Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 25.1.2009 20:01:34
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* Se, radovednica ti je odgovorila. hihihi Hehehe - je si pa iden še eno piksno črne barve na glavo fliknen, kak san blond. Vej se pa še vsake den mijmo te table pelam... ni panike, se zgodi. znaš očitno ti je preblizu, pa se nisi mogla spomnit. pride kaki taki dan. Aham, to je najboljši izgovor. Hihi. Eto, babuške, grem jaz CSI-jat. Nighty night!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 25.1.2009 20:10:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 se:jaz bi tudi slikice videla a bo kak striptiz Mislim, da bom tam nekje po NS, bom pa itaq dala v albumček in vas opozorila na to... No, pa zraven napisala - možnost nevarnosti oz alergijske reakcije (pogled na moje šlaufke, verjemite, ni najprijetnejša stvar na svetu ) ah daj no ti pa šlavfeki uuuu csi je uuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 25.1.2009 21:15:38
|
|
|
|
ledenka
|
Se, ti maš pa kmalu že NS no, če sklepam po sebi, te bo takrat bolj za opremo zgrablo po pravici povedano še nič ne nakupujem, v kratkem bom šla naročit voziček, ki se ga čaka ene 2 meseca, pa za posteljco se bom pozanimala, koliko se jo čaka. vse ostalo bo pa že lupinico dobiva od mojega brata, oblekce tud (neki bom kupla, no), po malenkosti bom pa že še šla. tanajpodganca, a pol te samo z lepotci privabimo bejbe, jaz mam noro željo po... sladoledu
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 25.1.2009 21:30:55
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tanajpodganca, a pol te samo z lepotci privabimo Vas mal zanemarjam zadnje čase... Grda podganca, ti ti... Saj veš kako je ... še IVF-jevke komaj dohajam, pa potem včasih zmanjka časa za borbo... sej od časa do časa prečekiram kaj se tle dogaja, napišem pa bolj malo... pa še nič kej stimulativnega ni ponavadi tle gor IZVIRNO SPOROČILO: ledenka bejbe, jaz mam noro željo po... sladoledu Jst bom pa nasprotno dobila počasi overdoze od čajev... Jazzzi tebi še dolgujem odgovor o mojem postopku... Se pridno špikam s suprefactom. Si nisva ravno najboljša prijatelja, ampak bo že. Zdaj čakam tole mojo M, če se bo izvolila prikazati. V petek imam pa prvi UZ, da me v LJ pogledajo, če sem zrela še za menopur.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 25.1.2009 21:32:11 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 6:31:10
|
|
|
|
spps
|
dobro jutro! Kako ste se imeče čez vikend?ste vse vredu? Sonček33-še maloooooo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 8:41:19
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooooo kako smo babe žabe? Spet nov teden... Vsem ki ste na delovnem mestu želim čim manj stresa in čim več časa za RR, ostalim, ki smo doma pa naj nam čas čim hitreje mine
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 8:56:40
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro!!!! jaz sm vsa vesela k sm doma pa čeprav bolana,ampak mi vsaj šefice ni treba prenašat jaz sm končno naročena pri G tko da mam prvi pregled 13.2. in me ful matra če je vse ok,pa še buši je večji kot je bil pri prvem tko da lahk da sta celo dva kako ste kej? jaz sm drgač ok razen slabosti pa bolečin od spodi ampak dokler je tko bom še zdržala če bo pa kej huj grem pa kuj k G al pa na urgenco. živček a ti si pa že v 10 tednu??madonca gre to hitr
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 9:00:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jutro!!!! jaz sm vsa vesela k sm doma pa čeprav bolana,ampak mi vsaj šefice ni treba prenašat jaz sm končno naročena pri G tko da mam prvi pregled 13.2. in me ful matra če je vse ok,pa še buši je večji kot je bil pri prvem tko da lahk da sta celo dva kako ste kej? jaz sm drgač ok razen slabosti pa bolečin od spodi ampak dokler je tko bom še zdržala če bo pa kej huj grem pa kuj k G al pa na urgenco. živček a ti si pa že v 10 tednu??madonca gre to hitr še malo pa bo pregled-to,da je vse ok,pa sploh ni dvoma jaz imam v tej nosečnosti tud dost večji trebuh kot v prvo-so me tud hecali domači,če sta slučajn dva pa je sam eden
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 9:00:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jutrooooooo kako smo babe žabe? Spet nov teden... Vsem ki ste na delovnem mestu želim čim manj stresa in čim več časa za RR, ostalim, ki smo doma pa naj nam čas čim hitreje mine jaz sem mislila,da mi bo bolj dolgčas glede,da sem doma od oktobra pa mi ni čisto nič sedaj sem pa še do naslednjega petka na bolniški,potem se mi pa začne porodniška
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 9:01:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla larilu... Super da si lahko doma, ker prov vem kako je če moreš u službo, ko ti ne paše it... Bolečine maš? Si si privoščila kak magnesol? Je super proti krčkom... ja v 10.t ampak če mi vrjameš meni ne gre tok hitro kot tebi jaz mam 13. tudi pregled. Ampak še pred tem 10. nuhalno... To pa res komaj čakam....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 9:02:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jutrooooooo kako smo babe žabe? Spet nov teden... Vsem ki ste na delovnem mestu želim čim manj stresa in čim več časa za RR, ostalim, ki smo doma pa naj nam čas čim hitreje mine jaz sem mislila,da mi bo bolj dolgčas glede,da sem doma od oktobra pa mi ni čisto nič sedaj sem pa še do naslednjega petka na bolniški,potem se mi pa začne porodniška joj spps... glih včeraj sem razmišljala kaj bom delala do AVGGUSTA????? haloooooooooo no sej zaenkrat ni panike, ampak kaj pa ko bo? Kako se zamotit?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 9:06:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jutrooooooo kako smo babe žabe? Spet nov teden... Vsem ki ste na delovnem mestu želim čim manj stresa in čim več časa za RR, ostalim, ki smo doma pa naj nam čas čim hitreje mine jaz sem mislila,da mi bo bolj dolgčas glede,da sem doma od oktobra pa mi ni čisto nič sedaj sem pa še do naslednjega petka na bolniški,potem se mi pa začne porodniška RR je zakon so naše marčevke takooo pridne s čvekanjem,da ni nikol dolgčas se pa tud kaj drugega najde,ko ne moreš več sedet za compom joj spps... glih včeraj sem razmišljala kaj bom delala do AVGGUSTA????? haloooooooooo no sej zaenkrat ni panike, ampak kaj pa ko bo? Kako se zamotit?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 9:08:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jutrooooooo kako smo babe žabe? Spet nov teden... Vsem ki ste na delovnem mestu želim čim manj stresa in čim več časa za RR, ostalim, ki smo doma pa naj nam čas čim hitreje mine jaz sem mislila,da mi bo bolj dolgčas glede,da sem doma od oktobra pa mi ni čisto nič sedaj sem pa še do naslednjega petka na bolniški,potem se mi pa začne porodniška RR je zakon so naše marčevke takooo pridne s čvekanjem,da ni nikol dolgčas se pa tud kaj drugega najde,ko ne moreš več sedet za compom joj spps... glih včeraj sem razmišljala kaj bom delala do AVGGUSTA????? haloooooooooo no sej zaenkrat ni panike, ampak kaj pa ko bo? Kako se zamotit? OK.... RR je zakon, tukaj se že zamotim ampak glede tega drugega pa jst to kar malo ignoriram se mi toooooook nič ne da, da je to že kr malo smešno Kje pa je danes naša Jazzzzika? Pa sonči33? a aqui in piki sta se pa ćist izolirali?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 9:18:19
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro!!!! Evo mene med zaspankami!!! Ka je že kera kuhala kavico ali pa čaj , no če ni jo kar jaz postrežem! Kako ste danes dekleta??? Jaz dobro... malo prišla pokukat in šibam dalje! Še vedno sem doma in v petek imam URDNI pregled pri moji ginekologinji, tako da mi bo nosečnost potrdila tudi ona črno na belo... Nič priden bodite... še priletim kaj mimo...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 9:19:17
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka puppe drage. Lep začetek tedna in lep dan vsem Jaz sem imela UZje v soboto in nedeljo. Kot kaže bo 4-5 celic. vsaj tako pravi dr. V. Jutri imam spet UZ in upam, da pade stopka. Če pade jutri, potem mi bo punkcijo delal. dr. Drobnič, ki je pa tanartabl nežen med vsemi . Pestke pliiiiiz Hvala vnaprej. Rada vas imam
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 9:34:25
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka puppe drage. Lep začetek tedna in lep dan vsem Jaz sem imela UZje v soboto in nedeljo. Kot kaže bo 4-5 celic. vsaj tako pravi dr. V. Jutri imam spet UZ in upam, da pade stopka. Če pade jutri, potem mi bo punkcijo delal. dr. Drobnič, ki je pa tanartabl nežen med vsemi . Pestke pliiiiiz Hvala vnaprej. Rada vas imam Jutrčka!! Lubica, jaz jih držim maksimalno....sem že včeraj špijunala za tabo. Kaj pa naša Špelka se je kaj oglasila? Vas bom kasneje prebrala, ker moram it delat..papa
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 10:01:22
|
|
|
|
sonček85
|
jutro! Samo na hitro vas pozdravim in pošiljam vsem za srečo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 10:02:42
|
|
|
|
Anonimen
|
žižila veš da držimo pestke zate komaj čakam na dobre novičke sonči85 kako si? Si se odločila, da boš vseeno malo bolj pridkana pri nas?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 10:55:11
|
|
|
|
Kliki
|
Hoj vas še jast pozdravim. Za vse ki čakate na držim pesit. pa tudi za ostale, ki se še borite z menoj skupaj, da enkrat zagledamo . lp
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 11:01:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 sonči85 kako si? Si se odločila, da boš vseeno malo bolj pridkana pri nas? ja malo pa res ,k ste pa vse tako lepo spraševale kako to da sem tako malo pri vas oglasim. Drugače smo dobro ,danes spali vse do 9.45
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 11:05:20
|
|
|
|
Kliki
|
sonček85 potem si se pa lepo naspala.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 11:05:59
|
|
|
|
Anonimen
|
sonči jaz pa natanko uro manj jst sem tudi danes dobro spala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 11:38:48
|
|
|
|
Nončika
|
ste pridne s pisanjem. lepo! danes sem doma, sma se z sodelavko menjale. sem šla z malo k zdravniku. okice ma že dosti boljše. je bila pridna pri pediatru, drugače se namreč dere ko živina. sam ta teden bo doma. danes sem jaz z njo, jutri bo ati, potem bo pa z dedijem in babico. mah pediater me je vprašal, če rabim bolniško in sem rekla, da ne. pogodba mi naslednji mesec poteče. malce cvikam, kljub temu, da je en shit tale moja služba je vir mojih prihodkov. mah bo že. prvo porodniška, še prej pa moram seveda zanosit, kar mi ne gre najbolje od rok. nato pa bomo vidli kako kaj naprej.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 11:49:18
|
|
|
|
ledenka
|
pupike sam da vas pozdravim!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.1.2009 12:51:24
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: U sonček85 potem si se pa lepo naspala. ja res sem se pa bi še kr ,sam sem rekla dovolj je
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......