Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:52:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
sem ronji nabavla jaknco, Jaz bi tudi rabla.... samo nekaj debelega je spet brez veze... hmm
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:55:24
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara...jaz sem tudi tako razmišlala pa ji nisem kupla nobene bunde niti ne preveč debele, eno tako k bo jo lahko celo pomlad nosla.....pa sem našla v h und m eno....sicer sem jo pol vzela na oddelku za fantke, ker nisem hotla roza....je pa taka zleno modra bež......s kapuco, pa žepek ima odspredaj na bušiju, k ena vetrovka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:55:39
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 meta, pohiti, ker jih je samo še 11 :) od kolkih? 12ih? dej ga men po pošti pošlji
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:56:26
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: lana luna meta21 sam da ni kaj hujšega. kr ubogi zdravnico da se hitr pozdraviš. pol bo šla pa že teža dol... se podpišem tud jaz Pa še jaz. Kolk ste se pa spet razpisale v teh večernih urah, ko sem Housa pa še nekaj gledala. Sem vas pol ure brala. No, zdaj grem pa na zaslužen počitek. Lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:56:36
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jst sm pa prej gledala na tv tri umazani ples joj kolkrat sem ga gledala v mladih letih zdej me je pa moj dol vrgu s programa ker so poročila jaz sem ga prvič gledala v 8 razredu ....kje je že to jaz sem tudi gledala ene parkrat dirty dancing v nemščini hehe, kje so tisti časi... a si morte mislt da jest ga pa še nism gledala. čeprou vem da obstaja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:56:43
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft sem ronji nabavla jaknco, Jaz bi tudi rabla.... samo nekaj debelega je spet brez veze... hmm Jaz mu bom najbrž pol ko se začnejo taki dnevi, kot včeraj rajši tanko jaknco/jopco oblekla pa rajši z dekco reguliram.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:58:38
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna a si morte mislt da jest ga pa še nism gledala. čeprou vem da obstaja. To je pa zato, ker si premlada . Maš ti tud 10 v cifrah, 1+9?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:59:22
|
|
|
|
KAHLO
|
jaz sem mogla naši že zdaj nabati, sem jo zmeraj domov prinesla vso prekuhano....še kapo sem ji danes drugo kupla, ker je v unih vseh švicala...moja je bl pr švickotih se mi zdi da bom tud tisto ovčjo kožo z vozička vzela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:00:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 ah, fiška, ti pa zbijaš moralo....punca je zdaj stara 19 let, ker je 1+9=10, a ne? za naslednje leto nas pa ne zanima pri 19 pa ne more 2 faksov met Ti pa tvoj spomin... A maš za vsako posebej kartoteko doma al kaj? ja to itak..... ... spomina pa res nimam kot zlata ribica....a bi si spremenila nick
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:02:29
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Po par dneh lahko pride do kake reakcije... ponavadi te udari tam,ker imaš itak probleme... ma to se telo puca. kak to misliš.....v kaki obliki recimo Lahko se ti glavoboli začnejo pojavljat... ali pa kaj drugega.... ma veliko moraš vode popit, da grejo strupi hitro ven s telesa... eni moji je blo tok slabo recimo... različno,... Midva z možem nisva imela težav... ati si tut to prodajala?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:05:25
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana luna a si morte mislt da jest ga pa še nism gledala. čeprou vem da obstaja. To je pa zato, ker si premlada . Maš ti tud 10 v cifrah, 1+9? ne, jest mam pa že 14 dni 7
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:08:02
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jaz sem mogla naši že zdaj nabati, sem jo zmeraj domov prinesla vso prekuhano....še kapo sem ji danes drugo kupla, ker je v unih vseh švicala...moja je bl pr švickotih se mi zdi da bom tud tisto ovčjo kožo z vozička vzela moj otrok je tut pravi mali švicar. bošček mali. sam jest je še ne uapm brez kombinezončka vn pelat. mogoče pol k se bo bol sonček začel. ker če mam jest še bundo gor, pol tut tamal rabi kombinezon. jest pol bolj reguliram tisto kar ma spodej. jo spodej manj al pa več oblečem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:08:40
|
|
|
|
lana luna
|
a zdj k ej pa men zmanjkal gradiva na POPtv, ste pa še na RR vse poniknile
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:10:05
|
|
|
|
lana luna
|
ja prjavljenih je pa miljon... kje pa steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????????????? a računate kolk ste stare al kaj???? grem jest pod tuš, pol pa k nazaj pridm ma ne ste vse tle nalimane za nočni čvek...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:13:05
|
|
|
|
lana luna
|
mami mi ne da mlekca, morm pa tole plastiko papat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:13:16
|
|
|
|
gold fish
|
...babe jaz grem spat...... s tistimi ciframi sem pa pravo zmešnjavo nardila......nimam pojma kolko je katera stara.....vem samo, da sta obe pod 30 al se motim za eno .... za la-lu se ne... mogoče še dobim kaki mufin..... Aja, pa vse pogrešane.....ne bom vas naštevala, ker same veste katere ste....... nujno na javljanje...... čakamo......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:14:32
|
|
|
|
meta21
|
Sej smo še tle... Jest gledam reklamo od leclerca, k majo od jutri ful akcije otroške opreme...med drugim avtosedež maxi cosi priori SPS...zdaj pa ugotavljam razliko z priori XP. Kakšna izkušnja mogoče?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:14:57
|
|
|
|
gold fish
|
lana luna ...nočko..... tvoja sarika je pridna, pa celo noč spi...moj mali pikec pa ne....bom spet ob 6 auf.... adijo......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:16:22
|
|
|
|
gold fish
|
meta ...jaz ne vem.....mam od maxi cosi...rodi-ja....samo tistega od 15-36 kg...., onega prej pa imam od neke firme na R... al Pömer al Renolux.... sem že pozabla...... sem si pa jaz tud že nekaj stvari namerkala, da jih grem nabavit.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:17:51
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lana luna ...nočko..... tvoja sarika je pridna, pa celo noč spi...moj mali pikec pa ne....bom spet ob 6 auf.... adijo...... ja kukr je. dons ponoč smo se ob pol dveh futral. ampak smo pol do 9ih spal. ja maš prou je rs ful pridna, tko da je mami res spočita in zato tolk norčava zvečer. dopoldne sem pa taka kot ena mama. nbene energije. zvečer bi pa gore prestavlala kr pejt počivat ribica. nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:18:28
|
|
|
|
lana luna
|
Pömer Romer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:18:34
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...babe jaz grem spat...... s tistimi ciframi sem pa pravo zmešnjavo nardila......nimam pojma kolko je katera stara.....vem samo, da sta obe pod 30 al se motim za eno .... za la-lu se ne... Za me-to tud ne! No sej ni treba tko nesrečno gledat.... Ko bo moj prvorojenec star 9 let bom jaz že krepko starejša od tebe (spet bom mela 10 )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:20:27
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sej smo še tle... Jest gledam reklamo od leclerca, k majo od jutri ful akcije otroške opreme...med drugim avtosedež maxi cosi priori SPS...zdaj pa ugotavljam razliko z priori XP. Kakšna izkušnja mogoče? a to maš v elektronski obliki reklamo al v dobrem starem papirnatem primerku?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:25:40
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sej smo še tle... Jest gledam reklamo od leclerca, k majo od jutri ful akcije otroške opreme...med drugim avtosedež maxi cosi priori SPS...zdaj pa ugotavljam razliko z priori XP. Kakšna izkušnja mogoče? a to maš v elektronski obliki reklamo al v dobrem starem papirnatem primerku? Papir
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 23:27:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
ker nisem hotla roza. Haha, jst pa vse roza... pa sem rekla, da jaz že ne bom nić roza moji pupi kupovala.... ja, aha... vse je roza..
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?