|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
3.2.2009 21:53:24   
*monchy*
ke veš kaj še bo mene spipnilo, da bom vzela poleg nohtov kako dejavnost. nikol se ne ve user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
3.2.2009 21:57:06   
Barbara111
ja saj to pa maš prav ti si končala kozmetično šolouser posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
3.2.2009 21:57:56   
*monchy*
jaz sem tak vsestranska.. delam vse kar pride pod roko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2603
3.2.2009 22:07:46   
*monchy*
nič grem jaz tudi spat.

lepo noč & se čujemo ju3 user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
3.2.2009 22:13:13   
Barbara111
nočkouser posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
3.2.2009 22:14:17   
Barbara111
sun kaj pa ti počivaš pridno zaj imaš pred blokom luna park

Neposredna povezava do sporočila: 2606
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 6:02:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2607
4.2.2009 8:16:18   
mihi78
Jutro! user posted image tudi od mene. Zdaj pa res ne morem za nazaj prebrat, ker ste preveč pridno čvekale! Mislim, da nisem nič zamudila al mamo kakega novega user posted image ? Mi smo malo bolani, Ema kašla tak da sma za naslednjih nekaj dni zabarikadirni noter. Zdaj jo dam zjutraj nazaj spat, spi nekje od 21-6 ali 7 pa če je vse po sreči po južni potegne do 10. Čez dan pa tu pa tam po 20 min podremle. Jaz pa tačas probam kaj naret al pa malo čvekat!
Sem reklamirala vozek, ker je podvozje škripalo ko hudič. Sem bla jezna, ker je bil user posted image -evo drag. Danes grem po njega, me zanima, če so ga dobro popravli.
Mož je Emi nabavil pustno masko - zajčka, kombinezonček pa kapica z uhicamiuser posted image Se bo pač za babice letos namaskirala, ker je jaz nisem misla itak še ne ve za kaj gre bo pa lep spomin.
Kako kaj ostale? V glavnem malo sem vas pozdravila, upam da mi v tem tednu še rata kaj pogledat pa počvekat!
LP od Mihi in Eme

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
4.2.2009 8:43:51   
Anonimen
kako smo kaj?
jaz sem aneja danes kar v vrtec spakirala. sicer še malo kašlja ampak ni sile.
morrak fajn se vozite!

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
4.2.2009 8:46:56   
ada2
tisti, ki reče naj user posted image  počiva in ima doma že kakega otroka, bi moral ob svoji izjavi ponudit še varstvo.

Adam je začel kašljat, pa iz nosa mu teče, vročine nima (HB), ponoči smo imeli "mokro nesrečo", zdaj je ostal doma, ampak mu seveda ni za počivanje, on bi akcijouser posted image user posted image user posted image

morrak srečno pot!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
4.2.2009 8:58:16   
Anonimen
ada to imaš pa čisto prav. v prvi user posted image sem imela strogo mirovanje in sem pač ležala, sedaj si pa ne predstavljam kako bi lahko počivalauser posted image še posebaj ko je bolan zahteva 100% pozornost- mi včasih komaj 15min uspe počivat in je že to napredekuser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
4.2.2009 9:09:44   
petra *k
dobro jutro
hvala za kavico, še je nisem spila, si jo grem zaj počasi skuham.

tatly, kdaj bom kuhala? gnes bo aleš jedel šmorn pa kompot, tak da mam to hitro pripravljeno, sem pa mu rekla,da grema ob 11 ven pa do 13h. tak da lahko grete polek, če vam je.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
4.2.2009 9:15:07   
Anonimen
kak vam je lepo ko lahko vozičkate in to v družbi. mi sploh vozička več ne rabimo pa ko smo ga sem vedno sama hodla okoliuser posted image se mi je malokdaj zgodilo, da sem kero srečala, da sma skup vozičkale. komaj čakamuser posted image te bomo pa cele dneve zunaj pa še fajn toplo bouser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
4.2.2009 9:15:53   
tatly
oj.jaz sem za zajtrk 36 minut gonila orbi trekuser posted image user posted image
petra lahko gremo ze prej ce ces.stella ze je pa danes zbudla ob 9user posted image je pridna moja pucikauser posted image user posted image
jaz sem malo jezna,je moja mama posodla eni hojico zdaj pa je ne vrne tak da morem novo kuptiuser posted image user posted image user posted image kje majo poceni hojice?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
4.2.2009 9:16:31   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

kak vam je lepo ko lahko vozičkate in to v družbi. mi sploh vozička več ne rabimo pa ko smo ga sem vedno sama hodla okoliuser posted image se mi je malokdaj zgodilo, da sem kero srečala, da sma skup vozičkale. komaj čakamuser posted image te bomo pa cele dneve zunaj pa še fajn toplo bouser posted image
pa pridi v ormož,ja samo takrat nebos mogla bit bo prevročeuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
4.2.2009 9:29:03   
Anonimen
nič nebo prevročeuser posted image z anejom sem se tudi cele dneve šetala pač prilagodiš čas- sma šla tam okoli 10 zjutraj že ven pa potem okoli 3-4 popoldan vmes pa mi je spal pa sem lahko kuhala. 

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2616
4.2.2009 9:30:08   
Anonimen
ja da bi pa hodla v ormož vozičkat- ne vem če bi se mi to splačalouser posted image te bi se skoro mogla v ormož preselit to pa mi niuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
4.2.2009 9:31:27   
tatly
kaj pa te nebi bla v ormožu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
4.2.2009 9:33:00   
petra *k
deja, mogla boš najt eno ki bo tudi v kratkem rodila, v okolici,da ti nebo dolgcajt.

ja tatly, midvi sma od 8 že v luftu, samo bi mogle še malo pospravit. daj jaz še cote skup zmečem, pa kredi si maso za šmorn naredim, te pa te pozovem, to bo upam do 10h fertik. ok?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
4.2.2009 9:33:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

deja, mogla boš najt eno ki bo tudi v kratkem rodila, v okolici,da ti nebo dolgcajt.

poznam eno ampak z njo glih nebi vozičkalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2620
4.2.2009 9:34:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

kaj pa te nebi bla v ormožu?

Ne! bi rajši pomoje živela v ljutomeru ali ptuju

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2621
4.2.2009 9:36:40   
Anonimen
najlepše je pa itak doma- pri tomažuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2622
4.2.2009 9:39:25   
Jaanža
alo babuške kaj zaj kak smo kaj?
petra zaj glih sn sike na netlogu gledala ful je lepo pupiko mata!

11.12.2008 sva dobila najvecji zaklad...Zano ki je velika 49 cm in 2810g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
4.2.2009 9:42:34   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: Jaanža

alo babuške kaj zaj kak smo kaj?
petra zaj glih sn sike na netlogu gledala ful je lepo pupiko mata!

hvala jaanža, grem jaz tudi malo radovednost past, če najdem tebe gor pa tvojo user posted image

(odgovor članu Jaanža)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
4.2.2009 9:43:17   
petra *k
deja, če mislim pravo, verjamem da z njo nebi vozičkala, sem se zaj spomnila da je nosečauser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.