|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
21.2.2009 14:22:05   
supernova2002
na obeh? hahahaha...je bolj živo, če skačeva user posted image !
ne sej drugače zdaj šibam jest...in pogledat pustno povorko v kp.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 451
21.2.2009 20:42:41   
amaya
uživaj in čuvaj se....

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 452
22.2.2009 8:34:12   
Belen
pozdravljene user posted image ,
danes ni neki sončka ... user posted image

supernova2002, ne ona je rodila prvega otroka...fantka Liama :)

kaj boste kej počele danes?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 453
22.2.2009 9:19:50   
amaya
ma škifo je zunaj...moj mali končno brez vročine, tako da grem verjetno en giro v Izolo

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
22.2.2009 9:43:35   
Anonimen
Dobro jutro!

Upam, da se sonček še pokaže.

Supernova2002 vsaka čast za bivanje tam gori na hribu. Boš videla kako hitro bo tu maj, če pomislim smo praktično že v mesecu marcu. user posted image  

Danes bova nadaljevala z mojim možekom z opremljanjem in pripravo najine sobe. Treba jo je prepleskat in uredit še preden pride dojenček. Najin dojenček bo imel svojo sobo pripravljeno za spanje popoldne, ponoči bo pa v zibki pri naju, vsaj prve 3 mesece in zato je treba tudi najino sobo prepleskat in uredit.

Bodite pridne in uživajte v pustnem vzdušju.

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
22.2.2009 11:00:27   
Hator
Jaz bom pa danes pekla krofe; že vzhajajo. Ste prejšnji teden toliko govorile o njih, da ni kaj, se bo treba malo sladkat. Upam, da ratajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
22.2.2009 12:30:06   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Jaz bom pa danes pekla krofe; že vzhajajo. Ste prejšnji teden toliko govorile o njih, da ni kaj, se bo treba malo sladkat. Upam, da ratajo user posted image

piši naslov...pridem mimo user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 457
22.2.2009 16:43:06   
BIA79
Heila...ste se pa razpisale te dni :)

Moj dragi je res "čuden" ( z mojega vidika), ampak vem, da enkrat ko bo naša girica prišla na dan, bo najboljši očka zanjo :) Mislim, da se ne zaveda še kaj bo kmalu držal v naročju...

V petek sem bila na pregledu. Urin je ok, raziskava ni pokazala nobene nevarne bakterije. Analize brisa še ni bilo. Me je pa dal na bolniško...kar šokiralo me je. Ko sem vprašala sestro kaj je napisal na mnenje drugemu zdravniku, me je šokiralo. Ma kako??? Priznam, da imam popoldne strašne bolečine, da komaj vstanem iz kavča, ampak...Se bom morala sprijaznit ni kaj...Sem računala da bom vsaj še mesec na delu, tako pa moram vse naenkrat uredit...No za našo girico bomo potrpeli :) Ne bi rada da pride predčasno ven...

Aja...pa še Ferosan (nekaj podobnega) mi je dal...železo v sirupu z okusom višnje...mah...bi si lahko izmislili boljši okus :)

DannyS..kje si naročila nalepke za sobico?

Lep preostanek nedelje...jaz moram it likat...
user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 458
23.2.2009 8:24:49   
Belen
bia79,
zdej boš pa kr doma.... kdo bo čakolal dopoldne user posted image
zaradi hrbta te je dala nabolniško? si sama prašala? ma sej boljše,če sediš 8 ur.... da ne delaš....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 459
23.2.2009 8:31:37   
DannyS
Čau punce... Belen zgleda, da bomo v teh zgodnjih jutranjih urah kmalu ostale samo še ti in jaz,...

Supernova držim pesti, da bo vse ok, jaz si ful ne predstavljam bit zaprta tolko dni notri v bolnici, ampak bi itak bla, če bi se šlo za za moje zdravje in zdravje moje pikice...

BIA79, nalepke sem naročila kar preko e-trgovine od Baby centra. Si lahko gor pogledaš imajo kar nekaj različnih motivov... Zakaj pa na mnenje k drugemu zdravniku???

Joj jaz pa imam take krče v nogah ponoči, da prav stokam... sej sem si že kupla šumenke od magnezija, ma mogoče si bom šla prav po Magnesol, ki zgleda da mi te ne pomagajo kaj dosti,... sicer sem imela probleme s krči še pred nosečnostjo, ki pa so me nehali mučit, ko sem šla k enemu kiropraktiku, zdej pa si lih ne upam it, da ne bi blo kaj narobe.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
23.2.2009 10:02:11   
Belen
dannyS... ja ma res, bowa same ostale user posted image

krče? js zaenkrat še nič... na slpošno se dobro (še) počutim....razen malo hrbet....ko kej fizičnega bolj delam... drugače.... w 4.mescu imam +2 kg user posted image user posted image  
upam,da ne bo se to tolko kopičilo ....

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 461
23.2.2009 10:07:33   
DannyS
Ma ne sej, jaz se drugače tudi super počutim, se nimam kaj pritoževat... križ me boli večinoma proti koncu tedna ful od tega sedenja v službi... drugače pa nič kaj tako drastičnega...

Sem pa hotela vprašat, če katera od vas še vedno jemlje folno, namreč jaz sem jo že enkrat v januarju nehala?

Jaz imam tudi že 2,5 kg +, ampak se niti ne obremenjujem s tem... ti lahko deliš 2 kg z 2, pač za vsakega babya...:)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
23.2.2009 10:24:45   
BIA79
Bi se me rade znebile, ampak vam ne bo uspelo :) Bom pridno težila tudi če bom doma :)user posted image

Danes sem šla na center za socialno delo...So rekli, da sem malo zgodnja, ma ker ne vem koliko se bom lahko gibala potem, raje vse naredim malo prej (kar se da seveda).

Še do zdravnice moram stopit da se zmenim za bolniško...oz. naprej da koristim dopust in potem bolniško...Na bolniško pa grem, ker me boli ne križ, ampak "spodaj". Ne vem kako vam opisat..kot da mi teče bolečina ob sramnih ustnicah (ampak znotraj)...In ker sedim v službi je toliko huje, ker neprestano pritiskam navzdol. In ker ne bi radi, da pride girica prehitro na svet, moram počivat...Bo treba spet članarino v knjižnici plačat :)

DannyS koliko časa je pa dobavni rok na spletni trgovini?

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 463
23.2.2009 10:43:30   
Belen
dannyS... jah...to mi wsi rečejo tolažba ker sta dwa user posted image .... mah sej se ne sekiram.... ampak že tako nism bla nikoli suha....zdej bom še wečja mongolfiera user posted image

bia79, kaj si šla pa že zrihtat na socialno? si kej že dala? kolk časa prej pa lahko poweš ali boš paket vzel ali denar?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 464
23.2.2009 11:10:01   
BIA79
Na centru za socialno delo urejaš papirologijo za porodniško, pa paket in tudi očetovstvo, če živiš na koruzi kot mi :)

Napotili pa te bodo tako in tako pri tvojem ginekologu, ker ti oni dajo papir, ko ti dokončno določijo datum poroda (v glavnem 60 dni pred rokom se to ureja). Jaz sem šla malo prej :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
23.2.2009 11:14:49   
Belen
na koruzi? user posted image

kaj to pomeni,da nisi oz.nista prijavljena na istem naslowu? alora kot midwa user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 466
23.2.2009 11:27:07   
BIA79
Ne, ne (ampak tudi začasno bivanje si moram urediti v Izoli).ampak da nisva v zakonski zvezi...Če ne urediš očetovstva, če sem prav razumela teto na socialnem, v rojstnem listu ni imena očeta...Sicer lahko to urejaš tudi po rojstvu, sam tako je lažje, da nimaš večjih obveznosti kasneje..

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
23.2.2009 11:43:44   
Belen
user posted image
ja, če nisi poročen, mora tvoj fant pridet s tabo na socialno podpisat,da je oče...oz.očetovstvo user posted image
moj komaj čaka.... praw sprašuje kdaj grewa.... sm mu rekla,da swa prezgodnja....
da je še časa user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 468
23.2.2009 12:01:47   
BIA79
Veš kako je...mama je vedno sigurna, za očeta pa je vedno vprašaj :)

Poznam primer, ko se je žena ločila od moža in zanosila z novim partnerjem. Ker se je pa otrok rodil v roku enega leta po razvezi, so otroka avtomatično pripisali bivšemu možu. In si lahko predstavljate kakšne kolobicije in koliko papirologije je za uredit potem te zadeve...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
23.2.2009 12:08:09   
Belen
eja... poznam tudi tak primer jaz... mah....
za mojega wem,da je sigurno....tudi če ni papirja user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 470
23.2.2009 12:31:06   
DannyS
BIA79, dobavni rok je 7 delovnih dni neki takega.... s tem da so malo zgubljeni zgleda... jaz sem se namreč odločla plačat po predračunu in ko sem v četrtek dobila paket, je bil paket z odkupnino, tako da sem ga mogla zavrnit in zdej čakam, da mi pošljejo še enkrat....

O pol lahko nardimo me 3 tudi klub koruznic hehe, druge so se mi zdi skoraj vse poročene... Jaz bom pri mojemu kmalu prijavljena začasno eno leto, ko mi to preteče, pa se bom za stalno.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
23.2.2009 12:31:38   
DannyS
Aja, nobena mi še ni odgovorila glede folne, če jo še jemljete?

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 472
23.2.2009 12:37:39   
Belen
DannyS, ti si ŽE naročila paket??? pa kaj dobiš tako hitro???

mene samo neki zanima..... npr.da potrkam.... zdej ne razumet narobe mojega vprašanja?! Ti naročiš robo,al se pa zmeniš za denar....dobiš KAO prej....kaj pa če je kej pole (DA ŠE 1x POTRKAM) narobe z otrokom? user posted image
moreš wse stwari wrnit al kako gre ?

ne js tudi ne jemljem več folne.... piše do 3 meseca. Jemljem pa že od 2.meseca jojjjj....sm pozabla...jo mam na jeziku ma se ne spomnem user posted image user posted image user posted image  neovin?! mislim da je neovin user posted image user posted image  ki maš notri tableto+kapsulo ... 1X dnevno....baje je fulll kompletna tableta.... mah... user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 473
23.2.2009 12:49:26   
Anonimen
Ojla!

Eko, danes sem bila na pregledu in je ginekolog zelo zadovoljen z izvidi (kri+ voda) in tudi glede teže ni nič rekel. Pravzaprav sem se zredila do sedaj že 11 kg, vendar pravi ginekolog glede na to, da imam zelo zaprt maternični vrat, mi ne bo hudega, če želim popleskat sobe ail pa, če nosim 15 kg psa po stopnicah. Pa tudi kg ne naraščajo tako hitro kot so prejšnja dva meseca. Računam, da bom ob porodu tehtala tam okoli 15 kg več pred zanositvijo.

Folno sem nehala jemat po treh mesecih nosečnosti in sedaj ne pijem nobenih vitaminov oz. mineralov, razen, ko imam močne krče vzamem Mg.

V četrtek ima UZ. Komaj čakam. Če bo vse v redu z dojenčkom, bo to zadnji UZ, ki ga bom imela.

BIA79 kdaj se že začne materinska šola v marcu? Prvo sredo v mesecu se še spomnem, uro sem pa pozabila. Ti boš šla, ne?

(odgovor članu Belen)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
23.2.2009 12:50:19   
DannyS
Belen jaz sem naročila posteljico, jogi in previjalno preko spletne trgovine Recinko, ki ima iste cene kot, če bi naročila preko socialne,... s tem da tu si neodvisen od tiste odločbe od socialne, kjer dobiš kodo in pol lahko samo preko tiste kode naročiš, in še to moraš čakat 2 meseca pred PDP, da sploh lahko začneš urejat. Tako, da jaz sem zdaj plačala z mojimi šoldi in pol, ko bom šla urejat papirje na socialno, bom vzela denar in ne paket.

Kako si mislila, če je kaj narobe z otrokom, v smislu da umre? Boo nimam pojma.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.