Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:33:43
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo spet nekaj muči Kaj pa?
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:34:58
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 MTY -je že Lana nekej začarala-sem šla popravt...pa je to vse kar mi je uspelo ma sej je tko luštn, da sem se jaz tudi čist zaštrikala............. Poglej sporočilo št. 62-tisto kar piše da si ti napisala sem jaz in obratno. Torej znaš čarat, ker jaz tega ne bi znal naredit... Sej sm pol pogruntala kaj mislita...ti tega ne bi znal naredit...preprosto...ni treba znat čarat...to se ti zgodi, ko ne rata tist kar bi rada...torej je potrebno neznanje, ne pa čarovnija
_____________________________ Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj. Rousseau
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:37:13
lana17
Punce, dejte mi povedat kaj rabim za za v bazen? Kakšne pleničke moram kupit, al hlače ... al kaj?
_____________________________ Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj. Rousseau
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:37:41
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo spet nekaj muči Kaj pa? si ji že dala kaj verižico gor
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:39:47
lana17
Nč, grem spat. Nočko!
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:41:06
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kaj pa? neve,zdaj se je umirila mi tu na rokah. Nekaj jo je zgleda šraufalo,pa prdala je,pa zaspana ni,je danes spala trikrat po pol ure
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:41:24
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce, dejte mi povedat kaj rabim za za v bazen? Kakšne pleničke moram kupit, al hlače ... al kaj? mislm, da so ene posebne hlačke.......čaki, iščem............. http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=257
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:41:47
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Nč, grem spat. Nočko! nočko............
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:42:27
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kaj pa? neve,zdaj se je umirila mi tu na rokah. Nekaj jo je zgleda šraufalo,pa prdala je,pa zaspana ni,je danes spala trikrat po pol ure revčka..........
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:42:48
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish si ji že dala kaj verižico gor ja,samo ji dol dajem,ma saj veš,gor pa dol,pa sem in tja,zakaj si niso zmisli,da bi nosloi okol noge npr
< Sporočilo je popravil Saraya -- 20.1.2009 22:44:34 >
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:44:52
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kaj pa? neve,zdaj se je umirila mi tu na rokah. Nekaj jo je zgleda šraufalo,pa prdala je,pa zaspana ni,je danes spala trikrat po pol ure naš je danes tretji dan jedel frutek jabolko.....do danes nič...danes pa prdi kot da mu je lara dala fižol za jest
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:45:46
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce, dejte mi povedat kaj rabim za za v bazen? Kakšne pleničke moram kupit, al hlače ... al kaj? mislm, da so ene posebne hlačke.......čaki, iščem............. http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=257 ma ni treba takih profesionalnih , če se gredo samo tak namakat
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:50:00
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma ni treba takih profesionalnih , če se gredo samo tak namakat maš pa tud kopalne plenice.
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:51:48
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma ni treba takih profesionalnih , če se gredo samo tak namakat maš pa tud kopalne plenice. saj to sem mislila ...tisto kar je mty nalimala me že na "bej voč" spominja
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:53:46
RAČKAPK
FIŠI - mail sm ti poslala
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:54:09
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kaj pa? neve,zdaj se je umirila mi tu na rokah. Nekaj jo je zgleda šraufalo,pa prdala je,pa zaspana ni,je danes spala trikrat po pol ure revčka..........
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:54:32
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saj to sem mislila ...tisto kar je mty nalimala me že na "bej voč" spominja ,naša A je vedno imela tiste plenice,če se polula al pokaka,samo menjaš in čao,simpl ko pasulj....
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:55:33
arabela*
zdaj sem jo dala v postlo,uuuuuuppppppppaaam ,da bo spala
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:56:33
RAČKAPK
naša se tut neki cmiha pa skos miga z glavco levo pa desno pa ne vem zakaj a vaši tut to delajo
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:57:44
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK FIŠI - mail sm ti poslala že maš nazaj
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:58:59
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK naša se tut neki cmiha pa skos miga z glavco levo pa desno pa ne vem zakaj a vaši tut to delajo naš tud....kot da išče položaj kak bo glavo mel...al si pa pojšter malo pogliha tak
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:00:01
arabela*
naša pa je danes tak "govorila".pa kar naenkrat je začela s to novo štimo maaaaaaammmmm,maammmmm,pa beeeeee beeeeeee,celo dopoldan mi je juckala baucika mala
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:00:52
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish al si pa pojšter malo pogliha tak kaj ga ima?
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:02:23
arabela*
jutri dopoldan bom pismo vrgla v nabiralnik........
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 23:03:14
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK FIŠI - mail sm ti poslala že maš nazaj thx sm odgovorila
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj si ženska ZARES želi za dan žena? Za dan žena svojo žensko od jutra do večera častite kot Kraljico. Pa ne le z materialnimi dobrinami, temveč predvsem z o...
Zadnje s foruma
luč DA ali NEпеперутка16 Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?