|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
26.1.2009 12:06:30   
Anonimen
AS,saj v bistvu nimam volje za pisanje,niti branje....glede vozicka pa...ni bil to problem.Mava spet z mozem ....mi ne pusti vzet Meri v Slo,zdaj pa klicem na vse konce in kraje....cakam,da me ena slo.odvetnica nazaj pokliceuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
26.1.2009 12:06:36   
Anonimen
pri nas bo danes krompir in špinača za Emo, kaj pa bom nam kuhala pa še ne vem

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
26.1.2009 12:07:01   
Anonimen
zakaj pa ti ne pustiuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
26.1.2009 12:08:14   
Anonimen
Ne na obisk,za vedno.Ne pusti....ker me j... v glavouser posted image .
Ej,punce,zakoni so za bruhat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1954
26.1.2009 12:08:59   
Anonimen
Aja, za vedno. Pismo kriza,kleo verjamem, da ti je težko in upam, da se vama uspe dogovorit glede tega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
26.1.2009 12:09:16   
aleksandra silvija
lovro----krompir skuhan v olupku, zraven pa pečene jajčevce in bučke iz pečice s peteršiljem---zalito z juhco iz teletine

za malico je imel-košček banane, malo hruške, malo avokada--zmiksano skupaj

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
26.1.2009 12:09:38   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: christy

kaj boste kuhale malim danes za kosilo?..mi jemo šele ob pol treh...ideje zaželjeneuser posted image

.............naš meni je vampi v omaki-to bosta jedla moje dva starša..............jaz pa zelenjavno juho-to bodo jedli tudi otroci,mož,pa še tople žemlice,z salamo po izbiri,narezano iz delikateseuser posted image user posted image user posted image user posted image ............dela na hiški,zvečer,bo pa dobil,kaj dobrega za pomalcatuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
26.1.2009 12:10:10   
Anonimen
Tudi jaz...se tresem ze celo dopoldne,sploh se ne morem umirit....tamala spi,potem greva malo ven....se tipkam komaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
26.1.2009 12:10:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Tudi jaz...se tresem ze celo dopoldne,sploh se ne morem umirit....tamala spi,potem greva malo ven....se tipkam komaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
26.1.2009 12:10:51   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

pri nas bo danes krompir in špinača za Emo, kaj pa bom nam kuhala pa še ne vem

to bo pri nas za večerjo, ima to patricia ful rada

kleouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
26.1.2009 12:12:39   
lunca14

AS,saj v bistvu nimam volje za pisanje,niti branje....glede vozicka pa...ni bil to problem.Mava spet z mozem ....mi ne pusti vzet Meri v Slo,zdaj pa klicem na vse konce in kraje....cakam,da me ena slo.odvetnica nazaj pokliceuser posted image

user posted image user posted image user posted image a tud to je možno,da ti mož prepove,uradno,da pelješ svojega otroka,čez mejo,saj sta poročena?No upam,da ti rata lepo uredit in brez kreganja,samo ne se danes kaj dosti o tem menit,je res en težek dan,še posebej za moške,poskusi jutri,bo bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
26.1.2009 12:13:22   
sasa.vracko

ja, v flašo nalijem vodo 180 ml,pogrejem par sekund, da je topla in naredim mleko. simpl pa minutko ti vzame časauser posted image

js tud isto počnem že skoz, prej sem kupovala Humano al pa Hipp vodo, zdej pa mam en mesec Brito in je ne prekuhavam več...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
26.1.2009 12:14:15   
lunca14

Ne na obisk,za vedno.Ne pusti....ker me j... v glavouser posted image .
Ej,punce,zakoni so za bruhat.

..............aja,to pa je nekaj drugega,sem mislila,da misliš samo na obisk čez mejo,to so pa zelo pereče stvari,se pa ne petljam,samo upam,na rešitev,ki bo dobra za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 26.1.2009 12:16:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
26.1.2009 12:14:21   
Anonimen
Lunca ne da lahko prepove,ce jo vzamem brez njegove pisne,po moznosti,privolitve,me obtozi,da sem jo ugrabila in mi jo VZAMEJO.Potrjeno.
Pa ja,imas prav,ne bom vec pisala o tem.cau

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
26.1.2009 12:14:32   
Taanikaa
ooo kleouser posted image user posted image user posted image .od kdaj pa spet taka sprememba nouser posted image ..ja pa šment,sem misla da je že vse dobro nazaj..šment no
men se zdi da moj mali še samo zelenjavo na tisoč načinov jeuser posted image user posted image user posted image ,pa kolebam zelenjava z grezom,s polento,s krompirjem...as tole jajčevci sem jih že imela v mislih kako pa to spečeš?še nikoli nisem spekla..kr na olje daš  pa malo popečeš al kako?..ja samo mi jemo zmiksano...dobro samo da mi je nazaj,če pomislim da mi neki časa ni..uh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
26.1.2009 12:15:42   
lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
26.1.2009 12:17:30   
sasa.vracko
Kleopatra - a bi šla nazaj rada v SLO, za zmeraj, kaj boš pa s Tali? Sorry, ko se vmešavam, sam zanima me...sej če vid, da si nesrečna v Nemčiji, pol je itak najboljš da se z otroci vred preseliš nazaj, pa naj on dela v Nemčiji in hod na obiske v Slo... user posted image  No, sam en moj predlog, sicer pa res ne poznam tolk vajine situacije, zato ti lahko samo rečem, drži se in sej se bo vse uredil! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
26.1.2009 12:23:06   
lunca14

Lunca ne da lahko prepove,ce jo vzamem brez njegove pisne,po moznosti,privolitve,me obtozi,da sem jo ugrabila in mi jo VZAMEJO.Potrjeno.
Pa ja,imas prav,ne bom vec pisala o tem.cau

...........ne ti kar piši in daj iz sebe ,če ti o lažje,samo jaz ne znam ti razložit,ne da nečem komentirat,se umešavat,ampak,to so zelo resne zadeve in če ne poznaš celotne slike,ne moreš bit objektiven,zato,raje ne dajem komentarjev.........te pa 100% podpiram,pri tvoji odločitvi,če ne gre drugače.Vem malo sem zabluzila,ampak,saj razumeš,kaj sem hotla rečt-imaš moje rame za solzice in ušesa za posluh,le nasveta ti žal ne morem dat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
26.1.2009 12:26:52   
lunca14
kleo...........nasmej se,ti bo boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
26.1.2009 12:27:31   
Anonimen
Sasa,ja nazaj hocem in moram.Pa se ne strinja glede meri.Saj,vsak normalni,bi pac se s tem strinjal,saj glede obiskov in tega nic ne prepovedujem.Ampak on....nagaja,kjer se le da.Ne vem,zgleda,da lahko z njim urejam samo prek odvetnikov............je ravn klical,pa spet,lahko gres brez tamale.......Jaz sem na njo navajen in je ne dam...se bova zvecer pogovorila.
Christy,pri nama od varanja naprej ni prav nic v redu,ampak jaz o tem tu nisem pisala.RR imam za sprostitev in mi je do sedaj veliko pomagalo.

Kot sem prej napisala,ne mislim vam vec s tem utrujat...upam pa le,da se cimprej uredi in normalno zadiham.pa hvala vsem za objemcke,pikapoke in podporo.Mi veliko pomeni,zelo.

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1970
26.1.2009 12:33:39   
lunca14
.............tuduser posted image in ti moški,če ne bi blo user posted image bi blo vse ok...................ampak potem pa ne bi blo bebikuser posted image .............ampak še vedno...............,tuduser posted image user posted image user posted image in ti moški.....................kleo,si se mal nasmejalauser posted image ,upam,če ne me pa daj nauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
26.1.2009 12:39:52   
Anonimen
Lunca,lih do smeha mi ni,sory,je bil pa dober namen.user posted image
Sem se mal umirila,ceprav sem se skoraj vdala malodusju...ampak kot kaze je le nekaj na tem,ko se izlijes,tako,da gledam ze iz svetlejse plati.Vse se da ce se hoce,samo upam,da bo to drzalo tudi pri meni.Pa pozitivnost in optimizem...sama sebe prepricujem.Se vidi,da sta bili dve neprespani noci za mano.
Me je pa grozno strah,sem tolk brala na netu,kaj vse se lahko zgodi...samo upam,da moj ni tak psiho kot na momente deluje in da bo napravil tako,da bo najboljs za vse,najbolj pa za otroka.
Pa tali gre seveda z mano,itak je tolk stara,da sama odloca pri kom hoce bit.Evo,se to mi je padlo na misel,saj pri najstnikih nikoli ne ves kaj jih pici..kaj pa ce ne bo hotela!!!!!Pozitivnost,pozitivnost

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
26.1.2009 12:51:28   
Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: christy

kaj boste kuhale malim danes za kosilo?..mi jemo šele ob pol treh...ideje zaželjeneuser posted image

ostanke od včeraj user posted image user posted image user posted image

Kleo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
26.1.2009 12:55:19   
Anonimen
kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1974
26.1.2009 13:13:57   
slovenka
kleo, sem ti poslala zs 

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?