|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
2.3.2009 11:49:08   
Belen
chiara82, se strinjam s tabo.... meni je lepo,da se ima lep odnos z familjami.... še posebej, ker kot js, ti nimaš staršev več.... in ti pol še posebej tasti in tašča dosti pomeni....
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
2.3.2009 12:02:50   
Anonimen
Kaj zares pomeni družina se zavedam šele sedaj, ko sama nosim pod srcem otroka. Zanj bom vse dala, pa četudi to pomeni, da si ne bom sebi kupila kakšno stvar, bom raje privoščila otroku. Sem dojela vse besede, ki mi jih je mama govorila kaj pomeni materinstvo. Tako pogrešam svoje starše, da ne morete verjet. Moja mama bi bila po moje najbolj srečna ženska na tem svetu, ko bi izvedela, da pričakujem dojenčka. Tako zelo si je želela imeti vnučka/o. To je bila edina želja, ki jo je še imela, vendar po spletu okoliščin je na žalost prej umrla. user posted image  Vendar pa bova z možem učila vse najine otroke, da njihovi nonoti in nona so zvezdice na nebu in pazijo nanje tako kot nona, ki je na Zemlji, le da jih opazujejo bolj od daleč. Zame so starši še vedno živi. Jih doživljam le v drugi obliki.

No, sedaj bom končala, ker grem pospravit po hiši.

Uživajte v dnevu kar se le da. Mene ne bo potrlo to vreme.

PS.: Kje je pa os*?

(odgovor članu Belen)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
3.3.2009 8:16:12   
Belen
jutro user posted image
kako ste kej danes? js po wremenu ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 603
3.3.2009 9:36:47   
BIA79
Dobro jutro...ja to vreme je res en škifo!!!

Punce, če imate možnost vzemite v roke knjigo Dojenček, navodila za uporabo! Meni jo je podarila sestrična in včeraj sem jo začela brat. Je napisana na tak način da se moraš nasmejat in je polna koristnih nasvetov :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 604
3.3.2009 9:57:13   
Belen
fajn....
meni je tudi tašča podarila eno.... sam ne wem točno kak je naslow user posted image

morem jo kej prebrat .... sm rekla bom kasneje user posted image

bia79,si bla na MŠ? kako je bilo??? user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 605
3.3.2009 9:59:05   
BIA79
Belen jutri začnemo :) Je v sredah in petkih šola :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
3.3.2009 10:01:41   
Anonimen
Tako hitro je minil ta vikend. Sedaj je pa že torek, jutri pa materinska šola.

Ste kaj razmišljale, da bi si kupile črpalko za mleko?

(odgovor članu BIA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
3.3.2009 10:02:16   
Belen
aha super.... ne wem zakaj sm mislila,da je w pond in sre.... sorry user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 608
3.3.2009 10:03:53   
Belen
chiara82, ja js sm razmišlaja.... sam kaj pa wem, če bom sploh mleko imela.... user posted image
še posebej ker sta dwa..... js še wedno upam,da bom imela mleko user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
3.3.2009 10:08:46   
Anonimen
Jaz sem gledala črpalke in se mi zdijo strašno drage. No, vsaj tiste, ki imajo motorček.

Mi je prijateljica predlagala že, če si jo mislim nabavit, naj jo kupim v Angliji, ker je tista z motorčkom 79 funtov, med tem, ko pa je navadna pri nas tam okoli 60 €. Zato sem se odločila, da si jo nabavim gor, no pravzaprav mi jo bo ona nabavila. Pa še nekaj oblekic, ker so pri njih dosti bolj poceni kot pri nas.

(odgovor članu Belen)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
3.3.2009 10:22:27   
Hator
Jaz teh stvari ne bom kupovala v naprej, ampak po rojstvu in po potrebi. Če bom nujno rabila, bo že moj skočil do trgovine, na internetu si pa itak lahko prej vse zbereš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
3.3.2009 10:26:49   
Belen
hator, js bom tudi pole....bo že moj dragi skoču, če bo potreba user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 612
3.3.2009 10:30:42   
BIA79
Meni je tudi kolegi svetovala da naj počakam rojstvo otroka za take stvari. Če imaš mleko je sploh ne rabiš, še posebej tiste na motorčke...Če pa nimaš mleka, pa je denar vržen stran :)

A na materinski si je treba delat tudi zapiske user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 613
3.3.2009 11:30:25   
Anonimen
Jaz si jo bom pa nabavila, ker četudi bom dojila, ne mislim non stop imeti otroka zraven mene. Ko bom npr. šla k frizerki, ga bom dala v varstvo tašči in, če bo takrat lačen, bom imela spumpano mleko. Imam 2 primera prijateljic. Obe dojita, ena ima črpalko, druga ne. Prva (tista, ki ima črpalko) je dosti bolj svobodna, med tem, ko pa druga je omejena na prosti čas, kajti, ko je tamali lačen mora biti z njim, ker drugače ne gre. Torej je non stop z dojenčkom oz. ima limitiran prosti čas.

Ne vem. Saj nočem zveneti kot slaba mati, vendar tudi jaz bom potrebovala čas zase in, če je to samo obisk pri frizerju ali pa trgovine, bo to zame dovolj, da se bom malo spočila. Rada bi, da ima moj otrok spočito mamo, ne pa tako, da bom zgubljala živce. V javnosti mi bo pa nerodno dojit, ker sem fuuuullll sramežljiva. Zato si bom raje spumpala mleko (no, če ga bom sploh imela). Ne me razumet slabo. Spoštujem vaše odločitve, vendar se mi zdi, da je 150 € za električno črpalko preveč denarja, med tem, ko pa 79 funtov se mi ne zdi tako grozna cena, glede na to, da za ta denar dobiš pri nas ta navadno. Baje, da si z električno veliko hitreje spumpaš mleko kot z navadno. Boooo?!?!?!

(odgovor članu BIA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
3.3.2009 13:52:17   
BIA79
Chiara, sej te razumem, ampak ne vem...Jaz bi premislila vseeno, če res rabiš tisto z električnim motorčkom...Navadnem stanejo 25 eurov in količina mleka,ki jo moraš izpumpati za en obrok ne velika...
Moja mama mI je enkrat dala flaško ( z njenim mlekom) in od takrat naprej se nisem hotela več dojit...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 615
3.3.2009 13:55:31   
Belen
js tudi po moje če bom rabila, bom wzela nawadno....te motorične so preweč drage... user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 616
3.3.2009 14:07:21   
BIA79
Tebi Belen bo pa sigurno rabila, glede na to da boš morala nahranit dvoje lačnih ust hkrati :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
3.3.2009 14:11:06   
Belen
bia79, wem ja.... user posted image
ben pa bomo kupli še to..... oramai.... kupiš 100 stwari, kupiš še 101 stwar....ma dokler še ne rabim....ne bom user posted image
upanje zadnje umre prawijo..... sicer pa.... wrjetno če bom le amleko ga bom mela za začetek 1 mes.pole ko bojo rabili weč,pa sigurno bom mogla še aptimil in podobne ....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 618
3.3.2009 14:12:26   
BIA79
Poglej naokoli...sicer ne vem koliko se te stvari splača kupit druge roke, ampak vseeno...poskusit ni greh :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
3.3.2009 14:26:17   
Belen
sem že gledala..... bom widla,če bom rabila to fullll bom kupla nowo.... unih 60 eur....bom reskirala, če sem za druge "monade" user posted image

bolj ko ne....vsa una mleka umetna itd.... user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 620
3.3.2009 14:49:31   
BIA79
60 eurov??? Ma kaj ne stanejo manj????

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 621
3.3.2009 14:50:42   
BIA79
Mogoče bi se ti tudi to splačalo pogledat kje okoli tipo italija ali pa na netu...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 622
3.3.2009 15:05:36   
Belen
JA no.... ne wem...odwisno od BZ..... mislim da ja.... sm mislila 60 z wsemi "priključki" user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 623
4.3.2009 8:44:10   
os*
jutro so user posted image ,

evo, da se po dolgem času malo oglasim...
imam norišnico v službi in še večjo doma, tako,
da sploh ne utegnem pokukat k vam....

malo sem že utrujena od vse te gradnje in svinjarije po in okoli bajte
komaj čakam, da bo vsega konec in da lahko začnem urejat
in opremljat prostore.....

tudi na telovadbo ne hodim, ker je moja rekreacija obiski trgovin
z pohištvom, keramiko, kopalniškimi pripomočki,ipd.....
tako, da pridem na telovadbo komaj v pon. 09.03....

aja eno info prosim - una predavanja eno naj bi bilo v soboto,
(katero že?) a gre katera?

< Sporočilo je popravil os* -- 4.3.2009 8:45:19 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 624
4.3.2009 10:16:36   
BIA79
Evo mene iz materinske šole...moram reči da patronažna sestra, ki nam predava zgleda uredu in upam, da bodo predavanja tudi tako zanimiva...

Os, v soboto je predavanje, priprava na porod. Jaz grem in moj dragi tudi upam...Dodatno izobraževanje nikoli ne škodi :)

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.