Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 14:25:11
|
|
|
|
Belen
|
bia79, lepo fullllllllll.... takoj da jo naučiš,da bo znala delat na kmetiji mi pa nismo preuredili še otroške sobe...oz.bomo kanseje, ker sadj bo itak znami spai in nimamo welikih sob...tako da w eni sobi je naša postelja matrimoniale + 2 stajici .... w drugi pa garderobne omare, rač itd...... tam bom pole njihowa sobica.... drugače ne stoji
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 14:33:24
|
|
|
|
DannyS
|
Jaz za otroško sobo imam čas sigurno še kako leto, če ne še več,... do takrat bo pa itak z nami v sobici... pol pa bo naš drobižek cel car, ki bo imel 16 m2 veliko sobo samo zase, dokler ne bo prišel še kak bratec ali sestrica.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 14:35:21
|
|
|
|
BIA79
|
Ma te nalepkice (kmetija) se mi zdijo najbolj nevtralne...pa še to so živali, ki se jih najprej začne spoznavat :) Sej verjetno čez kakšno leto bo jih treba dat dol in polepit kakšne Winx ali spider mana :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 14:38:36
|
|
|
|
Belen
|
dannyS fancy..... ti lahko še 3-4 narediš w tolkih m2 kje pa si nalepke polepila sedaj? w waši sobici? bia79, ti misliš na wse....widiš.... meni ne bi padlo na pamet,da bi se spomnila da te žiwali začne najprej spoznawat.... razen psa in muce seweda
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 14:45:50
|
|
|
|
DannyS
|
Jaz jih bom nalepla kar v naši spalnici v tisti kotiček kjer bojo posteljica in previjalna, pol bojo itak verjetno še na naslednjega otročka tam počakale... Eno vprašanje, glede modrcev,... jaz si bom zdej vzela kakega komot, ki te moji me vsi nekam stiskajo in motijo... kaj se splača vzet kar takoj tistega, ki ti pride prav pol za dojenje? Ja sej jaz si želim 3,... samo je treba videt najprej kako bova z mojim z enim shajala... mislim ne glede financ in prostora, ampak tako na splošno...
< Sporočilo je popravil DannyS -- 26.3.2009 14:47:00 >
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 14:49:07
|
|
|
|
Belen
|
alora jih bom tudi js.... ker sm oklewala, če jih dat w našo sobo al počakat.... mislim da ni nič narobe,če jih dam w spalnico.... glede modrca sm si js kupla že enga za kasneje in dojenje....ampak zaenkrat mi še ne rabi.... ta dwa moja ki jih imam sedaj najrajši sta še wedno ql..... drugi bojo počakali.... po porodu
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 14:52:52
|
|
|
|
DannyS
|
Ma jaz imam vse te moje modrce s temi kostmi in podložene, in zadnjič sem opazla da mi je počla ena žilica, lahko lih od te kosti ki me stiska...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 14:57:12
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz si nameravam tudi kupiti modrc za dojenje. Baje so uredu in poceni tisti, ki jih prodajajo v Muellerju. Čeprav vsi mi pravijo, da ni dobro kupovati veliko modrcev za dojenje, ker se velikost, oblika prsi po porodu spremeni. Jaz si bom kupila številko, ki jo nosim sedaj in potem na podlagi tega kasneje ugotovila kaj mi pride prav. Danny, komot modrc pa mora biti...Jaz imam sedaj še najraje une športne, ma kaj ki ne najdem tako velike številke hahaha
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 15:03:03
|
|
|
|
Belen
|
bia79 js mam iste probleme w mullerju sm kupla enga za dojenje 9 al 10 eur.... ma sam enga... kot mam js sedaj št.85C.... nism ga niti probala...sam oprala komaj
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 16:13:50
|
|
|
|
spetko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen možno danes oz.wčeraj zwečer je rodila moja kolegica..... edina ki jo poznam, ki je rodila na točen PDP.... imela ga je 25.in tudi takrat rodila.... punčko Lano.... 56cm in 4.200g.... težka fulllllllllllll mislim da letos wse ki poznam so rodile punčke, lani pa fantke kaj ta ki je rodila točno na daum je mogoče Biljana?
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 16:23:22
|
|
|
|
spetko
|
najprej dober dan... prej sem kar direkt vprašala..brez nobenega pozdrava vidim da si vse že lepo rihtate prostore in vse... jaz sem tudi še trenutno pri starših ker si urejamo stanovanje ki smo ga kupili v ankaranu... in bomo tudi imeli njegovo pojstlo v naši sobi ker nimamo tolko sob...ko bo večji mu bomo jo naredili.. kako pa se počutite tko ..ste imele ful slabosti in te zančilnosti nosečnosti?
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 16:24:56
|
|
|
|
spetko
|
aja še to glede modrcev ki vidim da ste v dvomih.. jaz sem na koncu nosečnosti šla kupit modrc za dojenje...in sicer sem si izmerla obseg prsi in pol si kupla tak modrc...in mi še zdej ustreza ko dojim.. če vam je kaj v pomoč
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 18:11:14
|
|
|
|
Hator
|
bia79-ful lepa sobica, sploh ovčke so ful luštkane
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 19:19:00
|
|
|
|
Belen
|
spetko.... Biljana ja welika in težka punčka ben js sm kr kul.... zdej malo še imamo čas zase....pole bo šagra ga ne bo weč
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 20:03:52
|
|
|
|
spetko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen spetko.... Biljana ja welika in težka punčka ben js sm kr kul.... zdej malo še imamo čas zase....pole bo šagra ga ne bo weč a res..a je rodila... ja ma res velika punca... lepo lepo... kaj veš mogoče kako je šel porod in to?
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 26.3.2009 21:22:49
|
|
|
|
BIA79
|
Mi smo bili pa pridno danes zvečer...smo naredili listo 10 imen za našo pupco, za fantka imamo že zdavnaj izbrano ime...sedaj bodo potekali boji med imeni da pridemo do finala :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 27.3.2009 8:16:58
|
|
|
|
Belen
|
jutro , spetko...ja wse kul je blo...pa še hitro je rodila bia79, kaj tolko? 10 imen??? midwa ko swa zbirala swa mogoče imela 5 imen...za , 3 za .....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 27.3.2009 8:32:35
|
|
|
|
spetko
|
a super...dobro da ni imela kakšne probleme ki je tako velika punčka.. hehehe.. mi smo pa tudi imeli 3 imena za in 3 za ... kadar sem rodila sva oba od enkrat rekla isto ime za fantka...tko da smo pol sigurno dali to ime...
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 27.3.2009 8:37:48
|
|
|
|
Belen
|
ja edino kar je bilo mi je weč imen za wšeč, kot za .... ne wem zakaj.... drugače? powej kako je kej žiwljenje mamice? ima fulll krčev? spi ponoči?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 27.3.2009 9:37:32
|
|
|
|
spetko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen ja edino kar je bilo mi je weč imen za wšeč, kot za .... ne wem zakaj.... drugače? powej kako je kej žiwljenje mamice? ima fulll krčev? spi ponoči? ma življenje mamice je fulllll lepo res...samo ko se ti nasmeje ti polepša dneve in pozabiš na vse res...meni je ful lepo no...v glavnem ti ni nič težko naredit... priporočam pa edino pomoč v prvih tednih...drugače pa ni nobenega problema... krče je imel fulll ..varianta od 18h pa do polnoči..pol pa smo kupli ene granule v miljah..in so kr pomagale..mislim niso tako pomagale da ni blo več krčev ampak tako da recimo je šel spat ob 22h... hvala bogu mi spi ponoči (trkam )..enkrat se zbudi se podojimo in pol spi naprej... vi imate že vse pripravljeno za svoje sončke?
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 27.3.2009 10:00:29
|
|
|
|
Belen
|
werjamem... čepraw z dwemi...mal težje ma js mam kr dosti stwari že....edino woziček naj bi bil naslednji teden... ga gremo iskat... pa malenkosti, jogiji, par oblekic,čepraw sm dosti dobila,kako flaško itd.... drugo imam že wse ja s temi krči si mamice pomagajo na različne načine
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 27.3.2009 11:03:34
|
|
|
|
Belen
|
kje ste punce??????? res da je 5ek.... a was nikjer .... dobro dobro....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 27.3.2009 11:19:06
|
|
|
|
BIA79
|
Evo Belen :) tu sem... Danes smo imeli zadnje predavanje v materinski šoli, nam je predavala pediatrinja in moram reč je bilo predavanje zelo zanimivo. Škoda, ker je bilo tako malo časa. Sicer pa praksa je eno, teorija pa čisto nekaj drugega. Baje bi mogli otroci spat 5-6 ur neprekinjeno od 3 meseca naprej, moji svakinji po enem leto to še redko uspeva...Ampak, vsak otrok je drugačen... Jaz za fantka imam 20 imen, ki so mi všeč :) Ampak, odločitev je padla, da bo dobil ime, ki sta ga zbrala moja starša zame in za mojo sestro, če bi bile fantki. Tudi tokrat ne bo nobenega Gregorja :) Od teh 10 imen pa bodo šli z nami v porodnišnico le 4...v najslabšem primeru bomo čakali da se nasmeji na eno ime :) Uff..že cel teden sem doma in res ne vem kam naj se dam...Sej dela res ne manjka, ampak pospravljanje in likanje mi ne dišita preveč...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 27.3.2009 11:30:03
|
|
|
|
Belen
|
HEHE... oooooo widiš ko kaj "zatežiš" se nekdo oglasi joke.... no super,zdej teorijo si oswojila, pride na wrsto še praksa . Mi štartamo 1.aprila,upam,da ni hec.... sm hotla it maja,ampak mai ne znaš.... kaj bo z mojimi maja..... pa wročina, pa če ne bom mogla sedet, pa če slučajno gremo kam.... buuuuuuu... Danes po službi pride moj tast zmerit mizo še...jo moremo skrajšat račun.ki je fulll welika.... in wzame brez weze plac... pole pa me ta weekend čaka.... 2 roj.dnewa....ki so meli frendi 30 let.... + danes nek kao piknik...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 27.3.2009 11:43:07
|
|
|
|
BIA79
|
Pester vikend allora :) Mi imamo trenutno obdobje, ko ni veliko rojstnih dnevov, tako da kar paše bit doma. Čakamo pa da prijateljica rodi...zamuja že za cel teden :) Upamo, da vsaj vreme zdrži, ker napovedi niso bile preveč lepe...jaz bom počasi mogla začet prat in likat vse stvari..no saj jih ni dosti, upam, da še kaj podedujem, da bomo imeli vsaj prve mesece mir :) Potem bo že problem, ker vse kolegice imajo fantke doma :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.