|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
12.5.2009 10:05:43   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Super...čestitam za pogodbo!!! V teh časih je kar težko neki za ziher dobit.

Kdaj imaš pri Rešu?

Hvala... user posted image

Reš: 02.06. 12:30 user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
12.5.2009 10:23:34   
jazzz27
A si ziher za uro? Mal se mi zdi pozno....in mal prehitro.....da ne boš k Žižika, ki je bila prepričana v eno uro, potem je pa zadnji dan HB pogledala in videla da ga ima 9 : 30 al neki tazga....
Enkrat ima pavzo za kosilo, pa ne vem več točno....

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
12.5.2009 10:33:04   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

A si ziher za uro? Mal se mi zdi pozno....in mal prehitro.....da ne boš k Žižika, ki je bila prepričana v eno uro, potem je pa zadnji dan HB pogledala in videla da ga ima 9 : 30 al neki tazga....
Enkrat ima pavzo za kosilo, pa ne vem več točno....

tako mi je rekla sastra po tel... user posted image  prvi posvet, skupaj s partnerjem... user posted image user posted image user posted image  sem si vse zapisala ravno zato, da kej ne pobrkam... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
12.5.2009 12:25:52   
Anonimen
ojla čvekice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AJSI dobrodošla doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   naj ti Maks prišpara kako nočko spanja, da se mami malo odpočije user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqui sej ta 2.6. bo pa lih kar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LOVRO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzzi kako si kaj? Že kaj otekaš v tej vročini? Jaz sem včeraj spoznala radosti nosečnosti med poletjem user posted image user posted image   No ampak bo bolje user posted image user posted image

Mi smo pa včeraj previjalno mizo kupili user posted image user posted image user posted image Smo kupili rabljeno, ampak lepo in po meri narejeno, tko kot sem si želela s predali. In punce ne boste verjele..... TEŽKA JE KO STO MATER user posted image user posted image user posted image   Pa še podreti se je ne da in smo mogli celo nosit user posted image user posted image   No ampak zdej  je tukaj in veselo čaka, da se bo na njej začelo kaj dogajat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste sicer kej? Danes ni glih nevem kašno vreme... ampak sej ni panike, važno da dežek ne pada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4829
12.5.2009 12:34:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

se na hitro javljam user posted image  sva ok, danes sva prišla domov. vse pohvale MB porodnišnici user posted image  Maks je priden, se dojiva, napreduje pri teži. več enkrat drugič, ko bo več časa user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image welcome back in uživajte sedaj lepo doma user posted image user posted image user posted image

sonček33:kako je Lovro že velik pa luškan,pravi frajer je že ,pa se mi zdi da si glih rodila
živa :super za previjalno ,pa nisi ti kaj pomagala slučajn nosit k pol te bomo kregale

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
12.5.2009 12:44:53   
Anonimen
ne ah kje... me desci sploh zraven niso spustili user posted image user posted image   Jaz sem samo vozila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Res je lepa, ampak tudi TEŽKA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4831
12.5.2009 13:08:38   
murkica
Poljubček še od mene...

Zadnje čase se nisem veliko javljala, ampak pa prebrala sem vas vseeno...
Lovro je luštkan za pojest!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Živa- hura za previjalno. Midva nisva kupila še ničesar in nekaj časa bo še tudi tako ostalo.
Aquica- zdej bo pa ratalo. Sam da se te dotaknejo Reškove čarobne rokeuser posted image user posted image user posted image
Špelči- Živijo. Vesela sem, da se nam javiš... Upam, da je prehlad minil!!!
Ajsi dobrodošla doma!!! Kakšna slikca Maksa bi prav prišla user posted image
Pikica- Vse bo v redu na pregledu, boš videlauser posted image user posted image

Vsem ostalim pa tudi poljubčka....

Jaz sem imela danes pregled in sem bila na polno razočarana, ker nisem imela nobenega ultrazvoka in me je samo pretipala in rekla, da je ok. Tako, da sem dala samo vodo in kri in to je bilo to. Še celo zmedo sem imela, ker sem pozabila nest potrdilo o šolanju na Zavod za zdravstveno zavarovanje in sem mogla po pregledu letet še tja, da mi ni bilo treba plačevati in sem se cjazila po Ljubljani. Naslednji pregled je čez 3 tedne in upam, da bo takrat padel UZ.
Zdele se grem pa malo vržt pred TV, ker sem čist utrujena, čez kakšno urco bom šla tako kuhat kosilo, tako, da moram zdaj izkoristit proste trenutke :)))

Bodite lepo!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
12.5.2009 13:59:09   
Serendipity
Uh, murki - moja G dela UZ-je samo - prvi pregled, potem 20. teden (morfologijo) in še 30. teden. Ostalo so samoplačniški... Pa še potem bi zavijala z očmi kao zakaj nosečke pretiravamo ...user posted image
Si pa drugače OK? Ko grem od moje G imam vedno feeling, da sem bila samo kakšno minuto tam user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
12.5.2009 14:36:50   
murkica
Drugače sem ok. Počutje je odlično in imam celo občutek, da morda že čutim rahle brcike.. Morda sem s čem zamešala ampak je tako blago žgečkanje... Nimam pojma. Mi je pa moja G dala svečke, ker je rekla, da imam bakterije v vodi in tudi sama sem rekla, da me je zdele dva dni nekaj blago pekla in je rekla, da moramo to odravit ampak da ni nič narobe! Razočarana sem predvsem zato, ker sem upala, d abo naredila UZ in da bi se videlo kaj bomo imeli. Še moj je priletel iz službe, na koncu pa je samo sedel v čakalnici in bi mu jaz lahko povedala po telefonu. No ampak vsaj dolgčas mi ni bilo user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej me že malo prijema, da bi šla kaj kupiti za user posted image , ampak vem, da bo za vse še dovolj časauser posted image . Bova pa z naslednjim tednom začela preurejati sobo in komaj čakam, da se vse skupaj začne! Pa dons sm kar dobre volje, ker sem vpršala mojo G, če lahko jem pašteto in je rekla, da ni panike oziroma, da vsaj ona še ni slišala, da bi bilo kaj narobe. Rekla je sicer, da naj se izogibam domačim, ker nikoli ne veš, ampak da kakšna Argeta pa tudi ne bo naredila škode. Tako, da sem ful vesela, ker je zdele nisem jedla skoraj 4 mesece in jo že res pogrešam :))) Kako pa si ti kaj Se*? Je že vse nakupljeno?

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
12.5.2009 19:19:24   
Kliki
Oj punce vidim da so naše user posted image  ok in pridno božajo bušije.
Me ki pa se čakamo pa seveda bol ali manj pridno user posted image  in nestrpno čakamo tisti dan D da vidimo kako in kaj.

Mi smo pa danes imeli zelo lepo vreme tako da sem si s kolegico in njeno malo punčico privošla en krajši sprehod in pa kavico. Potem pa še malo pospravljanja zdaj pa čakam na mojega user posted image  da pride domov in se malo razvajava.

Kako ste pa ve punce?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
12.5.2009 19:47:21   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ne ah kje... me desci sploh zraven niso spustili user posted image user posted image   Jaz sem samo vozila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Res je lepa, ampak tudi TEŽKA user posted image user posted image user posted image
in  prav je tko ,ti počivaj in ne dviguj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
13.5.2009 8:39:14   
Anonimen
dan čveke!
no včer smo imel morfologijo,in to dete je tok živahno da je mogla parkrat eno in isto stvar zmerit ker so bile rokice in  nogice čist povsoduser posted image počivat morm k če me začne bolet se morm uležat in če ne bo popustil morm it v porodnišnico kar pomeni da sem se začela odpirat ampak ni pene bo že ok,v glavnem da je dete okuser posted image

Nončika vse naj naj čeprav z zamudouser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4837
13.5.2009 8:44:25   
sonček33
Hvala vsem, ki se pohvalile mojega sončka.

Murkica ja to so zihr že brcike...jupi, akko lepo kajne?

larilu...praviš, da je dete živahno, pa sej to je super...počivaj

živa...previjalnauser posted image user posted image , kaj še manjka

se* - mis ju

aqua - imate sončka, al tko kot mi eno dreko peko

jazzz - počutje?

kje je bayba? pa erin?

sonček85 - je dete pridno? seveda je, itak so taki mali vedno pridni

oktavija  - kuku, javi se

špelka - počivaš? le dej

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
13.5.2009 8:48:27   
sonček33
Erin  -slikice iz krsta bi rade vidle, pa mal povej, kako je bilo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
13.5.2009 8:53:04   
Anonimen
Ojla čvekice...

Sonči33 manjka nam zdej samo še mala oprema. To pomeni: tetra plenice, kozmetika, 56 številka, kompletek za iz P,.... Nič velikega več. Aja no posteljnina je še med večjimi stroški ampak za to menda poskrbita mojadva user posted image user posted image user posted image

Sem kar vesela da mi zdej v vročini ne bo treba okoli lazit in iskat vozička, postelco, lupinco, ipd...user posted image
Kako si pa mislila... Veš da je Lovro lepotec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa končno ime zbrali. No zaenkrat vam ga še ne smem zaupat, ampak morda vam ga bom pa kmalu lahko user posted image

Danes sem pa prvič slabo spala... Pupo je celo noč skakal, jaz pa se nikakor nisem mogla naštimat, da bi se lahko naspala user posted image Upam da ne bo od zdej najprej skoz tako user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4840
13.5.2009 9:10:33   
spps
ojla nosečkice!kako se počutite?
aqui in ostale na čakalni listi?vse pod kontrolo?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
13.5.2009 9:13:29   
Anonimen
ooooo spps naša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   A bi nam ti kako slikico marcela tudi privoščila? Nam že dolgo nisi nič prilimala user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4842
13.5.2009 9:45:06   
pikica36
jutro ! evo mene iz pregleda. naša pikica je zrasla, sicer pravi da je nosečnost mlajša. po ZM je 6t.6 dni po UZ pa 6t in 1 dan. Gv je zrasla (mere mi sicer ni povedal) je oa viden plodek -CRL 4.3 mm. srčnih utripov še ni, čeprav je na izvid in v materinsku knjižico napisal PSU +/-. G sicer pravi da ni nobene panike, da še ni nujno da so, da se pa morajo pojavit v 7 tednu.
tako da, strah je še vedno prisoten user posted image user posted image
glede izvida toksoplazmoze ni nič komentiral piše pa na izvidu NEGATIVNO. kaj to pomeni???kontrolo imam čez 14 dni. uf... do takrat pa so moji živčki na preizkušnjiuser posted image

vsem skupajuser posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
13.5.2009 10:07:27   
Serendipity
user posted image
Uh, pikica naša - sem stiskala pestke zate - nič se ne sekiraj, srček se bo še pokazal s polno močjo! user posted image  user posted image Tokso pa se mi zdi, da nisi prebolela in se boš morala pazit (stik z živalmi, umivanje rok, sadja, ipd... )

sunshine33 - miss you 2 user posted image . Kak je moj mali princ? Saj veš, da če mamo pupo, je rezerviran za njo? He he he - še imensko bi skup šla user posted image user posted image user posted image Si kar pojem pesemco user posted image S pupolinom bota pa največja kolega user posted image user posted image user posted image user posted image

sunshine85 - kak ste pa vi? pa seveda spps, pa ajsi, pa naša izgubljena trini... & vaša dečica?

Hmmm - beyba? Erin?

larilu - superca za morfo. Pazi se...

Eto - jaz o tem ka se je treba pazit - sama pa zas* na celi črti... Včeraj čistila kopalnico, nato generalno razoorožila kuhinjo (malo po omaricah, prelagala posodo, preurejala stvari) - zvečer pa jok in stok od špikanja, otrdevanja in krčev. user posted image Je bil možek kar jezen in mi je zagrozil s priporom user posted image user posted image user posted image Zgleda, da si bo res treba poiskat čistilko/kuharico/vrtnarJA (ja, vse troje je lahko moški, se ne bunim user posted image user posted image user posted image user posted image )
aquina - še malo pa bo posvet! user posted image user posted image
živa - gre?

Pa še malo za lepše jutro:
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.5.2009 10:10:03 >

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
13.5.2009 10:20:57   
miklarom
evo, da vam še tukaj sporočim da nam mje uspelo in sem srečka user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 4845
13.5.2009 10:24:42   
BarbiG
Miklarom še tukaj ti čestita in želim mirno user posted image .

Takole, da se javim še tukaj. Sem bila n UZ-ju. Foliklov je mal, samo štirje. user posted image  Jih nisem imela še nikoli tako malo. Zgleda, da na Menopur reagiram drugače kot na Gonal. Bomo vidl. Upam, da so tile bolj kvalitetni. Sicer pa rastejo kar hitro, so veliki 12, 14, 15, 15. Ponovni UZ imam v soboto 16.5., tko da verjetno takrat pade stopka.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
13.5.2009 10:29:10   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo, da vam še tukaj sporočim da nam mje uspelo in sem srečka user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ČEEEEESSSSSTTTTIIIIIIITKEEEEE!

(no, ali drži trditev glede Borbe in nosečk? user posted image )

Barbi - najverjetneje je kvaliteta njihov plus! Še malo, pa boš na našem seznamčku nosečk, nič se ne boj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
13.5.2009 11:01:17   
Anonimen
MIKLAROM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ČESTITAM!!!!!!

Se* a se iz mojih postov nisi nič naučila user posted image Ja ja... počasi bo treba... To je zame tudi izziv in kar težko počasi pospravljam, ampak drugače žal ne gre user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4848
13.5.2009 11:21:02   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ČEEEEESSSSSTTTTIIIIIIITKEEEEE!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Č E S T I T K E!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 4849
13.5.2009 11:23:13   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ajsi - dobrodošla lepotička in Maks! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eto - tu je naš sončkov sonček Lovro user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lovrota, za Ledenko in Maksa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?