|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
6.5.2009 20:00:59   
blaža
čer!user posted image

Februarka, zdej je pa res zasvetila alarmna rdeča luč. Počivaj 100%. samo s tamalo se kej v miru igraj, tvoj ti je pa dolžen pomagat do amena. Že od začetka skoz jamraš, da te trebuh boli in se izčrpavaš do amena, pa da te trebuh tišči. Zdej pa res počivaj in boš vidla, da bo vse v redu. Sej vem, da boš. user posted image user posted image user posted image user posted image

mala_pikica želim ti nenaporen prvi delovni dan.user posted image

nizy, tako je simpatična tvoja Azra z očalci. me spominja na mojo nečakinjo, ki je tudi imela tako mala očalca. In zdej je končala devetletko, pa je že brez.user posted image Prav simpatična je.

Pina, me veseli, da ste malo bolj pomirjeni glede Mie.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
6.5.2009 20:12:32   
blaža
No drugače smo pa ok. blaž že eno uro spi, Matija bo šel pa kmalu.

Danes sem se šla po delu menit še za dve novi in sem prišla domov ob štirih. Ma ga ni denarja, da bi prihajala tako pozno skozi domov. Sem kar razvajena, da sem dosti z otrokoma. raje pucam čez do smrti, ma sem vsaj z otrokoma, ju vsaj kej vidim. Itak bosta še prehitro zrasla in pol bo še cajt za službico. Pa itak sem še mlada in lepa, pa sposobna.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
6.5.2009 20:29:02   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Danes sem se šla po delu menit še za dve novi in sem prišla domov ob štirih. Ma ga ni denarja, da bi prihajala tako pozno skozi domov. Sem kar razvajena, da sem dosti z otrokoma. raje pucam čez do smrti, ma sem vsaj z otrokoma, ju vsaj kej vidim. Itak bosta še prehitro zrasla in pol bo še cajt za službico. Pa itak sem še mlada in lepa, pa sposobna.user posted image

ma ja... se posebej sposobna... user posted image ...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
6.5.2009 20:33:12   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ja itak, da sem, kaj nisi veidel, da sem že čez 5000?! Marsikera, ko je tle že od nosečk dalje, ni tolk naklofala kot jest.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
6.5.2009 20:44:10   
Stipe air force

Ja itak, da sem, kaj nisi veidel, da sem že čez 5000?! Marsikera, ko je tle že od nosečk dalje, ni tolk naklofala kot jest.user posted image user posted image user posted image

...ma ti si zasluzla naghradno slikanje s Seflo... komaj cakam picknik... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
6.5.2009 20:49:11   
blaža

...ma ti si zasluzla naghradno slikanje s Seflo... komaj cakam picknik... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

komaj čakam.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3856
6.5.2009 20:51:06   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

In kako se je včeraj končal tvoj prepir z ženo?
Na kolenih se je priplazila za mano.
.
.
.

.
.
.
In kaj je rekla?

Pridi izpod postelje,puser posted image da,če ne bom stolkla posteljo skupaj s tabo...

PS: vic ne velja za Buci in mlekarnarja... ona 'ma novo postlo... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3857
6.5.2009 20:55:05   
Februarka08
Evo, en lenuški dan je za mano, uf, koliko jih je še pred manouser posted image user posted image mal se morm smejat, čeprav mi gre skoz na jok... sem prej gledala tamalo skozi okno, kako lepo se mi je smejala in mi mahala, so ble takoj solze v očeh. user posted image Ta moj cuker, joj kako bom zdržala brez nje? Saj jo je mela tašča, pa mal tud moj, pa mami je prišla me pogledat, tašča je kosilo skuhala, saj me vsi strežejo... Itak sem vedla, da bojo problemi, že v 1.user posted image je blo tako, zdaj je še malo slabšeuser posted image Ni pa tukaj nič vpliva na pospravljanje, saj sem se vedno zorganizirala in vsak dan po malo... itak je pa zdaj tako, kot že 1 mesec ne bi metle poznali pri bajtiuser posted image
Glede piknika... joj, jaz bi šla tako rada, pa zdaj ne vem kako bouser posted image user posted image user posted image težka bo. Bomo videli.
Zdaj grem pa mal mojga stisnit, da mi kaj lepga pove, pa še čips mi je prineseluser posted image moji kg so še vedno istiuser posted image me mora mal nahranituser posted image bi blo fajn, da kar tako ostaneuser posted image svinja sanja...

Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
6.5.2009 22:10:12   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo, en lenuški dan je za mano, uf, koliko jih je še pred manouser posted image user posted image mal se morm smejat, čeprav mi gre skoz na jok... sem prej gledala tamalo skozi okno, kako lepo se mi je smejala in mi mahala, so ble takoj solze v očeh. user posted image Ta moj cuker, joj kako bom zdržala brez nje? Saj jo je mela tašča, pa mal tud moj, pa mami je prišla me pogledat, tašča je kosilo skuhala, saj me vsi strežejo... Itak sem vedla, da bojo problemi, že v 1.user posted image je blo tako, zdaj je še malo slabšeuser posted image Ni pa tukaj nič vpliva na pospravljanje, saj sem se vedno zorganizirala in vsak dan po malo... itak je pa zdaj tako, kot že 1 mesec ne bi metle poznali pri bajtiuser posted image
Glede piknika... joj, jaz bi šla tako rada, pa zdaj ne vem kako bouser posted image user posted image user posted image težka bo. Bomo videli.
Zdaj grem pa mal mojga stisnit, da mi kaj lepga pove, pa še čips mi je prineseluser posted image moji kg so še vedno istiuser posted image me mora mal nahranituser posted image bi blo fajn, da kar tako ostaneuser posted image svinja sanja...

Lep večer!

Ojoj februarka nič ne jokaj, boš videla, da bo še vse vreduuser posted image .

Ne morem si kaj, da ne bi vprašala koliko pa je namerila MV? Verjetno je to malo poklicna deformacija. Zdaj glede cerklaže kolikor je meni znano jo delajo le kadar je to nujno potrebno in meri MV v drugem tromesečju 1.5cm in manj. Sicer se predpiše strogo mirovanje na domu ali v porodnišnici.
Zdaj lahko te pomirim in ti povem, da se dolžina MV malo spreminja. Pri počitku se MV podaljša, če si dosti na nogah, dviguješ težke stvari,.... pa se MV malo skrajša. Pomembno je tudi ali se MV še krajša, lahko, da je samo bolj kratek in v tem primeru, če se ne krajša ni nič hudo narobe. Tako, da se zdaj pomiri in do naslednjega pregleda res čim več miruj in takrat ti bo lahko šele natančno povedala kaj se dogaja.
Tudi sama sem imela podoben problem, imam kratek MV in sem bila pri obeh user posted image  v staležu in večino časa počivala. Vem, da je v drugi user posted image težje počivati, ko je že user posted image , ki te rabi. Ampak gre, samo malo drugače se je treba zoorganizirati. Tako, za zdaj  čimveč počivaj, to pomeni ležati, saj sedenje pri takšni težavi ni počitek, nič splonih odnosov in nič težkega dvigovati!!! Če MV res ni kritično kratek in se ne krajša, bo še vse vredu, sicer pa ti bodo malo pomagali in naredili cerklažo in bo tudi vse vredu. Držim pesti zate in tvojega user posted image .

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 6.5.2009 22:19:17 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
6.5.2009 22:18:41   
mala_pikica
Punce in Stipe hvala vsem za lepe želje na 1. delovni dan. Saj je res že zadnji čas, da grem malo migati. Sem enkrat že to dala skozi in dobro vem, da bom takoj pozabila, da sem sploh bila v pordniški. Začetek je malo težek, ker se je potrebno čisto na novo zoorganizirati, potem pa tako hitro noter padeš.

dolenjka upam, da Tara ne bo kaj resno zbolelauser posted image user posted image .

bamby aha super za Anajo, da ji je boljše. Glede cepljenja pa je res boljše, da je čisto zdrava.

Tako to je od mene vse! Nočko

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 6.5.2009 22:19:46 >

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
6.5.2009 23:30:08   
nizy
tudi mene malo skrbi , kako bom začela delati user posted image , sem premeščena v drugo enoto in sicer bližje domu kot prej,.... se pravi nove sodelavke in nova šefica , delo je pa isto user posted image ,..... kar se pa tiče varstva sem pa brez skrbi , ker Adna in Azra bosta pri moji mamici , Amina je pa itak v šoli  in bo v PB, edino , kar jo bomo mogli naučit , da zjutraj vstaja sama in zaklepa stanovanje user posted image ,.... je pa fajn to , da sva zdaj oba z user posted image zelo blizu v službi in bova večinoma rabila varstvo  vmes med odhodom i prihodom domovuser posted image , se pravi za približno 2 urci na dan ,.... če pa narajmava iste smene , bo varstvo celodnevno od5h-14h pa od 13h-20h user posted image , popoldan bi ble pa vse 3user posted image pri mamici ,uufff to bo pestro user posted image user posted image

mala pikica - srečno jutriuser posted image user posted image

pa vsem ostalim , ki te dni zaključujete PP , želim uspešen začetek delovnih obveznosti user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3861
6.5.2009 23:32:59   
nizy
aja , še to sem našga vprašala , če sva pa zdaj zaključila ,.. pa  nekaj časa tiho , pa reče "ti nevem, mislim  da še nisva "user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
7.5.2009 6:50:48   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

aja , še to sem našga vprašala , če sva pa zdaj zaključila ,.. pa  nekaj časa tiho , pa reče "ti nevem, mislim  da še nisva "user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

go nizy go!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro!user posted image

Na hitrco se javim, ki grem delat. Spali ok, le da se je Blažonka zbudila že okoli pete in je do šeste rogovilila po svoji posteljiciuser posted image user posted image

Ma lo sem bla FD, ma pol sem prišla k sebi. Kavico sem že spila, zdej grem pa še Matijo zbudit, da se napravi in pol gremo.

Evo še danes, pa sem pol jutri fraj in bom šla verjetno malo do Postojne po trgovinah. Mi bo prav pasalo, čeprav bi vidla raje, da bi šla kaka kolegica z mano, pa sem edina brezposelnauser posted image

Bo šla pa ena naslednji teden, ko dela popoldne, tako, da bo še pohajanja.

No zdej pa šibam na vc in pol kmalu štartamo.

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
7.5.2009 9:47:51   
listek1
dan

mi smo še med živimi user posted image user posted image user posted image  Se nisem mogla nič javit, ker sem prejšnji teden čist zakuhala, sem mela 39 vročine, pa čist podrta, grlo me je bolelo ko user posted image , kri čist v k..... sem bla na antibiotikih. No zdej sem ok. V nedeljo pa so se začele spet težave z Davidom, sicer nič tragičnega, ampak smo dobili hudo vnetje lulčka, tako, da smo že dobili napotnico za kirurga, ker bo verjetno operiran. Je dobil pa antibotike, pa v kamilicah smo se kopal. Danes pa že veselo razgraja v vrtcu, je šel skoraj sam danes, pa v eni roki je nesel flaško za pit, v drugi pa dudico, mi tud pomahat ni imel časa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Februarka - ti pa zdej res počivaj.

Za nazaj nisem kej brala, tako da vsem želim en leeeeeeeeeep dan user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
7.5.2009 10:30:42   
Februarka08
Dan.

Evo, mala je šla šele v varstvo, ker prej tašča ni mogla, tako da mam zdej 1 urco počitka. Potem bo šla pa itak spat, jaz pa spet na kavč.
Mala_pikica hvala za obrazložitevuser posted image MV mi ni nič merila, samo potipala me je in takoj klicala dr.user posted image danes pokličem za datum kdaj morm v P in mi bojo potem tam zgleda izmerili in najprej povedali...user posted image še sama ne vem. Če bo že ležanje, naj bo doma, samo da ne ostanem tamuser posted image itak da bom potem samo počivala in nič drugega, saj sem v 1. tudi moglauser posted image Ne vem kaj sem komu hudega naredila, da me kaznuje s takimi nosečnostmiuser posted image user posted image to naj bi bilo nekaj lepega, jaz sem imela in bom imela pa same skrbi s tem.
Nizy, super da se še odločata za user posted image user posted image tvoj gotovo cilja na user posted image user posted image sicer pa ni važno, samo da je zdravo.
Grem še mal pogledat če je kaj novega, me pa že križ boli od tega kavča...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
7.5.2009 11:52:39   
pina-1
Dan.
vidim da je spet pestro tuki gor. nobena nič....

februarka, pa kaj je to tako groznega, če ti bodo nardili cerklažo in boš mogla počivat. Zakaj tako negativno reagiraš? Bodi raje vesela, da danes tudi take nosečnosti lahko rešijo in mamica srečno donosi. 100 let nazaj bi bilo to nemogoče. Glej vse skupaj iz pozitvne strani. Ti bo veliko laže in še vsem okoli tebe.
Oprosti če sem te prizadela, ma ni bil moj namen. Samo se mi zdi, da če človek stvari začne gledat iz pozitivne luči, vse vidi v rožnatih barvah. In še vedno je veljalo pravilo da je v vsem slabem tudi nekaj dobrega...

Stipčina pa kje si ti?? nič se ne oglasiš... sigurno šetaš po kapitalizmu a?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3866
7.5.2009 12:06:13   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaaaaaaaan.... user posted image  user posted image  user posted image  iz soncnega Bruslja....

Carica je spala 12 ur brez prebujanja... tako da sva se s Seflo ob 4ih sprasevala a je vse ok.... Sem jo sel pogledat in me ni j....la 5%.... Zgleda da so res zobki.... vceraj vrocina 40, danes nic... 36.0, neverjetno... Zato mamo pa kar 7 komadov in par na poti... stalno zvec prste in dudo in jo bolijo dlesni.... user posted image

Danes popoldan greva za nagrado na dolg sprehod po gnilemu kapitalzmu.....

....Pina... ma se ne upam vkljucit v zenske debate... se bojim ze moskih debat... k me je bamby kar hotla "vezat" pod stare dane... par dni nazaj .... user posted image   user posted image  user posted image ... dejmo raj o prasicji gripi in lacnih v Darfurju.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , siptarjih user posted image , Pahorju user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in se cem..... 

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
7.5.2009 12:22:01   
pina-1
stipe deal...
jaz sem en dober štps o prašičji gripi dobila, sam ne morem slikice gor prilimat. doma mam pa v k**** računalnik.
bom blaži poslala pa naj ona gor prilima.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3868
7.5.2009 12:28:05   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

stipe deal...
jaz sem en dober štps o prašičji gripi dobila, sam ne morem slikice gor prilimat. doma mam pa v k**** računalnik.
bom blaži poslala pa naj ona gor prilima.

...tooooooo Pinaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
7.5.2009 13:30:44   
Februarka08
Tamala je že eno uro in pol v postli... poje, pljuva, ploska, teži, joka, zbija, ni da niuser posted image je prišla še tašča gor, če bo njo kaj ubogala, pa nič ne kažeuser posted image prej pa zaspana, da je komaj gledalauser posted image
Pina, se strinjam... sem pač bolj pesimist, strah me je vsega novega... saj ko bo za mano bo bolje.
Sem pa dobila datum, 14. grem notr, 15. bo operacija, potem sem čez vikend not, v pondelk bojo pa zgleda povedal kako in kajuser posted image so bli zelo nekomunikativni za dodatne informacije, klinc jih gledauser posted image
Zdaj grem še mal tv pogledat pa tamalo zravn poslušat, ma ni šans da jo dvignem, vsaj počivam lahko, naj pa poje, če ji je v veseljeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3870
7.5.2009 13:50:55   
dolenjka
Dan user posted image

Dogodke in odmeve vam je že Stipe napisal. Tara je spala najbolje v svojem življenju, tudi pisknila ni, verjetno zato, da sva se malo spočila in naspala user posted image  Zlata je tale najina carica user posted image

jaz sem zelo aktivna na šihtu, ker uvajam novo sodelavko. Sicer ji gre bolj malo v glavo, ampak se ne bom veliko sekirala. Še 9x pridem na šiht in me ni vsaj do 1.10.2010 user posted image  user posted image  user posted image  U kak lep datum user posted image

naj pa poje, če ji je v veseljeuser posted image

bo pa pevka user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3871
7.5.2009 14:20:56   
itata
dan,
imam razburljiv dan v službiuser posted image  resno!
drugače me pa ni bilo 2 dni in sem bila na izobraževanju. fajn je bilo. zanimivo.

ella: si me vidla ja. smo bli z mojim avtom, ker je ta večjemu (od mojga) klima crknila...
februarka: se moram kar s pino strinjat, res zmeraj tko pesimistično reagiraš pa pol vedno ugotoviš, da ni nič hudega... tudi zdaj ne bouser posted image
dolenjka: fajn dolgo si ti frejuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
7.5.2009 14:28:25   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

dolenjka: fajn dolgo si ti frejuser posted image

ja, bom vzela 2 meseca neplačanega dopusta verjetno, torej avgust in september 2010, da bo naš fant upihnil 1. svečko in šel v varstvo najprej takrat user posted image  Po PSu pa sem z dopsutom vred frej do 31.7., je pa res, da bom kar kamlu na bolniški (1.6.) user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
7.5.2009 15:54:34   
mala_pikica

Tamala je že eno uro in pol v postli... poje, pljuva, ploska, teži, joka, zbija, ni da niuser posted image je prišla še tašča gor, če bo njo kaj ubogala, pa nič ne kažeuser posted image prej pa zaspana, da je komaj gledalauser posted image
Pina, se strinjam... sem pač bolj pesimist, strah me je vsega novega... saj ko bo za mano bo bolje.
Sem pa dobila datum, 14. grem notr, 15. bo operacija, potem sem čez vikend not, v pondelk bojo pa zgleda povedal kako in kajuser posted image so bli zelo nekomunikativni za dodatne informacije, klinc jih gledauser posted image
Zdaj grem še mal tv pogledat pa tamalo zravn poslušat, ma ni šans da jo dvignem, vsaj počivam lahko, naj pa poje, če ji je v veseljeuser posted image

Februarka jaz verjamem, da te skrbi. Hudo je, če ti grozi predčasni porod in, ko so mene v 27t presenetili popadki sem si samo želela, da prilezem do 35t. Ampak ponavadi se res vse lepo konča, sploh pri nosečnicah kjer se to pravočasno opazi in se tudi bolj pazljivo obravnava tako nosečnost.
Ni mi pa čisto jasno, kako to, da so te že kar na cerklažo naročili, pa ti ni še nihče vaginalno izmeril dolžino MV in pogledal, če je MV lepo zaprt. Res to mi je čisto čudno.
Moja izkušnja je bila takšna, da, ko je G pri vaginalnem pregledu zatipala krajši MV, mi je takoj naredila tudi vaginalni UZ in me potem na podlagi tega poslala v porodnišnico kjer sem bila za en dan hospitalizirana in so mi naredili vse preiskave. In ker so ugotovili, da ni še tako hudo, so mi predpisali počitek in redne kontrole meritev MV, v primeru, če bi se MV morda krajšal.

Jaz sem trdno prepričana, da bo še vse v najlepšem redu in boš tudi ti še uživala v user posted image . Kot sem ti že napisala se pri ženskah kjer se takšne težave opazijo ponavadi vse lepo konča, saj se user posted image bolj pazljive in več počivajo. Bolj nevarno je kjer ni znakov prezgodnjega poroda in se ženske ne pazijo, tam zna biti drugače.

pa prvi delovni dan je za mano in ni sploh ni bilo hudo, sem že čisto noter padla. Pa še plačo dobim jutriuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3874
7.5.2009 15:57:08   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Pa še plačo dobim jutriuser posted image user posted image

No vidiš kaka lepa nagrada za vrnitev v službo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?