Anonimen
|
Jaz si jo bom pa nabavila, ker četudi bom dojila, ne mislim non stop imeti otroka zraven mene. Ko bom npr. šla k frizerki, ga bom dala v varstvo tašči in, če bo takrat lačen, bom imela spumpano mleko. Imam 2 primera prijateljic. Obe dojita, ena ima črpalko, druga ne. Prva (tista, ki ima črpalko) je dosti bolj svobodna, med tem, ko pa druga je omejena na prosti čas, kajti, ko je tamali lačen mora biti z njim, ker drugače ne gre. Torej je non stop z dojenčkom oz. ima limitiran prosti čas. Ne vem. Saj nočem zveneti kot slaba mati, vendar tudi jaz bom potrebovala čas zase in, če je to samo obisk pri frizerju ali pa trgovine, bo to zame dovolj, da se bom malo spočila. Rada bi, da ima moj otrok spočito mamo, ne pa tako, da bom zgubljala živce. V javnosti mi bo pa nerodno dojit, ker sem fuuuullll sramežljiva. Zato si bom raje spumpala mleko (no, če ga bom sploh imela). Ne me razumet slabo. Spoštujem vaše odločitve, vendar se mi zdi, da je 150 € za električno črpalko preveč denarja, med tem, ko pa 79 funtov se mi ne zdi tako grozna cena, glede na to, da za ta denar dobiš pri nas ta navadno. Baje, da si z električno veliko hitreje spumpaš mleko kot z navadno. Boooo?!?!?!
|