![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 15:11:54
|
|
|
|
tatly
|
kaj barby_nik se ni nic javla pa sem vidla da se na drugi temi je. barby_nik.tu se se javi kaj ze pogresam tvoje smailije
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 15:28:03
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly kaj barby_nik se ni nic javla pa sem vidla da se na drugi temi je. barby_nik.tu se se javi kaj ze pogresam tvoje smailije dober dan... javljam se po zellllooo dolgem času, nas je net zezno, pa ni delo... je blo kar težko bit brez njega... in ve kako ste kaj? pri nas najnovejša novica to, da smo shodili...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 15:32:10
|
|
|
|
tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: tatly kaj barby_nik se ni nic javla pa sem vidla da se na drugi temi je. barby_nik.tu se se javi kaj ze pogresam tvoje smailije dober dan... javljam se po zellllooo dolgem času, nas je net zezno, pa ni delo... je blo kar težko bit brez njega... in ve kako ste kaj? pri nas najnovejša novica to, da smo shodili... za nika
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 15:41:49
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: tatly kaj barby_nik se ni nic javla pa sem vidla da se na drugi temi je. barby_nik.tu se se javi kaj ze pogresam tvoje smailije dober dan... javljam se po zellllooo dolgem času, nas je net zezno, pa ni delo... je blo kar težko bit brez njega... in ve kako ste kaj? pri nas najnovejša novica to, da smo shodili... za nika hvala... in tatly kako si kaj?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 15:57:47
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo nik zaj pa čim manj bušk
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 16:08:24
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: tatly kaj barby_nik se ni nic javla pa sem vidla da se na drugi temi je. barby_nik.tu se se javi kaj ze pogresam tvoje smailije dober dan... javljam se po zellllooo dolgem času, nas je net zezno, pa ni delo... je blo kar težko bit brez njega... in ve kako ste kaj? pri nas najnovejša novica to, da smo shodili... Nik. Pri nas tudi hodimo, kaj sta se zmenla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 16:08:53
|
|
|
|
trezika
|
evo mene s kratkega sprehoda sn mogla it malo na luft ko tako lepo sonček sije zdaj pa sn že pri čokoladi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 16:08:57
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 bravo nik zaj pa čim manj bušk o ja...naj jih bo le manj...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 16:10:58
|
|
|
|
katka37
|
tatly, zs maš
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 16:50:43
|
|
|
|
suncicica
|
evo mene s pregleda.... ctg pravi da so zelo razigrani. drugace je vse ok, ampak moram jutri se vseeno nazaj.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 16:52:19
|
|
|
|
katjakokol
|
zdaj sem se pogovarjala z suncicico super je doma drzi se da se se naslednji teden vidimo da se pozulis malo maia preden gres v rim te pa pridem jaz tvoja pozulit
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 16:53:08
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica evo mene s pregleda.... ctg pravi da so zelo razigrani. drugace je vse ok, ampak moram jutri se vseeno nazaj. super, da je vse ok...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 16:54:37
|
|
|
|
katjakokol
|
suncicica ves da je ze nas mai danes star 3 tedne joooj kak mine
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 16:56:15
|
|
|
|
katjakokol
|
barby cestitke niku za prve svoje korakece cim lepo in malo buskasto mu zelim
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 16:56:24
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol suncicica ves da je ze nas mai danes star 3 tedne joooj kak mine ojoj pa res gre čas...in kak sta kaj vi2?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 16:56:45
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol barby cestitke niku za prve svoje korakece cim lepo in malo buskasto mu zelim hvala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 16:59:02
|
|
|
|
tatly
|
barby-nik-mi smo ok.en dan drugi teden priletimo k tebi da ti prinesem nekaj"saj ves kaj" katja-ja cas prehitro gre po moje bi mogli bit dlje casa take male strucke sun-super da je z malickima vse ok ti pa le pridno pocivaj saj pol nebos mela vec casa
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 17:03:15
|
|
|
|
suncicica
|
katja pol bos lahko prisla pa se bojo mali trije skupaj igrali midve pa boma kafetkale . tri tedne?neverjetno kak cas mineva. cestitke za prve korake barby.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 17:04:26
|
|
|
|
katjakokol
|
hvala sma ok samo malo naju krci jezijo kak pa, ste vi pa mami
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 17:05:59
|
|
|
|
katjakokol
|
ja sun. bomo kafetale pa se sprehajale po ptujo poleti komaj cakam kak bo super pa se tino pa barby boma sabo povable jupi da bo ze enkrat poletje
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 17:07:39
|
|
|
|
suncicica
|
tocno ja, se vse ostale se nam lahko pridruzijo,da se koncno spoznamo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 17:12:29
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol hvala sma ok samo malo naju krci jezijo kak pa, ste vi pa mami pa mi smo ok...samevama ati dela... mami pa je tudi vredu, je bla prej pri nama...dela po čudežu zjutraj... tatly...vi kar pridite...z onim pa se ti naj ne mudi...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 17:20:26
|
|
|
|
katjakokol
|
super ne boga ko mora skoz popoldan delat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 17:30:25
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol super ne boga ko mora skoz popoldan delat aha...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 5.2.2009 17:40:57
|
|
|
|
kayica24
|
Se opravičujem da vdiram k vam,ampak me zanima če gre v naslednjih 2 tednih katera rodit na PT
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.