|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
31.1.2009 20:01:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

user posted image user posted image

Pa dober tek vama želim....

Mmmmm, se vsaj steple ne bom user posted image user posted image user posted image

No, to je pa to. Grem v friđ nekaj za pod zob iskat ...

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 31.1.2009 20:03:31 >

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
31.1.2009 20:09:35   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

A viš seki, na suho salamo sem pa pozabila. Ja ta tud paše na uno 2 variantouser posted image .
Babe - erin in njen Tilen sta spet v bolnici user posted image user posted image . Me je ravno klicala, da se mali čudno obnaša, ima tike in spet obrača očiuser posted image . Upam, da bo vse ok in da prideta kmalu domov. Joj kaj nas nemamice še vse čakauser posted image .
Pa je res čuden dan danesuser posted image .
sonček reši nas pliiiiis.

Joj, ne že spet. Uboga Erin in tamalček. Drži se pupa! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

a mi lahko kera na kratko napiše kaj je z Erin in njenim Tilenom????

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
31.1.2009 20:12:27   
Nončika
Se*, pa ti zdaj piva ne smeš piti. čeprav sem ga jaz v 1.nosečnosti ruknila. pa ne preveč, samo kaki kozarček. pa je mala verjetno prav zaradi tega taki živec in migec. user posted image user posted image user posted image

spelka, glede na moje današnje počutje je flaša premalo, sodček pa bi že folgal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
31.1.2009 20:17:18   
spelka12
csaje tilen je prejšnji teden padel iz kavča na glavo in so ga odpeljali k dr. Takrat je bruhal in okrog obračal oči. Prejle se mu je ponovilo, ampak ma še ene tike zraven. To je vse, kar zaenkrat vem. Mi bo pa javila takoj, ko bo kaj novega. Še niso pršli na vrsto.
No za sodček bo poskrvbljeno, ti samo želodček prines s sabouser posted image
stella hvala za ponudbouser posted image

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 31.1.2009 20:18:04 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
31.1.2009 20:23:46   
Stella Rossa
Ni za kaj .....
Evo vama še, da ne bosta lačni.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
31.1.2009 20:32:08   
trinity22
oj...

vidim, da še ni nič novičk od sončka33, sonček drži seeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uboga Erin in Tilen, držim pesti, da bo vse OK, mora bit vse OK

Fargi držim pesti za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se* in špelka vidve pa same lušte delata, sam jaz sem glih po večerjiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1106
31.1.2009 20:37:16   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Njaprej the best žur pesem ever: (LuNI, ta je samo zate, kel te man tok lada): http://www.youtube.com/watch?v=XjB6Yc3BQdQ

Dobiš porcijo nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pišuka poldi nooooooooo .... a sonček se še ni javil???? Pa a mislite da gre kej narobe? Verjetn ne, čakajo po moje da se bo odprla. Anda? Al pa so ji CR naredl in zdaj počiva. Sonček kakorkoli, drži se in naj je hitro za teboj.

Pa kaj je to s tilenčkom našim. Naj se hit poštima. Pa a mi lahk kira pove kaj je to tike?

Špelči, mislim, zdej sem pa še dobila da si res nekaj posebno posebnega!user posted image  Ker takole packarijo si pa še noben otrok ne bi zmislu, pa ko majo domišljijo in jedilne kombinacije take, da dol padeš....user posted image

Uuuuuuuuu, pa Maši drži se jutri!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1107
31.1.2009 20:39:13   
LuNa73
Sem ravn prišla s pice... ampak zdej ste mi pa lušte nardile in si grem nardit vroče malineuser posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
31.1.2009 20:41:05   
Nončika
spelka, hvala. huh, to je pa hudo. joj, joj. in so ji zadnjič kako diagnozo postavili? kolko jemali star?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
31.1.2009 20:44:50   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Sem ravn prišla s pice... ampak zdej ste mi pa lušte nardile in si grem nardit vroče malineuser posted image user posted image

A bi mogočeuser posted image .....ali pauser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
31.1.2009 20:54:16   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

A bi mogočeuser posted image .....ali pauser posted image

Hvala hvala... ampak tokrat me tele ne bojo potešile... rabim dozo tapravihhh... njami.

Tilen od Erin pa je star 5 al 6 mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 1111
31.1.2009 21:01:43   
spelka12
lunči tik je tista stvar, ko npr. trzajo z glavo al z očmi al s prsti. To je tik. Pa ti mene res mučiš. Na pico si šla, pa nč povabilauser posted image . Pa res, da se kombinacije slišjo čudne ampak so vse res njami. Sploh tista 2 s čebulo.
tilna So poslali na jesenice na dodatne preiskave. Sem ji rekla naj ko bo tam še vpraša, če je sonček že rodila.

najboljš bo, da se enkrat nekje dobimo, jest prnesem s sabo pekač za pice, pa sprobamo vsako, če vam bo všeč. sekica bo pa fritezo za pomfri prneslauser posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
31.1.2009 21:07:57   
gigi1
Erin user posted image user posted image user posted image  mislim nate in na Tilkota.

Sonček tudi nate maksimalno user posted image

Špelka vidim, da si boljša user posted image

Pupe lep večer.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
31.1.2009 21:15:19   
spelka12
Jest grem počas spat, če bo pa erin kej javila bom pa še napisala.
Nočko

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
31.1.2009 22:31:40   
miska73
Špelka  kej novga od Erin in/ali Sončka.

Me kr malo skrbi.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
1.2.2009 3:16:09   
frrrr
sonček33 poslala sms, da so 20.20 dobili največji zaklad Lovrota.

ČESTITKE vsem trem!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
1.2.2009 9:08:45   
Serendipity
Sončece še tukaj - čestitke pupi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
1.2.2009 9:08:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sonček33 poslala sms, da so 20.20 dobili največji zaklad Lovrota.

ČESTITKE vsem trem!

čestitke sonček 33user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
1.2.2009 9:10:35   
spps
upsala,sem gledala ,da sem jaz na tem seznamu naslednjauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
1.2.2009 9:21:33   
miska73
Sonček še tukaj čestitke user posted image user posted image user posted image
Upam, da sta oba dva dobro in da boš kmalu spet med nami.

Neposredna povezava do sporočila: 1120
1.2.2009 9:23:16   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: spps

upsala,sem gledala ,da sem jaz na tem seznamu naslednjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ti boš tudi vsak cajt na vrsti... mogoče še ta mesec, če se ne bo otroček obiral tako kot Lovro.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
1.2.2009 9:31:42   
beyba
SONČEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA LOVROTA .vSE NAJLEPŠE ŽELJE MALI DRUŽINICI...

ERINuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MISLIM  NA VAJU DA BO VSE OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
1.2.2009 9:32:46   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček33...čestitke za Lovra. Uživajta maksimalno!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
1.2.2009 9:34:39   
jazzz27
Erinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za našegauser posted image Tilna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
1.2.2009 9:36:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ja ti boš tudi vsak cajt na vrsti... mogoče še ta mesec, če se ne bo otroček obiral tako kot Lovro.

user posted image user posted image user posted image user posted image vse je možno-sej bi rada kak dan pred rokom rodila,ker prvič,ko sem bila čez rok mi je bila prava muka...pa tud komaj čakam,da se mi kolki uštelajo nazajuser posted image user posted image user posted image me boli kouser posted image ,ko se ponoč obračam iz enega boka na drugega.

sej po NS,sem imela datum 28.2user posted image ,pri G pa imam user posted image 7.3-če bo v prvem tednu v marcu ,se ne bom pritoževalauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.