|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
22.4.2009 12:14:30   
BIA79
Je recesija Amaya...šparajo anka oni...meni je kar groza...marcevska plača je bila minimum in sedaj moram čakat mesec in pol da dobim kakšen evro hahaha

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
22.4.2009 12:19:37   
amaya
ma jim bom dala jaz recesijo...to je lenoba, ne recesija. če jih poznaš ti zrihtajo v enem tednu...EN PAPIR!!!! Ma halo,...da o vozičku ne govorim. Sem ga nesla na popravilo 21.1. še danes ga nisem dobila...danes sem ravno prav razkurjena, za jih poklicat in zatežit! Pa naj mi novega dajo, če ne jim carabinierje pošljem!!!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
22.4.2009 12:29:08   
BIA79
Amaya...včasih moraš težit, ker drugače ne dosežeš ničesar...Tako smo mi čakali da nam zrihtajo gretje en mesec v največjem mrazu in na koncu ni bilo sploh treba peči zamenjat ampak samo en del...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
22.4.2009 12:36:42   
amaya
ma samo težim, non stop in povsod...ma kaj ni to žalostno!!!!

Zdaj čakam mojega s kosilom in mu težim, da kje je...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
23.4.2009 8:11:41   
Belen
jutro moje user posted image ,
danes je wreme di m.... proti wčeraj....
wčeraj sm skožla čez w H & M...kupla par zadewic, kaj ki js morem wse dwojno kupowat user posted image  user posted image
sm pa mislila da majo weč... no sej za mal wečje naprej že imajo,ampak praw za noworojenčke je bolj tko-tko.... roza in plawa je sigurno user posted image

amaya, ja kajčeš treba težit, če hočeš kej doseč.... to je blo wedno.... user posted image  pole pa ti težijo nazaj, da si tečen user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
23.4.2009 9:24:22   
BIA79
Ke škifo vreme res...skoraj ne moreš verjet, če primerjaš včerajšnjo vreme...Če gre tako naprej bomo imeli bazen na balkonu...lahko naredimo beach party jutri, če bo lepše vreme :)

Jaz sem spet spala za en k***...sem si prav naredila en kafe da se "zbudim", ki sem tipo zombi :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
23.4.2009 10:21:45   
Belen
kje ste wse??? user posted image
al pridno delate, al spite al maste kej bolj pametnega za delat user posted image  user posted image

en link če katero zanima izračun teže in ostalih zadew swojga user posted image  

http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaonline.html#peso

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
23.4.2009 10:25:31   
BIA79
Belen vstrajamo jaz in ti :) Meni se nič ne da...me boli glava...imam za likat ma ko samo pomislim na to, se moj glavobol poveča :) tvoje uvajanje kako gre?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
23.4.2009 10:31:32   
Belen
ahhhhhh... uwajanje je kar je.... ta ki me bo nadomestila je mal starejša gospa že w letih..... da se ne bi slabo razumeli,ampak jih ima 48... je mal težje nekomu razlagat ki jih ima 25 ali 48.... saj moje mnenje user posted image  

ben čemo widet... ima še mesec dni časa.... pole pa grem js na bolniško in pole porodniško.... upam,da ji bo šlo ...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
23.4.2009 10:36:52   
supernova2002
čau pupe!!!
komaj čakam da rodim...ma ne zaradi drugega...ma ki mi noge zatekajo in se počutim ko slon!!!!
ajajajajaj!
danes imam pregled in me prow zanima kaj bo? kakšni so rezultati krvi in kaj mi bo delal???? al bo sam potipal al bo tud ultrazvok...al kaj?
ben fešta od mojega dragega je šla mimo...ostalo je še nekaj torte ki sem jo včeraj pridno zmazala...nočem niti vedet kaj bo rekla babica na pregledu!!!-zadnjič mi je pol ure težila da sem se zredila!!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
23.4.2009 12:15:42   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: supernova2002

čau pupe!!!
komaj čakam da rodim...ma ne zaradi drugega...ma ki mi noge zatekajo in se počutim ko slon!!!!
ajajajajaj!
danes imam pregled in me prow zanima kaj bo? kakšni so rezultati krvi in kaj mi bo delal???? al bo sam potipal al bo tud ultrazvok...al kaj?
ben fešta od mojega dragega je šla mimo...ostalo je še nekaj torte ki sem jo včeraj pridno zmazala...nočem niti vedet kaj bo rekla babica na pregledu!!!-zadnjič mi je pol ure težila da sem se zredila!!!!

ti ji reči, nej sebe pogleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
23.4.2009 12:31:58   
bučka25
cau, jaz user posted image  se vztraja v busiju, ni se cas. Kar naj se zraste malo.

Ma pupe moje, kje si najdete casa za pisat, meni nikakor ne uspe, vedno pride kaj vmes. Zdej pa ko je starejsi se doma (ima neko virozo), pa imam se manj casa. Likanje pa se nikakor ne konca. Vecina stvari je ze pripravljenih, le se likanje dokoncam in vozicek "sestavim" in je (vsaj mislim).

amaya - ne vem ce sem zasledila prav, ma starejsi je v vajini sobi ?

bia79 - kot zgleda mi ne bo uspelo pridet do izole, vedno je kaj vmes. Mogoce drugi teden, ce bo sel starejsi v vrtec (upam). Koliko si se ze kaj zredila, tebe vprasam, ker imas rok priblizno takrat kot jaz (ala 1 teden kasneje). Jaz sem se do zdej cca 15 kg (kako bo problem spet shujsat, uffa).

Vceraj sem bila na CTG-ju, ful nizek pritisk imam, pa mali je tak zaspancek. Vsake toliko casa se zbudi in utrip se poveca na ful, drugace pa....

lepo se imejte kljub grdemu vremenuuser posted image .

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
23.4.2009 12:40:46   
BIA79
Supernova, ne boš edina, ki se je zredila :) Tvoja tašča nam je dala eno ogromno porcijo torte za domov...v normalnih okoliščinah bi trajala ene 3 dni, ma z mano in Matjažem nismo prišli do popoldneva...user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
23.4.2009 13:41:23   
Belen
niti weč ne razmišljam o kg....wsakič ko grem na wago jih je weč.... tolažba pričakujem dwa user posted image  user posted image  user posted image

eko zdej sm naročila posteljnino za moja dwa user posted image , še najbolj ugodna na spletni strani od galeba....če katero zanima.... http://www.galeb.eu/index.html
ker wčeraj smo bli w BC z mojim ista garnitura w BC ... 5-delna je 140 eur, js pa sm tle naročila 2 kompleta 7 delne + 2 kompleta 5-delne za 180 eur !!!!

ta BC je wija !!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

zdej pa ob takem wremenu mi ne preostane drugega kot it delat kosilo.... njamiiiiii

lp

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
23.4.2009 14:01:59   
BIA79
Bučka jaz ti pridno sledim...sem na 14 kg plus...sam se tolažim da je od tega veliko vode (vsak izgovor je dober). Naša vaga v kopalnici je nekam zginila (častna je nisem jaz odnesla, ampak moj dragi) tako da se s tem ne obremenjujem :)

Belen sem šla pogledat posteljnino...ful so lepe! BC pa so itak ladri, ma ko ni drugega moraš tam...jaz sem ugotovila da nimamo banjice...katastrofa :) kdo ve kaj bom še ugotovila :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
23.4.2009 14:06:50   
supernova2002
Bia si me nasmejala!! hahahaha... ja moja tašča ja :))) se že bojim kakšen bo wotrok v njenih rokah :))))) hahahaha:))) se hecam dej!
pregled je čez 40min...
danes sem prow vija! se mi vrti eno malo...pa noge so kot slon...katastrofa! bo anka vreme kej krivo da me poleg vsega še glava boli.
aaaaaaaaa merdačast dan ki je!

Danes sem mojemu po enem letu naredila pašto s pestom!...še dobro da obstaja barilla-kot za pašto anka za te šugiče (pesto, šalše), ki ob takih dnevih prow se mi ne da bit za štedilnikom.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
23.4.2009 14:56:08   
DannyS
Čau punce...

Jaz imam eno vprašanje, na porodniški dopust greš 28 dni pred PDP, pa me zanima kaj to se štejejo samo delovni dnevi ali tudi vikendi... he he se ubadam samo s tem preračunavanjem kdaj bom lahko nehala delat jao...:)

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
23.4.2009 15:09:50   
BIA79
Danny začneš štet od tistega dne naprej ko greš z vikendi skupaj...

Npr. jaz imam rok 9.5., odštevat se je začelo od 8.5. nazaj...in je prišel 11.4 (kar je bila sobota)...ne vem, če boš razumela tako razlago...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
23.4.2009 15:34:48   
Belen
dannyS ja...28 dni z weekendi user posted image  user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
23.4.2009 16:46:56   
DannyS
BIA79 si napisala zelo razumljivo ja... štekam... no sej ni tako hudo, od zadnjega tedna v maju naprej bi mogla bit že doma, ker imam za pokoristit še moj dopust. Drugi teden pa sem tudi fraj juppi... roštiljćkanje ipd. :) Joj 09.05. bo takoj tu... si že kaj nestrpna? user posted image

Včeraj sva šla z mojim v Gradisco, ker so dobili spalno vrečo v barvi najinega vozička (namreč takrat, ko sva vzela voziček je niso imeli), pa sem vzela še koš za plenice http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=198570 s tem, da je bil skoraj za 6 eur bolj poceni, kot ta isti v Baby centru.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
23.4.2009 17:56:16   
Belen
hehe ... itak BC majo cene,kot da so edini user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
23.4.2009 19:23:42   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: bučka25

cau, jaz user posted image  se vztraja v busiju, ni se cas. Kar naj se zraste malo.

Ma pupe moje, kje si najdete casa za pisat, meni nikakor ne uspe, vedno pride kaj vmes. Zdej pa ko je starejsi se doma (ima neko virozo), pa imam se manj casa. Likanje pa se nikakor ne konca. Vecina stvari je ze pripravljenih, le se likanje dokoncam in vozicek "sestavim" in je (vsaj mislim).

amaya - ne vem ce sem zasledila prav, ma starejsi je v vajini sobi ?

bia79 - kot zgleda mi ne bo uspelo pridet do izole, vedno je kaj vmes. Mogoce drugi teden, ce bo sel starejsi v vrtec (upam). Koliko si se ze kaj zredila, tebe vprasam, ker imas rok priblizno takrat kot jaz (ala 1 teden kasneje). Jaz sem se do zdej cca 15 kg (kako bo problem spet shujsat, uffa).

Vceraj sem bila na CTG-ju, ful nizek pritisk imam, pa mali je tak zaspancek. Vsake toliko casa se zbudi in utrip se poveca na ful, drugace pa....

lepo se imejte kljub grdemu vremenuuser posted image .

ja ja, mi spimo vsi ščep in še bomo...upam, da ne do 18 leta user posted image user posted image user posted image

jaz mojega hecam, da bova šla v Izolo,ko se bo mali na gostinsko vpisal user posted image

(odgovor članu bučka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
23.4.2009 19:25:56   
amaya
Ma tej v Io Bimbo v Vili Vicentini so vija. Sem peljala voziček na popravilo, ker je en par stvari malo škrtalo in glede na to, da sem imela še garancijo, sem si rekla, da jo pač koristim. To je bilo 21.1. Jaz čakam, čakam, čakam,...oni ne kličejo. Danes zjutraj jih moj pokliče in zateži, da so že 3je meseci mimo in da nema voza, oni pa jaaaaaaaaaaaaooooooooooo, da so št našo izgubili, in da nas voziček že 2 meseca čaka pri njih...ma kaj lahko!!!!! user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
24.4.2009 9:35:49   
Belen
jutro oz.dan user posted image ,
kako ste kaj? spet en teden skoraj za nami .... ma gre hitro ta čas.....

amaya...hehe widiš widiš, wažno,da so ti ga poprawili user posted image  
kaj boste kej počele za weekend? greste kam? že ki je mal podaljšan? user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
24.4.2009 9:53:07   
BIA79
Jaz sem danes do 4 zjutraj hodila po hiši kot en duhec... nisem in nisem mogla zaspati...mogoče zato, ker je prazna luna jutri...ta luna ima vedno večji vpliv name hahaha...še malo in bom postala sonnambulo :) Bi mogli videt mojega mačka ko me je gledal kako ob 3 zjutraj čistim kuhinjo :)

Danes imam pregled...tako izkoristim še za naredit sto drugih stvari usput, že ki ne vozim rada zadnje čase...

Supernova kaj pravi naš dragi Lav? Ti je naredil la prova del lonček?

Eno vprašanje za Amayo in Bučko...za že izkušene mamice...enkrat ko rodiš kakšen sistem je v porodnišnici? Ti dobiš štruco in potem? Ti kdo (vsaj moral) pomaga pri prvem dojenju, preoblačenju, gre ga umivaš?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.