Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 19:59:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Gold fish si sigurna, da si vidla 800g škatlo (ker velike so enako samo malo tanše so pri nas)? ...škatla je bila ista kot te naše , ki so 900g ...ma količine pa res nisem gledala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 20:06:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Je pa res modrostni zob, kot pravi . ...... upam, da bo jutri res bolj, ampak iz izkušenj vem, da traja vsaj 1 teden preden preneha ..... tisto menjavanje jodovih trakcev pa pomaga...jaz hodim skoraj vedno, ko se mi to zgodi..cca 2x na leto....traja pa že od faksa dalje... vedno isti zob...... ker pa je Ok in mam dovolj prostora, mi ga pusti noter... ...sma se pa dogovorile, da mi bo malo dlesen tam zadaj odrezala, da bo lažje rinil ven...... Mora pa to narediti,ko je zob v mirovanju ..... ...pri meni je taka bolečina kot praviš....boli cela stran, pa včasih še grlo zraven...da lahko komot zamenjaš za kako angino....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 20:45:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
a vas lahko vprašam kolikokrat so vaši partnerji vzeli vaše in jih sami peljali na sprehod z vozički, da so vas malo razbremenili oz. da ste lahko kaj storile v miru. NIKOLI.... Je šel z njo ven, če sem jaz pravkar prišla s sprehoda in je bla že zrihtana. Celo dvakrat. Valda sem ga obakrat prišla gor vprašat, če gre še on malo z njo ven... Danes me je vprašal, da če jo bom tudi danes kopala... pa sem vprašala, da če je danes kakšen drugačen dan? Pa še dodala, da on je sigurno ne bo... Mislim.... toste si je na hladilniku pekel... Pa baje, da ima zelo visok IQ... Pa bohvar mu kej račt... bohvar!!!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 21:09:27
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene babike. Moj si res ne zrajta, pa je drugače ful priden za delo, kar se pa tiče da bi meni malo pomagal v stanovanju, pa pri Lani pa si ne zrajta najbolj. Vse mu moram reči, pa še takrat, ne vem če je gluh ali kaj. Petkrat sem mu danes rekla, da naj likalno desko zloži in nič, pa petkrat naj da stojalo za perilo ven na balkon, ker sem not obesila cunje in nič. Mislim halo. Peljal ni babike sam na sprehod z vozičkom nikoli, da bi jo sam oblekel in peljal. Tak, da smo šli vsi trije na sprehod ali kam tak pa ja, ampak na sprehod gremo vsi trije samo ob nedeljah, ker drugače cele dneve dela, še v nedeljo dopoldne. Mah, jutri bo sestanek pri hiši. Jezim se pa ne več, ker tak nič ne spremeni. Lara toast si je pekel na hladilniku. Ta je pa dobra. Tatly pozdravljena. Pa pupica Stella tudi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 21:31:56
|
|
|
|
gloria
|
imaš meil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 21:34:04
|
|
|
|
gloria
|
...kok ste ve nardile odtis otrokove dlani in stopala(če ste ga sploh )....izpolnjujem dojenčkov album pa bi rada to nardila dok ma še tako miceno stopalo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 21:34:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13 a vas lahko vprašam kolikokrat so vaši partnerji vzeli vaše in jih sami peljali na sprehod z vozički, da so vas malo razbremenili oz. da ste lahko kaj storile v miru. nikoli še...pa ga niti ne priganjam,grem jaz med tednom,ko on dela,ko pa je doma,pa si naj malo spočije...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 21:42:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pozdravljene babike. Moj si res ne zrajta, pa je drugače ful priden za delo, kar se pa tiče da bi meni malo pomagal v stanovanju, pa pri Lani pa si ne zrajta najbolj. Vse mu moram reči, pa še takrat, ne vem če je gluh ali kaj. Petkrat sem mu danes rekla, da naj likalno desko zloži in nič, pa petkrat naj da stojalo za perilo ven na balkon, ker sem not obesila cunje in nič. Mislim halo. eh,jaz kar ojštro povem,se zderem in je potem boljše. Boljše ukazat,kot pa da moram vse sama naredit...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 21:57:38
|
|
|
|
RAČKAPK
|
večer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 21:58:16
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mislim.... toste si je na hladilniku pekel... Pa baje, da ima zelo visok IQ... Pa bohvar mu kej račt... bohvar!!! kdo ma visok IQ a hladilnik ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 22:01:17
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Je pa res modrostni zob, kot pravi . ...... upam, da bo jutri res bolj, ampak iz izkušenj vem, da traja vsaj 1 teden preden preneha ..... tisto menjavanje jodovih trakcev pa pomaga...jaz hodim skoraj vedno, ko se mi to zgodi..cca 2x na leto....traja pa že od faksa dalje... vedno isti zob...... ker pa je Ok in mam dovolj prostora, mi ga pusti noter... ...sma se pa dogovorile, da mi bo malo dlesen tam zadaj odrezala, da bo lažje rinil ven...... Mora pa to narediti,ko je zob v mirovanju ..... ...pri meni je taka bolečina kot praviš....boli cela stran, pa včasih še grlo zraven...da lahko komot zamenjaš za kako angino.... mam čist isto izkušnjo me je začelo en petek zvečer tko na rahlo bolet v soboto zjutraj sm šla pa na avion (službeno v Francijo) jst sm misla da bom UMRLA kaj je blo hudo kaj je blo hudo nisem vedla a bi hodila po glavi ali po nogah tko je bolelo ko usta sm pa lahko odprla za cca 1. cm jedla sem tablete vse kar mi je prišlo pod roke sem dobila zastrupitev....mislm...... jst baba blentava...pol pa še injekcije....mah .... petra 1978 sej bo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 22:02:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mislim.... toste si je na hladilniku pekel... kak pa to zgleda
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 22:05:00
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kok ste ve nardile odtis otrokove dlani in stopala(če ste ga sploh )....izpolnjujem dojenčkov album pa bi rada to nardila dok ma še tako miceno stopalo ja jst sm ene štirinajst dni nazaj sm vzela prsno barvo(mislm, da se ji tako reče) moj Gregi jih ima da lahko packa z njimi pa se lepo sperejo pa smo ji namazal podplatek pa lepo list papirja na trdo podlogo pa smo odtisnili pol pa še z rokico sicer z rokico je blo mal težje ker ni hotla razpret prstkov no to smo naredili tik predno sem jo potem kopala, najprej še obrisala z robčki pol pa ČUF u banco
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 22:05:54
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a vas lahko vprašam kolikokrat so vaši partnerji vzeli vaše in jih sami peljali na sprehod z vozički, da so vas malo razbremenili oz. da ste lahko kaj storile v miru. NIKOLI.... se podpišem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 22:12:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mislim.... toste si je na hladilniku pekel... kak pa to zgleda Ja, sem površno napisala.... toster je imel prižgan na nladilniku..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 22:18:22
|
|
|
|
KAHLO
|
Hallo babike!!! Mi smo pa včeraj prišli z smučanja.....je blo fantastično sicer vreme lih ni blo najbl fantastično , ampak k oje blo pa sončno pa je blo k v nebesih....smo bli v avstriji..pupika je bla k ilegalka (še nimava za njo osebne...c.c.c sma packa) Sva si dneve kar razdelila en dan je mel dopoldan on maličko pa jaz popodlan drug dan pa obratno, tako da sem se vsak dan smučala in kofetkala na smučišču....seveda sem mela natempirano na 4 ure, k sem se mogla spustit v dolino in podojit Glede sprehodov moram rečt da pa pr nas ni blema, moj se je že kar navadil na te sprehode.....sam si jo obleče in že gresta.....sicer se je njun prvi sprehod končal katastrofalno .....meni smešno za znornet.....sta šla ven in pol je zunaj začelo deževat, pa še mala je začela kričat v vozičku in moj dragi jo je vzel kr iz vozička in pol dirkal proti domu, še mene je na tel. klical da pridem na sproti....no domov sta se vrnila oba mokra še dobro da je mala imela nepremočljivega pajaca....no....ampak zdaj jima že fino gre!!! Ga pa zato moram pri gospodinjskih opravilih spomnit da kaj nardi...tu je pa len k sto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 22:56:14
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kok ste ve nardile odtis otrokove dlani in stopala(če ste ga sploh )....izpolnjujem dojenčkov album pa bi rada to nardila dok ma še tako miceno stopalo ja jst sm ene štirinajst dni nazaj sm vzela prsno barvo(mislm, da se ji tako reče) moj Gregi jih ima da lahko packa z njimi pa se lepo sperejo pa smo ji namazal podplatek pa lepo list papirja na trdo podlogo pa smo odtisnili pol pa še z rokico sicer z rokico je blo mal težje ker ni hotla razpret prstkov no to smo naredili tik predno sem jo potem kopala, najprej še obrisala z robčki pol pa ČUF u banco ..hvala...bom šla ju3 kupit ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 22:57:29
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Hallo babike!!! Mi smo pa včeraj prišli z smučanja.....je blo fantastično sicer vreme lih ni blo najbl fantastično , ampak k oje blo pa sončno pa je blo k v nebesih....smo bli v avstriji..pupika je bla k ilegalka (še nimava za njo osebne...c.c.c sma packa) Sva si dneve kar razdelila en dan je mel dopoldan on maličko pa jaz popodlan drug dan pa obratno, tako da sem se vsak dan smučala in kofetkala na smučišču....seveda sem mela natempirano na 4 ure, k sem se mogla spustit v dolino in podojit Glede sprehodov moram rečt da pa pr nas ni blema, moj se je že kar navadil na te sprehode.....sam si jo obleče in že gresta.....sicer se je njun prvi sprehod končal katastrofalno .....meni smešno za znornet.....sta šla ven in pol je zunaj začelo deževat, pa še mala je začela kričat v vozičku in moj dragi jo je vzel kr iz vozička in pol dirkal proti domu, še mene je na tel. klical da pridem na sproti....no domov sta se vrnila oba mokra še dobro da je mala imela nepremočljivega pajaca....no....ampak zdaj jima že fino gre!!! Ga pa zato moram pri gospodinjskih opravilih spomnit da kaj nardi...tu je pa len k sto ...o pozdravljena...lepo da ste užival
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 22:59:08
|
|
|
|
gloria
|
...nočka....kje se je pa MTY zgubila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 23:12:54
|
|
|
|
urska238
|
čer.... joj, kakšne čveke ste... sem končno po dveh dneh malo prižgala računalnik, da malo pogledam na forum, če bi kej napisala pa sem samo malo na hitro prebrala, zdej se mi pa nič več ne da... grem rajši spat, dokler dete še spi... sem fajn zmatrana... smo meli pester vikend... moj je še vedno bolan, ima še vedno vročino, pa kašlja in smrka... midva z Matejem sva pa zato rajši odšla čez vikend malo k mojim... no, upam, da se res Matej ne bo kej nalezu... ja, nič... grem zdej spat pa naslednjič še kej pokomentiram... nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 23:16:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kok ste ve nardile odtis otrokove dlani in stopala(če ste ga sploh )....izpolnjujem dojenčkov album pa bi rada to nardila dok ma še tako miceno stopalo mene tud to zanima...mam tud ta album ..sem ga predvčerajšnjim izpoljnjevala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 23:16:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya .. ,pa si naj malo spočije... kdaj si pa lahko ti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 23:18:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kdaj si pa lahko ti jaz sem itak doma,pa nič ne delam....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 23:19:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kok ste ve nardile odtis otrokove dlani in stopala(če ste ga sploh )....izpolnjujem dojenčkov album pa bi rada to nardila dok ma še tako miceno stopalo ja jst sm ene štirinajst dni nazaj sm vzela prsno barvo(mislm, da se ji tako reče) moj Gregi jih ima da lahko packa z njimi pa se lepo sperejo pa smo ji namazal podplatek pa lepo list papirja na trdo podlogo pa smo odtisnili pol pa še z rokico sicer z rokico je blo mal težje ker ni hotla razpret prstkov no to smo naredili tik predno sem jo potem kopala, najprej še obrisala z robčki pol pa ČUF u banco ..hvala...bom šla ju3 kupit ... jaz tud ... sem sicer že nekaj probavala ampak ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 25.1.2009 23:20:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...nočka....kje se je pa MTY zgubila pa bubi tud pogrešam....., pa še katera bi se našla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?