mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, en lenuški dan je za mano, uf, koliko jih je še pred mano mal se morm smejat, čeprav mi gre skoz na jok... sem prej gledala tamalo skozi okno, kako lepo se mi je smejala in mi mahala, so ble takoj solze v očeh. Ta moj cuker, joj kako bom zdržala brez nje? Saj jo je mela tašča, pa mal tud moj, pa mami je prišla me pogledat, tašča je kosilo skuhala, saj me vsi strežejo... Itak sem vedla, da bojo problemi, že v 1. je blo tako, zdaj je še malo slabše Ni pa tukaj nič vpliva na pospravljanje, saj sem se vedno zorganizirala in vsak dan po malo... itak je pa zdaj tako, kot že 1 mesec ne bi metle poznali pri bajti Glede piknika... joj, jaz bi šla tako rada, pa zdaj ne vem kako bo težka bo. Bomo videli. Zdaj grem pa mal mojga stisnit, da mi kaj lepga pove, pa še čips mi je prinesel moji kg so še vedno isti me mora mal nahranit bi blo fajn, da kar tako ostane svinja sanja... Lep večer! Ojoj februarka nič ne jokaj, boš videla, da bo še vse vredu . Ne morem si kaj, da ne bi vprašala koliko pa je namerila MV? Verjetno je to malo poklicna deformacija. Zdaj glede cerklaže kolikor je meni znano jo delajo le kadar je to nujno potrebno in meri MV v drugem tromesečju 1.5cm in manj. Sicer se predpiše strogo mirovanje na domu ali v porodnišnici. Zdaj lahko te pomirim in ti povem, da se dolžina MV malo spreminja. Pri počitku se MV podaljša, če si dosti na nogah, dviguješ težke stvari,.... pa se MV malo skrajša. Pomembno je tudi ali se MV še krajša, lahko, da je samo bolj kratek in v tem primeru, če se ne krajša ni nič hudo narobe. Tako, da se zdaj pomiri in do naslednjega pregleda res čim več miruj in takrat ti bo lahko šele natančno povedala kaj se dogaja. Tudi sama sem imela podoben problem, imam kratek MV in sem bila pri obeh v staležu in večino časa počivala. Vem, da je v drugi težje počivati, ko je že , ki te rabi. Ampak gre, samo malo drugače se je treba zoorganizirati. Tako, za zdaj čimveč počivaj, to pomeni ležati, saj sedenje pri takšni težavi ni počitek, nič splonih odnosov in nič težkega dvigovati!!! Če MV res ni kritično kratek in se ne krajša, bo še vse vredu, sicer pa ti bodo malo pomagali in naredili cerklažo in bo tudi vse vredu. Držim pesti zate in tvojega .
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 6.5.2009 22:19:17 >
|