|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
11.2.2009 12:00:02   
pikicao.
jazzy jz mam candy
pa mam 2 v enem..sam je boljs ce mas posamicno pralnga in susilnga.. kr tist ti leps posusi in ti res ni treba nc peglat...
jz pa zal se morm.. kdaj pa kdaj kej speglat.. sploh ce prenatrpam susilca..
stroma pa ne zre tok..

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
11.2.2009 12:06:51   
jazzz27
Punce katere znamke pa imate sušilca?

Žižika...verjamem, da je zlata vreden, ker meni se kar cufa od teh mehčalcev, pa še ne diši nič, ker se mora toliko časa sušit na gavgah.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
11.2.2009 12:08:30   
jazzz27
piki..hvala. Saj me zanima, če so tud candyi ok al mora bit glih nujno od gorenja pa še dost so dragi...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
11.2.2009 12:26:03   
gigi1
Jazzy moj prvi je bil od Gorenja. Je bil res super in sem ga imela več kot 10 let. Na koncu sem ga menjala le zato, ker ni imel kondenzatorja. Drugi je bil od Candyja - katastrofa... Že takoj na začetku ni delal, ker so bile žice nekaj narobe zvezane in je serviser takoj rekel, da je cela serija taka in da se pri Candyju te fabriške napake kar dogajajo...pol je bilo pa skoz nekaj....stalno na popravilu. Na koncu sem čisto pop... in kupila novega Whirlpoola. Zdaj sem spet super zadovoljna user posted image

No...nočem nobenga odvračat od Candyja, vendar ga jaz sigurno ne bom več kupila.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
11.2.2009 12:32:43   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

jest bi tud sušilca, samo placa nimam user posted image . Sem mogla kupit pralni stroj 52 globine, da sploh gre v kopalnicouser posted image . Sva bolj na tesnem s toaleto.
žižika, meni je v 2 po 7 dnevih pokazal +. AMpak sta bla 2 in je bilo mogoče hormona malo več. Kaj misliš, a bi prej lulale? user posted image

A mislita prej lulat? user posted image  Jst sem prepričana da bodo tako ali tako user posted image  pri obeh, tako da se nimata kaj batuser posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam nove nosečke.... Sem vaju pa pozabila vprašat (sej verjetno sta povedali, pa sem pozabila) koliko pa so vama jih ustavili, enega ali dva?

obe imava po 1. Bo ta bolj za ziher a ne žiži?
No vidiš sem vedela, da ti bo špinača všeč.
Jest bi lulala na valentinovo, k je tak lep dan. user posted image  
csaje a pol bo pa trojno veselje!!!!user posted image user posted image user posted image
gigi neeeeeee sej nisem mislila, da bi že zdej lulale, mene je tud strahuser posted image . MUČO, MUČO!!

SONCEEEEEE MAMO!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
11.2.2009 12:32:57   
ledenka
vas samo lepo pozdravljam user posted image  danes je bolje, sicer mi je malo nelagodno v želodcu... bo že. hvala za želje za okrevanje!

grem jest, jutro sem preživela na sestanku... joooooj. se potem kaj oglasim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
11.2.2009 12:34:56   
spelka12
A na bolniško te pa ne spustijo? Boga si. Upam, da boš nehala user posted image  in boš vesela user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
11.2.2009 12:41:53   
murkica
Špelči no bo pa eden sigurno pravi in bo velik + pri obeh!!!!!!!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
11.2.2009 12:59:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

piki..hvala. Saj me zanima, če so tud candyi ok al mora bit glih nujno od gorenja pa še dost so dragi...
moja tašča se mi zdi da ima candy2v1 in kadar da sušit posteljnino ima čisto zmučkano ,druga ji pa doaj dobro posuši da ni potrebno likat.
Samo sem pa jaz tudi slišala da je bolje če imaš vse posebaj.user posted image

špelči in žiži:navijam za vaju da pokaže +++++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
11.2.2009 13:59:16   
Anonimen
špelči in gigi jaz tud še zmer navijam za vaju user posted image user posted image user posted image
no jaz iz dohtarce tko da mam atipično virozno pljučnico,izvid je bil dans že mal boljši ampak me je takoj opozorila da se mi bo vrjetno stanje spet poslabšalo in da morm takrat takoj nazaj pridet ker ne ve kolk bom še zdržala glede na to da me že vse boli in tko naprejuser posted image
tko da se sploh ne bom obremenjevala s temuser posted image
mi mamo pa še zmer sončekuser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
11.2.2009 14:03:09   
sonček85
larilu:joj pozdravi se in pazi nase user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
11.2.2009 14:09:12   
Anonimen
hvala sonči,sej pazim se skoz sam k ni nič bolj ampak za enkrat sm presrečna k se še tamavči ni nalezu od mene tko da tud upam da se ne bouser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1887
11.2.2009 14:41:02   
spelka12
larilu pocajtej se. Maš še na pikico v trebuhu za mislit. A ti kej zakašlja not?

nosečke en vprašanje za vas. Kaj jeste za malico? Med fruštekom in kosilom? Lani sem se basala s sirovimi štručkami, vsak dan vsaj 1 in se je poznal na kilahuser posted image , zdej bi pa rada kako bolj zdravo varianto užgala. KAk predlog? Ker se je apetit že povečal. Zelooo. Mogoče dober znak user posted image  user posted image user posted image  al pa sam velike oči user posted image user posted image . No resno sprašujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
11.2.2009 14:43:10   
sonček85
ŠPELČI:JAZ JEM VSE NORMALNO KOT PRED NOSEČNOSTJO-KOSMIČI,MARMELADA-MARGARINA,VIKIKREMA,JOGURT,JAJCA,.........
joj kaj je spet velika pisavauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
11.2.2009 14:47:46   
spelka12
ja ja to vem, mene samo malice zanimajo. Vmesni obrok med fruštkom in kosilom. Ker umiram od lakote in ne vem, kaj naj dam vase, da ne bo preveč.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
11.2.2009 15:11:58   
oktavija
Špelči moja!
Jaz kar ne upam jest saj me šinfajo v pisarni, da mi ni treba jest za dva meni pa se zdi da ne jem nič več kot prej in zdredila sem se samo 2,5 kg(od 1.1.09) in še to bolj zato ker nisem bila v gibanju in ker me daje konstantana zaprtost in od preznikov je ostalo malo posledic...user posted image user posted image

Aja za malico pa jem črno štručko s semeni imenovano KORENINICA in kak sirček zraven...

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
11.2.2009 15:13:24   
gigi1
Špelka nisem glih pravi naslov...zaenkrat user posted image ..pa vendarle...

Sadje sveže ali suho, mandeljni, lešniki, jogurt, prepečenec (pazi zapira!)...
No jaz sem si zdej neki čudnega zmislila...ker me skrbi, da se bom še bolj zredila (+10 kil v 1. letu! odkar sem v postopkih) in ker se mi strašno je nutela...si jo dam 1 žličko v grški jogurt in je njamsi user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
11.2.2009 15:13:33   
ledenka

ja ja to vem, mene samo malice zanimajo. Vmesni obrok med fruštkom in kosilom. Ker umiram od lakote in ne vem, kaj naj dam vase, da ne bo preveč.

jabolko user posted image  zdaj sem se omejila na eno, sicer sem lahko pojedla tudi 3. žal mi grejo kilce prehitro gor user posted image  

kako smo sicer, punce moje drage? bodoči nosečki, ki bosta čez en teden nalulali user posted image  user posted image  kako sta kaj?

jazzzika, regrat je njaaaaamiiiiiiiii! če ga boš mela kaj odveč, se definitivno priporočam! kurirja pa že poznam user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
11.2.2009 15:15:26   
gigi1
Joooj a spet regrat... user posted image
Ste me že zadnjič čist zastruple... Kje naj ga za vraga dobim?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
11.2.2009 15:17:41   
sonček85

jaz kr kako jabolkko ,jogurt ali pa včas tudi nič ker nimam nevem kakkega apetita ,samo se posilim ker vem da dojenček arste v meniuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
11.2.2009 15:21:20   
Anonimen
špelka jaz zakašljam za oba da njemu/njej ni trebauser posted image
pa punce lepo prosim jaz sm se v prvi nosečnosti zredila iz 46kilc na 72/73 tko da pred to nosečnostjo sm mela pa 56 če se ne motim tko da ne skrbite zarad kilogramčkov,sej pol na konc skor nič ne grejo kile več gor

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
11.2.2009 15:24:10   
gigi1
Larilu user posted image . Če sem noseča so mi kilce zadnja skrb. Če pa ne...user posted image  je pa že zdej sranje s temi kilami. Pa nikoli v lajfu nisem imela težav s kilažo. Samo zdej so me pa hormoni čist zjeb...li.

Upam,da se čimprej pocajtaš. Kaj ti je pa dala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
11.2.2009 15:27:01   
beyba
oila punce komi čakam grupno lulanje...namreč mene že bolijo pesti od stiskanja, Ela se pa tudi pritužuje, ker je že parkrat na glavo padla, se revica ni mogla ujet, ker na eni roki skoz drži pestkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo heca mal pa zares...komi čakam..... Špelka, gigi, aqua,csaje....a sem katero pozabla ali katero preveč dala zraven?

Jazzikkka   sušilca definitivno ti priporočam bosh-a jst ga mam kupila sem ga preko interneta, je kondenzacijski tako da sem ga strpala nba hodnik...zakon, odkar ga imam cunje sušim samo še v sušilcu, edino volnene stvari sušim na radiatorju. Drugače pa jst na mojemu dam na program za sušenje v omaro in brez likanja...zdej če bi merkala kdaj se posušijo pa takoj zložila večino stvari ni potrebno likati, samo jst vedno sušim ponoči ko je cenejši tok(gorenci pač) tako da ga šele zjutri spraznem. Uporabljam pa vedno še dodatni program za občutljivo perilo, in temperaturno občutljivost. Program traja načeloma 2h in 20 minut, sam ker ima senzor za vlažnost perila nikoli ne suši toliko časa. Ker je recimo na števcu še uro 50 minut do konca, potempa karnaenkrat skoči na 40 minut....tako da če boš kupovala glej da bo imel ta senzor-full prišpara. Bosh ima tudi z zavarovalnico triglav pogodbo da ob plačilu 10 Eur zavarovalne premije, ti garancijo podaljša (zavarovalnica triglav) iz 2let na 5 let. Vse otroške cunje sušim v sušilcu....Razded je B (energetski) velikost do 7 kg perila....kaj še.....če te bo še kaj zanimal napiši-aja cena ko sem ga kupovala, pred rojstvom ele je blla pa nekje okrog 650 eur. Doma ga imajo že skori 7 let enakega, pa se jim je do sedaj samo enkrat pokvaril, pa še to je šla ena gumena dihtnga...vseskupi nič denarja....Toplo priporočam!!!!

Kako kaj naši nečakci lovro, tilen.....

Ledenka upam da mine slabost in da boš čimprej pobegnila domov počivat....

Koga sem še pozabla  Živček a že cel dan sam čestitke sprejemaš zdej ko sta vsem povedala, kaj pa bodoči stari starši?

Nosečke božite božite in odštevajte dneve...ja bliža se ni kaj....

Kolk je bil dans dobro kosilo-mami naredila musako...nisem jedla že 100 let tega...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm je blo dobro, pa še na dolg sprehod smo šle, ker je bil v Naklem že ob 9.30 sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še zdej je....

Kaj še.....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
11.2.2009 15:29:38   
beyba
Aja tole sem še pozabila:

Moški se je vsedel na postaji metroja in začel igrati violino.

Bilo je mrzlo januarsko jutro v Washingtonu.

Igral je 6. Bachovo simfonijo - približno 45 minut.

Bil je čas gneče , zato je v tem času šlo mimo približno 1000 ljudi,

večina od njih na poti v službo.

Po 3 minutah je šel mimo moški srednjih let in ga opazil.

Upočasnil je svoj korak , se ustavil za nekaj sekund , nato pa
nadaljeval svojo pot.

Čez minuto je glasbenik v klobuk prejel 1.dolar : vrgla mu ga je ženska

in brez ustavljanja odšla naprej.

Nekaj minut kasneje se je nekdo naslonil na zid in ga poslušal ,

toda kmalu pogledal na uro in odšel. Očitno je kasnil v službo.

Še najbolj se je zanj zanimal 3-letni otrok.

Mama ga je sicer vlekla , vendar se je uspel ustaviti in si ogledati violinista.

Potem ga je mami uspelo odvleči , otrok pa se je potem še ves čas oziral nazaj.

Podobno se je zgodilo kasneje še pri nekaj otrocih ,

toda vsi starši brez izjeme so jih odvlekli naprej.

V 45 minutah  se je samo 6 ljudi ustavilo in ga nekaj časa poslušalo.

Približno 20 ljudi mu je dalo nekaj denarja in potem nadaljevalo svojo pot.

Nabral je 32 dolarjev.

Ko je končal in je glasba utihnila , tega nihče ni opazil in nihče ni ploskal.

Nihče ni vedel , da je bil ta violinist Joshua Bell - eden najboljših
glasbenikov na svetu.

Igral je eno od najlepših skladb , kdajkoli napisanih na violini
vredni 3.5 mil.dolarjev.

2 dni pred tem je igral v razprodani dvorani v Bostonu -

povprečna cena sedeža pa je bila 100 $.

To je resnična zgodba. Joshua Bell je igral incognito v postaji metroja -

dogodek pa je organiziral Washington post , kot del preizkusa

o percepciji , okusu in prioritetah običajnih ljudi.

Ali sprejemamo lepoto ?

Ali se ustavimo , da bi jo občudovali ?

Ali prepoznamo talent v neobičajnih okoliščinah ?

Eden od možnih zaključkov bi bil :

Če nimamo časa , da bi se ustavili in poslušali enega najboljših
glasbenikov na svetu ,

ki igra eno najlepših melodij kdajkoli napisanih ,

koliko drugih lepih stvari v življenju smo in bomo še zamudili ??

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
11.2.2009 15:30:39   
Anonimen
Gigi draga moj nič mi ni dala sam počivat morm če bo pa spet kej slabi morm pa takoj nazaj,noče mi dt pa zarad deteta tko da komaj čakam petek k mam pregled da vidim če je vse okuser posted image
glede kilc veš sej boš videla zdej k si tok vsega dala čez si more telešček mal spočit in bodo že šle dol kilce,ampak ti povem da si nosečka in da se te bodo kilce še kr držale kar je tudi prav da boš čez nekaj mesecev zagledala najlepši zakladek ki si ga zaslužišuser posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?