Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:10:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem danes tavečjo strigla kok pa si jo postrigla??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:11:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO MTY no pa sva naletele druga na drugo berem, da uživate sto na uro...........super.............ronja je pa takšna lepotička..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:12:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kok pa si jo postrigla?? samo spredaj sva rezale,se je drla ko šoja. Ravno,na čelado,meni je tak najlepše....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:12:38
|
|
|
|
ključek
|
KAHLO, dej mi na z.s. napiši tvoj msn, ker te ne najdem...........ali pa skype...........ne vem točno kaj imaš.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:13:27
|
|
|
|
arabela*
|
mty,lane ne bom komentirala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:14:12
|
|
|
|
KAHLO
|
mty............kako lepoooooooooooo.......jaz pa ronji še ne moram nobene špange v glavo rint meta mene si kr zapiši, ker jaz navijam za septembrsko taščo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:14:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kok pa si jo postrigla?? samo spredaj sva rezale,se je drla ko šoja. Ravno,na čelado,meni je tak najlepše.... se ne pusti?? jaz se spomnem da sem se tudi drla.............enkrat sem se pa sama postrigla pri ene 7 letih................mili bože............kakšna sem bila............... ...............vse na cik cak.............to se pa tok spomnem, ker so se mi v šoli vsi smejali......... .............mah ne, sej sm bla res hecna, ko gledam slike............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:14:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kera je že enkrat zbirala zeta za svojo? Lana luna? Tolk da vem, da vas zapišem Da ne bo enkrat ena tle na rr pisala, da ma moža Lovra pa eno blesavo taščo . Boljš, da kar sama zberem snaho pa je zadeva rešena
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:15:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Se podpišem!!! Pa nobenih slinčkov ne rabite??? Naša se včasih slini kot polžek...skoraj vedno ima kako rutico ali pa slinček.... no, tu pa se jaz podpišem Sem dala skoraj čiste cunje prat in še manj, ko pol stroja, ker nam je slinčkov zmanjkalo....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:15:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mty,lane ne bom komentirala zakaj ne.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:16:06
|
|
|
|
arabela*
|
ronja,gal
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:16:27
|
|
|
|
LuNa73
|
uuuuuuuuuuuuuu KAHLCA ..veš kaj...morem ti povedat, da sem res ponosna na svoje mentorstvo tebi...ker tale "diplomska naloga", ki sta jo s tvojim nardila, pa si zasluži čisto desetko... . Sem te prišla nahit pozdravit....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:16:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zakaj ne......... saj veš...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:17:19
|
|
|
|
KAHLO
|
mty.....jaz imam vse... na msn me najdeš pod letonja.v@gmail.com
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:17:50
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO mty............kako lepoooooooooooo.......jaz pa ronji še ne moram nobene špange v glavo rint meta mene si kr zapiši, ker jaz navijam za septembrsko taščo Zapisano! Ronja in Lana Neja mata itak prec kako točko več, ker vem da radi jesta. Kera tašča pa rabi snaho, ki ima 50 kil manj kot ona . Kahlo, si dobila ZS?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:17:58
|
|
|
|
ključek
|
M spi?? je pridna?? ali jo spet kaj matra, revico??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:18:16
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...počaki čez par let ko ti bodo letale okrog hiše jaz pa z metlo za njimi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:19:24
|
|
|
|
KAHLO
|
luuuuuuuuuuuuuuuuunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! kaj se dogaja kaj pr tebi......a si ti tudi tako moderna in imaš mesindžer ali pa gmail.....tam se tudi nekak tako lahko pogovarjap ali:))))
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:19:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ...lepotička
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:22:51
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 bubi in jazzy Kaj sem že omenila, da mam sina ? Sicer vrsta je res dolga ampak... Kera je že enkrat zbirala zeta za svojo? Lana luna? Tolk da vem, da vas zapišem Da ne bo enkrat ena tle na rr pisala, da ma moža Lovra pa eno blesavo taščo . Boljš, da kar sama zberem snaho pa je zadeva rešena ...ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:22:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you M spi?? je pridna?? ali jo spet kaj matra, revico?? zdaj je jedla in mi na roki spi,bom jo šla počasi položit v postlo.....bomo vidli.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:23:22
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kake dolge laske ima LN
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:24:20
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ....iiiiii kaki laski...sem mislila da ma dva čopka lepotička mala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:25:37
|
|
|
|
ključek
|
sedaj jih ima veliko manj kot ob rojstvu..........takrat je bila pa resnično črna čupavka............ ............sedaj ima spodaj že bolj rjave, pa sploh ob desni strani ji gredo fula dol.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:29:30
|
|
|
|
gloria
|
...mene pa zanima kaj ma sploh kateri septemberček kakšen zobek ...se mi zdi da je emi pisala da imajo že dva za druge se pa ne spomnem ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?