Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:27:49
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:28:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem bla lani.... sm jih tak fasala.... pa še noseča sem bla dva tedna....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:29:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem bla lani.... sm jih tak fasala.... pa še noseča sem bla dva tedna.... no, tradic. tajska odpade...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:30:22
|
|
|
|
lana17
|
jaz moram tud še it na masažo...sta mi nečak in nečakinja častila bon za r.d.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:30:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nočko............ ma sej sm že napisala to ne............. alo bejž spat me to you............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:31:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 jaz moram tud še it na masažo...sta mi nečak in nečakinja častila bon za r.d. kam pa ti greš??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:32:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you če ima reakcijo-alergijo, na hrano, v kolikem času se pozna?? možni so tudi krčki, kajne?? 2-3 dni po mojem...zato pa se priporoča en okus probavat 3 dni Ne vem, predvidevam mislim,da krči pri tem nimajo veze,ampak pikice,ki se pojavijo thx.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:32:29
|
|
|
|
lana17
|
Kr v Grosuplje.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:32:40
|
|
|
|
ključek
|
ma..............zdej bom pa do 5000 počakala................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:35:59
|
|
|
|
ključek
|
ima katera Madagaskar 2??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:37:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta sem kliknila pa je prišlo do neke težave me je kr skenslalo z msn a je to nalezljivo?? jaz ga pa sploh ne najdem več na računalniku..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:37:56
|
|
|
|
KAHLO
|
jah.....itak da ma ronja lepoto po mami.............pamet pa ma tudi lehko po mami jaz bi tudi šla na eno tučnjavo po hrbti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:40:25
|
|
|
|
KAHLO
|
Me to you jaz ga tudi več ne najden
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:40:57
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO mty............kako lepoooooooooooo.......jaz pa ronji še ne moram nobene špange v glavo rint Jaz tud Liji neeeee - moja je še čisti pleško. Komaj zdaj ji je začel en puh poganjat ven, madona. Čist po očiju, hihi No, kukr se vzame - al pa . Ma ne...lubica je either way!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:41:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Me to you jaz ga tudi več ne najden kaj sva ušpilali????? bo moj dragi jutri spet z očmi zavijal, ko bo "popravljal" moje napake.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:42:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta sem kliknila pa je prišlo do neke težave me je kr skenslalo z msn a je to nalezljivo?? jaz ga pa sploh ne najdem več na računalniku.............. Ja, jest hodim naokol in vam jih kradem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:43:59
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Me to you jaz ga tudi več ne najden kaj sva ušpilali????? bo moj dragi jutri spet z očmi zavijal, ko bo "popravljal" moje napake............. Pejta na START, Vsi programi, windows msn
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:44:37
|
|
|
|
meta21
|
Dejmo MTY, še enga, da bo 5000
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:44:48
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you katero masažo si naj naročim v sunny studiu?? jaz ne poznam tok masaž......... ............vem pa, da ne smem na takšno ki preveč "obremeni" hrbtenico, ker imam zdravstvene probleme. mi lahko katera svetuje?? Jaz sem bila tam enkrat na masaži rok pa nog in je bilo božanskoooooo. Tajska je zame mal pregroba, ampak to je pač stvar okusa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:46:24
|
|
|
|
Jazzy1
|
Lahko noč tudi od mene dame.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:46:54
|
|
|
|
KAHLO
|
meta ti si mene čist zmešala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:49:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ima katera Madagaskar 2?? Ja jest! Sem začela gledat pa ni glih tolk dobra ko 1. del al sem bla pa jest preveč zaspana.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:50:06
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta ti si mene čist zmešala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:51:02
|
|
|
|
KAHLO
|
kaj mate toti madagaskar 2 sinhronizirani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:53:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Dejmo MTY, še enga, da bo 5000 zdej pa res lahko noč.............
< Sporočilo je popravil Me to you -- 3.2.2009 22:54:20 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?