soncipunci
|
hvala za vspodbudne besede . ves hec je v tem, da imamo zdaj tako striktno dieto, da je joj... smo imeli kontrolo na pediatrični in sem povedala, kako stanje smo imeli ponoči. začuda so ga dali na teste takoj, čeprav sem pričakovali, da nas bodo odslovili z navodilom, da dobimo datum po pošti - čez tri mesece. zdaj pa čakamo rezultate. jaz sem jim že tako povedala, da smo ga dali testirat na bioresonanco in da smo že na dieti. prej je bil zaradi alergije na km na sojinem in riževem mleku, zdaj pa smo mu priporočili aptamil adc - menda zaradi tega, ker so izbruhnile nove alergije in nočejo tvegat še alergije na sojo. ga noče pit, pa tudi pregomina in allernove prej ni pil...in kaj zdaj? bil je na dieti brez km in izdelkov. po bioresonanci je šel na dieto brez pšenice, sladkorja v vseh oblikah (bel in rjavi sladkor, med, sirupi razen agavinega, suho sadje in sladko sveže sadje), kakava, jagod, hrušk, grozdja, limon, grenivk. prešli smo na polnozrnate testenine, kruh, riž. svinjine tako že prej ni jedel, zdaj je baje alergičen. po pregledu na pediatrični kliniki je dobil dieto urtica III, torej stran vse arome, konzervanse, barvila, jušne koncentrate, oreščke, čokolado, suhomesne izdelke, pašteto, citruse - sploh ne vem vsega na pamet. in zdaj čakamo rezultate, da nam povedo, če še česa ne sme jesti. ko tole berem, se mi zdi, da otroka stradam in da sem malo nora. pa vam povem, da se da prav solidno preživeti brez vseh mogočih svinjarij. šele zdaj, ko bolj gledam deklaracije, vidim kakšno svinjarijo jemo. in - kosila sploh niso problematična. zajtrki in malice so tiste, kjer ne vem, kaj naj. prej sem mu lahko dala kakšno suho sadje, zdaj ga ne sme. sadni sojin jogurt, ga ne sme, ker je notri sladkor. bio zelenjavni namazi, je namesto konzervansov notri limonin sok.... in zdaj mi odklanja še tisto, kar lahko je, ker mu je hrana enolična, pa še po vseh zdravstvenih težavah, ki so pravkar za nami, je po moje še čist razštelan. par dni še počakam na odzive na drugi temi, da vidim, v kaj se bomo spustili. ali bioresonanca ali pa homeopatija. in to čimprej! voljo mi daje že to, da vidim spremembo že po dieti - lepša koža, boljša prebava, počutje in razpoloženje...
< Sporočilo je popravil soncipunci -- 4.2.2009 22:49:28 >
|