|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
25.1.2009 19:59:25   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Gold fish si sigurna, da si vidla 800g škatlo (ker velike so enako samo malo tanše so pri nas)?

...škatla je bila ista kot te naše , ki so 900guser posted image ...ma količine pa res nisem gledalauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 826
25.1.2009 20:06:47   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Je pa res modrostni zob, kot pravi user posted image .

......   upam, da bo jutri res bolj, ampak iz izkušenj vem, da traja vsaj 1 teden preden prenehauser posted image .....  tisto menjavanje jodovih trakcev pa pomaga...jaz hodim skoraj vedno, ko se mi to zgodi..cca 2x na leto....traja pa že od faksa dalje... vedno isti zob......  ker pa je  Ok in mam dovolj prostora, mi ga pusti noter...

...sma se pa dogovorile, da mi bo malo dlesen tam zadaj odrezala, da bo lažje rinil ven...... Mora pa to narediti,ko je zob v mirovanju .....

...pri meni je taka bolečina kot praviš....boli cela stran, pa včasih še grlo zraven...da lahko komot zamenjaš za kako angino....

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 827
25.1.2009 20:45:08   
Lara Croft
a vas lahko vprašam kolikokrat so vaši partnerji vzeli vaše in jih sami peljali na sprehod z vozički, da so vas malo razbremenili oz. da ste lahko kaj storile v miru.

NIKOLI....

Je šel z njo ven, če sem jaz pravkar prišla s sprehoda in je bla že zrihtana. Celo dvakrat. Valda sem ga obakrat prišla gor vprašat, če gre še on malo z njo ven...

Danes me je vprašal, da če jo bom tudi danes kopala... pa sem vprašala, da če je danes kakšen drugačen dan? Pa še dodala, da on je sigurno ne bo...

Mislim.... toste si je na hladilniku pekel... Pa baje, da ima zelo visok IQ... Pa bohvar mu kej račt... bohvar!!!

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 828
25.1.2009 21:09:27   
pf
Pozdravljene babike. Moj user posted image si res ne zrajta, pa je drugače ful priden za delo, kar se pa tiče da bi meni malo pomagal v stanovanju, pa pri Lani pa si ne zrajta najbolj. Vse mu moram reči, pa še takrat, ne vem če je gluh ali kaj. Petkrat sem mu danes rekla, da naj likalno desko zloži in nič, pa petkrat naj da stojalo za perilo ven na balkon, ker sem not obesila cunje in nič. Mislim halo. user posted image
Peljal ni babike sam na sprehod z vozičkom nikoli, da bi jo sam oblekel in peljal. Tak, da smo šli vsi trije na sprehod ali kam tak pa ja, ampak na sprehod gremo vsi trije samo ob nedeljah, ker drugače cele dneve dela, še v nedeljo dopoldne. Mah, jutri bo sestanek pri hiši. user posted image user posted image user posted image Jezim se pa ne več, ker tak nič ne spremeni.
Lara toast si je pekel na hladilniku. Ta je pa dobra. user posted image user posted image user posted image
Tatly pozdravljena. Pa pupica Stella tudi.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 829
25.1.2009 21:31:56   
gloria
user posted image imaš meiluser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 830
25.1.2009 21:34:04   
gloria
...kok ste ve nardile odtis otrokove dlani in stopala(če ste ga splohuser posted image )....izpolnjujem dojenčkov album pa bi rada to nardila dok ma še tako miceno stopalouser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 831
25.1.2009 21:34:42   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13

a vas lahko vprašam kolikokrat so vaši partnerji vzeli vaše user posted image   in jih sami peljali na sprehod z vozički, da so vas malo razbremenili oz. da ste lahko kaj storile v miru.

nikoli še...pa ga niti ne priganjam,grem jaz med tednom,ko on dela,ko pa je doma,pa si naj malo spočije...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 832
25.1.2009 21:42:48   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Pozdravljene babike. Moj user posted image si res ne zrajta, pa je drugače ful priden za delo, kar se pa tiče da bi meni malo pomagal v stanovanju, pa pri Lani pa si ne zrajta najbolj. Vse mu moram reči, pa še takrat, ne vem če je gluh ali kaj. Petkrat sem mu danes rekla, da naj likalno desko zloži in nič, pa petkrat naj da stojalo za perilo ven na balkon, ker sem not obesila cunje in nič. Mislim halo. user posted image

eh,jaz kar ojštro povem,se zderem in je potem boljše.
Boljše ukazat,kot pa da moram vse sama naredit...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 833
25.1.2009 21:57:38   
RAČKAPK
večer

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 834
25.1.2009 21:58:16   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mislim.... toste si je na hladilniku pekel... Pa baje, da ima zelo visok IQ... Pa bohvar mu kej račt... bohvar!!!

kdo ma visok IQ a hladilnikuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 835
25.1.2009 22:01:17   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Je pa res modrostni zob, kot pravi user posted image .

......   upam, da bo jutri res bolj, ampak iz izkušenj vem, da traja vsaj 1 teden preden prenehauser posted image .....  tisto menjavanje jodovih trakcev pa pomaga...jaz hodim skoraj vedno, ko se mi to zgodi..cca 2x na leto....traja pa že od faksa dalje... vedno isti zob......  ker pa je  Ok in mam dovolj prostora, mi ga pusti noter...

...sma se pa dogovorile, da mi bo malo dlesen tam zadaj odrezala, da bo lažje rinil ven...... Mora pa to narediti,ko je zob v mirovanju .....

...pri meni je taka bolečina kot praviš....boli cela stran, pa včasih še grlo zraven...da lahko komot zamenjaš za kako angino....

mam čist isto izkušnjo
me je začelo en petek zvečer tko na rahlo bolet
v soboto zjutraj sm šla pa na avion (službeno v Francijo)
jst sm misla da bom UMRLA
kaj je blo hudo kaj je blo hudo nisem vedla a bi hodila po glavi ali po nogah
tko je bolelo ko user posted image  usta sm pa lahko odprla za cca 1. cm
jedla sem tablete vse kar mi je prišlo pod roke
sem dobila zastrupitev....mislm...... jst baba blentava...pol pa še injekcije....mah ....

petra 1978 sej bo user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 836
25.1.2009 22:02:25   
arabela*

Mislim.... toste si je na hladilniku pekel...

kak pa to zgledauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
25.1.2009 22:05:00   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...kok ste ve nardile odtis otrokove dlani in stopala(če ste ga splohuser posted image )....izpolnjujem dojenčkov album pa bi rada to nardila dok ma še tako miceno stopalouser posted image

ja jst sm ene štirinajst dni nazaj
sm vzela prsno barvo(mislm, da se ji tako reče) moj Gregi jih ima da lahko packa z njimi
pa se lepo sperejo
pa smo ji namazal podplatek pa lepo list papirja na trdo podlogo pa smo odtisnili
pol pa še z rokico
sicer z rokico je blo mal težje ker ni hotla razpret prstkov
no to smo naredili tik predno sem jo potem kopala,
najprej še obrisala z robčki pol pa ČUF u banco

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 838
25.1.2009 22:05:54   
RAČKAPK

a vas lahko vprašam kolikokrat so vaši partnerji vzeli vaše in jih sami peljali na sprehod z vozički, da so vas malo razbremenili oz. da ste lahko kaj storile v miru.

NIKOLI....

se podpišem

Neposredna povezava do sporočila: 839
25.1.2009 22:12:27   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Mislim.... toste si je na hladilniku pekel...

kak pa to zgledauser posted image

Ja, sem površno napisala.... toster je imel prižgan na nladilniku..

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 840
25.1.2009 22:18:22   
KAHLO
Hallo babike!!!

Mi smo pa včeraj prišli z smučanja.....je blo fantastičnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer vreme lih ni blo najbl fantastično , ampak k oje blo pa sončno pa je blo k v nebesih....smo bli v avstriji..pupika je bla k ilegalka (še nimava za njo osebne...c.c.c sma packa)
Sva si dneve kar razdelila en dan je mel dopoldan on maličko pa jaz popodlan drug dan pa obratno, tako da sem se vsak dan smučala in kofetkala na smučišču....seveda sem mela natempirano na 4 ure, k sem se mogla spustit v dolino in podojituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede sprehodov moram rečt da pa pr nas ni blema, moj se je že kar navadil na te sprehode.....sam si jo obleče in že gresta.....sicer se je njun prvi sprehod končal katastrofalno .....meni smešno za znornet.....sta šla ven in pol je zunaj začelo deževat, pa še mala je začela kričat v vozičku in moj dragi jo je vzel kr iz vozička in pol dirkal proti domu, še mene je na tel. klical da pridem na sproti....no domov sta se vrnila oba mokra še dobro da je mala imela nepremočljivega pajaca....no....ampak zdaj jima že fino gre!!!
Ga pa zato moram pri gospodinjskih opravilih spomnit da kaj nardi...tu je pa len k stouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 841
25.1.2009 22:56:14   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

sm vzela prsno barvo(mislm, da se ji tako reče) moj Gregi jih ima da lahko packa z njimi
pa se lepo sperejo
pa smo ji namazal podplatek pa lepo list papirja na trdo podlogo pa smo odtisnili
pol pa še z rokico

..hvala...bom šla ju3 kupituser posted image ...

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 842
25.1.2009 22:57:29   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Hallo babike!!!

Mi smo pa včeraj prišli z smučanja.....je blo fantastičnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer vreme lih ni blo najbl fantastično , ampak k oje blo pa sončno pa je blo k v nebesih....smo bli v avstriji..pupika je bla k ilegalka (še nimava za njo osebne...c.c.c sma packa)
Sva si dneve kar razdelila en dan je mel dopoldan on maličko pa jaz popodlan drug dan pa obratno, tako da sem se vsak dan smučala in kofetkala na smučišču....seveda sem mela natempirano na 4 ure, k sem se mogla spustit v dolino in podojituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede sprehodov moram rečt da pa pr nas ni blema, moj se je že kar navadil na te sprehode.....sam si jo obleče in že gresta.....sicer se je njun prvi sprehod končal katastrofalno .....meni smešno za znornet.....sta šla ven in pol je zunaj začelo deževat, pa še mala je začela kričat v vozičku in moj dragi jo je vzel kr iz vozička in pol dirkal proti domu, še mene je na tel. klical da pridem na sproti....no domov sta se vrnila oba mokra še dobro da je mala imela nepremočljivega pajaca....no....ampak zdaj jima že fino gre!!!
Ga pa zato moram pri gospodinjskih opravilih spomnit da kaj nardi...tu je pa len k stouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...o pozdravljena...lepo da ste uživaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 843
25.1.2009 22:59:08   
gloria
...nočka....kje se je pa MTY zgubilauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 844
25.1.2009 23:12:54   
urska238
čer.... joj, kakšne čveke ste... sem končno po dveh dneh malo prižgala računalnik, da malo pogledam na forum, če bi kej napisala pa sem samo malo na hitro prebrala, zdej se mi pa nič več ne da... grem rajši spat, dokler dete še spi... sem fajn zmatrana... smo meli pester vikend... moj user posted image  je še vedno bolan, ima še vedno vročino, pa kašlja in smrka... midva z Matejem sva pa zato rajši odšla čez vikend malo k mojim... no, upam, da se res Matej ne bo kej nalezu... ja, nič... grem zdej spat pa naslednjič še kej pokomentiram... nočko

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 845
25.1.2009 23:16:06   
gold fish

mene tud to zanima...mam tud ta albumuser posted image ..sem ga predvčerajšnjim izpoljnjevala...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 846
25.1.2009 23:16:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

.. ,pa si naj malo spočije...user posted image

kdaj si pa lahko tiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 847
25.1.2009 23:18:31   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

kdaj si pa lahko tiuser posted image

jaz sem itak doma,pa nič ne delam....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 848
25.1.2009 23:19:41   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

pa se lepo sperejo
pol pa še z rokico

..hvala...bom šla ju3 kupituser posted image ...

jaz tuduser posted image ...

sem sicer že nekaj probavala ampak user posted image ...user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 849
25.1.2009 23:20:11   
gold fish

...nočka....kje se je pa MTY zgubilauser posted image

pa bubi tud pogrešam....., pa še katera bi se našlauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?