Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 9:42:07
|
|
|
|
DannyS
|
Že pojedla krofa hehe...:)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 9:51:10
|
|
|
|
Belen
|
js že dwa mam skužo.... sta dwa
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 9:52:56
|
|
|
|
DannyS
|
Meni je dovolj en, ker grem pol itak še po panin...:)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 9:55:40
|
|
|
|
BIA79
|
Nam je tudi šefica krof častla...Jaz bi kar dva tudi pojedla...enega zame, enga za "Karolino"...Belen po tej logiki bi ti morala 3 pojest Jaz končam ponavadi ob 16...Tako da grem glih v trgovino in je ura za telovadbo. Če grem domov, potem se zgodi da zaspim kot včeraj :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 10:29:35
|
|
|
|
Belen
|
bia79, mam za šparat še plac za panin hmmm... zdej,ko grem na pregled bom prašala kako in kaj s telowadbo mojo G.... mogoče se pa še spoznamo marca
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 10:44:21
|
|
|
|
BIA79
|
Za kosilo se vedno prostor najde :) Ti kar vprašaj, če lahko prideš, drugače se bomo v Izoli na promenadi srečali :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 11:07:38
|
|
|
|
Belen
|
itak... po Izoli sigurno.... boš widla en gromozanski voziček.... z dve priključki sem sigurno jaz
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 11:59:53
|
|
|
|
BIA79
|
Si boš mogla žmigavce nabavit hahaha...Boš zasedla cele pločnike :) No odvisno od modela vozička, ki boš izbrala...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 12:04:09
|
|
|
|
Belen
|
W ŠIRINO JE ISTI....w dolžino je dolgi .... od Jane.... en za drugim....ki sta sedeža.... bo prostora za obe hkrati
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 12:29:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Kako ste kaj danes? Jaz sem tako zaspana. Ob 4ih sem vstala, ker sem morala lulat in kaj me preseneti na hodniku???? Madeži krvi po celem stanovanju, po tleh, na kuhinjskem pultu, po kuhinjskih ploščicah. Kot, da bi kokoši klala. Sem vse živali temeljito preiskala in nobena od njih ni imela ran. Potem sem si mislila, da bi lahko ena od mačk prinesla miš ali podgano v hišo in bi bila kri njihova, vendar je je bilo preveč za eno miško/ podgano. Ko sem počistila, sem se odpravila nazaj spat in kaj nisem sanjala, da so me obtožili umora staršev in da je celo stanovanje v mlaki krvi. KATASTROFA. Noč od k.u.r....!!!! Sedaj grem pa pospravit stanovanje in počasi kuhat kosilo. Komaj čakam, da moj pride domov, da nadaljujeva s prenovo najine sobe. Tudi midva kupujeva stvari vsak mesec nekaj, ker je enostavno preveč. Začela sva na decembrskih razprodajah, nadaljevala pa s tem mesecem. Januarja nam je nafta zmanjkala, in še registracijo avta ter zavarovanje hiše sva imela, tako da je zmanjkalo € za . No, zato pa sva februarja nekaj € prišparala, da grem lahko v nabavo marca, vendar šele na koncu, ker bi rada imela prej sobe dokončane, da se mi stvari brez potrebe ne nabirajo po stanovanju. Tako je, ko prenavljaš stanovanje in prelagaš stvari iz ene sobe v drugo in to mi gre že pošteno na živce, zato sva se odločila, da previjalno in lupinico vzameva preko socialne, da ju dobimo čim kasneje, da se nam prah ne nabira doma. Pa tudi sobe bodo do takrat dokončane. No, vsaj upam. Ste mi naredile gušte s temi krofi!!!!
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 12:39:23
|
|
|
|
Belen
|
chiara82, si ugotowila kaj je bilo??? sem se že ustrašila,ko sm začela brat.... notte horor
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 13:08:23
|
|
|
|
BIA79
|
Chiara tebi pa ni nikoli dolgčas!!!! Kdo ve kaj je lahko bilo...Jaz grem danes malo prej domov in če bo vreme zdržalo grem dat eno roko barvat okna od hiše za ptičke, tako da lahko počasi začnemo še naše 4 kvadratne metre pripravljat :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 13:20:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, nisem še ugotovila od česa je bila kri. Kdo bi rekel, da ki sem doma, da mi je dolgčas!?!?!?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 13:22:25
|
|
|
|
Belen
|
BIA79, ma ti še delaš? nsi na dopustu al bolniški? chiara82....ben boš upam ugotowila....mene bi panike...mislim,da bi widla kri,pa ne bi wedla od česa .... hmmmmm....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 13:30:44
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz se še švercam ta teden (zdravnica je na dopustu) in tudi naslednji verjetno...ma delam po 4 do 6 ur...ta teden moram naučiti sodelavko obračun ddv-ja in predat delo...si pa moram prinest povšter za dat pod rit :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.2.2009 13:32:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mene je panika danes zjutraj, ko sem videla kri. BIA79 v katerem zdravstvenem domu? Pri gasilcih?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 25.2.2009 9:49:01
|
|
|
|
Belen
|
dobro jutro , kje ste čwekice? danes ste wse fraj
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 25.2.2009 11:21:33
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla čau čau, ne ne jaz nisem fraj hehe. Joj punce, kaj katero muči za it na kak dopust, jaz cele dneve sanjam samo o temu... samo kaj ko pa taki sanjski dopusti niso lih poceni, mojemu pa itak se zdi neumno odštet za dopust več kot 1000 eurov, češ ker imava še tolko stvari za uredit po hiši... Meni pa hiša trenutno ni na prvem mestu, saj razmišljam tako da, zdej je še zadnji čas da ni šla na kako tako potovanje, ker pol nekaj let ne bom mogla več it, razen na kak izlet.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 25.2.2009 11:46:56
|
|
|
|
Belen
|
ufffffff....končno je ena se kej oglasila js bi tudi šla ja nekam...ki pole ne bomo weč mogli....neki časa saj..... mi smo hodli ponavadi z motorjem poleti na dopust..... moj ima potovalni motor.....za 3 tedne po celi španiji in Portugalski.....mega je blo....zdej ko pomislim naslednjih 10 let....motor odpade sedaj mislm da razen par dni za 1.maj ne bowa šla, on nima do poletja weč dopusta,ker smo bli s frendi januarja na smučanju..... zanima me, če katera in kje kupuje kake nosečniške hlače itd??? js sm januarja ene w H & M w lj kupla, ma tle na obali ni da ki imajo....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 25.2.2009 11:52:20
|
|
|
|
BIA79
|
Evo mene...sem bila v sosednji pisarni, ker sem učim sodelavko izračun ddv-ja :) Dopust pri nas skoraj odpade...Mogoče bova šla v Poreč za par dni, ker imamo prijatelje tam (seveda, če bova lahko). Drugače pa drugo leto... Belen,nosečniške hlače dobiš v trgovini pod stadionom v Kopru in v Ajatutaja na Markovcu. Jaz sem ugotovila da mi hlače, ki imajo tisti širok pas zgoraj ne pašejo. In ne dobim kavbojk brez tega traka... Imam sposojene take kavbojke in me čez nekaj časa trebuh začne bolet...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 25.2.2009 12:02:27
|
|
|
|
DannyS
|
Grrr napisala cel spis in mi je vse zrbisalo. No midva sva tudi klatla z motorjem, sicer s cestnim, in v bistvu ni za neke dolge razdalje, sicer moj bi šel z njim tudi na konec sveta, moja rit pa ne...:) Ko sva šla do Paga, sem imela polno plavic po notranji strani stegen, od tistega trdega sedeža.. Jaz ful razmišljam o prvomajskih, kak topel kraj, da bi lahko že plavala, samo so cene res visoke, če pač moram gledat na to da je treba še marsikaj nabavit za dojenčka. Jaz sem si kupila dvojne hlače v Ajatutaji, takrat so imeli na izbiro 4 različne modele jeans, 2 modela bolj elegantnih hlač, drugače zdej enkrat naj bi dobili tiste z naramnicami, pol enkrat proti poletju pa še capri in tiste hlače iz bolj tankega materiala...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 25.2.2009 12:08:19
|
|
|
|
Belen
|
bia79, res ti niso kul? meni so te s pasom ki sm kupla w LJ fulll kul.... še bi mela tašne ampak mal bolj fine, te so bolj "športne".... in kolko so cene w ajatutaji in pod stadionom? žiw žaw mislite? meni so kavbojke nosečniške grde.... imajo neke modele za "none" dannyS, ja werjamem športen je vija, je za se wozit samo tle po obali..... js sm naredila 8.000 km....komot, brez da me je rita bubala .... je res komot ta potowalni
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 25.2.2009 12:23:12
|
|
|
|
DannyS
|
Jaz imam tudi s tem pasom hlače, sicer je ta pas samo spredaj, ne vse okoli, pa tudi te kavbojke so čisto normalne... je lep model, edino kar je da jaz sem ful nora na čelentanke, teh pa nimajo hehe... Pas pa me zaenkrat še ne moti... mogoče me bo pol ko bom imela večji trebuh booo. Jaz sem dala za dvojne kavbojke 100 eurov vse skupaj,.... ni lih malo, samo kaj čmo...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 25.2.2009 12:43:02
|
|
|
|
Belen
|
js imam že kr trebuh.... w 19 tednu....kot da bi pričakowala w 22.tednu..... zato je malo wečji mene so te okoli s pasom fajn.... se mi zdi da naredi lepši buš boooo.... bom šla pogledat.... eno wprašanje, mogoče malo smešno.... tetra plenice se uporabljajo kdaj? na začetku ? al eni uporabljajo eni ne? ki sm brala na forumu,da eni uporabljajo...eni ne... kdaj je priporočljivo? samo ko gre za široko powijanje? ne se mi smejat....po materinski šoli bom wse wedela heheeeeee
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 25.2.2009 12:56:00
|
|
|
|
DannyS
|
Joj Belen, jaz nimam 3 čiste kaj in kako, sej upam da mi bojo kaj povedali na tej materinski šoli, ki če ne ne vem kako se bomo znašli z dojenčkom, nimam pojma ne o previjanju... sploh ne vem niti kake bodye in oblekice kupit dojenčku glede na to da bo poletni, kaj mora vseeno nosit dolge rokave ali lahko tudi že kratke... booo...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.