|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
3.5.2009 22:31:31   
amaya
ZDAJ SE BO ZAČELO...KJE JE BUČKA????

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
4.5.2009 8:02:28   
amaya
Pa kje ste ženske???

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
4.5.2009 8:19:24   
Belen
jutro,
eko mene spet w službi..... moja sodelowka,ki je bila tukaj 14 let je dobila odpoved in je ni weč.....
je tle neka nowa,ki smo jo uwajali cel april..... ej katatsrofa....si ne predstawljam če še mene ne bi bilo.....

moj G mi je priporočal že zdawnaj bolniško, js mona bom usrajala do konca maja..... zakaj??? da pomagam tle,ki če ne user posted image  hwaležnosti??? nobene ... mislim too much.... + tega ko konča porodniška ne bm najwerjetenje mela podaljšane pogodbe.... moj dragi mi prawi, da sm mona !!!! namestp da grem na sonček. Danes začne moj 29T megaaaaaa.... moje 2 girice so super, brcajo kot zmešane.....moje noge so štewilka 50 user posted image

bia79, malo ga provociraj, reči kej twojmu dragemu....pa bo sigurno kej storil ... con le oštre je treba z njimi, če ne ni nič user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
4.5.2009 9:31:21   
BIA79
Jutro...

danes me tako hrbet boli, da je joj...ponoči sem sicer spala, ampak je bila muka, čim sem zgubila mojo pozicijo...

Bučke ni? No upamo, da je vse ok z njo.

Belen...nisi edina...jaz sem tudi vlekla z bolniško en mesec in pol...smo pač taki ljudje...nekdo bi rekel da smo malo mone, ma kaj češ...vsak ima drugačen odnos do dela...če si ti ok, delaj...se ti bo že kasneje na porodniški to obrestovalo...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
4.5.2009 9:41:52   
DannyS
Ojla jutro... Evo nas... nič bom jaz Bučki poslala kar en sms, da vidimo če je še dva v enem. Tako, da bomo bolj na tekočem. :)

Jaz pa komaj čakam jutri popoldan na pregled in UZ, pa še vso dokumentacijo bom dobila verjetno, tako da si bom lahko dokončno določila kdaj grem lahko na dopust in pol porodniško...

Aja, bla malo prej v Lidlu, so žabice po 1,99 eura, neki slinčki in neke lučke za vtaknit v električno stikalo.

< Sporočilo je popravil DannyS -- 4.5.2009 9:43:03 >

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
4.5.2009 10:02:05   
DannyS
Bučka mi je pravkar sporočila, da se jim je 01.05. pridružil ERIK, velik 56 cm in 3570 g težek!

ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
4.5.2009 10:07:17   
Belen
js imam tudi ju3 pregled, komi čakam da widim kako moji sončki rastejo ... user posted image

dannyS hwala, bom šla malo w lidl pogledat kaj najdem.... sicer sm že dosti kupla,ampak rabim wse dwojno, se s tem tolažim user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
4.5.2009 10:07:18   
BIA79
user posted image  Čestitke našemu prvemu novemu članu!!!! Sam je pa velika štuca ta Erik!!!

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
4.5.2009 10:08:43   
Belen
ooooooooooo čestitke Bučka user posted image user posted image user posted image
imamo pa welikega korenjaka, moja frendica je tudi 1.5.rodila fantka user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
4.5.2009 10:50:54   
BIA79
Zdaj smo mi na vrsti...bomo vidli, če nas bo prej kdo prehitel :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
4.5.2009 10:55:19   
Belen
bia79, ti še 4 dni.... ke lepoooooooooo....
js še dwa mesca.... pa še wročina bo..... no, upam,da sta izbrala ime user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
4.5.2009 11:01:12   
Belen

user posted image

PDP                                                          IME(starost)       

user posted image  

MAJ

user posted image     bučka25        (30 let)            2.5.         (naš sonček Jan doma že nestrpno pričakuje svojega bratca)
user posted image Bia (30 let)                            9.5.

JUNIJ

user posted image
  amaya   (31 let)           17.6.      (doma imamo že sončka Etienna)

JULIJ

Hator            29let               1. 7.  
belen            27let               27.7.      pričakujemo dwa sončka   user posted image  

NAŠI PRIČAKOVANI SONČKI: 

IME:                       PDP:                             DATUM ROJSTVA:
bučka25                2.5.                               1.5.,  ERIK user posted image , 56 cm in 2570g

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
4.5.2009 11:49:58   
BIA79
Belen...iz 23 imen za punčko smo prišli na 7 :) Je že napredek...ma najbolj mi je smešno, ker pri nas je vse v modri barvi...kdo ve mogoče bo pa user posted image ...

Ko bi vsaj rodili na datum...sem štufa...zatekam da je groza...ti pa provaj zdržat še kak teden...Si ne predstavljam, da bi mogla rodit tam avgusta in da bi tako zatekala...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
4.5.2009 15:16:48   
Hator
Čestitke Bučki!!!!! user posted image user posted image

Belen, tud jaz sem tako razmišljala glede službe in čeprav mi je G rekel za bolniško že v 6t, sem vlekla službo še 3 al 4 mes. Sem mislila, kako mi bodo hvaležni, pa ker niso imeli zamenjave... in še potem ko sem bila na bolniški, sem nekaj časa delala od doma... seveda od tega nisem imela drugega kot stres. Tvoj ima kar prav, ko pravi, da si mona. Tudi meni je moj tako govoril. Pa prav je imel. Važna si ti in tvoja sončka. Jaz sem se mogoče tega malo bolj zavedala, glede na to, da smo imeli že prej probleme... (saj veš, zdaj sem že v 3. noseča). Tako da premisli in poskrbi zase in svoja sončka.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
4.5.2009 15:27:35   
supernova2002
čestitke za Erika!!!user posted image

jaz sem imela že lažne popadke. zdaj čakam kaj bo?! bo al ne bo???? čerrrrrtttoooooo ke si! sam kdaj???

upam da čim prej! se mi ne da več. hodim kot zmešana da bi kaj hitreje primlo, ma nič user posted image !

jaz tudi zatekam kot Bia...zato vem kako se počuti! Bia kaj nebi midve skupaj rodile? tako da bomo dve zbirčne (za hrano) skupaj v sobi??? dej reci tvoji girici naj pošlje moji "beštji" kake vibracije, spodbudo, da bi se rodile nekje v istem cajtu?!

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
4.5.2009 15:28:11   
supernova2002
mene kar vržete ven iz seznama? uffa....user posted image

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
4.5.2009 17:21:24   
Belen
supernova sorry, js sm prekopirala od amaya, wrjetno te že tam ni blo weč.... user posted image  user posted image
sorry bom poprawla user posted image

ti pa kr pridno hodi....hehe

hator, hwala wem ja, sej še malo bom ....ce bom zdržala do konc maja. ker moje noge so že baloni user posted image

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
4.5.2009 17:24:37   
Belen

user posted image

user posted image  

MAJ

bučka25        (30 let)            2.5.         (naš sonček Jan doma že nestrpno pričakuje svojega bratca)
Bia (30 let)                            9.5.

supernova                                        22.5.

JUNIJ

JULIJ

belen            27let               27.7.      pričakujemo dwa sončka    

NAŠI PRIČAKOVANI SONČKI: 

IME:                       PDP:                 DATUM ROJSTVA:
bučka25                2.5.                  1.5.,  ERIK , 56 cm in 2570g

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
4.5.2009 18:48:52   
BIA79
Evo me...zdaj imam vse :) Sem si kupila še modrc za dojenje in majčko za iz porodnišnice (že, ki svojih ne dam več gor). Zdaj gremo lahko rodit...

Supernova naši girici se očitno ne mudi...Tudi jaz komaj čakam, da rodim, ma potem verjetno bom hotela da jo dajo nazaj notri user posted image

Belen, če se počutiš za delat, delaj. Doma se zaleniš, če nisi karakter :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
4.5.2009 18:55:17   
DannyS
user posted image

user posted image  

MAJ

user posted image     bučka25        (30 let)            2.5.         (naš sonček Jan doma že nestrpno pričakuje svojega bratca)
user posted image Bia (30 let)                            9.5.
user posted image supernova2002 (27let)              20.5.(ma verjetno ni pravi datum), čakamo user posted image

JUNIJ

user posted image

JULIJ

DannyS        26 let              16.07.

belen            27let               27.7.      pričakujemo dwa sončka   user posted image

AVGUST

SEPTEMBER

NAŠI PRIČAKOVANI SONČKI: 

IME:                       PDP:                 DATUM ROJSTVA:

bučka25                2.5.                  1.5.,  ERIK , 56 cm in 3570g

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
4.5.2009 19:04:36   
DannyS
Sem popravla še jaz enkrat, ker ste tudi mene spustile...:(

Ah tudi, če se malo zaleniš, potem itak ne bo več časa za lenarit...:) Jaz komaj čakam, da bom doma, čeprav prej, ko nisem bla noseča, nisem nikoli koristla dopusta za bit doma, ampak samo takrat, ko sem šla na kak izlet ali potovanje.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
4.5.2009 20:03:43   
Belen
dannyS sorry.... user posted image
js sm samo ga kopirala ta zadnjega, očitno te ni blo gor... user posted image
upam,da smo zdej wse user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
4.5.2009 20:46:53   
amaya
Bučka: user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa čakamo na podrobnosti!!!

Jaz sem imela pa 1.5. prav popadke in to kr 1 uro...me je že malo panika zgrabla...potem se je pa umirilo HB. Zdaj moram pazit. Jaz se kar nekaj zajebavam in malega dvigam, skačem naokoli...zdaj moram pa red naredit in malo več počivat, ker ni še čas!!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
4.5.2009 20:48:40   
amaya
Jutri grem v MŠ in še pregled imam...bomo videli kako in kaj...potem pa papirje rihtat....žene Izolanke...lahko bi se kaj v Izoli dobile in kakšno rekle, preden rodite user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
5.5.2009 8:55:07   
BIA79
Dobro jutro...

Spet spala kot top...Tu še vedno vse ok, urejam zadnje stvari doma, likam, perem, pospravim, razmetevam... Kaj ve katera kje je gumb za porod hahaha

Jutri imamo pregled. Upam,da nas bo vsaj pregledal in povedal, če smo kaj odprti ali ne...na koncu bo spet sam srček poslušal...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.