|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
23.2.2009 13:04:17   
Anonimen
DannyS kako to, da si te stvari že nakupila? Nimaš roka šele julija? Jaz sem prav vesela, da nimam razen oblekic in posteljice še ničesar. Komaj pa čakam konec marca, da greva z mojim v nabavo. Takrat bo vlih približno 1 mesec pred rokom.

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
23.2.2009 13:06:47   
BIA79
Chiara šola začne 4.3. ob 8 uri v ZD v Kopru :) To je naslednji teden :)

Belen, te bomo samo zmedli z vsemi temi podatki :) Paket rihtaš na socialni, tako da ni panike :) Ko boš šla urejat papirje za porodniško boš tudi to uredila :)

Mi smo imeli namen se letos poročiti, pa nas je girica prehitela :) Sicer meni poroka kot institucija ne pomeni veliko. Je lep obred, ki bi ga rada delila z osebami, ki jih imam rada, ampak svojega dragega ne bom imela nič več ali manj rada, če imam "prstan" ali ne :) In na srečo danes ni toliko komplikacij, če imaš zunajzakonskega otroka kot enkrat...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 477
23.2.2009 13:07:06   
Belen
dannyS,,,,aha sm štekala da si na SS: noworojencek.com....
ja....sej wem da je neumno prašanje....ampak wem,moja frendica je na žalost zgubila dojenčka dwa dni pred PDP-jem user posted image  user posted image .... ok nisem je spraševala pole glede teh artiklow akj in kako.....
wem,da je že dobila.... izdelke....pole ne wem kaj in kako je blo z njimi....

p.s.ma sm mona, kaj sploh razmišljam.... o teh zadewah user posted image user posted image
se opravičujem o wsem.... ampak ne wem, pač sm bolj previdna.... tipo bolj superstiziozna user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 478
23.2.2009 13:16:30   
Anonimen
 BIA79 že naslednji teden?!?!?! Joj, kako gre hitro ta čas. Ti prideš ali ne boš mogla zaradi bolniške?

(odgovor članu Belen)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
23.2.2009 13:17:39   
DannyS
Ma kaj pa vem Chiara82, sem bla prepričana, da ne bom kupovala tolko časa prej, zdej pa me je malo premamlo user posted image ... jaz 1 mesec si tako ali tako vzamem za rezervo, ki nikoli ne veš, lahko rodim tudi prej, pa po eni strani po tisti vročini ni da se mi bo kaj dosti dalo, pa še upam, da nama bo zneslo it za kak teden se malo kopat kam.

Ma ja sej eni so ful vraževerni, kao nočejo nič nabavljat tolko časa prej, kao da ne bo slučajno kaj narobe... mah jaz pa verjamem v usodo, ne pa v to, da to nabavljanje vaprej vpliva na to kaj in kako bo z mojim dojenčkom.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
23.2.2009 13:23:23   
Anonimen
Ja, tudi mene je na začetku premamlo, da sem nakupila en kup oblekic, pa še razprodaje so bile. user posted image

Mene me tudi vraže ne zanimajo preveč. Kar se bo zgodilo, se bo in vem, da ne bo ne meni in ne user posted image  nič hudega, če nakupim stvari že toliko prej. Sem pa dobila precej neodobravanja s strani znancev. Ah, no coment!

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
23.2.2009 13:34:36   
Belen
sej prawim, sej ne da ki sm vražewerna....ampak no ja...eno malo user posted image  user posted image

sej js sm tudi naročila posteljce, (jih še nism dobila), in kupla previjalno,ampak je nisem sestavila.... še zgodaj user posted image  user posted image

par oblekic + bodije...to je to.... se mi zdi wseeno še zgodaj.... 19 teden ....hmmm... ne wem.....

ampak wseeno wem,da bo wse ql.... z mojima dwema user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 482
23.2.2009 13:36:35   
DannyS
Mah mene odobravanje drugih ne zanima preveč, važno da se z mojim lepo zmeniva in strinjava pri odločitvah za našega dojenčka.

Sej drugače se tudi meni zdi mogoče še malček prezgodaj zame, ma dobro kaj... moram malo poskrbet za svojo dušo hehe... jaz bom pa naročeno dobila verjetno v začetku marca, ker zdaj trenutno nimajo na zalogi previjalne v natur barvi, tako da ko jo bojo dobili, mi bojo pol vse skupaj poslali.

< Sporočilo je popravil DannyS -- 23.2.2009 13:39:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
23.2.2009 13:45:31   
BIA79
Bolj kot drugo je to, da ni dobro nabavljat ogromno stvari, ker preprosto ne veš koliko bo velik otrok, ko se rodi. Imam prijateljice, ki so rodile male velikane in so npr. nosili 58 teden ali pa dve,druge, ki pa so rodile "normalno" velike otroke, ki so 58 nosile tudi cel mesec. Kot mi je povedalo že veliko mamic iz svojih izkušenj je dobro imeti zalogo za prvi mesec, potem pa kupovat sproti kot otrok raste :)

Jaz sem počakala 5 mesec da sem začela kupovati, sem kupila dva bodija na zimskih razprodajah in to je bilo to...Zimske stvari ne pridejo dosti v poštev pri spomladanskih dojenčkih :)

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 484
23.2.2009 13:47:09   
Belen
dannys...hwala bogu..... wsak razmišlja po swoje....kaj bi blo,če bi bli wsi enaki user posted image  user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 485
23.2.2009 13:50:57   
DannyS
Ne sej glede oblačil sem kupla samo bodije in pajacka takrat v Lidlu, ko so bli v akciji, drugače nimam nič, razen podedovanih stvari od mojega user posted image , dosti majčk in bodijev je lepo ohranjenih, samo fora je v tem, da nimam pojma, katere velikosti so, ker nima več nobena tistega listka gor... user posted image  Sem pa na eni internetni strani prebrala nasvet, da je dobro, če poprosiš malo časa pred PDP svojega ginekologa, da ti nardi UZ in dojenčka zmeri, da vidiš približno kake velikosti bo.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 486
23.2.2009 13:53:07   
Belen
moja dwa bosta sigurno manjša...
user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 487
23.2.2009 13:57:07   
DannyS
He he jaz upam, da se moj/a ne bo vrgel po meni, sicer sem bla normalne velikosti 50 cm, samo pa težka več kot 4.300 kg. :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 488
23.2.2009 14:04:15   
BIA79
Danny...veš kako sem jaz naredila...sem imela bodije (nove) 58 in 62 in sem vse podedovane stvari pomerila na tak način (tako približno oceniš velikost, za prve tri mesece so te številke) :) Si bla pa buckasta :) Zdaj pa itak ni nič ostalo :)

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 489
23.2.2009 14:10:59   
DannyS
A bravo BIA79, super ideja... bom tudi jaz isto nardila... kaj zdej, ki si na bolniški, ne smeš niti na telovadbo hodit verjetno, ne? Ufa, še tam bom kmalu sama ostala...:)

Ja ob rojstvu sem bla res buckasta, samo pol kasneje pa sem bla vedno bolj suhceno bitje. Pa sem se s par kolegicami tako pogovarjala in tiste, ki so ble ob rojstvu ful lahke, so zdej bolj buckaste in obratno...:)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 490
23.2.2009 19:39:34   
Cipollina
Zdravo user posted image

Moje mnenje je, da v teh časih ne smeš bit vraževeren :) Glede na naše plače in na to, kolko nam rata dat na stran, moramo kar vsak mesec kupit nekaj. Ste pogumne, če vse kupujete zadnji mesec pred porodom... Midva z mojim sva si nardila prav načrt, kaj se kateri mesec kupi, da nama znese do prihoda dojenčka domov. Jogi mava še za kupit in oblekice (čeprav sem upala, da jih bom nekaj dobila pa se je zdaj izkazalo, da ne bo lih tako), voziček še čakamo in neke sposojene stvari (jajček in podobno).
A ste tudi ve tako občutljive? Mene vse spravi v jok user posted image .

Lepo se imejte jutri na maškaradi, tiste, ki greste user posted image .

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 491
23.2.2009 20:03:20   
Belen
pozdrawček wsem user posted image
danes sm šla že ob 14h s službe,ker me je neki špikalo....prawijo da se širijo wezi w maternici....tako da ni nič tazga....mene je skrbelo ker mam pregled komaj 11.3. ..
ma je ql...mal weč počitka rabim user posted image

ne nism js mislila da se kupuje zadnji mesec...ampak kupujem wsak mesec nekaj....
previjlko sm prejšnji teden, postelce so naročine.... v biswtu neki oblekic sm dibila ampak ostalih pripomočkow nimam še....

ma časa imam še.... user posted image

voziček moj pa bo najwečja naložba ....

lep večer....

aja, ju3 dobim še angelsound, sm ga kupla preko foruma za 30 eur....
upam,da bo ql ...

lep wečer....danes se priprawljam na GF...če ne bom zaspala prej user posted image

(odgovor članu Cipollina)
Neposredna povezava do sporočila: 492
24.2.2009 8:37:05   
BIA79
Dobro jutro...

Cipollina jaz bom kupila več ali manj vse zadnji mesec, ampak ker že od septembra naprej dajam denar na stran za vse :)  Moj je imel za odplačat del "kredita", ki smo ga pri moji mami vzeli za avto (lepo ker ne zaračuna obresti) jaz pa dajat na stran za našo girico :) Zdaj imamo samo še kredit na banki, ampak je znesek sprejemljiv, tako da bova lažje zadihala.

Včeraj sem špricala telovadbo, ampak se zaspala user posted image  Sem govorila včeraj z eno znanko, ki je tudi ginekologinja po poklicu, in je rekla, da lahko hodim na telovadbo oz. da mi bo še koristilo. Tako da bom bolj pridna od zdaj naprej :)

Chiara naprej bom na dopustu, ker imam še 15 dni dopusta za koristit. Potem pa nekaj bolniške in z 11.4. pa grem uradno na porodniško :) Sedaj ne vem ali naj grem v Koper ali v Izolo v materinsko...Verjetno bo Koper, tako bom šla ven vsaj ven iz hiše :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
24.2.2009 8:57:24   
DannyS
Ojla punce.

Cipollina jaz nisem ne vem kako občutljiva, včasih se mi zdi da sem skoraj manj, kot prej, ko še nisem bla noseča. Me pa bolj hitro kaj razjezi...:)

Belen jaz imam tudi kdaj take bolečine, ampak kot si rekla se pojavljajo zaradi širjenja, zadnjič me je npr. tudi popek bolel na dotik, to pa zgleda zato, ker je menda zdaj maternica nekje v njegovi višini in se tudi tam vse širi.

BIA79 jaz sem pa malo žalostna glede telovadbe, namreč zdaj bo prišlo do določenih sprememb in nas bo večinoma imela ena druga. Osebno nimam čisto nič proti njej, mi pa ni všeč, ko ona vodi telovadbo. Zaenkrat se bojo še nekaj izmenjavale tako, da še vedno upam, da nas bo čim večkrat imela Anja.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 494
24.2.2009 9:08:42   
Belen
jutro čwekice user posted image ,
eko mene (spet) w službi.... praw nimam neke wolje.....če pomislim kaj pa bi sploh doma delala user posted image

malo prej so mi s hitro pošto poslali posteljice.....za naša dwa mala user posted image  user posted image ...
komi čakam da pridem domow, da jih še w žiwo widim ....

punce, za telovadbo mi boste powedale če bo urnik drugačen....ker bi tudi js hodila.... ampak ob 5.30h mi je prezgodaj.... user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 495
24.2.2009 9:12:30   
DannyS
Belen urnik ne bo dosti drugačen ne, ponedeljek in sreda ob 17.30, petek 18.20. user posted image user posted image user posted image  za posteljice.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
24.2.2009 9:20:26   
BIA79
Belen evo nov urnik :)
Sporočam vam, da imamo v Studiu Maja s tem tednom malo spremenjen urnik telovadb.
Ponedeljek 17:30 splošna telovadba - velika, nova telovadnica
Sreda 17:30 splošna telovadba - velika, nova telovadnica
Sreda 17:20 joga za nosečnice - v telovadnici v studiu
Petek 18:20 splošna telovadba - velika, nova telovadnica

Ja Anja je res ok :) Bomo vidli kako bo, sicer bom hodila 2x na teden, zdaj ko prihajajo daljši dnevi bom raje se sprehodila  :) No upam, da se bom, ker sama se težko zmigam :)

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 497
24.2.2009 9:29:29   
Belen
ma wam ni prezgodaj? kdaj končate ponavadi delat? user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 498
24.2.2009 9:34:48   
DannyS
Ja sej jaz bom tudi hodla 2x na teden, tudi zato ker hočem dokončat mojo diplomsko nalogo... uffa, ke fatike... pol pa če nas bo res večinoma imela ta druga, ne vem če bom še hodla, ker Anja je ful dinamična, živahna, se vedno kako bi rekla res natelovadim pri njej, se spotim in utrudim, medtem ko pri tej drugi se počutim, kot da sem na telovadbi za penzioniste.  Ah bo že...

Jaz končam ob 15.00 uri, tako da imam še čas it domov, si nardit kosilo in pridet nazaj v Koper. Mi ni neke panike. Je pa res da te dni pol ni, da je kaj dosti od mene doma, ker pol ko pridem iz telovadbe se mi ne da več nič, včeraj sem se npr. dobila še z eno kolegico in sem bla malo pred 21 uro doma.

< Sporočilo je popravil DannyS -- 24.2.2009 9:41:24 >

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 499
24.2.2009 9:35:06   
Belen
danes w službi delimo krofe.... bo katera? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.