|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
7.6.2009 20:17:28   
BIA79
Evo nas...kako kaj? V sredo bo en mesec, ko je Klara prišla na svet. Moram reči, da počasi počasi se navajamo na ta tempo in je vsak dan "lažje". Dojimo se že brez nastavka, ampak Klara je še vedno lenčina zato je vsak podoj ena maratona :) No vsak dan je boljše...
V sredo imamo tudi prvi pregled. Bomo videli,če je naša punca kaj zrasta v višino in ne samo v širino user posted image  No imet tako lenobo ima eno dobro stran, mama hitro zgublja nabrane kg med nosečnostjo hehehe...

Punce vas pridno berem in čakamo da se nam pridružite!

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
7.6.2009 22:10:13   
moom
Ojla!
Me ni blo dolgo tu gor, pa da vas pozdravim. Vidim, da se vas večina že pripravlja na konec nosečnosti. Še malo pa boste v naročju držale svoje sončke!!!!
Jaz tudi komaj čakam ta trenutek...

Zdaj sem se tudi jaz zaposlila s pripravljanjem na dojenčka, pa gredo dnevi hitro mimo. Jutri grem na predavanje o epiduralni, v torek imam UZ. Ta UZ pa res komaj čakam, ker sem prejšnji teden začela z dieto, ker so mi odkrili sladkorno in me zanima če je otroček kaj prevelik. Na zadnjem pregledu mi je G rekla, da imam že malo preveliko maternico in me prav malo skrbi. No, ma sej je blo podobno tudi pri prvem, pa se je vse lepo  izšlo.

Nič, grem zdaj še malo knjigo brat, potem pa spat...
Uživajte!!!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
7.6.2009 22:25:18   
mayamaya
evo še mene na hitrco!

ja punce, počasi, počasi se vam bo začelo dogajati. boste kar na kupu. da ne bo ratala prevelika gužva tam gor user posted image .

pa lahko noč in lepe sanje

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu moom)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
9.6.2009 11:38:51   
Hator
V albumu fotka sicer še ne povsem končane sobice za user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
9.6.2009 12:12:19   
nena30
Hator full stta lepo sobico zrihtala- svaka čast!!! In kje se hladite ostale? A mamo že kakeg sončka več? AMAYA!? Jest sem se začela tako fino počutit, da mam filing, da bom še celo vesnost 2v1user posted image !

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
9.6.2009 16:14:47   
rozilu
Kako ste kaj pupe? Še vse v enem kosu? user posted image

Nekaj časa me ni bilo na forumu, tako da sem mislila, da se bo tukaj že kaj zgodilo user posted image . Jaz sem sicer staknila en nadležen prehlad z norim kašljanjem, ki se ga ne morem rešit že cel teden... tako da me je zdravnica včeraj dala na bolniško za nekaj dni... prav fajn je malo počivat, samo ne bi pa zdražala celo user posted image (no tudi bi, če bi morala). Upam da se mi zdaj pozdravi...

Vas pridem še kaj pogledat, poročajte kako je te zadnje dni...

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
9.6.2009 19:02:36   
mayamaya
hator sobica je tako lepaaaa.user posted image   kaj sta sama risala?

kaj pa ostale, kje ste? čisto zaposlene z zadnjimi pripravami kaj? pridne!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
11.6.2009 16:14:06   
Belen
kje ste mamice in user posted image ???
amaya še w enem kosu? user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
12.6.2009 9:33:15   
nena30
Haloooo!!! Kje ste morske deklice?
Belen povej mi kako se ti boriš z otekanjem? Jest sem že 3 dni taka da komaj natikače gor spravim- groza!!
Učeraj sem šla na ctg- vse bp! Mi je pa G naročil da se vidiva spet v četrtek v porodnišnici ob 6.45 pa tešča moram bit. Ne vem kaj ma spet neke fleše, ker mam pdp 28.!? Bomo videli!!
Hator poročaj kako je bilo na ctg!!!!
A ste se dale testirat za streptokok? Pri meni je vse OK

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
12.6.2009 9:56:09   
Belen
nena30, meni goworiš???? js že cel teden ne spim nič...wsako uro na wc, noge imam kot balone....sam res groza.... user posted image
CTG še nism mela... werjetno zdej nasledjič me bo dal....

uglawnem komaj čakam da se znebim trebuha.... res ta zadnji mes.mi je prow muka user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
12.6.2009 16:58:23   
Hator
Nena30, jaz sem imela danes prvič ctg. Rekel je, da je vse bp in me vpr. če sem kaj čutila ob tistih hrbčkih, ki jih je zabeležil ctg (spodaj je zgleda kazalo neke krče)user posted image user posted image user posted image
V glavnem v pon moram spet na ctg, men tud ni čisto nič več nič jasno user posted image user posted image user posted image user posted image

Streptokok-danes sem dobila izvid je in je hvala bogu negativen!!!user posted image

Nena, Belen...meni se zdi, da bomo kmalu na vrsti. Pri meni samo še 17 dniuser posted image , če ne bo že prej.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
13.6.2009 9:40:32   
nena30
Jest grem tud v pon na ctg in v čet moram bit v porodnišnici tešča. Sem pa kot cunja- čisto brez energije! Stanovanje mam v razsulu in kar ležim, gledam in čakam če se bo kaj samo pospravilouser posted image . Za našo damo imam že vse pripravljeno samo posteljnino še operem. Na kolko mislite da se lahko pere obrobe? Se bojim da mi ne skočijo preveč skupaj!! 

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
13.6.2009 9:45:36   
Belen
nena30, zakaj w čet na tešče??? kaj imaš?
js sm obrobe prala na 30C,da sm jih lih splahnila,ker se bojim da skočijo skupaj user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
13.6.2009 12:48:26   
nena30
Po pravici povedano ne vem zakaj taka direktiva za v četrtek. Ctg je bil ok in ostalo ni nič komentiral. potem me je pa tako presenetil , da ga niti nisem uspela vprašat zakaj? user posted image
Tud sama sem preplaknila na 30 in je vse ok! Se že suši!
Ti Belen si v redu?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
13.6.2009 12:51:38   
Belen
ja kr no... razen slonskih nog,ki sm že nawajena... user posted image  user posted image

ej na forumow od dwojčkow sm že na 2.mestu za rodit....me že panika hwata.... če se spomnem wčasih kolk punc je blo pred mano.... user posted image ene ki imajo za mano rok so že rodile, ene tudi ki majo avgusta... uffffff.... čimweč da zdržim user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
13.6.2009 21:57:10   
amaya
ma evo mene...še v enem kosu...pDP čez 4 dni...dogaja pa nič user posted image Sicer je bilo pri Etiennu enako...eno jutro sem se pa zbudila, čep odluščil (krvave nitke na papirju),, malo popadkov in čez 8 ur rodila user posted image
grem pa v toerk na CTG in bom kr rodila v torek. Tako sem se odločila...samo še pikico moram prepričat v to.user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
14.6.2009 19:30:00   
saruška
živjo punce!
že nekaj časa prebiram vaše debate in se mi zdi prav fajn kako med sabo čokulaste pa super nasvete deliste ena drugi...

a me sprejmete medse kljub temu da nisem koprska nosečka, sem pa mamica, ki dela na tem da bo tudi nosečkauser posted image ?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
14.6.2009 19:30:44   
saruška
koprska nosečka, seveda!!!

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
14.6.2009 21:55:45   
amaya
itak...ti kar piši...več kot nas je lepše je...že tako je tukaj zatišje..

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
15.6.2009 6:35:23   
Belen
ciao user posted image in mamice,
amaya-widim da si še tle..... bom js še pred tabo rodila user posted image user posted image

saruška-dobrodošla....ena nowa... ja zdej zadnje čase wse so rodile, al pa poletje-in nobene ni za rač user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
15.6.2009 12:06:22   
Hator
Jaz s ctg-ja, vse bp, zaprta. V pon. Grem spet.
Nena,kako s tabo,ctg?
Belen,kdaj gre rodit? Si e dobila datum za cr?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
15.6.2009 12:29:56   
Belen
ciao hator,
ne danes mam pregled.... sm fulll natečena...oz.noge mi zatekanjo nenormalno. Bom widla kaj bo rekla danes G..... rok mam 13.7.ampak .... lahko anka ju3 rodim.... ni panike sm w 36T...tak da za dwojčke nič tazga.... jawim zwečr kaj in kako.... user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
15.6.2009 19:18:37   
mayamaya
pupce evo mene.

sem bila pridna ta vikend in sem neki praznila sobo, ki naj bi bila že v štartu otroška soba, ma pol malo po malo se je notri nabralo vse živo user posted image in zdej ne vem točno kam bom vse to pospravla. be, do novembra bom že.

jutri imam pa končno spet pregled - po enem mescu in pol, sploh ne vem kaj se dogaja z mojim user posted image v mojem trebuhu

no, pa lepo se imejte, grem jest

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
15.6.2009 20:58:40   
saruška
ciao hator! hvala za dobrodošlico...
sem opazla ja da je tu zatišje... je lepo vreme pa vsi takoj izkoristimo!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
15.6.2009 21:19:22   
saruška
oz. belen, hvala tebi za dobrodošlico!

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?