|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
24.4.2009 9:54:09   
bučka25
dobro jutro,

danes grem pozdravit po dolgem casu sodelavce v sluzbo. No v resnici bo ena sodelavka, ki je rodila pred kratkim malo pogostila in tako pridem zraven. Bomo jedli, jupi.

Punce kaj bi katero zanimal termometer v obliki dude (stane 8.5 eur) ? Lahko jih zrihtam. Rok dobave cca 1 teden.

bia79 - se malo, pa se bomo zaceli sprehajat z vozicki. Ti kaj otekajo noge ? Pri meni ni hudo, ampak dostikrat me spika tam spodaj ali pa me boli v predelu jajcnikov kot da bi imela menstruacijo. Mislim, da se pripravlja... Ne zdi pa se mi, da bi se mi kaj spustil trebuh (tudi pri prvemu nisem ne vem kaj opazila).

Za vikend bomo najbrz kar doma, moj dragi bo sel najbrz kosit travo na njivo na markovcu, ostali del familije pa delat druzbo, ma mislim da kaze bolj na slabo vreme user posted image .
Uzivajte.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
24.4.2009 10:01:02   
BIA79
Bučka jaz sem polna vode...bog ne dej da stojim preveč časa na miru, ker mi zatečejo takoj roke...noge pa imam itak vedno zatečene...mene nič ne špika...očitno se naši ne mudi ven...jaz bi se sam rada naspala preden pride ven :) Naša cele noči rogovili levo in desno, očitno niti ona ne najde več prave pozicije...

Bučka, kaj ta duda/termometer je zanesljiva?

(odgovor članu bučka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
24.4.2009 10:06:56   
Belen
bia79, super mogoče ti tudi ponoči ne bo spala,ko bo na swetu user posted image  user posted image

mene fulll špika na desni strani pod rebri user posted image , je katero tudi bolelo??? baje se maternica širi in so user posted image  še wisoko....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
24.4.2009 10:07:17   
bučka25
bia79 - ne bi vedela, ker ga sama nimam. Ga lahko dobim preko ene kolegice. Niti ne vem kako zgleda. Bi bilo dobro malo pogledat po netu. Govorimo o digitalnem termometru, da ne bo pomote.
Enega sem zdej ze narocila in bomo videli.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
24.4.2009 10:27:55   
DannyS
Ojla...

Ma za vikend po mojem ne bomo počeli nič posebnega, kaj roštiljčkali, se sprehajali, kot vsak vikend... bo treba izkoristit, ker vikend naj bi bil še lep pol pa cel teden mraz in dež... sem pa cel teden fraj, tako da nimam samo podaljšanega vikenda...:)

Glede termometra dude nisem slišala kaj dosti spodbudnega, najboljši je menda navadni živo srebro ali pa digitalni. Tu je še ena debata mamic, ki so par termometrov preizkusle: http://www.ringaraja.net/forum/kateri_je_bolj%C5%A1i_oz%25_s_katerimi_imate_izku%C5%A1nje/m_4012919/tm.htm

Pa ne se spet jezit, samo tako, mislim da je boljše preden se kako stvar kupi, preverit kolko je sploh uporabna...:)

(odgovor članu bučka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
24.4.2009 10:32:56   
BIA79
Uffa...mi je zbrisalo sporočilo...

Belen...tudi sama sem pomislila da bi lahko bilo tako...ma srčno upam da ne...če ne bom res postala en zombi!

Danny tudi sama sem brala debate o termometrih...vedno se postavlja pod vprašaj izmerjena temperatura...ampak včasih je lažje dat dudo v usto kot izmerit temperaturo z navadnim termometrom... en kompromis/rešitev je treba najdet...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
24.4.2009 10:33:28   
Belen
user posted image
js tudi nism slišala neki spodbudnih besed o tem termometru.... bahhhh...
to je kot wsaka stwar.... enim je w redu, enim ni..... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
24.4.2009 10:34:42   
Belen
p.s. baje tudi digitalni nisi najboljši.... kao uni nawadni so najbolj točni, sam reči ti twojmu dojenčku naj drži pod pazduho nawaden termometer user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
24.4.2009 10:38:50   
DannyS
Ma ja sej itak se na koncu vsak sam odloči, ampak ni nujno da je lažje izmerit z dudo, lih na unem linku je ena pisala, da tvoj otrok lahko sploh ne bo maral dude, ali pa ti jo med merjenjem vrže ven iz ust...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
24.4.2009 12:14:20   
supernova2002
ojlaaaaaaa!!!
včeraj sem imela pregled...in je reku doktor, da je glavica že ful doli in da naj začnem odštevat kot pri Apollu?!-dokler sem jaz poštekala kateri apollo :))) hahahaha...še zdaj mi gre na smeh! on ima res vedno eno izjavo ki me nasmeje.
drugače babica ni sitnarila glede kil, ker mi ni ona izpolnjevala materinske knjižice. juhu, sem pasala liššo!
kako ste drugače? zatekate kaj-te ki ste proti koncu? jaz kar precej! :)

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
24.4.2009 12:19:09   
DannyS
Joj sem vas pozabla nekaj vprašat... včeraj se je moj drobižek ful premikal, brcal, kolcal in ne vem kaj vse... v glavnem sem čutla tudi neke premike čisto spodaj malo nad sramno kostjo... pa me je malo zaskrbelo...?

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.4.2009 12:20:43   
supernova2002
DannyS nič panike...mene še zdaj tam vsakotolko zaboli...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
24.4.2009 12:25:36   
DannyS
Ma ne sej mene ni nič zabolelo, samo ker sem mislila da je pač zdej otroček višje... sem se že ustrašla da se ni začel spuščat dol... ker je še dosti prezgodaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1463
24.4.2009 13:05:12   
DannyS
Aja pa še nekaj me zanima. Po katerem seznamu ste kupovale stvari za dojenčka ve ki ste proti koncu? V bistvu me zanima bolj to koliko majčk, tetra pleničk, kapic in tega ste nabavle za začetek?

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.4.2009 13:18:33   
amaya
evo ešperta prihaja (da ki ešperta user posted image ):

1. termometer: jaz sem mu merila v ritki (digitalni, s silikonsko palčko), kasneje pa sem kupila unega za v uho in se je izkazal za najboljšo investicijo. Zakaj? Ker ko otrok spi in bi mu rad zmeril temperatura, ga moraš celega slačit, se zbudi, ga zebe, itd.Tako da uho: zakon!

2. nabava: jaz sem imela mislim, da 4 kapice, tetra planič: kar 30 (ker je moj ful polival, pa sem jih rabila tudi v vozičku,...v glavnem so kar prav prišle!), 7 majčk (za vsak dan v tednu, ker itak imaš še bodije, pa razne druge majčke). Jaz sem malo zakomplicirana žena in sem mojemu tamalemu že pri enem mesecu dajala kar body pa kratek ali dolg rokav čez in kavbojke. Pidžame so bile zame samo za spat (v smislu pajaci), tako da sem relativno malo majčk rabila. So pa najboljše tiste, ki se zavežejo spredaj in pa bodiji, ki se zaprejo spredaj in ne tisti, ki jih vlečeš čez glavo, ker ajme bože....čisto maltratiranje otroka user posted image

3. Danny: ničsekirat, mogoče se ti je lepo fanj obrnil in te zdej z rokicami žgečka po mehurju. Jaz tudi tako čutim.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.4.2009 13:20:59   
amaya

user posted image

PDP                                                          IME(starost)       

user posted image  

MAJ

user posted image     bučka25        (30 let)            2.5.         (naš sonček Jan doma že nestrpno pričakuje svojega bratca)
user posted image Bia (30 let)                            9.5.

JUNIJ

user posted image
  amaya   (31 let)           17.6.      (doma imamo že sončka Etienna)

JULIJ

Hator            29let               1. 7.  
belen            27let               27.7.      pričakujemo dwa sončka   user posted image

AVGUST

SEPTEMBER

(odgovor članu bučka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
24.4.2009 13:21:39   
amaya
supernova: kje si v seznamu??????? dodaj se, da vemo kdaj se začet sekirat in navijat!!!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
24.4.2009 13:25:40   
Belen
tudi dannyS se mora dat na seznam user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
24.4.2009 13:28:44   
DannyS

user posted image

user posted image  

MAJ

user posted image     bučka25        (30 let)            2.5.         (naš sonček Jan doma že nestrpno pričakuje svojega bratca)

JUNIJ

user posted image

JULIJ

DannyS        26 let              16.07.

belen            27let               27.7.      pričakujemo dwa sončka   user posted image

AVGUST

SEPTEMBER

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
24.4.2009 13:35:57   
supernova2002
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

user posted image

user posted image  

MAJ

user posted image supernova2002 (27let)              20.5.(ma verjetno ni pravi datum), čakamo user posted image

JUNIJ

user posted image

JULIJ

AVGUST

SEPTEMBER

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
24.4.2009 13:36:54   
DannyS
amaya kako ste rešli? Sem slišala, da ste imeli en kažin... pa še tvojega malega princa sem vidla... cel frajer...:)

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
24.4.2009 14:05:41   
DannyS
Danes sem polna vprašanj... zdej te dneve sem malo gledala za kak kompletek za dojenčka za iz porodnišnice in se pojavi en majhen problem... ker bomo imeli mi spol "kinder surprise" me zanima, kaj mi svetujete, kaj naj nabavim en komplet za punčko in en komplet za fantka. Namreč ni tolko problem v barvi, ker barv je ful, tudi takih nevtralnih, samo po modelih se prav vidi da so eni bolj za punčke in drugi za fantke, ni nič vmesnega...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
24.4.2009 16:06:27   
amaya

user posted image

user posted image  

MAJ

user posted image supernova2002 (27let)              20.5.(ma verjetno ni pravi datum), čakamo user posted image

JUNIJ

user posted image

JULIJ

AVGUST

SEPTEMBER

Neposredna povezava do sporočila: 1473
24.4.2009 16:08:26   
amaya

amaya kako ste rešli? Sem slišala, da ste imeli en kažin... pa še tvojega malega princa sem vidla... cel frajer...:)

ma ne bi bini komentirala..v glavnem iz danes na jutri padeš na čisto dno lestvice...tako da bo moj naslednji dohodek šele julija...do julija pa sem bom dobesedno j****...tako sem razjarjena, da ni verjetno. moj je danes celo socialno v KP na glavo obrnil...ma kaj češ...slov birokracija...in sociala...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
24.4.2009 16:10:14   
amaya

Danes sem polna vprašanj... zdej te dneve sem malo gledala za kak kompletek za dojenčka za iz porodnišnice in se pojavi en majhen problem... ker bomo imeli mi spol "kinder surprise" me zanima, kaj mi svetujete, kaj naj nabavim en komplet za punčko in en komplet za fantka. Namreč ni tolko problem v barvi, ker barv je ful, tudi takih nevtralnih, samo po modelih se prav vidi da so eni bolj za punčke in drugi za fantke, ni nič vmesnega...

ma neeeeeeee...vzameš en lep bel kompletek ali pa v rjavem, pa daš potem spodaj ali roza ali moder dodatek ali bodi. Jaz sem tudi imela kinder jajček in sem ga pripeljala domov v kravci user posted image user posted image user posted image Hlačke in majčka, ki je imela na hrbtu kravco. Je bil kot 50 cents, samo zlatni lanaci so mu manjkali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.