slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Ne,enostavno hoče bit skoz na nogah,potlej pa ga postaviš več na tla in se sam oprime stvari in se začne preprijemat in hodi,in tako je sedaj tudi z lunom,bi bil skoz samo na nogicah,na previjalni,ga pa lahko še mirne duše pustim. Lunca, saj to si jaz predstavljam, da se kar postavi na nogice, brez kobacanja. Naša tudi prej sploh ni hotla biti na dveh, potem pa naenkrat ni hotla sest, ko je bila gor. Samo da pa je na previjalni tako miren, pa si sploh ne predstavljam. Pri nas je na previjalni pravi kaos, se še s posrano ritjo obrne na kolena in sili prek podloge na mizo - imam eno večjo mizo... Tako da ajajaj. Naša ima zadnje dni pravi zagon, sprememba za spremembo. Se dvigne ob stolu, po 4 hodi po celem stanovanju za mano, grem na wc, pa pride pred vrata za mano, pa v kuhinjo, če grem, gre takoj za mano Prej se je par dni bala dol s preproge in puzel v dnevni, sedaj pa kar gre, je pa res, da pri kuhinji, ko se neha parket in se začnejo ploščice (ni vrat, le obok) se pa ustavi - je taka črta na tleh in jo jemlje kot neko mejo. Ne vem, kaj je to. Tako kot prej se je ustavila na robu puzel. Puzle pa je zadnja dva dni čist razmetala, polovica je razbitih in črke zunaj... Včeraj je bila pri nas moja prijateljica in ji je kar očala dol vzela, pa jih ona da na polico za sabo, pa se mala čez en čas nagne čez njeno ramo in so že bile njene. Jaz ji sploh ne sledim. Pa je pridno, če je kaj takega, da tudi jaz jem... Ful sprememb, ne vem, kaj je to. No, pa da še jaz sprobam smileya