|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
20.1.2009 21:09:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Poglej ta uha... user posted image na tej sliki so res izrazita...

user posted image

Ti lepotička mala, povej mami da je smotka...user posted image

tako je............user posted image user posted image user posted image

zdaj je še moj user posted image  komentiral, da ma res velike lepe očkeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.1.2009 21:22:15   
meta21
In jaz veselo začnem na brat na koncu včerajšnjega dne, vidim, da je še fiši prijavljena in seveda po vrsti veselo odgovarjam...in se čudim, kako da ni nobene več na našem forumu.... SEVEDA NE!!! STE MI JO VMES VSE POPIHALE SEMuser posted image user posted image user posted image

No pa gremo znova... Lara, bubi in Galuser posted image user posted image user posted image
Ribica-evo me...VPRAŠAJ!

Lana in Lara, vidve se sekirata zaradi ušesk... Mi smo se šli danes slikat za osebno in mojega lubeka, ki je še vedno skoraj brez lask, je na sliki sama glava... Pa sem si na poti od fotografa misnla...to je samo tak videt, ker morjo glavo slikat... in pridem na UE pa mi uradnica reče, da naj ji pustim številko, ker se boji, da slika ne bo dobra...ima namreč preveliko glavo. Nisem vedla naj se smejem al zjokam...pa je hitro dodala, da na sliki misli, da je fotograf pustil premalo placa ob straneh... Revček moj mali, zgleda da je res vso mojo pamet posrkaluser posted image  

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.1.2009 21:29:27   
meta21
Prej je ena vprašala, katera je predlagala, da lepimo atke gor.... Jaz sem bla...Sicer nisem misnla resno ampak konec koncev zakaj pa ne... Sej vse drugo sem vam že pokazalauser posted image  Evo ga...najbrž eden mlajših atkov tle gor...user posted image

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.1.2009 21:41:14   
Lara Croft

nič... grem legmađikovat.. 

In....? Jaz sem si ga mogla namazat z vazelinom, ker so stopalke kar ostajale na eni al drugi strani

Mi je fajn... točno to sem rabla za moje zašpehane pršute...je priložen tudi nek jedilnik, maaaaa..... khm.... user posted image user posted image
Sem se pa režala temu, kako se dela trebušnjake... Tko piše: uležite se zraven leg magica in bla bla... hahaha... a zraven televizje pa se ne morem uleči in trebušnjake delat? user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.1.2009 21:44:56   
lana17
Lara, fletna tale tvoja miška...bubi tamala dva sta si pa čist podobna...meta je ati dovolil, da ga objavišuser posted image , Lovro je pa tak frajer na tej sliki...ja dejstvo je, da so tile naši miški in miškice tooooooooooooooolk leeeeeeeeeeeeeeeeepi

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.1.2009 21:46:24   
lana17

nič... grem legmađikovat.. 

In....? Jaz sem si ga mogla namazat z vazelinom, ker so stopalke kar ostajale na eni al drugi strani

Mi je fajn... točno to sem rabla za moje zašpehane pršute...je priložen tudi nek jedilnik, maaaaa..... khm.... user posted image user posted image
Sem se pa režala temu, kako se dela trebušnjake... Tko piše: uležite se zraven leg magica in bla bla... hahaha... a zraven televizje pa se ne morem uleči in trebušnjake delat? user posted image user posted image

Lara, če ne boš upoštevala navodil, ne bo tapravga učinkauser posted image ...delaj vse tako kot piše v navodilih...ljudje niso zastonj plačani, da jih pišejo

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.1.2009 21:46:39   
Lara Croft
komentiral, da ma res velike lepe očke

In uha.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
20.1.2009 21:47:51   
lana17

Sem gledala dans Obamo, on ima tud velike uhe...pa poglej kje je donsuser posted image

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 33
20.1.2009 21:50:05   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Sem gledala dans Obamo, on ima tud velike uhe...pa poglej kje je donsuser posted image

user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.1.2009 21:50:36   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....................sm se spičla z taščo zdle...........se spomnete zadnjič k je bla pol ure pr nam?? no zdej sm jz kriva da ni lane neje videla.............

Neposredna povezava do sporočila: 35
20.1.2009 21:51:18   
ključek

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 36
20.1.2009 21:51:27   
meta21

meta je ati dovolil, da ga objavišuser posted image

Se čudim, da mi ni že sam predlagaluser posted image user posted image user posted image  Drugač ga mam pa že v albumu

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.1.2009 21:52:25   
Lara Croft
Evo ga

A mr bean pa ni bil dost dober? user posted image

Dobra, dobra sta tale tvoja dva.... user posted image

Moj sicer piše svoj blog in ima gor tudi fotko, ma tle pa ne bom nič dala, brez njegove privolitve...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.1.2009 21:53:43   
gold fish

Ribica-evo me...VPRAŠAJ!

ti daješ Lovru mlečno kašico od Hippa ne...  Si že začela uvajati tudi kak frutek?

Midva sma prejšnji teden do toreka/srede jedla enkrat okrog 12 al 15 to kašico..namesto 1 obroka....., pol je pa pediater rekel naj raje začnem s sadjem...in sma sedaj 3 dan na jabolčnem frutku ...med obrokoma, ne kot celi obrok zaenkrat ......    a mu lahko še to mlečno kašico 1 x popoldan dam?
Ma jaz več nič ne vem, pa imam enga 9 letnika doma.... pa mi je blo to takrat čist na izi....je pa res, da sem ga dojila...sploh se ne spomnim kak sem pol obroke zamenjevala......

....lahko tudi katera druga vskoči na pomoč.....user posted image

Bubi - nisi tud ti neke kašice bubiki dajala?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 39
20.1.2009 21:55:34   
gold fish

user posted image

user posted image user posted image user posted image

.....men se  zdi, da je Lovro bolj mamici podobenuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 40
20.1.2009 21:56:17   
Lara Croft
Meta... Lovro ima taka lepa rdeča lička, kot ti zadnjič.... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.1.2009 21:57:07   
gold fish

ni niti omenil..... je rekel vsi user posted image  imajo velike očke, ta ima pa res izrazito veeeeeeeeeeeeelikeeeeeeeeeeeeeeee ........ OČKE

Neposredna povezava do sporočila: 42
20.1.2009 21:57:11   
lana17
Meta, kolk časa pa čakaš na osebno? A gresta pol v ZG?

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 43
20.1.2009 22:00:15   
gold fish

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....................sm se spičla z taščo zdle...........se spomnete zadnjič k je bla pol ure pr nam?? no zdej sm jz kriva da ni lane neje videla.............

ja itak da si kriva..... pa vedno boš......   pa pri eni uhi not, pri drugi ven...... kaj je nisi nadrla .....jaz bi jo že...samo moja niti ne pokliče..... se letos še nismo niti čuli, niti vidliuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 44
20.1.2009 22:07:37   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

ti daješ Lovru mlečno kašico od Hippa ne...  Si že začela uvajati tudi kak frutek?

Dajem mu milupino kašico in ne, nič drugega mu še nisem začela dajat, ker enostavno noče jest po žlički (konec koncev je star 4 mesce in 1 teden). Začela sem bolj zaradi refluksa kot uvajanja GH in mu zdaj polovico enega obroka nadomeščam s kašico. Najprej probam malo po žlički, da bi se počasi navadil ostanek pa zmešam s polovičnim obrokom aptamila in vse poje po flaši. Itak ostale obroke tud po flaši je, tak da se ne sekiram še zaradi žličke.

Neposredna povezava do sporočila: 45
20.1.2009 22:07:52   
lana17

ja itak da si kriva..... pa vedno boš......   pa pri eni uhi not, pri drugi ven...... kaj je nisi nadrla .....jaz bi jo že...samo moja niti ne pokliče..... se letos še nismo niti čuli, niti vidliuser posted image

Veste kaj pa mene zanima, a gredo našim user posted image naše mame tud tolk na ...?

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 46
20.1.2009 22:09:05   
ključek

Veste kaj pa mene zanima, a gredo našim user posted image naše mame tud tolk na ...?

mojmu na srečo ne. pa ne pretiravam, lahko sam napiše. moja mami je ful ok, sicer ima svoje momente, se tud spičmo, sam se da zment z njo....... pa ne vtikuje se v vse.........

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 47
20.1.2009 22:09:39   
RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

fiši dej mi prosim eno fotko prilepi (če jo imaš pri roki)
kakšen voziček maš ti
sm že pozablauser posted image

peg peregota mam.... ti pošljem sliko po mailu....

ja dej lepo prosim
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 48
20.1.2009 22:09:54   
Lara Croft
Sem sestavla mizico.. no skoraj.... tista izvlečna polička mi ne rata prow.... se mi zdi, da manjkako kaki šraufi...  na jih niti na papirju ni narisanih.... 

Neposredna povezava do sporočila: 49
20.1.2009 22:10:52   
meta21

.....men se  zdi, da je Lovro bolj mamici podobenuser posted image

Si prva, ki je to rekla-še moja mami je rekla-sori meta, tale fant pa ni naši familiji podobenuser posted image . Mislim, da ma edino obliko glave in nos po meni, drugače pa je popolnoma enak kot njegov ati pri tej starosti.

Lara, ja zgleda da ga je burja dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To tko je pri nas k smo s kmetov domauser posted image user posted image user posted image

Lana, osebna naj bi bila konec tega tedna ali začetek naslednjega. Ne ne gremo v ZG, ampak nekam blizu Ormoža...Varaždin???

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?