|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
4.2.2009 13:09:28   
petra *k
midvi tudi nema uporabljali hojice, meni se pač ne dopade. zaj smo s sprehoda, malo nas je dež dobil, pa je spet hitro posijalo sonce, tak da če ne bi rabla kuhat, bi še se kar sprehajala
ja monchy, dobro opravte pri dr.
lahko pa se tak zmenimo, tatly, da grema midvi z vozeki z ormoža k tomažu, te ga nekam z dejo šibnemo na sprehod, te bo že itak lepo vremeuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
4.2.2009 14:17:23   
ada2
mmm kak sem dobro pizzo speklauser posted image

morrak se je javila, da so srečno prispeli v prlekijouser posted image user posted image

adama je pa zdaj dedi vzel s sabo na sprehod, jaz sem po pravici povedano čisto zbita... sem pa uspela pospravit vsaj po tavečjem, da ne bo glih sodelavk kap... čeprav adam je pa vztrajno razmetaval sprotiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
4.2.2009 14:32:17   
katjakokol
ada si mi pustila kaki kos piceuser posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
4.2.2009 14:55:07   
petra *k
user posted image user posted image super za morrak.
tak jaz sem se najela, tio sem uspavala, zaj pa čakama atija, ki je po službi še šel na pivo- po dolgem dolgem cajtuuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
4.2.2009 15:02:40   
tatly
oj.jaz mam lupinico maxi cosi pa gre prevleko menjat lahko kupis samo letno navadno bez ali modro tista barvna pa pride skoraj tlko kot jajcka
katka-zs imas in deja tudi

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
4.2.2009 15:16:36   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj.jaz mam lupinico maxi cosi pa gre prevleko menjat lahko kupis samo letno navadno bez ali modro tista barvna pa pride skoraj tlko kot jajcka
katka-zs imas in deja tudi

ja, naša je tudi maxi cosi, ampak tolko stara, da takih modelov več ne delajo in tudi prevlek ni mogoče dobiti. bom vprašala sosedo, če bi mi zašila, če ne bo pač taka kot je, saj cela je pa šeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
4.2.2009 15:17:08   
ada2
aja katjakokol, seveda sem ti prišparala pizzo, ti kar pridiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
4.2.2009 15:39:18   
*monchy*
taaaak mi od doktorja user posted image je bil takii jok user posted image ampak smo preživeli user posted image
pa še stello sem hitro malo na kavici pocartala user posted image user posted image

mmm ada jaz bi tudi malo pizze user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
4.2.2009 16:08:18   
petra *k
tak, midvi sma še vedno same, še vedn je na pijači.pa sma tak letele kuhat, da bi ble točne,namesto da bi ble zunaj na soncu. zaj si pa naj lepo sam to segreje, jaz mu ne bomuser posted image
me mika da bi šle nazaj ven, itak morema v lekarno, pa vsaj do tja. saj bom vidla če se bo tia vsak čas zbudla te kar grema. boli me

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
4.2.2009 16:34:41   
tatly
petra kaj je spet?spet se mores jeziti?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
4.2.2009 17:39:48   
petra *k
točno tak. in midvi sma že s sprehoda, pa še ga ni. kosilo sem mu že vstran vrgla. mater sem nesramna,kaj? tak pač je.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
4.2.2009 18:47:16   
Anonimen
mi smo pa se končno premaknili in danes že celo popoldan delajo sobiceuser posted image user posted image user posted image upam da bo v kakih 2mesecih fertik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2662
4.2.2009 19:21:32   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

mi smo pa se končno premaknili in danes že celo popoldan delajo sobiceuser posted image user posted image user posted image upam da bo v kakih 2mesecih fertik

Samo naj bo čimprej, držim pesti. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
4.2.2009 19:23:52   
katka37
Ada, same lušte si naredla s pico, zdaj bi jo pa še mi jedliuser posted image user posted image

Nič, grem gledat, če mam kaj, da jo spečem

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
4.2.2009 20:14:03   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Ada, same lušte si naredla s pico, zdaj bi jo pa še mi jedliuser posted image user posted image

Nič, grem gledat, če mam kaj, da jo spečem

a ti jo pripeljem, samo za vse vas ne bo dovolj, za enega pa bi še bilouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
4.2.2009 20:32:25   
Barbara111
ojla punce tak sem huuuudaaaaaaaaaaaaa tota služba me je zzzzzzzzzzzjjeb saj to ni res kaj se grejo šefi

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
4.2.2009 20:45:20   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

ojla punce tak sem huuuudaaaaaaaaaaaaa tota služba me je zzzzzzzzzzzjjeb saj to ni res kaj se grejo šefi

Ojoj, so te pa očitno res razp....

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
4.2.2009 20:49:37   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

barbara user posted image user posted image user posted image  saj bo boljše.... enkrat

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2668
4.2.2009 20:55:47   
Barbara111
ja hotli so ,da delam od 5.30 pa se takrat komaj vrtec odpreuser posted image user posted image  pa sem komaj svoje dosegla

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
4.2.2009 20:58:52   
katka37
Barbara, user posted image user posted image , da si si izborila svoje.

Neposredna povezava do sporočila: 2670
4.2.2009 21:00:29   
Barbara111
ja katka jaz se na svojega moža ki hodi po terenu večkrat in tam spi ne morem žal zanest pa dobene babice nimam ,da bi mi priskočla na pomočuser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
4.2.2009 21:01:11   
Barbara111
ada hvala za tolažbo

Neposredna povezava do sporočila: 2672
4.2.2009 22:31:54   
katka37
Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 2673
5.2.2009 7:20:59   
katka37
Dobro jutro!

Danes sem vam pa jaz skuhala kavico.

user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
5.2.2009 8:28:22   
Anonimen
Hvala za kavico.

jaz se počasi odpravljam proti ormožu- moram knjige v knjižnico nesti.
no pa imamo sonček. je fajn toplo vuni tak, da bi kar zunaj ostalauser posted image bo pa fajn blata, sneg se topi z polno paro

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.