Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 7.6.2009 20:17:28
|
|
|
|
BIA79
|
Evo nas...kako kaj? V sredo bo en mesec, ko je Klara prišla na svet. Moram reči, da počasi počasi se navajamo na ta tempo in je vsak dan "lažje". Dojimo se že brez nastavka, ampak Klara je še vedno lenčina zato je vsak podoj ena maratona :) No vsak dan je boljše... V sredo imamo tudi prvi pregled. Bomo videli,če je naša punca kaj zrasta v višino in ne samo v širino No imet tako lenobo ima eno dobro stran, mama hitro zgublja nabrane kg med nosečnostjo hehehe... Punce vas pridno berem in čakamo da se nam pridružite!
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 7.6.2009 22:10:13
|
|
|
|
moom
|
Ojla! Me ni blo dolgo tu gor, pa da vas pozdravim. Vidim, da se vas večina že pripravlja na konec nosečnosti. Še malo pa boste v naročju držale svoje sončke!!!! Jaz tudi komaj čakam ta trenutek... Zdaj sem se tudi jaz zaposlila s pripravljanjem na dojenčka, pa gredo dnevi hitro mimo. Jutri grem na predavanje o epiduralni, v torek imam UZ. Ta UZ pa res komaj čakam, ker sem prejšnji teden začela z dieto, ker so mi odkrili sladkorno in me zanima če je otroček kaj prevelik. Na zadnjem pregledu mi je G rekla, da imam že malo preveliko maternico in me prav malo skrbi. No, ma sej je blo podobno tudi pri prvem, pa se je vse lepo izšlo. Nič, grem zdaj še malo knjigo brat, potem pa spat... Uživajte!!!!
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 7.6.2009 22:25:18
|
|
|
|
mayamaya
|
evo še mene na hitrco! ja punce, počasi, počasi se vam bo začelo dogajati. boste kar na kupu. da ne bo ratala prevelika gužva tam gor . pa lahko noč in lepe sanje
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.6.2009 11:38:51
|
|
|
|
Hator
|
V albumu fotka sicer še ne povsem končane sobice za
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.6.2009 12:12:19
|
|
|
|
nena30
|
Hator full stta lepo sobico zrihtala- svaka čast!!! In kje se hladite ostale? A mamo že kakeg sončka več? AMAYA!? Jest sem se začela tako fino počutit, da mam filing, da bom še celo vesnost 2v1 !
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.6.2009 16:14:47
|
|
|
|
rozilu
|
Kako ste kaj pupe? Še vse v enem kosu? Nekaj časa me ni bilo na forumu, tako da sem mislila, da se bo tukaj že kaj zgodilo . Jaz sem sicer staknila en nadležen prehlad z norim kašljanjem, ki se ga ne morem rešit že cel teden... tako da me je zdravnica včeraj dala na bolniško za nekaj dni... prav fajn je malo počivat, samo ne bi pa zdražala celo (no tudi bi, če bi morala). Upam da se mi zdaj pozdravi... Vas pridem še kaj pogledat, poročajte kako je te zadnje dni...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.6.2009 19:02:36
|
|
|
|
mayamaya
|
hator sobica je tako lepaaaa. kaj sta sama risala? kaj pa ostale, kje ste? čisto zaposlene z zadnjimi pripravami kaj? pridne!
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.6.2009 16:14:06
|
|
|
|
Belen
|
kje ste mamice in ??? amaya še w enem kosu?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 12.6.2009 9:33:15
|
|
|
|
nena30
|
Haloooo!!! Kje ste morske deklice? Belen povej mi kako se ti boriš z otekanjem? Jest sem že 3 dni taka da komaj natikače gor spravim- groza!! Učeraj sem šla na ctg- vse bp! Mi je pa G naročil da se vidiva spet v četrtek v porodnišnici ob 6.45 pa tešča moram bit. Ne vem kaj ma spet neke fleše, ker mam pdp 28.!? Bomo videli!! Hator poročaj kako je bilo na ctg!!!! A ste se dale testirat za streptokok? Pri meni je vse OK
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 12.6.2009 9:56:09
|
|
|
|
Belen
|
nena30, meni goworiš???? js že cel teden ne spim nič...wsako uro na wc, noge imam kot balone....sam res groza.... CTG še nism mela... werjetno zdej nasledjič me bo dal.... uglawnem komaj čakam da se znebim trebuha.... res ta zadnji mes.mi je prow muka
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 12.6.2009 16:58:23
|
|
|
|
Hator
|
Nena30, jaz sem imela danes prvič ctg. Rekel je, da je vse bp in me vpr. če sem kaj čutila ob tistih hrbčkih, ki jih je zabeležil ctg (spodaj je zgleda kazalo neke krče) V glavnem v pon moram spet na ctg, men tud ni čisto nič več nič jasno Streptokok-danes sem dobila izvid je in je hvala bogu negativen!!! Nena, Belen...meni se zdi, da bomo kmalu na vrsti. Pri meni samo še 17 dni , če ne bo že prej.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 13.6.2009 9:40:32
|
|
|
|
nena30
|
Jest grem tud v pon na ctg in v čet moram bit v porodnišnici tešča. Sem pa kot cunja- čisto brez energije! Stanovanje mam v razsulu in kar ležim, gledam in čakam če se bo kaj samo pospravilo . Za našo damo imam že vse pripravljeno samo posteljnino še operem. Na kolko mislite da se lahko pere obrobe? Se bojim da mi ne skočijo preveč skupaj!!
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 13.6.2009 9:45:36
|
|
|
|
Belen
|
nena30, zakaj w čet na tešče??? kaj imaš? js sm obrobe prala na 30C,da sm jih lih splahnila,ker se bojim da skočijo skupaj
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 13.6.2009 12:48:26
|
|
|
|
nena30
|
Po pravici povedano ne vem zakaj taka direktiva za v četrtek. Ctg je bil ok in ostalo ni nič komentiral. potem me je pa tako presenetil , da ga niti nisem uspela vprašat zakaj? Tud sama sem preplaknila na 30 in je vse ok! Se že suši! Ti Belen si v redu?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 13.6.2009 12:51:38
|
|
|
|
Belen
|
ja kr no... razen slonskih nog,ki sm že nawajena... ej na forumow od dwojčkow sm že na 2.mestu za rodit....me že panika hwata.... če se spomnem wčasih kolk punc je blo pred mano.... ene ki imajo za mano rok so že rodile, ene tudi ki majo avgusta... uffffff.... čimweč da zdržim
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 13.6.2009 21:57:10
|
|
|
|
amaya
|
ma evo mene...še v enem kosu...pDP čez 4 dni...dogaja pa nič Sicer je bilo pri Etiennu enako...eno jutro sem se pa zbudila, čep odluščil (krvave nitke na papirju),, malo popadkov in čez 8 ur rodila grem pa v toerk na CTG in bom kr rodila v torek. Tako sem se odločila...samo še pikico moram prepričat v to.
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.6.2009 19:30:00
|
|
|
|
saruška
|
živjo punce! že nekaj časa prebiram vaše debate in se mi zdi prav fajn kako med sabo čokulaste pa super nasvete deliste ena drugi... a me sprejmete medse kljub temu da nisem koprska nosečka, sem pa mamica, ki dela na tem da bo tudi nosečka ?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.6.2009 19:30:44
|
|
|
|
saruška
|
koprska nosečka, seveda!!!
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.6.2009 21:55:45
|
|
|
|
amaya
|
itak...ti kar piši...več kot nas je lepše je...že tako je tukaj zatišje..
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.6.2009 6:35:23
|
|
|
|
Belen
|
ciao in mamice, amaya-widim da si še tle..... bom js še pred tabo rodila saruška-dobrodošla....ena nowa... ja zdej zadnje čase wse so rodile, al pa poletje-in nobene ni za rač
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.6.2009 12:06:22
|
|
|
|
Hator
|
Jaz s ctg-ja, vse bp, zaprta. V pon. Grem spet. Nena,kako s tabo,ctg? Belen,kdaj gre rodit? Si e dobila datum za cr?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.6.2009 12:29:56
|
|
|
|
Belen
|
ciao hator, ne danes mam pregled.... sm fulll natečena...oz.noge mi zatekanjo nenormalno. Bom widla kaj bo rekla danes G..... rok mam 13.7.ampak .... lahko anka ju3 rodim.... ni panike sm w 36T...tak da za dwojčke nič tazga.... jawim zwečr kaj in kako....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.6.2009 19:18:37
|
|
|
|
mayamaya
|
pupce evo mene. sem bila pridna ta vikend in sem neki praznila sobo, ki naj bi bila že v štartu otroška soba, ma pol malo po malo se je notri nabralo vse živo in zdej ne vem točno kam bom vse to pospravla. be, do novembra bom že. jutri imam pa končno spet pregled - po enem mescu in pol, sploh ne vem kaj se dogaja z mojim v mojem trebuhu no, pa lepo se imejte, grem jest
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.6.2009 20:58:40
|
|
|
|
saruška
|
ciao hator! hvala za dobrodošlico... sem opazla ja da je tu zatišje... je lepo vreme pa vsi takoj izkoristimo!
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.6.2009 21:19:22
|
|
|
|
saruška
|
oz. belen, hvala tebi za dobrodošlico!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?