DannyS
|
Ojla... se vam javljam po dolgem času, berem vas sicer redno, sem pa postala malo lena za pisanje... dobrodošle vse nove in tiste, ki boste to v kratkem... Počasi a vztrajno se bližamo koncu, otrdevanje trebuha je postal skoraj vsakodnevni dogodek... prav tako so zelo pogosti tudi nočni obiski WC, le o zatekanju (sej ne da se pritožujem) ni ne duha ne sluha. Drugi teden me čaka še zadnji pregled, pol pa čakat, da se kaj zgodi... z obiski šole za starše sem obupala, prvo kot prvo mi je brezveze, drugo kot drugo, pa se mi ne da v tej vročini... mayamaya jaz ti svetujem, da se o nagledanem vozičku čimveč pozanimaš na kakem forumu, kjer pišejo kake mamice z izkušnjami o uporabi tega vozička... v trgovino pa pojdi, ko boš odločena za en voziček... prodajalci so itak prodajalci in vsak ti bo hotel prodat nekaj drugega, v eni trgovini pač bolj navijajo za ene vozičke, v kaki drugi pa za druge... se spomnem, da ko sva z mojim že bla 100% odločena za najin voziček, sva šla v Baby center, da bi ga vidla še v živo od blizu, pa ga niso sploh imeli in še prodajalka mi je rekla, da ta voziček pri nas sploh ne gre v prodajo, v stilu ni ok... sej ni čudno, če pa skočiš čez mejo in ga dobiš ceneje tudi do 200 eur. Tako, da jaz osebno ti svetujem, da greš pogledat malo čez, itak smo blizu meje,... trgovine pa so: IO BIMBO 33059 Villa Vicentina (Udine) Via Trieste 17/b TUTTO PER IL BAMBINO 34074 Monfalcone (Gorizia) Piazza Della Repubblica, 12 BABY PULMAN Gradisca d'Isonzo (Gorizia) Via Udine 25/h P.S.: Kam je pa Belenčica zginla, da nas ne bo kar en dan presenetla, da že ziba? :)
|