Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:53:47
|
|
|
|
blaža
|
Ma ja sej se trudim, ma tle v centru evrope, sej veš kako so linije preokupirane.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:54:20
|
|
|
|
blaža
|
Joooj, kako lepo, če bi jaz odprla novi del.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:54:25
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer vsem Čer 2. Go go ajde bejbe... naj pade 200 ajde pomagajte. no dajte
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:54:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeer, tudi od mene... Pina... wellcome med nami tudi ob vecernih urah... ... Blaza... zgleda da si se nalezla od Februarke in kompliciras.... .... ona se je lih danes ful popravla... ... Bamby... rajs prid in prnes na picknik kej ocvirkovke kot da kurs da bo slabo vreme, ti hudic Notranjski ... (lih pase ob Maxovih svinjarijah)... stipčina čer. sem prišla med žive
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:54:46
|
|
|
|
blaža
|
Ma Pina kaj te je spet Trojanc napadu?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:54:58
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Joooj, kako lepo, če bi jaz odprla novi del. da te ne bo stipe prehitel... bo čakal kdaj ga lahko posta
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:55:35
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ma Pina kaj te je spet Trojanc napadu? zakaj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:55:36
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeer, tudi od mene... Pina... wellcome med nami tudi ob vecernih urah... ... Blaza... zgleda da si se nalezla od Februarke in kompliciras.... .... ona se je lih danes ful popravla... ... Bamby... rajs prid in prnes na picknik kej ocvirkovke kot da kurs da bo slabo vreme, ti hudic Notranjski ... (lih pase ob Maxovih svinjarijah)... stipčina čer. sem prišla med žive ja sam je na kabel priključena
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:55:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeer, tudi od mene... Pina... wellcome med nami tudi ob vecernih urah... ... Blaza... zgleda da si se nalezla od Februarke in kompliciras.... .... ona se je lih danes ful popravla... ... Bamby... rajs prid in prnes na picknik kej ocvirkovke kot da kurs da bo slabo vreme, ti hudic Notranjski ... (lih pase ob Maxovih svinjarijah)... stipčina čer. sem prišla med žive Aja tvoj imaginarni- nevidni prijatu. ki se ga ne vidi gor, pa tebe tudi ne.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:55:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Joooj, kako lepo, če bi jaz odprla novi del. zato pa se jaz nazaj držin, da dam še drugim to možnost sem že imela 2 x otvoritev, ampak ne delov, ampak novih klepetov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:56:25
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeer, tudi od mene... Pina... wellcome med nami tudi ob vecernih urah... ... Blaza... zgleda da si se nalezla od Februarke in kompliciras.... .... ona se je lih danes ful popravla... ... Bamby... rajs prid in prnes na picknik kej ocvirkovke kot da kurs da bo slabo vreme, ti hudic Notranjski ... (lih pase ob Maxovih svinjarijah)... stipčina čer. sem prišla med žive ja sam je na kabel priključena ja če sem pa s kmetov doma... mi še vse na kable delamo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:56:26
|
|
|
|
blaža
|
To mi morate na pikniku povedat, kako se te zgoraj ne vidi, da lahko špijaš.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:56:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blazi ne bo uspelo ker je komplikator....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:56:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeer, tudi od mene... Pina... wellcome med nami tudi ob vecernih urah... ... Blaza... zgleda da si se nalezla od Februarke in kompliciras.... .... ona se je lih danes ful popravla... ... Bamby... rajs prid in prnes na picknik kej ocvirkovke kot da kurs da bo slabo vreme, ti hudic Notranjski ... (lih pase ob Maxovih svinjarijah)... stipčina čer. sem prišla med žive ja sam je na kabel priključena
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:57:02
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Joooj, kako lepo, če bi jaz odprla novi del. zato pa se jaz nazaj držin, da dam še drugim to možnost sem že imela 2 x otvoritev, ampak ne delov, ampak novih klepetov
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:57:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeer, tudi od mene... Pina... wellcome med nami tudi ob vecernih urah... ... Blaza... zgleda da si se nalezla od Februarke in kompliciras.... .... ona se je lih danes ful popravla... ... Bamby... rajs prid in prnes na picknik kej ocvirkovke kot da kurs da bo slabo vreme, ti hudic Notranjski ... (lih pase ob Maxovih svinjarijah)... stipčina čer. sem prišla med žive ja sam je na kabel priključena ja če sem pa s kmetov doma... mi še vse na kable delamo a otroke tud?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:57:16
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža To mi morate na pikniku povedat, kako se te zgoraj ne vidi, da lahko špijaš. v profilu označiš in je... a to vi v centru evrope še niste skužili
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:57:24
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Joooj, kako lepo, če bi jaz odprla novi del. zato pa se jaz nazaj držin, da dam še drugim to možnost sem že imela 2 x otvoritev, ampak ne delov, ampak novih klepetov da si ne bi drznila, !!! Bdw, kaj se to samodejno preklopi, al moraš novo temo odpret?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:57:48
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža To mi morate na pikniku povedat, kako se te zgoraj ne vidi, da lahko špijaš. v nastavitvah zrihtaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:57:54
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeer, tudi od mene... Pina... wellcome med nami tudi ob vecernih urah... ... Blaza... zgleda da si se nalezla od Februarke in kompliciras.... .... ona se je lih danes ful popravla... ... Bamby... rajs prid in prnes na picknik kej ocvirkovke kot da kurs da bo slabo vreme, ti hudic Notranjski ... (lih pase ob Maxovih svinjarijah)... stipčina čer. sem prišla med žive ja sam je na kabel priključena ja če sem pa s kmetov doma... mi še vse na kable delamo a otroke tud? ja tudi. samo smo meli takooooooooooooooooo dolge kable, da je kar dolgo trajalo preden so se primle
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:58:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blazi ne bo uspelo ker je komplikator.... Se bova pomenla na pikniku.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:58:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Joooj, kako lepo, če bi jaz odprla novi del. zato pa se jaz nazaj držin, da dam še drugim to možnost sem že imela 2 x otvoritev, ampak ne delov, ampak novih klepetov da si ne bi drznila, !!! Bdw, kaj se to samodejno preklopi, al moraš novo temo odpret? pol boš pa težko otvoritev 2 dela naredila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:58:23
|
|
|
|
blaža
|
Iiiiiii
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:58:42
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Joooj, kako lepo, če bi jaz odprla novi del. zato pa se jaz nazaj držin, da dam še drugim to možnost sem že imela 2 x otvoritev, ampak ne delov, ampak novih klepetov da si ne bi drznila, !!! Bdw, kaj se to samodejno preklopi, al moraš novo temo odpret? moraš kar novo odpret. dej počaki, bom jaz zdej odprla, da ti pokažem, da boš vedla za 3. del
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 20:58:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
...predajam mikrofon Sefli... cmok !!!!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?