Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 8:46:43
|
|
|
|
Belen
|
jutro , kje ste???? cel weekend ste se potepale naokoli
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 8:55:11
|
|
|
|
BIA79
|
Dobru jutro koprske čveke :) Se vidi da je bilo ta vikend čudovit vreme, smo kar zamrle :) Jaz sem ta dva dni tako dobro spala, tako da mi je prav pasalo :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 10:02:04
|
|
|
|
Belen
|
ooooooooo saj ena se je jawila.... kako kej Bia79? twoj buši? se dobro počutiš? si bla w soboto? js sm bla še ob 9h prepričana da bom prišla....pole me je nona klicala, če jo peljem čez.... kajčem...ne morem ji rečt ne .... ah se bom že naučila tudi brez predavanj
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 10:03:29
|
|
|
|
kristi
|
Pozdravcek vsem mamicam,bodočim mamicam. Vem da ste prezivele lep vikend in prav je tako,sama pa ga preživljam na školjki z glavo navzdol,jupi. Rok imam na začetku oktobra, a nikoli se ne ve.Sem pa v pričakovanju drugega in zaskrbljena!Kaj je katera od vas imela pri prvem sindrom HELLP me zanima kako je šlo z drugim,sicer pa sem optimistka. Punce mejte se pa uzivajte na soncu.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 10:05:19
|
|
|
|
Belen
|
ciao kristi, nowa in že mamica..... ne js nism imela tega sindroma, če sm iskrena sploh ne wem kaj je to .... mi mal razložiš? upam,da nič hujšega.... drugače pa, upam,da boš čwekala z nami
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 10:11:49
|
|
|
|
BIA79
|
Belen, večino stvari, ki smo zvedeli v soboto, boš poslušala tudi v materinski šoli. Kar je tam je mogoče drugače je to, da ti ponudijo alternativo...Npr. v materinski šoli te učijo enega načina predihavahttp://www.ringaraja.net/forum/post.asp?do=reply&messageID=3911393&toStyle=tmnja popadtkov, medtem ko so na predavanju pokazali dva. Ker moraš najti tistega, ki ti bolj ustreza... Vsaka informacija pa pride prav, ko se pripravljaš na tak dogodek...enkrat ko bom pa v porodni sobi, pa bo verjetno kaos :) Kristi dobrodošla... Žal nas je večina tu, ki pričakuje prvega otroka...Poglej pri primorskih čakulonah v temi dojenček :) tam so bolj izkušene mamice :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 10:14:44
|
|
|
|
kristi
|
Hvala za lep sprejemin veš da bom klepetala saj bom vse mesece na bolniški.Kako naj povem,enostavno moi notraji organi lahko odpovejo-to je najhuje kar se lahko zgodi,drugace pa otrok ni nič prizadet.Leta07 je bilo veliko takih primerov,v Postojni. Kako pa preivljate te dni razen z telovadbo ki je zame prepovedana,žal.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 10:21:44
|
|
|
|
Belen
|
bia79, hwala kristi, ahaaaaaa...no upam,da wseeno bo wse ql s tabo in twojim kolk pa je star twoj , dwe leti?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 11:00:39
|
|
|
|
kristi
|
No,ni še dve bo pa čez nekaj mesecev.Kaj se poznava?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 11:01:45
|
|
|
|
Belen
|
NE, zakaj? sklepala sm, ko si rekla da je blo takih primerow w PO....l.2007 dosti....sam zarad tega
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 11:05:52
|
|
|
|
DannyS
|
Čau punce. Evo mene po podaljšanem vikendu spet v službi. V petek sem imela MF in naj bi blo vse ok. Je blo prav lepo videt pikico po tolkem času. Za spol nisva vprašala, ker hočeva da bo presenečenje, čeprav vsak ki me vidi pravi, da bo punčka, še en mi ni rekel da bo fantek. Drugače smo pa že nabavli voziček, sva šla v soboto zjutraj čez. Vzela sva pa Bebe confort high treka. Na predavanje nisem šla, ker se mi tisto v četrtek ni zdelo nič posebnega tako, da se mi ni dalo it na to v soboto. Drugače pa sva z mojim izkoristla vikend, se malo sprehajala, presadila ene rožice pa češnjo,... malo sem tudi po hiši počistla... Dobrodošla kristi. Držim pesti, da bo vse ok. Kaj pri prvem si imela ta Help sindrom?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 11:31:27
|
|
|
|
Belen
|
ooooo dannyS, tebe pa smo pogrešali.... super za MF....kaj pa ti posebnega naredijo kot na navadnem pregledu-UZ? js jo mam namreč w sredo.... komaj čakam, že 1,5 nism mela pregleda sam da bo wse ql.... js pa bom prašala če se bo widelo kaj je ... firbec ženski, moj najraje ne bi prašal kdo je twoj G?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 11:43:42
|
|
|
|
DannyS
|
Mah samo malo bolj natančen UZ je to, ti zmeri tudi obseg glavice, trebuščka, in še neke take stvari, pa ti povejo kolko približno je težek... moraš pa imet poln mehur, jaz sem umirala tam v čakalnici, met wc tako blizu in vedet da ne smeš it... uffa.... Moj ginekolog pa je dr. Miloševič v ZD Koper.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 11:46:47
|
|
|
|
Belen
|
a res??? dobro da wem,da ne bom šla na wc.... ker mene je moja 1.napiz....ker sm mela polnega.... in na prwem UZ....me je nahrulila, tipo kaj ne vidiš kaj piše na wratih da moreš imet prazne mehur ??!! js pa si nism upala,da ne zgubim wrste, če me lih med tem časom sestra pokliče aha... in kolk je welik, težek? ma twoj je bil zrawen, je lahko?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 11:47:04
|
|
|
|
BIA79
|
En aplavz za girico od DannyS, ki pridno raste :) Belen, kaj si potem rešla z ginekologinjo? Si jo menjala?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 11:52:36
|
|
|
|
DannyS
|
Ja na drugih UZ moraš imet prazen. Pri tej MF pa polnega. Mene je sestra trikrat vprašala, če imam poln mehur. Tako, da mislim da tudi pri tebi bo verjetno tako. Težki smo 400 g, velikosti pa žal ni izmeril. Moj je bil zraven ja, so rekli že zadnjič, da lahko pride z mano na MF. Mu je dal dr. slikico od pikice za spomin hehe...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 11:53:49
|
|
|
|
Belen
|
jup.... w sredo grem še na MF k njej... , ker mi on ne more dat tako hitro datum.... in pole od naslednjega pregleda dalje grem k Daisingerju.... bia79, ti maš w sredo RD, če se ne motim,ne?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 11:55:35
|
|
|
|
Belen
|
dannyS, super sm kontenta zate kaj pa na 3D boš šla? mislim,da swa že goworili o tem,ne? v PO mam js 17.4.....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 12:00:02
|
|
|
|
DannyS
|
Ja na 3D bom šla ja tudi v Postojno, imam pa en teden pred tabo. :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 12:11:23
|
|
|
|
BIA79
|
Ja v sredo bom imela 29+1 let Jutri pa imamo mi popoldne pregled, da vidimo koliko se je zredila in zrastla naša Karolina :) Da se ne bom širila slučajno samo jaz :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 12:15:40
|
|
|
|
Belen
|
zdej ko berem tle na forumih gor in dol malo, wse se neki fulll redijo, mislim...da jih G in sestre "napizdewajo" da so se preweč zredile..... sicer js gledam bolj na forumu za dwojčke.... js npr.sm se do sedaj 4kg.... ....mal manj....3,5kg.....me prow zanima kaj mi bo rekla sestra ampak to,samo w zadnjem mesecu.... bomo widli..... hrbet pa me wsak dan bolj boli..... uffffffff.... zdej moram prašat,če lahko na telowadbo grem....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 12:24:25
|
|
|
|
DannyS
|
Jaz sem imela pred nosečnostjo 62,5- 63 kg, zdaj pa imam 64-65 kg, pač odvisno od dneva, tako da mislim da sem kar pridna. Sicer bom verjetno zdej začela pridobivat hitreje na teži, ker pravijo da od zdaj naprej začne tudi otrok hitreje pridobivat težo in da naj bi se na teden zredile povprečno 0,5 kg.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 12:27:46
|
|
|
|
Belen
|
Danny S mamma miaaaaaaaaaa.... ti si pa res plidna.... ma kaj ne manjaš nič??? res, brawo....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 12:44:34
|
|
|
|
DannyS
|
Ma meni se zdi da jem isto kot prej, nimam nič povečanega apetita, z sladkarijami se več kot tolko ne bašem, razen kak kos čokoladice na dan... se mi pa zdi da sem ful hitro sita, zdej ni šans da ko jem pico, da jo pojem celo kot prej. Moram jest večkrat na dan, manjše obroke.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.3.2009 12:52:26
|
|
|
|
Belen
|
Sej to je super...... jaz pa odwisno od dnewa.... en dan bi pojedla fuuuuuullllllll (in tudi pojem ) drugič pa niti ne.... mah.... bo kar bo.... se tolažim,da sta dwa
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.