Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:31:16
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...mene pa zanima kaj ma sploh kateri septemberček kakšen zobek ...se mi zdi da je emi pisala da imajo že dva za druge se pa ne spomnem .... Jaz mam pa Gala nekje v spominu ampak glede na to da je med mlajšimi septembrčki, se najbrž motim .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:31:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...mene pa zanima kaj ma sploh kateri septemberček kakšen zobek ...se mi zdi da je emi pisala da imajo že dva za druge se pa ne spomnem .... mislim, da ima še Maj, od Tie.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 3.2.2009 21:32:13 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:36:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you joj, Lana Neja pa že čopka nosi
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:36:35
|
|
|
|
KAHLO
|
meta sem kliknila pa je prišlo do neke težave me je kr skenslalo z msn
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:36:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...mene pa zanima kaj ma sploh kateri septemberček kakšen zobek ...se mi zdi da je emi pisala da imajo že dva za druge se pa ne spomnem .... bubika še nič
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:36:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO mty.....jaz imam vse... na msn me najdeš pod letonja.v@gmail.com Kahlo... hihi,... sem te najdla...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:39:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta sem kliknila pa je prišlo do neke težave me je kr skenslalo z msn Sem pogruntala... Jaz se ti pa režim v kamero Meni piše, da si na videz nedosegljiva
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:40:26
|
|
|
|
lana17
|
Večer! Že 100 strani . Nisem vsega brala. Tak so luštni tile naši septembrčki in septembrke...ma saj smo že 1000x napisale, ampak kar je res je res...bi jih kr naprej gledal.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:40:34
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...mene pa zanima kaj ma sploh kateri septemberček kakšen zobek ...se mi zdi da je emi pisala da imajo že dva za druge se pa ne spomnem .... mislim, da ima še Maj, od Tie. Sej je bil res najbrž Maj in ne Gal. Mah, jaz sem ga v soboto žurala pa sem najbrž preveč nazdravljala, ker pogrešam še tisto eno možgansko celico, ki sem jo do nedavnega premogla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:40:46
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara.....a res....kaj pa piše......lih meti razlagam da pojma nimam pod kaj se me na skaypu najde a tud pod majl!?!?:) Meta...kr zaprlo mi je vse.....zdaj pa ne moram več nazaj odpret preveč si se smejala pa je vse skup crknilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:41:36
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta sem kliknila pa je prišlo do neke težave me je kr skenslalo z msn Sem pogruntala... Jaz se ti pa režim v kamero Meni piše, da si na videz nedosegljiva Si zaključla al boš še probavala-spremeni status nazaj v dosegljiv
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:41:53
|
|
|
|
lana17
|
Kaj se zdej selte na druge terene (msn, skyp...)?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:41:58
|
|
|
|
gloria
|
...nočka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:42:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Lara.....a res....kaj pa piše......lih meti razlagam da pojma nimam pod kaj se me na skaypu najde a tud pod majl!?!?:) Meta...kr zaprlo mi je vse.....zdaj pa ne moram več nazaj odpret preveč si se smejala pa je vse skup crknilo Moja lepota pa to
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:42:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Kaj se zdej selte na druge terene (msn, skyp...)? Privat kavice....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:44:00
|
|
|
|
meta21
|
Kahlo, če nisi prijavljena oz. imaš naštiman status nedosegljiv te ne mormo najt!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:44:02
|
|
|
|
petra1978
|
Sem vas prišla še na brzino pogledat, pa vidim, da je najbolje če probam svojo srečo na skypu?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:44:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
ara.....a res....kaj pa piše......lih meti razlagam da pojma nimam pod kaj se me na skaypu najde a tud pod majl!?!?:) Ja, sem dala ta mejl in te je najdlo.... samo kaj, ku nisi prkloplena verjetno...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:44:42
|
|
|
|
petra1978
|
Meta prav imaš, Gal še nima zobkov.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:45:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...nočka Kam pa ti?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:46:43
|
|
|
|
petra1978
|
Grem, me moj šimfa, da sem za rač. namesto pri njem . Nočka
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:47:08
|
|
|
|
KAHLO
|
babe meni se bo od te tehnologije tu pr dediju na računalniku se popolnoma nič ne znajdem.....moj laptop pa sem pustila v lj....tam sem samo kliknila skyp...in je že vse samo delalo......tukaj pa..................ojjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej zdaj se še več na msng ne vem prikolpit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:47:41
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Meta prav imaš, Gal še nima zobkov. Mi je potegnil pol ja! V vašem mestecu sem najdla eno petro na skypu, zdaj pa ne vem če si ta prava
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:48:18
|
|
|
|
arabela*
|
naša še tud nima zobkov,medtem ko je taprva že 2 imela tak čas...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:48:31
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara ....glej da me boš kdaj pposkaypala ko bom v LJ......pa da vidim tvojega kačona in bejbiko..... Drgače pa naša ronja še tud nima zobkov, .....po ustah pa kar naprej nekaj vlači. Petra ti se le pojdi stiskat ......se vsaj maš s kom....jaz se zdaj na štajerju lahko samo z povštrom stiskam
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?