Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:58:48
|
|
|
|
blaža
|
o pujsi, dko je bil?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:59:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeer, tudi od mene... Pina... wellcome med nami tudi ob vecernih urah... ... Blaza... zgleda da si se nalezla od Februarke in kompliciras.... .... ona se je lih danes ful popravla... ... Bamby... rajs prid in prnes na picknik kej ocvirkovke kot da kurs da bo slabo vreme, ti hudic Notranjski ... (lih pase ob Maxovih svinjarijah)... stipčina čer. sem prišla med žive ja sam je na kabel priključena ja če sem pa s kmetov doma... mi še vse na kable delamo a otroke tud? ja tudi. samo smo meli takooooooooooooooooo dolge kable, da je kar dolgo trajalo preden so se primle lepo si pinota pohvalila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:59:28
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Joooj, kako lepo, če bi jaz odprla novi del. zato pa se jaz nazaj držin, da dam še drugim to možnost sem že imela 2 x otvoritev, ampak ne delov, ampak novih klepetov da si ne bi drznila, !!! Bdw, kaj se to samodejno preklopi, al moraš novo temo odpret? ti se pa res pripravljaš na to otvoritev
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:59:29
|
|
|
|
blaža
|
Aja nismo še. Nije žvaka za seljaka.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:59:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Joooj, kako lepo, če bi jaz odprla novi del. zato pa se jaz nazaj držin, da dam še drugim to možnost sem že imela 2 x otvoritev, ampak ne delov, ampak novih klepetov da si ne bi drznila, !!! Bdw, kaj se to samodejno preklopi, al moraš novo temo odpret? moraš kar novo odpret. dej počaki, bom jaz zdej odprla, da ti pokažem, da boš vedla za 3. del
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:59:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...predajam mikrofon Sefli... cmok !!!!!! skrajni čas, da si omislita dva pc-ja, da lahko oba klepetata
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:00:31
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...predajam mikrofon Sefli... cmok !!!!!! papa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:00:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Joooj, kako lepo, če bi jaz odprla novi del. zato pa se jaz nazaj držin, da dam še drugim to možnost sem že imela 2 x otvoritev, ampak ne delov, ampak novih klepetov da si ne bi drznila, !!! Bdw, kaj se to samodejno preklopi, al moraš novo temo odpret? moraš kar novo odpret. dej počaki, bom jaz zdej odprla, da ti pokažem, da boš vedla za 3. del
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:00:54
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeer, tudi od mene... Pina... wellcome med nami tudi ob vecernih urah... ... Blaza... zgleda da si se nalezla od Februarke in kompliciras.... .... ona se je lih danes ful popravla... ... Bamby... rajs prid in prnes na picknik kej ocvirkovke kot da kurs da bo slabo vreme, ti hudic Notranjski ... (lih pase ob Maxovih svinjarijah)... stipčina čer. sem prišla med žive ja sam je na kabel priključena ja če sem pa s kmetov doma... mi še vse na kable delamo a otroke tud? ja tudi. samo smo meli takooooooooooooooooo dolge kable, da je kar dolgo trajalo preden so se primle lepo si pinota pohvalila ma na kaj si pa ti zdej pomislila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:00:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
200 -ka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:01:07
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Joooj, kako lepo, če bi jaz odprla novi del. zato pa se jaz nazaj držin, da dam še drugim to možnost sem že imela 2 x otvoritev, ampak ne delov, ampak novih klepetov da si ne bi drznila, !!! Bdw, kaj se to samodejno preklopi, al moraš novo temo odpret? moraš kar novo odpret. dej počaki, bom jaz zdej odprla, da ti pokažem, da boš vedla za 3. del
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:01:13
|
|
|
|
blaža
|
šefla, pa ka di si ti?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:01:26
|
|
|
|
Blacky*
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:01:45
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeer, tudi od mene... Pina... wellcome med nami tudi ob vecernih urah... ... Blaza... zgleda da si se nalezla od Februarke in kompliciras.... .... ona se je lih danes ful popravla... ... Bamby... rajs prid in prnes na picknik kej ocvirkovke kot da kurs da bo slabo vreme, ti hudic Notranjski ... (lih pase ob Maxovih svinjarijah)... stipčina čer. sem prišla med žive ja sam je na kabel priključena ja če sem pa s kmetov doma... mi še vse na kable delamo a otroke tud? ja tudi. samo smo meli takooooooooooooooooo dolge kable, da je kar dolgo trajalo preden so se primle lepo si pinota pohvalila ma na kaj si pa ti zdej pomislila ja na kabel
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:01:52
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka 200 -ka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:02:18
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeer, tudi od mene... Pina... wellcome med nami tudi ob vecernih urah... ... Blaza... zgleda da si se nalezla od Februarke in kompliciras.... .... ona se je lih danes ful popravla... ... Bamby... rajs prid in prnes na picknik kej ocvirkovke kot da kurs da bo slabo vreme, ti hudic Notranjski ... (lih pase ob Maxovih svinjarijah)... stipčina čer. sem prišla med žive ja sam je na kabel priključena ja če sem pa s kmetov doma... mi še vse na kable delamo a otroke tud? ja tudi. samo smo meli takooooooooooooooooo dolge kable, da je kar dolgo trajalo preden so se primle lepo si pinota pohvalila ma na kaj si pa ti zdej pomislila ja na kabel ja samo taki kabli samo na kmetih rastejo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:02:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža šefla, pa ka di si ti? spet bo nekoga okregala in se vneto pripravlja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:02:28
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Joooj, kako lepo, če bi jaz odprla novi del. zato pa se jaz nazaj držin, da dam še drugim to možnost sem že imela 2 x otvoritev, ampak ne delov, ampak novih klepetov da si ne bi drznila, !!! Bdw, kaj se to samodejno preklopi, al moraš novo temo odpret? moraš kar novo odpret. dej počaki, bom jaz zdej odprla, da ti pokažem, da boš vedla za 3. del kaj je pa to... mi kar dvakrat objavlja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:02:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka 200 -ka . 200, 201, 202, 203, ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:03:10
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža šefla, pa ka di si ti? spet bo nekoga okregala in se vneto pripravlja ja, zdaj zapiske gleda kako smo se obnašale
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:03:40
|
|
|
|
pina-1
|
blaža, kaj zdej boš odprla novi del, ali kaj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:04:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaža, kaj zdej boš odprla novi del, ali kaj? Evo štelam, ne me motit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:04:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža šefla, pa ka di si ti? spet bo nekoga okregala in se vneto pripravlja ja, zdaj zapiske gleda kako smo se obnašale jaz sem bla pridna, ker me ni blo na čvek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:04:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža šefla, pa ka di si ti? spet bo nekoga okregala in se vneto pripravlja ja, zdaj zapiske gleda kako smo se obnašale pol je še nekaj časa ne bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:04:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaža, kaj zdej boš odprla novi del, ali kaj? Evo štelam, ne me motit. aja to v centru evrope dolgo traja....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?