Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:46:57
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Jaz se pa spomnem, kako sem čisto po naključju naletela na RR. sem se registrirala in niti pod razno nisem vedela, v kaj se spuščam. Jaz sem bila najprej registrirana na enem drugem forumu za nosečnice, pa je bilo glih 10 uporabnic
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:48:36
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: polly80 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Polly, pa to Viti pokaži, da se bosta poznali, če bosta en dan sošolki na fakulteti za šport kul res je luškana,pa vedno zrihtana..midve sma pa stroge ha,morta že zdaj telovadit.. aja,vsak dan 100 Ja, ja stroge. Nad otroki se izživljava - to kar pri sebi nisva zadovoljni, bi pa zdaj radi prek otrok dosegli Eh, pa ne bi rekla, da je vedno zrihtana, ima par oblekic, pa vsako po 2x, pa je premala, potem se mi pa smilijo in ji to oblečem. Samo saj dostikrat je pa v samem bodiju, ko dela kamin, pa je vroče in je potem ona najbolj vesela tako RMRM, kako je zdaj s tvojo željo, da kupuješ roza oblekice za dojenčka? Nič ne bo al kaj? Jaz pa bom sedaj lepo čakala na nečaka-injo, potem pa da še njega-njo do kruha spravimo, potem pa spet mi. Po moje se bova prihodnje leto poleti spet zraven spravila Samo potem me ne bo nič tu gor na RR, bom mogla ležati in noge v luft držati, da bo... ne,ne, jaz sam od daleč opazujem, pa topim se zraven takih cukrov rozastih
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:48:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Potem niste kaj veliko čvekale in je čisto prav, da si prišla sem .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:50:09
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 preblisk: mene pa zanima katera od nas (vas ) bo prva noseča. lejo mtinco,se vedno ko jema spomnim,da vidve z lano tud jesta,pa še verjetno kaj istega jaz že ne bom...kaj pa žanka,a ni bla ona noseča oz,a je ona noseča,se še kaj javi? jaz sem na RR čveku brala, da je Anji PH tud božiček prinesel
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:50:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka prav res,ves cas mi je pred ocmi ...zato sem jo se 1x malo bolj pogledala....Marisa prav tako iztegne nogico in zakrivi stopalo,samo v leze,ona tako kao puza,potem se pa seveda zatakne,pa mora mami priskocit na pomoc. In nekaj novega je danes pogruntala,zdaj puza v sede Se mi je cudno zdelo,kako da jo moram tolikokrat vrnit nazaj do medveda(ga ima za varnost,za vsak slucaj),pol sem jo pa kar pustila in tamala je sla veselo z ritjo naprej
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:50:56
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Jaz se pa spomnem, kako sem čisto po naključju naletela na RR. sem se registrirala in niti pod razno nisem vedela, v kaj se spuščam. se podpišem
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:51:11
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: polly80 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Polly, pa to Viti pokaži, da se bosta poznali, če bosta en dan sošolki na fakulteti za šport kul res je luškana,pa vedno zrihtana..midve sma pa stroge ha,morta že zdaj telovadit.. aja,vsak dan 100 Ja, ja stroge. Nad otroki se izživljava - to kar pri sebi nisva zadovoljni, bi pa zdaj radi prek otrok dosegli Eh, pa ne bi rekla, da je vedno zrihtana, ima par oblekic, pa vsako po 2x, pa je premala, potem se mi pa smilijo in ji to oblečem. Samo saj dostikrat je pa v samem bodiju, ko dela kamin, pa je vroče in je potem ona najbolj vesela tako RMRM, kako je zdaj s tvojo željo, da kupuješ roza oblekice za dojenčka? Nič ne bo al kaj? Jaz pa bom sedaj lepo čakala na nečaka-injo, potem pa da še njega-njo do kruha spravimo, potem pa spet mi. Po moje se bova prihodnje leto poleti spet zraven spravila Samo potem me ne bo nič tu gor na RR, bom mogla ležati in noge v luft držati, da bo... ne,ne, jaz sam od daleč opazujem, pa topim se zraven takih cukrov rozastih Sem ta teden končno kupila Lovru obleko za krst-sem skoraj kupila oblekco . Same fensi šmensi oblekce za punčke, za fantke pa ena velika žalost . Ja, punčke je lušten oblačit. Dokler so majhne.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:51:58
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: polly80 preblisk: mene pa zanima katera od nas (vas ) bo prva noseča. lejo mtinco,se vedno ko jema spomnim,da vidve z lano tud jesta,pa še verjetno kaj istega jaz že ne bom...kaj pa žanka,a ni bla ona noseča oz,a je ona noseča,se še kaj javi? jaz sem na RR čveku brala, da je Anji PH tud božiček prinesel super pa žanka?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:52:26
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ne,ne, jaz sam od daleč opazujem, pa topim se zraven takih cukrov rozastih
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:52:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Jaz se pa spomnem, kako sem čisto po naključju naletela na RR. sem se registrirala in niti pod razno nisem vedela, v kaj se spuščam. Jaz sem bila najprej registrirana na enem drugem forumu za nosečnice, pa je bilo glih 10 uporabnic Meni ga je sestra priporocila,ko sem zacela krvavet,naj tu malo povprasam....no,pa evo,ni ostalo samo pri enem vprasanju
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:53:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
za Anjo PH. Kaj pa ve punce????
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:54:22
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Jaz se pa spomnem, kako sem čisto po naključju naletela na RR. sem se registrirala in niti pod razno nisem vedela, v kaj se spuščam. Jaz sem bila najprej registrirana na enem drugem forumu za nosečnice, pa je bilo glih 10 uporabnic Meni ga je sestra priporocila,ko sem zacela krvavet,naj tu malo povprasam....no,pa evo,ni ostalo samo pri enem vprasanju Evo, to se je zgodilo meni. Ker sem krvavela, sem iskala kakšen nasvet.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:54:29
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ja, punčke je lušten oblačit. Dokler so majhne. Ja, potem pa črni bulerji, kavbojke, ketna... Jaz se še zdaj spomnim, kako sem srečala mami, ko sem s sošolkami hodila po mestu v gimnaziji, pa je že od daleč zmigovala z glavo - sem nosila bulerje, pa dolge kikle, indijske, pa črne...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:56:07
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,AS,Slovenka in Polly,prosim,da me ne preskakujete,se posebej pa ne najnovejsih Marisinih spretnosti.........
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:56:26
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 slovenka - no, sam da ste ji kupli par žabic, HB ; pa saj imaš prav; res ima take lepe nogice, da jih je škoda skrivat, pa še telovadit gre lažje. tazadnja fotke je sploh "the best". Ja, saj - jaz pa opažam, da imam vsako leto vse bolj debele štunfe, ti deni vse bolj rastejo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:56:48
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ja, punčke je lušten oblačit. Dokler so majhne. Ja, potem pa črni bulerji, kavbojke, ketna... Jaz se še zdaj spomnim, kako sem srečala mami, ko sem s sošolkami hodila po mestu v gimnaziji, pa je že od daleč zmigovala z glavo - sem nosila bulerje, pa dolge kikle, indijske, pa črne... Me sva si pa s sošolko vezalke skupaj zavezale-ne znam niti opisat, ampak potem sva morali enako hoditi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka prav res,ves cas mi je pred ocmi ...zato sem jo se 1x malo bolj pogledala....Marisa prav tako iztegne nogico in zakrivi stopalo,samo v leze,ona tako kao puza,potem se pa seveda zatakne,pa mora mami priskocit na pomoc. In nekaj novega je danes pogruntala,zdaj puza v sede Se mi je cudno zdelo,kako da jo moram tolikokrat vrnit nazaj do medveda(ga ima za varnost,za vsak slucaj),pol sem jo pa kar pustila in tamala je sla veselo z ritjo naprej to sem pa tud že vidla - tile škratki res pogruntajo svašta
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:58:18
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka prav res,ves cas mi je pred ocmi ...zato sem jo se 1x malo bolj pogledala....Marisa prav tako iztegne nogico in zakrivi stopalo,samo v leze,ona tako kao puza,potem se pa seveda zatakne,pa mora mami priskocit na pomoc. In nekaj novega je danes pogruntala,zdaj puza v sede Se mi je cudno zdelo,kako da jo moram tolikokrat vrnit nazaj do medveda(ga ima za varnost,za vsak slucaj),pol sem jo pa kar pustila in tamala je sla veselo z ritjo naprej Kleo, oprosti Jaz skačem na prejšnjo stran in spet sem... No, za Meri. Zdaj pa izgleda tako prisiljeno
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:58:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 RMRM,AS,Slovenka in Polly,prosim,da me ne preskakujete,se posebej pa ne najnovejsih Marisinih spretnosti......... Kleo, oprosti.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:59:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka prav res,ves cas mi je pred ocmi ...zato sem jo se 1x malo bolj pogledala....Marisa prav tako iztegne nogico in zakrivi stopalo,samo v leze,ona tako kao puza,potem se pa seveda zatakne,pa mora mami priskocit na pomoc. In nekaj novega je danes pogruntala,zdaj puza v sede Se mi je cudno zdelo,kako da jo moram tolikokrat vrnit nazaj do medveda(ga ima za varnost,za vsak slucaj),pol sem jo pa kar pustila in tamala je sla veselo z ritjo naprej to sem pa tud že vidla - tile škratki res pogruntajo svašta Vsaj ena ki ni slepa ...sem tudi jaz vidla,na smesnicah
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:59:43
|
|
|
|
slovenka
|
Samo kako lahko puza sede? S petami in rokami se odriva verjetno, a ne?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 22:59:58
|
|
|
|
polly80
|
In nekaj novega je danes pogruntala,zdaj puza v sede Se mi je cudno zdelo,kako da jo moram tolikokrat vrnit nazaj do medveda(ga ima za varnost,za vsak slucaj),pol sem jo pa kar pustila in tamala je sla veselo z ritjo naprej ups za preskok.. res puza sede?ja bravo mala meri
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:00:34
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka prav res,ves cas mi je pred ocmi ...zato sem jo se 1x malo bolj pogledala....Marisa prav tako iztegne nogico in zakrivi stopalo,samo v leze,ona tako kao puza,potem se pa seveda zatakne,pa mora mami priskocit na pomoc. In nekaj novega je danes pogruntala,zdaj puza v sede Se mi je cudno zdelo,kako da jo moram tolikokrat vrnit nazaj do medveda(ga ima za varnost,za vsak slucaj),pol sem jo pa kar pustila in tamala je sla veselo z ritjo naprej to sem pa tud že vidla - tile škratki res pogruntajo svašta Vsaj ena ki ni slepa ...sem tudi jaz vidla,na smesnicah Ja, v smešncah tudi jaz. Kleo, posnemi jo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:00:46
|
|
|
|
slovenka
|
Vidiš, Kleo, kako disciplinsko si nam zdaj udarila?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:01:21
|
|
|
|
slovenka
|
Pupe, lepo bodite, moram iti
|
Porokav3sn4Ali bi šla ve dekleta na kolena...oz. ali bi ga ve zaprosile!?da, zakaj pa ne (
26%)
ne, nikoli (
29%)
to je ja vendar moska dolznost (
26%)
ne vem (
20%)
Število vseh glasov: 35Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!