|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
29.1.2009 22:46:57   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Jaz se pa spomnem, kako sem čisto po naključju naletela na RR. sem se registrirala in niti pod razno nisem vedela, v kaj se spuščam.user posted image

Jaz sem bila najprej registrirana na enem drugem forumu za nosečnice, pa je bilo glih 10 uporabnic user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
29.1.2009 22:48:36   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: polly80

Polly, pa to Viti pokaži, da se bosta poznali, če bosta en dan sošolki na fakulteti za šport user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image kuluser posted image user posted image user posted image
res je luškana,pa vedno zrihtana..midve sma pa stroge ha,morta že zdaj telovadit..
aja,vsak dan 100user posted image user posted image user posted image

Ja, ja stroge. Nad otroki se izživljava - to kar pri sebi nisva zadovoljni, bi pa zdaj radi prek otrok dosegli user posted image user posted image user posted image Eh, pa ne bi rekla, da je vedno zrihtana, ima par oblekic, pa vsako po 2x, pa je premala, potem se mi pa smilijo in ji to oblečem. Samo saj dostikrat je pa v samem bodiju, ko dela kamin, pa je vroče in je potem ona najbolj vesela tako user posted image

RMRM, kako je zdaj s tvojo željo, da kupuješ roza oblekice za dojenčka? Nič ne bo al kaj?

Jaz pa bom sedaj lepo čakala na nečaka-injo, potem pa da še njega-njo do kruha spravimo, potem pa spet mi. user posted image Po moje se bova prihodnje leto poleti spet zraven spravila user posted image Samo potem me ne bo nič tu gor na RR, bom mogla ležati in noge v luft držati, da bo... user posted image

ne,ne, jaz sam od daleč opazujem, pa topim se zraven takih cukrov rozastihuser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
29.1.2009 22:48:57   
aleksandra silvija
Potem niste kaj veliko čvekaleuser posted image  in je čisto prav, da si prišla semuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
29.1.2009 22:50:09   
RMRM

preblisk: mene pa zanima katera od nas (vas ) bo prva noseča.

lejo mtinco,se vedno ko jema spomnim,da vidve z lano tud jesta,pa še verjetno kaj istegauser posted image

jaz že ne bom...kaj pa žanka,a ni bla ona noseča oz,a je ona noseča,se še kaj javi?

jaz sem na RR čveku brala, da je Anji PH tud božiček prinesel user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
29.1.2009 22:50:15   
Anonimen
Slovenka prav res,ves cas mi je pred ocmiuser posted image ...zato sem jo se 1x malo bolj pogledala....Marisa prav tako iztegne nogico in zakrivi stopalo,samo v leze,ona tako kao puza,potem se pa seveda zatakne,pa mora mami priskocit na pomoc.

In nekaj novega je danes pogruntala,zdaj puza v sedeuser posted image Se mi je cudno zdelo,kako da jo moram tolikokrat vrnit nazaj do medveda(ga ima za varnost,za vsak slucaj),pol sem jo pa kar pustila in tamala je sla veselo z ritjo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
29.1.2009 22:50:56   
polly80

Jaz se pa spomnem, kako sem čisto po naključju naletela na RR. sem se registrirala in niti pod razno nisem vedela, v kaj se spuščam.user posted image

se podpišemuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

Neposredna povezava do sporočila: 2581
29.1.2009 22:51:11   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Polly, pa to Viti pokaži, da se bosta poznali, če bosta en dan sošolki na fakulteti za šport user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image kuluser posted image user posted image user posted image
res je luškana,pa vedno zrihtana..midve sma pa stroge ha,morta že zdaj telovadit..
aja,vsak dan 100user posted image user posted image user posted image

Ja, ja stroge. Nad otroki se izživljava - to kar pri sebi nisva zadovoljni, bi pa zdaj radi prek otrok dosegli user posted image user posted image user posted image Eh, pa ne bi rekla, da je vedno zrihtana, ima par oblekic, pa vsako po 2x, pa je premala, potem se mi pa smilijo in ji to oblečem. Samo saj dostikrat je pa v samem bodiju, ko dela kamin, pa je vroče in je potem ona najbolj vesela tako user posted image

RMRM, kako je zdaj s tvojo željo, da kupuješ roza oblekice za dojenčka? Nič ne bo al kaj?

Jaz pa bom sedaj lepo čakala na nečaka-injo, potem pa da še njega-njo do kruha spravimo, potem pa spet mi. user posted image Po moje se bova prihodnje leto poleti spet zraven spravila user posted image Samo potem me ne bo nič tu gor na RR, bom mogla ležati in noge v luft držati, da bo... user posted image

ne,ne, jaz sam od daleč opazujem, pa topim se zraven takih cukrov rozastihuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ta teden končno kupila Lovru obleko za krst-sem skoraj kupila oblekcouser posted image . Same fensi šmensi oblekce za punčke, za fantke pa ena velika žalostuser posted image .

Ja, punčke je lušten oblačit. Dokler so majhne. user posted image  

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
29.1.2009 22:51:58   
polly80

preblisk: mene pa zanima katera od nas (vas ) bo prva noseča.

lejo mtinco,se vedno ko jema spomnim,da vidve z lano tud jesta,pa še verjetno kaj istegauser posted image

jaz že ne bom...kaj pa žanka,a ni bla ona noseča oz,a je ona noseča,se še kaj javi?

jaz sem na RR čveku brala, da je Anji PH tud božiček prinesel user posted image

superuser posted image
pa žanka?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
29.1.2009 22:52:26   
slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
29.1.2009 22:52:58   
Anonimen

Jaz sem bila najprej registrirana na enem drugem forumu za nosečnice, pa je bilo glih 10 uporabnic user posted image user posted image user posted image

Meni ga je sestra priporocila,ko sem zacela krvavet,naj tu malo povprasam....no,pa evo,ni ostalo samo pri enem vprasanjuuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2585
29.1.2009 22:53:15   
aleksandra silvija
user posted image  za Anjo PH.

Kaj pa ve punce????

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
29.1.2009 22:54:22   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Meni ga je sestra priporocila,ko sem zacela krvavet,naj tu malo povprasam....no,pa evo,ni ostalo samo pri enem vprasanjuuser posted image
user posted image user posted image user posted image
Evo, to se je zgodilo meni. Ker sem krvavela, sem iskala kakšen nasvet.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
29.1.2009 22:54:29   
slovenka

Ja, potem pa črni bulerji, kavbojke, ketna... user posted image user posted image user posted image

Jaz se še zdaj spomnim, kako sem srečala mami, ko sem s sošolkami hodila po mestu v gimnaziji, pa je že od daleč zmigovala z glavo - sem nosila bulerje, pa dolge kikle, indijske, pa črne... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2588
29.1.2009 22:56:07   
Anonimen
RMRM,AS,Slovenka in Polly,prosim,da me ne preskakujete,se posebej pa ne najnovejsih Marisinih spretnosti.........

Neposredna povezava do sporočila: 2589
29.1.2009 22:56:26   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

slovenka - no, sam da ste ji kupli par žabic, HB user posted image ;
pa saj imaš prav; res ima take lepe nogice, da jih je škoda skrivat, pa še telovadit gre lažje. tazadnja fotke je sploh "the best".

Ja, saj - jaz pa opažam, da imam vsako leto vse bolj debele štunfe, ti deni vse bolj rastejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
29.1.2009 22:56:48   
aleksandra silvija

Ja, potem pa črni bulerji, kavbojke, ketna... user posted image user posted image user posted image

Jaz se še zdaj spomnim, kako sem srečala mami, ko sem s sošolkami hodila po mestu v gimnaziji, pa je že od daleč zmigovala z glavo - sem nosila bulerje, pa dolge kikle, indijske, pa črne... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Me sva si pa s sošolko vezalke skupaj zavezale-ne znam niti opisat, ampak potem sva morali enako hoditiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
29.1.2009 22:57:27   
Anonimen

Slovenka prav res,ves cas mi je pred ocmiuser posted image ...zato sem jo se 1x malo bolj pogledala....Marisa prav tako iztegne nogico in zakrivi stopalo,samo v leze,ona tako kao puza,potem se pa seveda zatakne,pa mora mami priskocit na pomoc.

In nekaj novega je danes pogruntala,zdaj puza v sedeuser posted image Se mi je cudno zdelo,kako da jo moram tolikokrat vrnit nazaj do medveda(ga ima za varnost,za vsak slucaj),pol sem jo pa kar pustila in tamala je sla veselo z ritjo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

to sem pa tud že vidla - tile škratki res pogruntajo svaštauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
29.1.2009 22:58:18   
slovenka

Kleo, oprosti user posted image Jaz skačem na prejšnjo stran in spet sem...

No, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Meri. Zdaj pa izgleda tako prisiljeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
29.1.2009 22:58:23   
aleksandra silvija

RMRM,AS,Slovenka in Polly,prosim,da me ne preskakujete,se posebej pa ne najnovejsih Marisinih spretnosti.........

Kleo, oprosti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
29.1.2009 22:59:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

to sem pa tud že vidla - tile škratki res pogruntajo svaštauser posted image user posted image user posted image

Vsaj ena ki ni slepauser posted image ...sem tudi jaz vidla,na smesnicahuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
29.1.2009 22:59:43   
slovenka
Samo kako lahko puza sede? S petami in rokami se odriva verjetno, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2596
29.1.2009 22:59:58   
polly80
In nekaj novega je danes pogruntala,zdaj puza v sede Se mi je cudno zdelo,kako da jo moram tolikokrat vrnit nazaj do medveda(ga ima za varnost,za vsak slucaj),pol sem jo pa kar pustila in tamala je sla veselo z ritjo naprej

user posted image user posted image user posted image ups za preskok..user posted image

user posted image user posted image user posted image res puza sede?ja bravo mala meriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
29.1.2009 23:00:34   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Vsaj ena ki ni slepauser posted image ...sem tudi jaz vidla,na smesnicahuser posted image user posted image

Ja, v smešncah tudi jaz. Kleo, posnemi jo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
29.1.2009 23:00:46   
slovenka
Vidiš, Kleo, kako disciplinsko si nam zdaj udarila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
29.1.2009 23:01:21   
slovenka
Pupe, lepo bodite, moram iti user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poroka
v3sn4

Ali bi šla ve dekleta na kolena...oz. ali bi ga ve zaprosile!?

da, zakaj pa ne (26%)

ne, nikoli (29%)

to je ja vendar moska dolznost (26%)

ne vem (20%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!