Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:16:50
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: christy (ne rabite zdej doktorirat-to je moj otrok in sama se bom odločala kaj je dobro zanj in kaj ni,mimogrede tud jst še nikol nisem nobeni govorila tle gor kaj naj in kaj ne pa se tud dostkrat nisem strinjala,je pa razlika al daš svoje mnenje a ga vsiljuješ,ker po mneju nekaterih jst itak delam vse narobe,še dobro da se podpisat znam ) draga christy - lepo, da vem, da sem ti vsiljevala svoje mnenje. Od sedaj dalje ti ga ne bom več. Se opravičujem, če sem ga še kateri. In lepo prosim - da me ne bi slučajno katera pomilovala, ker se ne počutim boga. Pa že tko se mi prevečkrat kolca . no velja..želela bi si da bi mi kdaj tud v oporo bila tolikokrat ko me kritiziraš...zdej ko mam druge strvari,pa si to mirno preskočila moje pose,ko sem rabila tolažbo,dobre besede,a to z gh pa takoj v napad...lej kokr češ,tud jst sem povedala svoje mnenje,...aaaaalllaaaarmmm
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:19:26
|
|
|
|
lonapo
|
jutro ja danes je res nekaj v zraku Gh- vsaka ima svoje mnenje in vsaka dela po svoji vesti. Nya in Lunca dojita tolika časa, ker sta pa sami izkusili, kako zgleda če imaš probleme z alergijam-vaju čist podpiram. Christy - jest tud delam tako kot ti in te tudi podpiram. Žiga je Gh od 4 meseca, je skoraj vse, alergij nimamo (trkam na les). Delam pa svoji vesti, tako sem delala že pri prvem otroku in sedaj delam enako. Po nasvetih mojih staršev, upoštevam mnenja pediatrov in tud RR-ja. Vsak se sam odloči v življenu kaj bo počel in kako bo živel. Le kaj bi bilo če bi vse mamice delale enako- mislm, da bi vsi forumi propadl, ker se ne bi imele kej pogovarjat. Christy-pošiljam ti en velik objemček, da se bo vse uredilo s tvojim zdravjem, da se čimprej pozdraviš in uspešno prestaneš operacijo. Vsem ostalim pa lep dan, veliko optimizma in sreče.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:23:45
|
|
|
|
lonapo
|
cofijana- super da je vročina padla. Žiga je tud prehlajen, je sicer že malce boljše in upam da do vročine ne pridemo. Sem pa zdej še jaz prehlajena, kašljam in mam malce vročine. Naslednji teden se pa pripravljamo na norice- Nejc gre po 2 mesecih spet v vrtec in ravno v njegovi skupini jih imajo. Bo že, veliko smo že preživeli, dobrega in slabega in tudi to bomo.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:27:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Cofijana- da je vročina padla
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:28:04
|
|
|
|
Anonimen
|
christy oujeaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:33:12
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny christy oujeaaaaaaaaaaaaaa ja točno ooooouujjjjeeeeeeeeaaaaaaa ,ja ninny dobr da te imam jgggggggg kubvjjjjj-pozdravčki od žana,ravno kupčkla podirama in sedi v naročju
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:34:31
|
|
|
|
Taanikaa
|
pogrešam AS
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:36:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa nujno rabim Slovenko.Imas ZS.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:37:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas pa Ema joka,ker sem jo samo položila v posteljico, da bo zaspala. Sem jo v bolnici preveč scrkljala in bi ona samo na rokah zaspala pa se mora nazaj navadit sama zaspat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:40:59
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cofijana zivjo punce no da vam povem Janu je vrocina dol padla edino kaselj ga se malo daje. No hvala za odgovore pa se se kej slismo lepo se imejte super,kašelj je pa itak dobrodošel,da se čim prej spuca sluzi,glavno,da je moker kašelj,problem je suh kašelj.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:43:05
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri nas pa Ema joka,ker sem jo samo položila v posteljico, da bo zaspala. Sem jo v bolnici preveč scrkljala in bi ona samo na rokah zaspala pa se mora nazaj navadit sama zaspat. kok mi je pa to znano,ne mi zamerit,smeškotov odspredaj,ampak sem se nasmejala,ker je pri nas še vedno tako,vem,pa da je hudo poslušat kako joka
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:48:14
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
kuc-kuc IZVIRNO SPOROČILO: christy pogrešam AS vas berem, imam lovra v naročju, ki je priklopljen na mlekca christy--imaš pa res smolo s to operacijo lunca--vi tudi še kar odlašate z op. pri maju? še za vas alea-si kaj bolje cofijana--super za padec vročine tina - taki prepirčki pridejo in grejo.... mi smo te dni polno zasedeni. - jutri moramo v lj zaradi črpalke - priprava na krst--kupiti oblačila za otroke, zame,...frizer - v sredo ima tašča poseg na stomatološki v lj in jo peljem jaz z lovrom in jernejem, ker sama nima izpita in bi šla z vlakom..... - še vedno tehtamo in štejemo oh, se trudimo urediti sladkorje,... gh--vsaka dela po svoje,si je pa tu fino izmenjevat mnenja--o tem koliko pa jaz kompliciram raje ne bi.... je imel tudi lovro riž včeraj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:48:32
|
|
|
|
lunca14
|
lonapo.............ja,dojenje,jaz bi mu že dala kako žlico,če je na neeeeeeeečččččččeeeeeeeeee,je pa res,da sem imela smolo pri maju,in sem sedaj zelo pazljiva pri hrani,pri maju,pa sem delala tako,kot je bilo priporočeno od pediatra.No pa pozdravta se
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:49:30
|
|
|
|
Taanikaa
|
kako sem jst nesramna ..ojeje sem zmedena no...hvala punce za pikepoke,tolažbo,objemčke ..kr premišljujem a čem kr poklicat gor da mi dajo drug datum al kaj naj naredim? al naj do jutri počakam ..men bo glavo razneslo,..aja pa da se pohvalim ker sem vas tolikokrat brala sem kupila tudi jaz brito in je tko hecen okus vode ..me pa zanima a še prekuhavate vodo za am?..to ste se predkratkim menile vem,pa sem tok zmedena,da se ne spomnim kaj ste rekle -brez zamere no..sem pa vidla na rr temo ko so ene pislale da je nikoli niso,pa da do treh mesecev samo,pa do 5 meseca bi naj...no jst jo še...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:51:48
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy kako sem jst nesramna ..ojeje sem zmedena no...hvala punce za pikepoke,tolažbo,objemčke ..kr premišljujem a čem kr poklicat gor da mi dajo drug datum al kaj naj naredim? al naj do jutri počakam ..men bo glavo razneslo,..aja pa da se pohvalim ker sem vas tolikokrat brala sem kupila tudi jaz brito in je tko hecen okus vode ..me pa zanima a še prekuhavate vodo za am?..to ste se predkratkim menile vem,pa sem tok zmedena,da se ne spomnim kaj ste rekle -brez zamere no..sem pa vidla na rr temo ko so ene pislale da je nikoli niso,pa da do treh mesecev samo,pa do 5 meseca bi naj...no jst jo še... christy-ne bit žalostna pokliči in povej kako je, oni ti bodo povedali za naprej prekuhavam vode ne---ker mu dajem ustekleničeno vodo--za celo družino---imamo ogromno peska in železa v ceveh, vodovodu
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:53:00
|
|
|
|
lunca14
|
tina............ za prepirček............me je pa nasmejalo,to,da je šel tvoj spat na mini foteljček a.s............ mi smo tud priklopljeni na mlečno črpalko ............ pa vse mi gre danes na smeh ............
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri nas pa Ema joka,ker sem jo samo položila v posteljico, da bo zaspala. Sem jo v bolnici preveč scrkljala in bi ona samo na rokah zaspala pa se mora nazaj navadit sama zaspat. kok mi je pa to znano,ne mi zamerit,smeškotov odspredaj,ampak sem se nasmejala,ker je pri nas še vedno tako,vem,pa da je hudo poslušat kako joka ja, se mi kar srce trga , samo pač se bo morala nazaj navadit
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:55:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy kako sem jst nesramna ..ojeje sem zmedena no...hvala punce za pikepoke,tolažbo,objemčke ..kr premišljujem a čem kr poklicat gor da mi dajo drug datum al kaj naj naredim? al naj do jutri počakam ..men bo glavo razneslo,..aja pa da se pohvalim ker sem vas tolikokrat brala sem kupila tudi jaz brito in je tko hecen okus vode ..me pa zanima a še prekuhavate vodo za am?..to ste se predkratkim menile vem,pa sem tok zmedena,da se ne spomnim kaj ste rekle -brez zamere no..sem pa vidla na rr temo ko so ene pislale da je nikoli niso,pa da do treh mesecev samo,pa do 5 meseca bi naj...no jst jo še... jaz odkar imam ta vrč je ne prekuhavam več, samo pogrejem vodo v mikrovalovni
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:55:31
|
|
|
|
lunca14
|
cristy...........ja poklič za nov datum,tako bo lahko namesto tebe kdo drug operiran,ki mogoče čaka v vrsti,tako,jaz delam pri maju
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:55:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 tina............ za prepirček............me je pa nasmejalo,to,da je šel tvoj spat na mini foteljček a.s............ mi smo tud priklopljeni na mlečno črpalko ............ pa vse mi gre danes na smeh ............ vsaj ena je dobre volje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:57:47
|
|
|
|
Taanikaa
|
ninny a res? mal butasto vprašanje a kr s flaško daš v mikrovele?a veš kako mislim..pač vodo naliješ v flaško 180ml in daš v mikrovele?pol pa am narediš...ja pol pa jst tud nebom več prekuhavala....hm
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 11:59:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, v flašo nalijem vodo 180 ml,pogrejem par sekund, da je topla in naredim mleko. simpl pa minutko ti vzame časa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 12:02:48
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny ja, v flašo nalijem vodo 180 ml,pogrejem par sekund, da je topla in naredim mleko. simpl pa minutko ti vzame časa uuu jst bom tud pol...simpl k pasulj ..joj kok bo luštn,prej sem pa skoz vodo prekuvala pa v termovski mela...pa v bistvu 2 vodi sem prekuhavala,eno sem ohladila in eno v termovsko in ko sem delala am sem dala mal ene,mal prve,da sem dobila koj kombinacijo lih mlačen fajn da je mali lahko kr jedel,ker ona voda iz termovske je bila prevroča in če sem to hladila je trajalo....blablabla in bo tole res dobrodošlo...pr nas pa bi čaj pil še sam iz aventove flaške te taprve noče uz druge.-kao ne zna,mu dam pa iz kozarca pa ful zna že pit mali
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 12:03:37
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri nas pa Ema joka,ker sem jo samo položila v posteljico, da bo zaspala. Sem jo v bolnici preveč scrkljala in bi ona samo na rokah zaspala pa se mora nazaj navadit sama zaspat. kok mi je pa to znano,ne mi zamerit,smeškotov odspredaj,ampak sem se nasmejala,ker je pri nas še vedno tako,vem,pa da je hudo poslušat kako joka ja, se mi kar srce trga , samo pač se bo morala nazaj navadit Ninny--da vam to hitro uspe Mi nismo preveč vztrajni kar se tega tiče . Tako sem danes ponoči zatipala mokro rjuho in sem mislila, da se je Jernej polulal--ker spi kar pri nas . Ampak on je bil suh, končno sem ugotovila, da je Lovro ponoči bruhal--ja, tudi Lovro zaspi v posteljici, se ponoči zbudi in nadaljuje s spanjem pri nas,... Moram pa povedat, da naš Lovro za razliko od Patricie in Jerneja kar lepo je GH! Še sama ne morem verjet. Res. Meni se zdi naravnost čudež, da dojenček dejansko odpre usta in poje kar je na žlici Sicer je res, da ne poje zelo veliko na obrok, ampak je-in potem poplakne z mlekcem-o, to pa ja Christy--obvesti nas, kako si uredila glede operacije. Ta naj bi bila že v sredu in verjjamem, da si čisto na trnih. Držim pesti, da se izteče kar najbolje. Tako. Otroka čakata na kosilo Se tipkamo Kleo--imaš voziček nazaj?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 26.1.2009 12:04:28
|
|
|
|
Taanikaa
|
kaj boste kuhale malim danes za kosilo?..mi jemo šele ob pol treh...ideje zaželjene
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?