Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:09:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Poglej ta uha... na tej sliki so res izrazita... Ti lepotička mala, povej mami da je smotka... tako je............ zdaj je še moj komentiral, da ma res velike lepe očke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:22:15
|
|
|
|
meta21
|
In jaz veselo začnem na brat na koncu včerajšnjega dne, vidim, da je še fiši prijavljena in seveda po vrsti veselo odgovarjam...in se čudim, kako da ni nobene več na našem forumu.... SEVEDA NE!!! STE MI JO VMES VSE POPIHALE SEM No pa gremo znova... Lara, bubi in Gal Ribica-evo me...VPRAŠAJ! Lana in Lara, vidve se sekirata zaradi ušesk... Mi smo se šli danes slikat za osebno in mojega lubeka, ki je še vedno skoraj brez lask, je na sliki sama glava... Pa sem si na poti od fotografa misnla...to je samo tak videt, ker morjo glavo slikat... in pridem na UE pa mi uradnica reče, da naj ji pustim številko, ker se boji, da slika ne bo dobra...ima namreč preveliko glavo. Nisem vedla naj se smejem al zjokam...pa je hitro dodala, da na sliki misli, da je fotograf pustil premalo placa ob straneh... Revček moj mali, zgleda da je res vso mojo pamet posrkal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:29:27
|
|
|
|
meta21
|
Prej je ena vprašala, katera je predlagala, da lepimo atke gor.... Jaz sem bla...Sicer nisem misnla resno ampak konec koncev zakaj pa ne... Sej vse drugo sem vam že pokazala Evo ga...najbrž eden mlajših atkov tle gor...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:41:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft nič... grem legmađikovat.. In....? Jaz sem si ga mogla namazat z vazelinom, ker so stopalke kar ostajale na eni al drugi strani Mi je fajn... točno to sem rabla za moje zašpehane pršute...je priložen tudi nek jedilnik, maaaaa..... khm.... Sem se pa režala temu, kako se dela trebušnjake... Tko piše: uležite se zraven leg magica in bla bla... hahaha... a zraven televizje pa se ne morem uleči in trebušnjake delat?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:44:56
|
|
|
|
lana17
|
Lara, fletna tale tvoja miška...bubi tamala dva sta si pa čist podobna...meta je ati dovolil, da ga objaviš , Lovro je pa tak frajer na tej sliki...ja dejstvo je, da so tile naši miški in miškice tooooooooooooooolk leeeeeeeeeeeeeeeeepi
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:46:24
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft nič... grem legmađikovat.. In....? Jaz sem si ga mogla namazat z vazelinom, ker so stopalke kar ostajale na eni al drugi strani Mi je fajn... točno to sem rabla za moje zašpehane pršute...je priložen tudi nek jedilnik, maaaaa..... khm.... Sem se pa režala temu, kako se dela trebušnjake... Tko piše: uležite se zraven leg magica in bla bla... hahaha... a zraven televizje pa se ne morem uleči in trebušnjake delat? Lara, če ne boš upoštevala navodil, ne bo tapravga učinka ...delaj vse tako kot piše v navodilih...ljudje niso zastonj plačani, da jih pišejo
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:46:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
komentiral, da ma res velike lepe očke In uha....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:47:51
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft komentiral, da ma res velike lepe očke In uha.... Sem gledala dans Obamo, on ima tud velike uhe...pa poglej kje je dons
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:50:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft komentiral, da ma res velike lepe očke In uha.... Sem gledala dans Obamo, on ima tud velike uhe...pa poglej kje je dons
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:50:36
|
|
|
|
ključek
|
.....................sm se spičla z taščo zdle...........se spomnete zadnjič k je bla pol ure pr nam?? no zdej sm jz kriva da ni lane neje videla.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:51:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft komentiral, da ma res velike lepe očke In uha.... Sem gledala dans Obamo, on ima tud velike uhe...pa poglej kje je dons
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:51:27
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 meta je ati dovolil, da ga objaviš Se čudim, da mi ni že sam predlagal Drugač ga mam pa že v albumu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:52:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Evo ga A mr bean pa ni bil dost dober? Dobra, dobra sta tale tvoja dva.... Moj sicer piše svoj blog in ima gor tudi fotko, ma tle pa ne bom nič dala, brez njegove privolitve...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:53:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ribica-evo me...VPRAŠAJ! ti daješ Lovru mlečno kašico od Hippa ne... Si že začela uvajati tudi kak frutek? Midva sma prejšnji teden do toreka/srede jedla enkrat okrog 12 al 15 to kašico..namesto 1 obroka....., pol je pa pediater rekel naj raje začnem s sadjem...in sma sedaj 3 dan na jabolčnem frutku ...med obrokoma, ne kot celi obrok zaenkrat ...... a mu lahko še to mlečno kašico 1 x popoldan dam? Ma jaz več nič ne vem, pa imam enga 9 letnika doma.... pa mi je blo to takrat čist na izi....je pa res, da sem ga dojila...sploh se ne spomnim kak sem pol obroke zamenjevala...... ....lahko tudi katera druga vskoči na pomoč..... Bubi - nisi tud ti neke kašice bubiki dajala?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:55:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 .....men se zdi, da je Lovro bolj mamici podoben
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:56:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meta... Lovro ima taka lepa rdeča lička, kot ti zadnjič....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:57:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft komentiral, da ma res velike lepe očke In uha.... ni niti omenil..... je rekel vsi imajo velike očke, ta ima pa res izrazito veeeeeeeeeeeeelikeeeeeeeeeeeeeeee ........ OČKE
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 21:57:11
|
|
|
|
lana17
|
Meta, kolk časa pa čakaš na osebno? A gresta pol v ZG?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:00:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .....................sm se spičla z taščo zdle...........se spomnete zadnjič k je bla pol ure pr nam?? no zdej sm jz kriva da ni lane neje videla............. ja itak da si kriva..... pa vedno boš...... pa pri eni uhi not, pri drugi ven...... kaj je nisi nadrla .....jaz bi jo že...samo moja niti ne pokliče..... se letos še nismo niti čuli, niti vidli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:07:37
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ti daješ Lovru mlečno kašico od Hippa ne... Si že začela uvajati tudi kak frutek? Dajem mu milupino kašico in ne, nič drugega mu še nisem začela dajat, ker enostavno noče jest po žlički (konec koncev je star 4 mesce in 1 teden). Začela sem bolj zaradi refluksa kot uvajanja GH in mu zdaj polovico enega obroka nadomeščam s kašico. Najprej probam malo po žlički, da bi se počasi navadil ostanek pa zmešam s polovičnim obrokom aptamila in vse poje po flaši. Itak ostale obroke tud po flaši je, tak da se ne sekiram še zaradi žličke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:07:52
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .....................sm se spičla z taščo zdle...........se spomnete zadnjič k je bla pol ure pr nam?? no zdej sm jz kriva da ni lane neje videla............. ja itak da si kriva..... pa vedno boš...... pa pri eni uhi not, pri drugi ven...... kaj je nisi nadrla .....jaz bi jo že...samo moja niti ne pokliče..... se letos še nismo niti čuli, niti vidli Veste kaj pa mene zanima, a gredo našim naše mame tud tolk na ...?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:09:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .....................sm se spičla z taščo zdle...........se spomnete zadnjič k je bla pol ure pr nam?? no zdej sm jz kriva da ni lane neje videla............. ja itak da si kriva..... pa vedno boš...... pa pri eni uhi not, pri drugi ven...... kaj je nisi nadrla .....jaz bi jo že...samo moja niti ne pokliče..... se letos še nismo niti čuli, niti vidli Veste kaj pa mene zanima, a gredo našim naše mame tud tolk na ...? mojmu na srečo ne. pa ne pretiravam, lahko sam napiše. moja mami je ful ok, sicer ima svoje momente, se tud spičmo, sam se da zment z njo....... pa ne vtikuje se v vse.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:09:39
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši dej mi prosim eno fotko prilepi (če jo imaš pri roki) kakšen voziček maš ti sm že pozabla peg peregota mam.... ti pošljem sliko po mailu.... ja dej lepo prosim hvala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:09:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem sestavla mizico.. no skoraj.... tista izvlečna polička mi ne rata prow.... se mi zdi, da manjkako kaki šraufi... na jih niti na papirju ni narisanih....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 20.1.2009 22:10:52
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....men se zdi, da je Lovro bolj mamici podoben Si prva, ki je to rekla-še moja mami je rekla-sori meta, tale fant pa ni naši familiji podoben . Mislim, da ma edino obliko glave in nos po meni, drugače pa je popolnoma enak kot njegov ati pri tej starosti. Lara, ja zgleda da ga je burja dobila To tko je pri nas k smo s kmetov doma Lana, osebna naj bi bila konec tega tedna ali začetek naslednjega. Ne ne gremo v ZG, ampak nekam blizu Ormoža...Varaždin???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?