|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
3.2.2009 21:10:46   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa sem danes tavečjo striglauser posted image

kok pa si jo postrigla??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
3.2.2009 21:11:43   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

MTY no pa sva naletele druga na drugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

berem, da uživate sto na uro...........super.............ronja je pa takšna lepotička..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
3.2.2009 21:12:16   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

kok pa si jo postrigla??

samo spredaj sva rezale,se je drla ko šoja.
Ravno,na čelado,meni je tak najlepše....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
3.2.2009 21:12:38   
ključek
KAHLO, dej mi na z.s. napiši tvoj msn, ker te ne najdem...........ali pa skype...........ne vem točno kaj imaš.............

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
3.2.2009 21:13:27   
arabela*
mty,lane ne bom komentiralauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
3.2.2009 21:14:12   
KAHLO
mty............kako lepoooooooooooo.......jaz pa ronji še ne moram nobene špange v glavo rintuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meta mene si kr zapiši, ker jaz navijam za septembrsko taščouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
3.2.2009 21:14:41   
ključek

kok pa si jo postrigla??

samo spredaj sva rezale,se je drla ko šoja.
Ravno,na čelado,meni je tak najlepše....user posted image

se ne pusti?? jaz se spomnem da sem se tudi drla.............enkrat sem se pa sama postrigla pri ene 7 letih................mili bože............kakšna sem bila...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............vse na cik cak.............to se pa tok spomnem, ker so se mi v šoli vsi smejali.........user posted image .............mah ne, sej sm bla res hecna, ko gledam slike............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
3.2.2009 21:14:48   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Kera je že enkrat zbirala zeta za svojo? Lana luna? Tolk da vem, da vas zapišemuser posted image  Da ne bo enkrat ena tle na rr pisala, da ma moža Lovra pa eno blesavo taščouser posted image user posted image user posted image . Boljš, da kar sama zberem snaho pa je zadeva rešenauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
3.2.2009 21:15:24   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Se podpišem!!!

Pa nobenih slinčkov ne rabite??? Naša se včasih slini kot polžek...skoraj vedno ima kako rutico ali pa slinček....

no, tu pa se jaz podpišem user posted image user posted image user posted image

Sem dala skoraj čiste cunje prat in še manj, ko pol stroja, ker nam je slinčkov zmanjkalo.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
3.2.2009 21:15:29   
ključek

mty,lane ne bom komentiralauser posted image user posted image

zakaj ne.........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
3.2.2009 21:16:06   
arabela*
ronja,galuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
3.2.2009 21:16:27   
LuNa73
uuuuuuuuuuuuuu KAHLCA user posted image user posted image user posted image ..veš kaj...morem ti povedat, da sem res ponosna na svoje mentorstvo tebi...ker tale "diplomska naloga", ki sta jo s tvojim nardila, pa si zasluži čisto desetko... user posted image user posted image user posted image . Sem te prišla nahit pozdravit....user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
3.2.2009 21:16:38   
arabela*

zakaj ne.........user posted image user posted image user posted image user posted image

saj veš...user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
3.2.2009 21:17:19   
KAHLO
mty.....jaz imam vse...user posted image user posted image user posted image user posted image na msn me najdeš pod letonja.v@gmail.com

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
3.2.2009 21:17:50   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

mty............kako lepoooooooooooo.......jaz pa ronji še ne moram nobene špange v glavo rintuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meta mene si kr zapiši, ker jaz navijam za septembrsko taščouser posted image

Zapisano! Ronja in Lana Neja mata itak prec kako točko več, ker vem da radi jesta. Kera tašča pa rabi snaho, ki ima 50 kil manj kot onauser posted image .

Kahlo, si dobila ZS?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
3.2.2009 21:17:58   
ključek
M spi?? je pridna?? ali jo spet kaj matra, revico??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
3.2.2009 21:18:16   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...počaki čez par let ko ti bodo letale okrog hišeuser posted image user posted image user posted image

jaz pa z metlo za njimi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
3.2.2009 21:19:24   
KAHLO
luuuuuuuuuuuuuuuuunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj se dogaja kaj pr tebi......a si ti tudi tako moderna in imaš mesindžeruser posted image user posted image user posted image user posted image ali pa gmail.....tam se tudi nekak tako lahko pogovarjap ali:))))

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
3.2.2009 21:19:46   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image

...lepotičkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
3.2.2009 21:22:51   
gloria

bubi in jazzyuser posted image  Kaj sem že omenila, da mam sinauser posted image ? Sicer vrsta je res dolga ampak...user posted image

Kera je že enkrat zbirala zeta za svojo? Lana luna? Tolk da vem, da vas zapišemuser posted image  Da ne bo enkrat ena tle na rr pisala, da ma moža Lovra pa eno blesavo taščouser posted image user posted image user posted image . Boljš, da kar sama zberem snaho pa je zadeva rešenauser posted image user posted image user posted image

...ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
3.2.2009 21:22:55   
arabela*

M spi?? je pridna?? ali jo spet kaj matra, revico??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj je jedla in mi na roki spi,bom jo šla počasi položit v postlo.....bomo vidli.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
3.2.2009 21:23:22   
Virtualna

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kake dolge laske ima LN user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
3.2.2009 21:24:20   
gloria

user posted image

....iiiiii kaki laski...sem mislila da ma dva čopkauser posted image lepotička malauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
3.2.2009 21:25:37   
ključek
sedaj jih ima veliko manj kot ob rojstvu..........takrat je bila pa resnično črna čupavka............user posted image ............sedaj ima spodaj že bolj rjave, pa sploh ob desni strani ji gredo fula dol.......

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
3.2.2009 21:29:30   
gloria
...mene pa zanima kaj ma sploh kateri septemberček kakšen zobekuser posted image ...se mi zdi da je emi pisala da imajo že dva za druge se pa ne spomnemuser posted image ....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?