, da o tem dosti pišete, ampak do sedaj nisem rabla in tudi nisem tako sledila temu. Jaz se moram malo naspat in bi rada probala dat zvečer Galu malo dodatka v moje mleko, mogoče bo potem bolj sit in bo bolj dolgo spal. Zdaj pa nekatere govorite o Aptamilu, nekatere o Novalacu al kak že? Tiste, ki imate izkušnje s tem, prosim pomoč, kaj naj mu dam in koliko, če zmešam v moje mleko? če želiš mešat s svojim mlekom, kupi navaden rižolino. Oz, kako žitno kašico, ki nima mleka not in se mora mešat z mlekom. V DMu je kar nekaj takih kašic od Alnature. al pa navaden Rižolino, kot sem že napisala. Tudi Milupine kašice so ene z mlekom, druge brez...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 11:25:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zakaj pa v tvoje mleko ...to se zmeša z vodo..... Jaz poznam samo Aptamil, Novalaca ne..... lahko tud,saj vseeno. jaz jih kar skupaj vlijem,sploh če mi moje in adaptirano ostane...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 11:30:14
|
|
|
|
arabela*
|
grem za šolo pisat,se kasneje javim kaj
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 12:26:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes pa ima naša pupa 5 mesec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 12:27:35
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft s taščo.... s taščo,...... s taščoooooooooooooo....... ... ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 12:28:57
|
|
|
|
gloria
|
Zadnjič sem nekam dala Galovo knjižico o cepljenju, pa jo grem zdaj poiskat, da malo pozabim na bolečino zoba. ...jaz pa kartico vedno založim....danes dobila pošto še enkrat hvala ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 12:31:25
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Zdaj sem ravno gledala na netu. Včeraj ni bila polna luna, ampak pazi "prazna luna".
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 12:33:29
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna zdj sm pa po. strani naklofala pa res morm jt... pa pa ..pa pa pridno pospravljjte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 12:45:41
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem dala našo v stolček za hranjenje,jo jajn zvezala in zdaj je not. Ker drugače mi cel dan hoče bit na rokah,samo jamra in stoka bomo vidli kako se bo obneslo.....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 27.1.2009 12:46:13 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 12:50:33
|
|
|
|
morango
|
Čestitke Marisi!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 12:53:55
|
|
|
|
ključek
|
dan...............
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?