Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 11:33:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ooooo spps naša A bi nam ti kako slikico marcela tudi privoščila? Nam že dolgo nisi nič prilimala se bom potrudla,pa ga slikala :) se trudim,da bi kakšno slikco z nasmeškom naredila,pa čisto resen rata,ko mu postavim fotoaparat pred obraz
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 12:10:58
|
|
|
|
ledenka
|
punce spet sem tule, moja sirena spi v vozičku slikce bodo, obljubim, ko jih uspem dobit, ker so na par koncih porod je šel ok, imela sem CR v spinalni anesteziji - in vam povem, da za CR je to super varjanta, slišala sem jok, ko je prišel ven, ga videla... okrevanje je šlo ok, prve dva dni je bilo bolj hudo, potem pa je šlo. zdaj počivava, se dojiva, previjava, in to je vse, kar počnem. trudim se čim več počivat, Maks pa sodeluje. je pa res tak zlati... hvala za vse SMSje
< Sporočilo je popravil ledenka -- 13.5.2009 12:23:56 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 14:27:21
|
|
|
|
Anonimen
|
oo ajsi no super da ste ok Se* ja krči pa otrdevanje še prehitro pride jaz ne morm kej dost počivat popoldne k pride moj buškolinček iz vrtca in morm za njim laufat ampak sej bo Murki ja na žalost ful malkrat delajo UZ-je k da ne bi vedel kolk nam veliko pomeni ko vidimo svoje sončke Gigi da ne boš mislila da sem pozabila nate
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 14:40:45
|
|
|
|
murkica
|
Evo še pozdravček od mene... Ajsi lepo da ste super. Komaj čakam slikce Ja UZ-je bi res lahko malo večkrat naredili. Nihče mi ne bo rekel, da to toliko stane... Lahko bi ga naredili. Pa če so slikce recimo drage mi jih tut ni treba skos tiskat, ampak nebi pa imela nič proti Miklarom- čestitke za +. Pikica naslednjič bo pa srček že lepo viden, tako da brez skrbi :) Jaz sem začela počasi pripravljati kosilo, čeprav mojega še 2 urci ne bo domov. Samo raje vidim, da imam vse pripravljeno in da samo še dokončam, preden pride. Bom pa za njega naredila kanelone (seveda mesne), jaz pa bom jedla bučkine polpete in ogromno skledo solate. Da ne bo ves čas meso... Komaj čakam, sem že tako lačna, da komaj čakam, da mine čas, da bova papala. Potem pa, če bo vreme zdržalo bom šla na grobek prižgat svečko svoji babici in zraven opravila še sprehod. Lep pozdravček vsem in uživajte...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 14:44:26
|
|
|
|
pikica36
|
hoj murki. jaz srčno upam da bo tako kot si rekla, ma me vseeno full skrbi. sranje je ko greš tako hitro na uz pol pa se ubadaš s takimi stvarmi. še slabše pa je , če ne veš pa prideš v 9 tednu na pregled pa ti rečejo da ni srčka, ali pa da že od 6 tedna ne raste pač nikoli ni prav. malo me moti da je v mateinsko napisla PSU +/- a ni bil prepričan a so ali ne ali kaj.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 15:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica un ta drug minus je za gibe ker jih še ne čutiš ker je dete še premajhno,tko da ti se ne sekiraj zdej s tem in misli samo na dobre stvari in vem da to vsi pravijo ampak pomaga pa le veš pozitivno naprej! murki ja vse bi lahk če bi hotel,no jaz sm včer pozabila vprašat kolk je dete težko ampak ok bomo že na koncu videl ane
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 15:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 hoj murki. jaz srčno upam da bo tako kot si rekla, ma me vseeno full skrbi. sranje je ko greš tako hitro na uz pol pa se ubadaš s takimi stvarmi. še slabše pa je , če ne veš pa prideš v 9 tednu na pregled pa ti rečejo da ni srčka, ali pa da že od 6 tedna ne raste pač nikoli ni prav. malo me moti da je v mateinsko napisla PSU +/- a ni bil prepričan a so ali ne ali kaj. Ko boš čutila gibe bo pa napisal +/+ Tudi jaz sem se spraševala kaj to pomeni
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 16:21:13
|
|
|
|
Anonimen
|
bejbe jaz pa mam eno vprašanje... mene že dva dni otrok non stop tišči... Sploh vam ne znam povedat kakšen občutek je to. Kot bi neprestano imela trd trebuh (otrdevanja). Če se uležem na bok je OK ampak je pa pupo tok živahen, da ne morem na miru ležat Mislite da bi se mogla it pokazat?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 17:11:37
|
|
|
|
sonček33
|
živa otrdevanje tebuha je v tem času pogosto, ni pa fajn in je dobro, da veliko počivaš. ĆČe te skrbi pokliči G, ampak milsim, da bo, če boš počivala, boljše.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 17:23:30
|
|
|
|
Anonimen
|
sem kar poklicala v P in so rekli, da naj se grem jutri pokazat k svoji G, da urgentno ravno ni, razen če bi se začeli kaki izcedki ali hujše bolečine. Tko da čakam do jutri in bomo vidli kako in kaj. Zdej grem pa počivat. Sonči HVALA
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.5.2009 8:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! živček baje pravijo če ti več kot 4x (se mi zdi) na dan otrdi bauhi potem se moraš it pokazat,tko da upam da ni nič hudega men pa tok dol prtiska da mam ta spodnjo madona tok veliko k še nikol in seveda k sm se v ponedeljek tuširala pa to sm se tok urezala jaoo pol pa še kri ni nehala tečt,mislim čist absurd.zdej je ok sam že tko k boli me zdej še kot dodatek tist boli tko da ful fajn. tko da zdej bo moj skrbel za uspodi k jaz nč čez bauhhija ne vidim pa še matrat se mi ne bo treba
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.5.2009 8:40:19
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo, da vam še tukaj sporočim da nam mje uspelo in sem srečka ČEEEEESSSSSTTTTIIIIIIITKEEEEE! Č E S T I T K E!!!!! Še od mene...uživaj v nosečnosti. Boš videla kako gre vse hitro!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.5.2009 8:58:03
|
|
|
|
jazzz27
|
Se*...pripor, tale je pa dobra. Se kar strinjam s tvojim, pa ne se preveč igrat, da ne bo kaj narobe. Drugače smo pa vse ženske enake...sploh ne znamo mirovat...ane larilu? živa...meni tudi otrdeva trebušček...kar dostikrat...zraven pa še boli. Bravo za izbrano ime, za previjalno. Ti si verjetno najbolj pridna nosečka...imaš že skoraj vse pripravljeno. aja, pij magnesol trikrat na dan. ajsi....samo da ste ok, da se imate lepo in da ste zdravi . Drugo sploh ni važno. Slikice pa že bojo, ne se sekirat. pikica36...super za pregled. Vse bo ok. Tudi jaz sem imela isto napisano v materinsko. +/-...tako da nič panike, to je vse normalno. Skor bi blo mal hecno, če bi že čutila Glede tokse pa se moraš sedaj pazit, ker si negativna...ne božaj mačk, pazi pri prehrani,.... Barbi...tole bodo zmagovalni folikli...boš videla. Saj veš, samo en je potreben za ...tako da imaš kar nekaj šans. Meni je uspelo z Menagonom....tako da kar optimistično in brez skrbi...saj veš...terapija je pa še zmeraj ista pivo in jajca Žižika moja..kje si? A imate gužvo? Pa našo Polaris pogrešam....sta že dobila kužiko? sonček33...vidim da se dela račun brez krčmarja ...ah tale naša Se! Drugače sem ok...boli križ in noge...sicer pa še samo 8 viksov in bo življenje spet normalno brez trebuha ...+dodatek . Erin, Špelčika, beyba, Biba.....kje ste pa ve? Pa trin bi res lahko spet mal pokazala svojo princeskico....pa Benika.... No mi smo imeli pa včeraj pregled in UZ...mali je že obrnjen navzdol in že zelo pritiska mamico....maternični vrat dolg samo 23mm in še zaenkrat zaprt...(je to veliko. malo?)...srček pa je 170 na min....kar dosti se mi zdi. Drugače pa je naš sinko priden in zdrav . Zaradi otrdevanja in tiščanja moram počivat in pit Magnesol.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.5.2009 9:32:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 živa...meni tudi otrdeva trebušček...kar dostikrat...zraven pa še boli. Bravo za izbrano ime, za previjalno. Ti si verjetno najbolj pridna nosečka...imaš že skoraj vse pripravljeno. aja, pij magnesol trikrat na dan. Najbolj pridna al najbolj nora Včeraj sem še eno ogromno vrečo cunjic dobila, v nedeljo dobim še eno, pol bom pa počasi začela samo dokupovat kar bo še treba prala bom pa kasneje... Julija. Prej ne Včeraj sem spila 2 magnesola v 3 dcl in je blo pol bolje Zdej ne bom panike zaganjala ker mam naslednji teden itak pregled in bom naslednji teden omenila. Magnesol pa pomaga, tko da.... Kaj pa ti? Kok mate vi pripravljeno kaj?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.5.2009 9:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi eh mirovanje kaj že to pomeni? me glih vzuni čaka les k ga morm pofarbat drugač pa MV je še dovolj dolg glede na teden nosečnosti tko da je vse ok
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.5.2009 9:51:46
|
|
|
|
pikica36
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 pikica36...super za pregled. Vse bo ok. Tudi jaz sem imela isto napisano v materinsko. +/-...tako da nič panike, to je vse normalno. Skor bi blo mal hecno, če bi že čutila Glede tokse pa se moraš sedaj pazit, ker si negativna...ne božaj mačk, pazi pri prehrani,.... me ni je to že jasno , samo ni mi jasno to, da mi je rekel, utripv se sicer še nividi in tudi ni nujno da bi se že morali. v materinsko in na izvid pa je napisal tako . nč jasno. sicer pa , ne morem nič spremenit, počakat 14dni da vidimo kako bo na stvari. živa super za cotike, zdaj se bo začelo gnezdenje jazii bravo za akrobata
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.5.2009 9:55:52
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa..pri nas je bolj tako tako..še nekaj manjka...ampak mislim da mi uspe pred porodom...oz. mora. Manjka še jogi, potem podloga za previjanje, banjica, plenice, pa za kopanje vse stvari, termometerčki, pa angel vare, posteljnina, za dojenje blazinice, vate, zloženci,.... ..sicer pa smo ženske in ni , da se tole nebi dalo v enem dnevu nabavit ... Jaz od cunjic nisem dobila nič, dobila sem samo pojsteljico...pa sem fulll vesela, da mi je ni potrebno kupiti...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.5.2009 9:59:17
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jazzi eh mirovanje kaj že to pomeni? me glih vzuni čaka les k ga morm pofarbat drugač pa MV je še dovolj dolg glede na teden nosečnosti tko da je vse ok ti lepo počivaj...drugače tudi ti dobiš pripor....res se čuvaj...bo že počakalo moški svet..nič bat!!!! pikica..kaj pa jaz vem zakaj je tako napisal....jaz pravim da je len, ker se mu ni dalo iskat male mišice !!! Itak da bo vse ok!!!!! Ti se samo čuvaj in pij Magnesol proti krčkom!!! Hvala za čestitke!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.5.2009 10:01:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ah jazzzi to kar si ti naštela ma jaz tudi še vse za nakupit Mam samo ta veliko opremo doma Sem pa pozabila na zložence... No sej ko bom enkrat v Müllerju bom vse to vidla in vse tudi kupila Joj pikica gnezdenje ja Sam kaj ko dosti sama ne morem, ker mi takoj začne trebuh otrdevat No nekaj bom že uspela tudi sama ampak vsega pa ne
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.5.2009 10:05:18
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa...Prov težko se je vzdrževat, ko pridem kam v trgovino...se vse lepi name kot da sem magnet...sam dnar se noče . larilu...hvala za odgovor o MV...sem sedaj bolj pomirjena, samo utrip me še skrbi...čeprav je rekla da do 200 je še ok...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.5.2009 10:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ah jazzzi mogoče je bil samo preveč divji in posledično je imel več utripa Me smo tudi face... Vedno najprej na najslabše pomislimo No ampak še dobro da smo vse iste, da se lahko potem tolažimo med sabo Tista z dnarjem je pri meni tudi ista zgodba Jaz bom pa zdejle en zajtrk ubrisala, pol grem pa mami za rokav vlečt da kam greva ker sicer grem kar sama kam Tole bo padlo v moj želodček
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.5.2009 10:16:38
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa jaz sem imela isti zajterk..je blo kar dobro. Pa sedaj sem frik na mleko s kalcijem in omega 3... joj, men je tud dolgcajt danes...pretiravat pa ne smem s pospravljanjem in podobnimi rečmi...zakaj nisem v Lj...bi šle na sladoled ...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.5.2009 10:19:45
|
|
|
|
Anonimen
|
sej lahko še prideš
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.5.2009 10:30:06
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi če si kak cukr prej pojedla potem jim to mal utrip dvigne k so bolj živahni pa tko eh jaz bom čist v easy farbala k upokojenc k se mi nikamor ne mudi sam morm pol pa še za sobico nekak skico si nardit kako bo zgledal podvodni svet
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?