Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 17:18:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Ve kar pridno stavite Baje bo res povedal Vse ostalo pa že veste, jaz sem preutrujena za komentarje, to je mal 3 mač zame..... Smo pa bolje, trenutno nori in posledično ima tudi 37,9 vročine. Vsekakor gre na bolje. Hvala za lepe želje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 18:03:10
|
|
|
|
Stipe air force
|
Trenutno stanje stav.... spol otrocicka Stipić: Blacky Lillchy ELMA Nizy Blaza Februarka Pina Rezultat bo objavljen 20.05 s strani Stipeta
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 19:24:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
Zurka na Gradiscu 31.05.2009 (prijave najpozneje do 15.04.2009) Ella familly Pina familly Februarka familly Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly Buči familly MetiLu familly mala_pikica familly Suzy familly (prijava preko odvetnice iz Predloke.... sosede od Popovica ) Lillchy z enim lulckom Srecka nosecka familly? Kati kati familly? Janey familly? Listek 1 familly? Mlavla familly?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 19:28:40
|
|
|
|
mary_lou
|
BLAŽA a se ti kej sanja zakaj se men terancki čist nič niso obarvali???? Men nč jasno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 19:35:24
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou BLAŽA a se ti kej sanja zakaj se men terancki čist nič niso obarvali???? Men nč jasno Ej nimam pojma. jaz jih bom jutri delala. Ma si sigurna, da je bil teran, da ni bil refošk? ma res ne vem, zdej še mene skrbi, če se mi bojo jutri obarvali al ne. Baje bi se morali. Pa si jih kuhala v teranu, al si jih samo pol vroče pomakala notri? jih moraš prav kuhat v teranu, da se obarvajo. Sporoči mi, da bom še jaz vidla kako in kaj.
< Sporočilo je popravil blaža -- 10.4.2009 19:37:58 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 19:40:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
ooooo, Blaza....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:05:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:08:04
|
|
|
|
mary_lou
|
Ja sm jih kuhala ja, 12 min kot za normalno jajce (že zjutri) in so se pol cel dan hladila v teranu zdej jih pa vn vzamen in halooo rjava, taka kot sm jih dala not
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:22:12
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force pogodila , pogodila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:27:44
|
|
|
|
nizy
|
nč , stipe ti našga pošljem mal na inštrukcije
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:33:21
|
|
|
|
dolenjka
|
sem vam rekla da vam bo povedal Me je G na pregledu vprašal če bi rada spol vedla, pa na ekran pogledam pa mu rečem:" Ja lulčka ma!" Pa pravi on da je res
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:34:16
|
|
|
|
buči
|
Čer, vidim, da ste imeli pestro, sem zamudila stave ... No, saj je vseeno, kaj je, samo da je zdravo. Mery, drugič vzemi bela jajca ... Elma, super torta! Kako kaj mož? Vsakih, ko se peljem mimo tvoje službe, se spominim nate, samo nikoli ne vem, a si na bolniški, ali delaš. Enkrat bo že kava padla ... Mi smo pa barvali z rižem, so ratala super zanimiva jajca, pa niti eden mi ni počil. Potico in šunko smo kar kupili ... Ni časa ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:36:50
|
|
|
|
ella79
|
še stave pobirate jaz sem že zdavnaj povedala svoje februarka vse naj naj in čim več nepozabnih trenutkov z . pa za lepo darilo. tortica zgleda odlično elma tortica noro lepa blacky držim pesti, da terapije čim prej obrodijo sadove mlavla jaz imam quinniya, sam sem košaro žal že naprej prodala odštevaš dneve se vsak dan spomnim nate, pa si mislim, a morm že kej pomagat dihat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:37:55
|
|
|
|
ella79
|
očitno sem predolg poust pisala za
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:38:32
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer, vidim, da ste imeli pestro, sem zamudila stave ... No, saj je vseeno, kaj je, samo da je zdravo. Mery, drugič vzemi bela jajca ... Elma, super torta! Kako kaj mož? Vsakih, ko se peljem mimo tvoje službe, se spominim nate, samo nikoli ne vem, a si na bolniški, ali delaš. Enkrat bo že kava padla ... Mi smo pa barvali z rižem, so ratala super zanimiva jajca, pa niti eden mi ni počil. Potico in šunko smo kar kupili ... Ni časa ... dej mal več povej kaka slikica sliši se zanimivo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:41:42
|
|
|
|
buči
|
vzameš plastičen lonček s pokrovčkom (npr. od skute), daš noter malo riža (takega za rožoto), nakapaš ne preveč tekoče barve za pirhe (jih imajo že povsod) in daš noter še kuhano, toplo jajce. treseš, treseš, lahko isto jajce v več barvah. Pa je ... No, grem slikat. Zgledajo pa ful stari - taki od lanskega leta ---
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:41:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer, vidim, da ste imeli pestro, sem zamudila stave ... No, saj je vseeno, kaj je, samo da je zdravo. Mery, drugič vzemi bela jajca ... Elma, super torta! Kako kaj mož? Vsakih, ko se peljem mimo tvoje službe, se spominim nate, samo nikoli ne vem, a si na bolniški, ali delaš. Enkrat bo že kava padla ... Mi smo pa barvali z rižem, so ratala super zanimiva jajca, pa niti eden mi ni počil. Potico in šunko smo kar kupili ... Ni časa ... dej mal več povej kaka slikica sliši se zanimivo meni tudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:51:59
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči vzameš plastičen lonček s pokrovčkom (npr. od skute), daš noter malo riža (takega za rožoto), nakapaš ne preveč tekoče barve za pirhe (jih imajo že povsod) in daš noter še kuhano, toplo jajce. treseš, treseš, lahko isto jajce v več barvah. Pa je ... No, grem slikat. Zgledajo pa ful stari - taki od lanskega leta --- si nekako predstavljam, sam zame mal preveč dela sem bolj na simpl narejena
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:52:51
|
|
|
|
buči
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:52:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči vzameš plastičen lonček s pokrovčkom (npr. od skute), daš noter malo riža (takega za rožoto), nakapaš ne preveč tekoče barve za pirhe (jih imajo že povsod) in daš noter še kuhano, toplo jajce. treseš, treseš, lahko isto jajce v več barvah. Pa je ... No, grem slikat. Zgledajo pa ful stari - taki od lanskega leta --- si nekako predstavljam, sam zame mal preveč dela sem bolj na simpl narejena spet sva si podobni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:54:15
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči vzameš plastičen lonček s pokrovčkom (npr. od skute), daš noter malo riža (takega za rožoto), nakapaš ne preveč tekoče barve za pirhe (jih imajo že povsod) in daš noter še kuhano, toplo jajce. treseš, treseš, lahko isto jajce v več barvah. Pa je ... No, grem slikat. Zgledajo pa ful stari - taki od lanskega leta --- si nekako predstavljam, sam zame mal preveč dela sem bolj na simpl narejena bolj simpl ne gre. je manj dela in manj pacanja - nič nismo posvinjali, pa je delal tudi Aljaž, kot pa z navadnimi barvami, nič ne kaplja, nič ni treba odcejat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:54:40
|
|
|
|
Februarka08
|
Dolenjka in Stipe za
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:55:28
|
|
|
|
buči
|
dolenjči, maš zs
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 10.4.2009 20:58:08
|
|
|
|
buči
|
o, danes pa lahko cifro zaokrožim ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?