Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.3.2009 8:36:23
|
|
|
|
Hator
|
Pupe, se bo katera odločila za previjanje s pralnimi plenicami?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.3.2009 9:31:35
|
|
|
|
DannyS
|
Dobro jutro punce. Kako ste kaj? Belen lep voziček, kako pa je s tistimi ki sedita dojenčka en ob drugem? Kaj niso menda boljši zaradi pregleda, ker pri tem tisti odzadaj ne vidi nič naprej? Jaz sem pa danes naročila Angel care, je namreč v akciji samo danes. Hator glede previjanja nisem še razmišljala nič, bom vidla ko pridem do materinske šole.
< Sporočilo je popravil DannyS -- 1.3.2009 9:32:15 >
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.3.2009 9:46:36
|
|
|
|
Belen
|
oo..končno ste se kej oglasile.... za weeknd wse zginete hator,js bom kupla par teh tetra....odwisno kaj bojo rekli na MŠ...pa če mi bodo prle prow.... dannyS....ma ne,smo gledali, edino en mi je bil tko-tko od hartana ki je vzporedno ampak voziček ima 21kg..... absolutno preweč.... pa širok je...ta ima od Jane 11kg.... kolegica ima vzporednega in je super....ker je naštimano tako, da je uni zadaj na višji stopnički.... boljše uglawnem...pa manj prostora zavzame
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.3.2009 10:35:53
|
|
|
|
DannyS
|
E ja kaj čmo, je tako čudno vreme, včeraj je blo prav lepo. Moj spi, ki je bil v nočni, jaz pa bom ta čas malo izkoristla za diplomsko nalogo. Ja ja sej verjamem, da je nerodno imet širokega, sploh pa tako težkega. No sej pol, če je ta odzadaj malo višje ni panike.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.3.2009 11:05:30
|
|
|
|
Hator
|
Belen - tudi mi bomo kupili nekaj tetra plenic, predvsem za drugo uporabo, ne za previjanje. O teh, o katerih govorim, je pa tako, da so pralne, naravne, pa nič jih ni treba zlagat, samo zapneš, enako kot npr. pamperske in vse ostale. http://www.pleniceracman.com/si/previjanje-z-naravnimi-materiali/plenice-g55.shtml DannyS-kje je Angelcare danes v akciji??????????
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.3.2009 11:19:54
|
|
|
|
DannyS
|
Hator Angelcare je v akciji na spletni strani Babycentra, je pa znižan iz 139,99 eur, na 111,99. Je pa v akciji samo danes.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.3.2009 19:14:48
|
|
|
|
Hator
|
Mi smo danes naročili angelcare pri dobavitelju in dobili najnovejšega za ceno te različice, ki je danes v akciji v Babycentru.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.3.2009 19:40:35
|
|
|
|
DannyS
|
Hator pri katerem dobavitelju pa? Kaj za 111,99 eur?
< Sporočilo je popravil DannyS -- 1.3.2009 19:52:19 >
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.3.2009 19:54:02
|
|
|
|
BIA79
|
Hator jaz razmišljam o plenicah, se pa nisem še odločila...predvsem me muči kakšne plenice vzet glede na to da bo naše dete poletno...Ti h katerim se nagibaš? Kateri model od angel care ste vzeli?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.3.2009 20:06:31
|
|
|
|
DannyS
|
Najnovejši naj bi bil AC401, na spletni strani angelcare.si je cena te različice 160,00 eur. V Babycentru pa je bil v akciji AC301, jaz sem tega naročila.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.3.2009 8:25:44
|
|
|
|
Belen
|
jutro srečke-nosećke.... kako smo kej? spet now delowni teden..... wreme je prow ... torej ste naročile angelcare? super .... js moram kej pustit za kolege.... ne smem wsega kupit, ker pol oni mi ne bojo imeli kaj ...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.3.2009 8:54:02
|
|
|
|
DannyS
|
Jutro, ja vreme je kar je, ma kaj čmo, itak moramo delat, boljše da nam sonček ne dela guštov...:) Jaz sem naročila angelcare ja. Mah jaz ne bom nič računala na kolege, jaz bom kupla zdaj počasi vse kaj rabim, ena prijateljica mi je itak rekla, da bo dala šolde v bušti in po mojem je tudi njaboljše tako, kot pa da mi kupuje nekaj kar ne bom sploh rabla. Tudi tast in tašča so se ponudli, da bi vzeli posteljico, pa sem rekla, da bom naročila preko tiste spletne trgovine, ker je ceneje in se mi zdi brezveze, da bi hodli oni kupovat in na koncu vzeli še kaj kar mi ni všeč, lahko pa kaj prispevajo...:)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.3.2009 9:04:19
|
|
|
|
Belen
|
sej prawim, mi smo že wse welike nakupe naredili..... zato moramo kaj pustit za frende.... itak,da nam bojo dali šolde....ker pri nas je to w "nawadi",ko kdo rodi..... namesto da se kupujejo bale, dajo šolde.... tast in tašča...pa nam bosta vzela woziček.... super...ker je kr zawidljiw strošek .... dobro da jih imamo
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.3.2009 9:24:55
|
|
|
|
Hator
|
BIA79, jaz se nagibam kar k racmankam, sem veliko dobrega prebrala o njih http://www.ringaraja.net/forum/Pralne_bombazne_plenicke/m_1986542/tm.htm DannyS-dobavitelj je Huda mravljica, www.angelcare.si, dajo popust na oba proizvoda, najnovejšega in tudi tistega, ki je bil v akciji v Babycentru. Ta popust pa ni samo en dan. Belen-zahvali se tašči in tastu za voziček, mi žal nimamo te sreče, da bi nam kaj privoščili, no, moji bi, ampak si tega niti pod razno ne morejo privoščit, že tako nam preveč dajo, so nama kupili angelcare, njegovi pa ...škoda zgubljat besed.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.3.2009 9:29:59
|
|
|
|
DannyS
|
Hator kaj pol si dobila najnovejšega za 111 eur? Super, jaz sem že itak naročila tistega v Babycentru. Ja Belen, tvoj tast in tašča so kar radodarni...:)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.3.2009 9:47:54
|
|
|
|
Belen
|
hator.... ja sej....res sem jim hwaležna .... pri meni pa so moji.... kot pri tvojem njegowi..... oz.moj tata....ampak...kot si sama rekla,brez veze zgubljat besed imam pa srečo,da imam dobro taščo in tasta....tudi tast nam oz.je mojemu pomagal pri nas doma barwat, naštimat police,omare itd.... tašča moja pa je pridna, tudi sedaj nam skuha, pomaga, kasneje z dwemi mi bo tudi pomagala.... moj bo itak delal....tak job pač... moje mamice nimam (že dolgo let ).... tako da pač... si pomagamo.... res mam srečo, ker ko slišim kake druge....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.3.2009 9:54:31
|
|
|
|
DannyS
|
No vidim, da imamo kar nekaj skupnega Belen, glede staršev, pri meni je tudi nekako kot pri tebi...:( Tašče in tasta pa tudi ne morem izbirat, ampak v končni fazi jaz bom živela z mojim, tako da... nista lih oh in sploh... tako, da sej verjetno moja tašča se bo že kaj ponudla, samo mi ne diši preveč,... raje se bom sama potrudla.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.3.2009 10:08:59
|
|
|
|
Belen
|
ITAK.... ampak wem,da bom sprejela pomoč.... ker ipak z dwemi.... ni lih lahka .... to ne pomeni da so prfektni....ampak morem rečt da so ql.... glede na druge.... ki slišim takše in podobne.... sm lahko samo wesela sej boš widla....tudi js sem isto rekla, pole mi je rekla frednica ki ima 6 mes.fantka.....na začetku nočeš pomoči, da kao lahko wse sam....z enim je lažje.... ampak je rekla po 3-4 mesecih...je komaj čakala da jo je kdo prašal, če ga pelje malo, wen, če ga čuwa,ker ni mogla weč, oz.je rabla 1-2 zase.... magari za dat wse 4 od sebe....al pa se samo w miru stuširat...brez da bit na preži....kdaj bo začel jokat....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.3.2009 10:50:44
|
|
|
|
BIA79
|
UUUU...debata o taščah...evo mene... Moja bodoča tašča je zlat človek, ampak jaz sem mnenja, da nonam je vnuk v veselje, mami v breme (malo po računovodsko povedano). Seveda je vsaka pomoč dobrodošla, pa naj bo kakšen evro, pomoč pri pripravi sobice in kasneje kakšno skuhano kosilo in zlikano perilo enkrat ko se girica rodi. Drugo je, ko preveč pustiš in je posledica tega, da se vmešavajo v vzgojo tvojega otroka in ne sledijo načelom, ki si si jih zamislil. Jaz vidim kako je pri moji "svakinji" in sem že povedala kako jaz mislim o tem. Hator jaz sem gledala pa od bumgeniusa...Racmanke in štorklje se mi zdijo ful "debele" vsaj za prve mesece, ko bo toplo...moram it jih pogledat in videt kaj pravi nona :) Vsi mi pravijo, da zakaj si delam delo, ampak če so naše mame preživele s tetra plenicami, zakaj ne bi mi s temi :) Danes nisem spala nič...vso noč sem imela krč v desni nogi...čim sem se premaknila me je spet prijel...sem zaspala za v službo :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.3.2009 10:55:27
|
|
|
|
Belen
|
bia79, aha še wedno si w službi... ja jaz pa zaenkrat kr spim, wsake tolko se zbudim,ko morem na wc....ko me pritiska na mehur....drugače pa kr spim.... ja itak tašče so tašče in none.... one ne uzgajajo....ampak so w pomoč, unučki pa w njihowo weselje.... še posebej če so prvi unučki, weš,da so še bolj wesele in komaj čakajo, da lahko kupijo kako malenkost
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.3.2009 10:58:42
|
|
|
|
Hator
|
Ja, BIA79, mene tud malo čudno gledajo, ko pravim, da bi plenice prala, češ, kaj si delam delo, ampak kot da je problem vržt v stroj, pa pol v sušilca ali pa na stojalo. Tvoj otrok je pa v naravnih materialih, na začetku ga ni treba dodatno povijat za kolke, manj je možnosti, da se mu vse vname ali da bi dobil plenični izpuščaj. Umazane plenice se pa odlagajo v vedro, ki se zapre in nič ne smrdi (v baby centru košta 10 eur). No, saj za 100% se še nisem odločila, je še čas, ampak se zelo nagibam k njim. Bi jih pa seveda malo kombinirala z navadnimi.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.3.2009 11:00:44
|
|
|
|
Hator
|
Moja mami komaj čaka vnučka/vnukinjo , tašča pa ni nobenga zanimanja pokazala.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.3.2009 11:09:19
|
|
|
|
BIA79
|
Mene ne moti nič, dokler ne spodbija mojo avtoriteto...Vidim kako je pri črvičku, ki ga imajo doma...Mama se obrne in takoj mu dajo tisto, kar ona ne pusti...tega jaz ne prenesem... Hator...ja navadne plenice itak...še posebej, če greš kam na obisk :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.3.2009 11:24:35
|
|
|
|
Belen
|
jaz mislim,da bo razlika že w tem,da bom imela dwa , če je eden in še posebej prvi, ga razvajajo bolj..... tako da se ne sekiram ...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.3.2009 11:36:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Kakšen beden dan. Rada bi sonček!!!!! No, naj vam povem, da počasi zaključujeva s prenovo najine sobe in bova začela z otrokovo. Komaj čakam. Danes sem peljala psa na odstranitev gipsa. Ker ni bilo veterinarja, ki je pred 2 tednoma obravnaval psa, ga je danes prevzel en drugi. Ta je pogledal rentgen sliko "polomljene" noge in ugotovil, da je bila pretegnjena vez in ne polomljena noga. Sedaj bi mu morali dati gips dol, vendar, ker ni veterinarja, ki ga je obravnaval ne vedo kaj naj naredijo. Tako, da sedaj moramo počakat še en teden z gipsom na taci. Ajej!?!?!?!? Že, ki ste pri debati o tastih in taščah.Moram vam povedat, da je moja tašča (za sedaj) zlata. Zelo rada mi pomaga okoli hiše in vem, da mi bo v veliko pomoč, ko se bo rodil. Ker na žalost mojih staršev več nimam, mi je ona kot druga mati. Ker je tudi tast pokojni, se zavedam, da bo najin otrok imel samo eno nono in z njo želim imeti kar se da lep odnos, ker ne bi rada, da bi bil prikrajšan še za to nono.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.