Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa sasa.vracko: kaj praviš?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
oooouuuuujjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:52:31
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:52:45
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo ti si pa čist noter padla
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:53:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 oj,vidim,da so smajliji vžgali in privabili čvekice ,no naš mali se tudi še ne obrača,ne kobaca,se ne steguje,ampak bi pa veselo rad stal na nogah in se tudi lepo upira na noge,se ne sekiram zaradi tega,ker se tudi maj in enej nista nič pd tega,očitno je kobacalni gen pri nas preskočil kobacalni gen a maj in enej se tud nista obračala?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:54:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Od kje mate te smailije?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:55:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny kleo ti si pa čist noter padla ja,a bom zdele tut ven,ker se je tamala ze zbudila..
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Od kje mate te smailije? http://www.ani3.dk/
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Od kje mate te smailije?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 17:04:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Od kje mate te smailije?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 17:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Od kje mate te smailije?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 17:10:03
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 oj,vidim,da so smajliji vžgali in privabili čvekice ,no naš mali se tudi še ne obrača,ne kobaca,se ne steguje,ampak bi pa veselo rad stal na nogah in se tudi lepo upira na noge,se ne sekiram zaradi tega,ker se tudi maj in enej nista nič pd tega,očitno je kobacalni gen pri nas preskočil kobacalni gen a maj in enej se tud nista obračala? Ne, tud ne,tud kravice nista hotla past,samo naenkrat se je začelo s opijemanjem za hojo.Se ne sekiram zato,ker če bi blo kar koli z njim narobe,bi se kazalo še drugače,je pa čisto normalen,firbčen,nasmejan dojenček.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 17:10:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Ne, tud ne,tud kravice nista hotla past,samo naenkrat se je začelo s opijemanjem za hojo.Se ne sekiram zato,ker če bi blo kar koli z njim narobe,bi se kazalo še drugače,je pa čisto normalen,firbčen,nasmejan dojenček. sej sta pa oba zato zdej tolk bolj živahna - morata nadoknadit kako pa to pol zgleda, če otrok nič nemiga- a to ga ti pol postaviš?
< Sporočilo je popravil nya -- 18.2.2009 17:11:42 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 17:14:25
|
|
|
|
lunca14
|
naya............živahna,ne bi rekla,da sta živahna ampak sta
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 17:16:37
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Ne, tud ne,tud kravice nista hotla past,samo naenkrat se je začelo s opijemanjem za hojo.Se ne sekiram zato,ker če bi blo kar koli z njim narobe,bi se kazalo še drugače,je pa čisto normalen,firbčen,nasmejan dojenček. sej sta pa oba zato zdej tolk bolj živahna - morata nadoknadit kako pa to pol zgleda, če otrok nič nemiga- a to ga ti pol postaviš? Ne,enostavno hoče bit skoz na nogah,potlej pa ga postaviš več na tla in se sam oprime stvari in se začne preprijemat in hodi,in tako je sedaj tudi z lunom,bi bil skoz samo na nogicah,na previjalni,ga pa lahko še mirne duše pustim.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 17:18:19
|
|
|
|
lunca14
|
naya...........smo rekli da bomo zeleni
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 17:22:06
|
|
|
|
lunca14
|
Nič mi se gremo mal potepat,na kafe........se pišemo ali tle ali pa na novem delu,tja sem se že pripeljala
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 18:04:44
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa babysolza si dobila sedež? kako se Sabini dopade? Dobili, dobili, že po enih dveh dneh. Sabinči se je ful dopadu, sam smo jo sam pofotkali pol smo ga pa zapakirali nazaj v škatlo, bo še vsaj kak mesec kar v lupinici, tako da o praktičnih izkušnjah pa še ne morem poročati.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 18:07:28
|
|
|
|
Samsa
|
Zdaj pa bliska tukaj ( se tile smajliji bolj slabo vidijo ) me veseliiii
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 18:08:03
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Didli, a jutri maš cajt pol za eno šetnjico okrog Unca? Zelo zelo težko. Res, ker moram do sestre, si moram it nove gate kupit v Postojno, pa bom tam na kosilu ostala s tamalo. Drug teden pa bova sigurno kaj šle na kofi. Lahko tud do Logatca pridem. No, razen, če ti je Unec prijetnejši. Ma ta teden mam ludnico, vsak dan nekaj. O, potem te bom pa koj zagrabla, da prideš naslednji teden kr ti do Logatca. Bom pršparala na bencinu.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 18:08:35
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Samsa babysolza si dobila sedež? kako se Sabini dopade? Dobili, dobili, že po enih dveh dneh. Sabinči se je ful dopadu, sam smo jo sam pofotkali pol smo ga pa zapakirali nazaj v škatlo, bo še vsaj kak mesec kar v lupinici, tako da o praktičnih izkušnjah pa še ne morem poročati. Jaz sem jih pa morala spomnit na naročilo... Pol smo ga pa dobili naslednji dan
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 18:09:01
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny kleo ti si pa čist noter padla ja,a bom zdele tut ven,ker se je tamala ze zbudila.. Ta je res kot Meri, ma dolgo čupco.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 18:09:20
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Didli, a jutri maš cajt pol za eno šetnjico okrog Unca? Zelo zelo težko. Res, ker moram do sestre, si moram it nove gate kupit v Postojno, pa bom tam na kosilu ostala s tamalo. Drug teden pa bova sigurno kaj šle na kofi. Lahko tud do Logatca pridem. No, razen, če ti je Unec prijetnejši. Ma ta teden mam ludnico, vsak dan nekaj. pa nisi gorenjka? O, potem te bom pa koj zagrabla, da prideš naslednji teden kr ti do Logatca. Bom pršparala na bencinu.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 18:11:03
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Zdaj pa bliska tukaj ( se tile smajliji bolj slabo vidijo ) me veseliiii Ja, tejle ta 'navadni' zdej sploh ne zapaljo več.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 18:12:46
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Samsa babysolza si dobila sedež? kako se Sabini dopade? Dobili, dobili, že po enih dveh dneh. Sabinči se je ful dopadu, sam smo jo sam pofotkali pol smo ga pa zapakirali nazaj v škatlo, bo še vsaj kak mesec kar v lupinici, tako da o praktičnih izkušnjah pa še ne morem poročati. Jaz sem jih pa morala spomnit na naročilo... Pol smo ga pa dobili naslednji dan Mi smo ga pa dobili v soboto, je klical poštar čist brez sape, ku ga je privlekel do vrat od bloka. Mi pa valda brez Gotovine doma, sem poštarja privlekla na en čajček, ati je pa po dnar skoču.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?