Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 10:32:23
|
|
|
|
Virtualna
|
Me to you....a si kej
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 10:39:31
|
|
|
|
leda
|
Ob četrtkih, v Čolnarni v Tivoliju ob 12h? I lahko. men je sicer čolnarna prilično zoprna, je pa okolica fajn. za jutri se odfočkam, bo najljubši vzel dopust in gremo mal pohajat. med drugim tud zato, ker je varstvo zbolelo in mam že drugi dan obe doma in se občasno sprašujem, zakaj že sem hotla met otroke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 10:42:11
|
|
|
|
leda
|
kapo di bebe tole bom pa še kdaj uporabla, morda v različici kapo di babi. sicer pa meta, drž se.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 10:43:16
|
|
|
|
Olivija*
|
tiste, ki dajete svojim čaj, koliko čaja jim ponudite? midve se še vedno samo dojiva, dodamo le čaj čez dan in zvečer kašico po dojenju. jaz sem ji danes pripravila 80ml čaja. popila je vsega in ko je zmanjkalo, je začela tulit na ves glas. pripravila sem ji še 80ml in je tudi tega vsega popila, nato pa spet v jok. potolažila sem jo z dudico, saj ji nisem upala dati več čaja, da ne bi bruhala. zdej se pa sprašujem, če ji dajem premalo čaja?? včasih ga popije samo 10ml ali 20ml, včasih ji pa tudi cela flaška ni dovolj isto zvečer po dojenju, ko ji ponudim še kašico. včasih sploh noče, drugič ji je pa 120ml+prah premalo meni se zdi, da naša punca nima občutka, kdaj je sita, saj pri dojenju postopno teče vedno manj, po flaški pa ves čas dobro teče, nato pa kar naenkrat zmanjka in jo to preseneti. imam aventove flaške. čaj ji dam običajno s cucljem št 1 ali 2, kašico pa s cucljem z zarezo. saj je to OK, kajne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 10:46:02
|
|
|
|
leda
|
nič ne napreduje. Lara tudi ne.... sploh se ne zmiga nikamor.... če je na trebuščku ji še rata, da se obrne mal na levo, ma da bi se pa obrnila pa ni šans.... sploh ji ne potegne... ma si čemo podat roke....user posted image ...naš sedaj dva dni na previjalni začenja tiste gibe na obrat iz hrbta na bok....saj če ga malo porinešuser posted image ...gre.....drugače ništa eh babe, nikarte jamrat. jst pa našo že lovim po celi dnevni (na hrbet, pa na trebuh, pa na hrbet, pa ojoj, je pri peči) in je dat plenico na rit hitrostni manever. tko da se rahlo otožno spominjam taprve, ki se je prvič prekotalila kamorkoli pri 6. mescih, se potem v naslednjih dveh mescih še ene dvakrat vsega skupi. začela kobacat skor en let stara in shodila šele pri 15 mescih. ma je pa laufala skor istočasno in danes hodi v hribe in teče na maratonih...je blo pa prvo leto ful manj lovljenja kot se mi zdaj obeta...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 10:47:55
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Nasa miska je imela vceraj reakcijo na cepljenje... virtualna, tudi naša je po cepljenju še cel dan spančkala. dajala sem ji hladne obkladke na pikico, vročine pa HB ni imela. za Leylo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 10:51:04
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Ob četrtkih, v Čolnarni v Tivoliju ob 12h? I lahko. men je sicer čolnarna prilično zoprna, je pa okolica fajn. za jutri se odfočkam, bo najljubši vzel dopust in gremo mal pohajat. med drugim tud zato, ker je varstvo zbolelo in mam že drugi dan obe doma in se občasno sprašujem, zakaj že sem hotla met otroke Škoda - upam, da se nam pridružiš naslednjič!! Jah čolnarna sama po sebi morda res ni ne vem kako simpatična, ampak okolica odtehta svoje. Lepo se imejte jutri!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 10:54:34
|
|
|
|
leda
|
jst sm pa prej gledala na tv tri umazani ples hohoho. ma mi smo drli v kino. zdej pa nism zihr če bi zmogla do konca pogledat. sem se zadnič za pokušino spravla prelistat karla maya, ki sem ga dobesedno pogoltnila v osnovni šoli in ni šlo. me je čist znerviral dolgovezen slog. in še kaj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 10:55:54
|
|
|
|
leda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Nasa miska je imela vceraj reakcijo na cepljenje... virtualna, tudi naša je po cepljenju še cel dan spančkala. dajala sem ji hladne obkladke na pikico, vročine pa HB ni imela. naša je bla po drugem kar boga. sicer brez vročine, ampak je cel dan tožeče pojokavala. sem jo mela do večera na rokah, sploh ni šlo drgač. itak se mi je ful smilila...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 10:56:41
|
|
|
|
leda
|
Škoda - upam, da se nam pridružiš naslednjič! prav gotovo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 11:07:18
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda naša je bla po drugem kar boga. sicer brez vročine, ampak je cel dan tožeče pojokavala. sem jo mela do večera na rokah, sploh ni šlo drgač. itak se mi je ful smilila... dober izraz. tudi naša je tako jamrala, ko sem jo dala v posteljico. ves čas je mižala in je hotla spančkat, zraven je pa tako milo stokala, ker zgleda ni mogla zaspančkat. kakšni boščki so tile naši
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 11:10:40
|
|
|
|
Virtualna
|
[/quote] dober izraz. tudi naša je tako jamrala, ko sem jo dala v posteljico. ves čas je mižala in je hotla spančkat, zraven je pa tako milo stokala, ker zgleda ni mogla zaspančkat. kakšni boščki so tile naši [/quote] se podpisem ... Ko sem ji flasko dala...me je tako prisrcno gledala s svojimi ucki...ma kot da mi je hotla povedat..."joj kako me boli"... pa neki se je trudila, da bi mi "dala" kakega svojega smeskota...pa ji kar ni slo...je prec zaspala ... joj kolk jo mam rada
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 11:17:27
|
|
|
|
Olivija*
|
me že kar skrbi kako bo ob naslednjem cepljenju čez 2 tedna... virtualna, kolikokrat pa v nemčiji cepijo ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 11:20:47
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 virtualna, kolikokrat pa v nemčiji cepijo ? A ves, da ne vem...vem pa, da je vceraj dobila dve cepivi...cez 4 tedne jo moram ponovno na drugi del cepiva peljat...ker baje nimajo tako kombiniranega cepiva, da bi takoj dojencku lahko dali eno cepivo...tak da... Upam no, da naslednjic ne bo imela vrocine ali kaj drugega...ker se mi moja mala tako smili, ko jo gledam...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 11:22:02
|
|
|
|
leda
|
me že kar skrbi kako bo ob naslednjem cepljenju čez 2 tedna... tudi mene. že naslednjo sredo. bo pa potem neki časa mir...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 11:36:05
|
|
|
|
lana luna
|
Lana luna, sem vidla da imaš ti svojo pikico že kar v takem stolčku. Kolk časa pa že in kako se obnese? v temu stolčku jo mam največ po pol ure na dan. drgač ji je kar zanimiv ta stolček. ampak je nečem preveč matrat, tko da jo mam rajš na igralnem centru.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 11:39:43
|
|
|
|
lana luna
|
tiste, ki dajete svojim user posted image čaj, koliko čaja jim ponudite? jest ji nardim vsak dan 100ml, v aventovo flaško s cucljem 1. včasih celga čez dan popije, včasih pa komaj 20ml.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 13:31:58
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Me to you....a si kej a seveda..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 13:36:45
|
|
|
|
ključek
|
punce, jaz sem čist ................že par dni skoraj ne upam na sprehod, ker se ln tako dere noter, da je to groza. jaz ne poznam nobenega , ki bi tako jokal v vozičku. res ne. in pol ko greva na sprehod in se dere, naju seveda vsi gledajo kao-lej kakšna mama, zavijajo z očmi in si tko šepetajo. dons je bilo res obupno, pa sem jo vzela ven, ker je tok vpila, da se ji je zaletelo. potem pa kot bi odrezal-tišina. oblačim je ne preveč, tako da vroče ji ni, mogoče samo v glavo zaradi las, ampak kapo pač mora imeti. niti pokrijem je ne z deko dokler ne zaspi, samo zgornji del od košare dam gor. jaz sem že čist živčna zaradi teh sprehodov, ker bi tok rada šla ven, tako kot druge mamice, katerih spijo. naša pa sireno navija non stop. ne vem, probala bom še z športnim delom, če bo kaj boljše. samo moram prej nabaviti tisto vrečo. razmišljam tudi o nakupu kengurujčka. ima katera izkušnje, kako se obnese??
< Sporočilo je popravil Me to you -- 11.2.2009 13:37:38 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 13:55:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you . razmišljam tudi o nakupu kengurujčka. ima katera izkušnje, kako se obnese?? pri nas tak, da smo ga prodali skoraj nerabljenega...ni hotel bit not... ma jaz bi rada kdaj tako z njim šla brez vozička.....proste roke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 14:06:28
|
|
|
|
emi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna mami mi ne da mlekca, morm pa tole plastiko papat... Kje se da kupit tak stolček,jaz ga nikjer nisem najdla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 14:11:27
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria a ti bereš maile še vedno ni nič......samo od račkepk .. si ziher, da si meni poslala ...ma sprot ko sem vidla grem še enkrat pogledat ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 14:12:49
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Punce hvala za vzpodbudo in objemčke... Ma itak, da bo ok. Jest zmerej rabim mal cajta da premelem pa enim trem povem (no al pa celmu svetu na RR ) pol je pa ok. Saraya, dobra si, da sfolgaš s tolk mal spanja-jest sem nazadnje zmogla to v srednji šoli. ...ma nas je HB več takih ....fajn da si boljš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 14:13:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj pa je ta herbalife sploh? nekaj... http://www.youtube.com/watch?v=I9B4QE36Byo
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 14:15:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 jaz pa spet slike iz fotoaparata dajem... včeraj je pojedla eno žličko banane...no, v ustih je bolj malo ostalo Kako vam rata tako pofloskat otroke?!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?