Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 10:05:43
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Super...čestitam za pogodbo!!! V teh časih je kar težko neki za ziher dobit. Kdaj imaš pri Rešu? Hvala... Reš: 02.06. 12:30
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 10:23:34
|
|
|
|
jazzz27
|
A si ziher za uro? Mal se mi zdi pozno....in mal prehitro.....da ne boš k Žižika, ki je bila prepričana v eno uro, potem je pa zadnji dan HB pogledala in videla da ga ima 9 : 30 al neki tazga.... Enkrat ima pavzo za kosilo, pa ne vem več točno....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 10:33:04
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 A si ziher za uro? Mal se mi zdi pozno....in mal prehitro.....da ne boš k Žižika, ki je bila prepričana v eno uro, potem je pa zadnji dan HB pogledala in videla da ga ima 9 : 30 al neki tazga.... Enkrat ima pavzo za kosilo, pa ne vem več točno.... tako mi je rekla sastra po tel... prvi posvet, skupaj s partnerjem... sem si vse zapisala ravno zato, da kej ne pobrkam...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 12:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla čvekice AJSI dobrodošla doma naj ti Maks prišpara kako nočko spanja, da se mami malo odpočije Aqui sej ta 2.6. bo pa lih kar LOVRO Jazzzi kako si kaj? Že kaj otekaš v tej vročini? Jaz sem včeraj spoznala radosti nosečnosti med poletjem No ampak bo bolje Mi smo pa včeraj previjalno mizo kupili Smo kupili rabljeno, ampak lepo in po meri narejeno, tko kot sem si želela s predali. In punce ne boste verjele..... TEŽKA JE KO STO MATER Pa še podreti se je ne da in smo mogli celo nosit No ampak zdej je tukaj in veselo čaka, da se bo na njej začelo kaj dogajat Kako ste sicer kej? Danes ni glih nevem kašno vreme... ampak sej ni panike, važno da dežek ne pada
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 12:34:47
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka se na hitro javljam sva ok, danes sva prišla domov. vse pohvale MB porodnišnici Maks je priden, se dojiva, napreduje pri teži. več enkrat drugič, ko bo več časa welcome back in uživajte sedaj lepo doma sonček33:kako je Lovro že velik pa luškan,pravi frajer je že ,pa se mi zdi da si glih rodila živa :super za previjalno ,pa nisi ti kaj pomagala slučajn nosit k pol te bomo kregale
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 12:44:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ah kje... me desci sploh zraven niso spustili Jaz sem samo vozila Res je lepa, ampak tudi TEŽKA
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 13:08:38
|
|
|
|
murkica
|
Poljubček še od mene... Zadnje čase se nisem veliko javljala, ampak pa prebrala sem vas vseeno... Lovro je luštkan za pojest!!! Živa- hura za previjalno. Midva nisva kupila še ničesar in nekaj časa bo še tudi tako ostalo. Aquica- zdej bo pa ratalo. Sam da se te dotaknejo Reškove čarobne roke Špelči- Živijo. Vesela sem, da se nam javiš... Upam, da je prehlad minil!!! Ajsi dobrodošla doma!!! Kakšna slikca Maksa bi prav prišla Pikica- Vse bo v redu na pregledu, boš videla Vsem ostalim pa tudi poljubčka.... Jaz sem imela danes pregled in sem bila na polno razočarana, ker nisem imela nobenega ultrazvoka in me je samo pretipala in rekla, da je ok. Tako, da sem dala samo vodo in kri in to je bilo to. Še celo zmedo sem imela, ker sem pozabila nest potrdilo o šolanju na Zavod za zdravstveno zavarovanje in sem mogla po pregledu letet še tja, da mi ni bilo treba plačevati in sem se cjazila po Ljubljani. Naslednji pregled je čez 3 tedne in upam, da bo takrat padel UZ. Zdele se grem pa malo vržt pred TV, ker sem čist utrujena, čez kakšno urco bom šla tako kuhat kosilo, tako, da moram zdaj izkoristit proste trenutke :))) Bodite lepo!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 13:59:09
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, murki - moja G dela UZ-je samo - prvi pregled, potem 20. teden (morfologijo) in še 30. teden. Ostalo so samoplačniški... Pa še potem bi zavijala z očmi kao zakaj nosečke pretiravamo ... Si pa drugače OK? Ko grem od moje G imam vedno feeling, da sem bila samo kakšno minuto tam
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 14:36:50
|
|
|
|
murkica
|
Drugače sem ok. Počutje je odlično in imam celo občutek, da morda že čutim rahle brcike.. Morda sem s čem zamešala ampak je tako blago žgečkanje... Nimam pojma. Mi je pa moja G dala svečke, ker je rekla, da imam bakterije v vodi in tudi sama sem rekla, da me je zdele dva dni nekaj blago pekla in je rekla, da moramo to odravit ampak da ni nič narobe! Razočarana sem predvsem zato, ker sem upala, d abo naredila UZ in da bi se videlo kaj bomo imeli. Še moj je priletel iz službe, na koncu pa je samo sedel v čakalnici in bi mu jaz lahko povedala po telefonu. No ampak vsaj dolgčas mi ni bilo Zdej me že malo prijema, da bi šla kaj kupiti za , ampak vem, da bo za vse še dovolj časa . Bova pa z naslednjim tednom začela preurejati sobo in komaj čakam, da se vse skupaj začne! Pa dons sm kar dobre volje, ker sem vpršala mojo G, če lahko jem pašteto in je rekla, da ni panike oziroma, da vsaj ona še ni slišala, da bi bilo kaj narobe. Rekla je sicer, da naj se izogibam domačim, ker nikoli ne veš, ampak da kakšna Argeta pa tudi ne bo naredila škode. Tako, da sem ful vesela, ker je zdele nisem jedla skoraj 4 mesece in jo že res pogrešam :))) Kako pa si ti kaj Se*? Je že vse nakupljeno?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 19:19:24
|
|
|
|
Kliki
|
Oj punce vidim da so naše ok in pridno božajo bušije. Me ki pa se čakamo pa seveda bol ali manj pridno in nestrpno čakamo tisti dan D da vidimo kako in kaj. Mi smo pa danes imeli zelo lepo vreme tako da sem si s kolegico in njeno malo punčico privošla en krajši sprehod in pa kavico. Potem pa še malo pospravljanja zdaj pa čakam na mojega da pride domov in se malo razvajava. Kako ste pa ve punce?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 19:47:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ne ah kje... me desci sploh zraven niso spustili Jaz sem samo vozila Res je lepa, ampak tudi TEŽKA in prav je tko ,ti počivaj in ne dviguj
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 8:39:14
|
|
|
|
Anonimen
|
dan čveke! no včer smo imel morfologijo,in to dete je tok živahno da je mogla parkrat eno in isto stvar zmerit ker so bile rokice in nogice čist povsod počivat morm k če me začne bolet se morm uležat in če ne bo popustil morm it v porodnišnico kar pomeni da sem se začela odpirat ampak ni pene bo že ok,v glavnem da je dete ok Nončika vse naj naj čeprav z zamudo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 8:44:25
|
|
|
|
sonček33
|
Hvala vsem, ki se pohvalile mojega sončka. Murkica ja to so zihr že brcike...jupi, akko lepo kajne? larilu...praviš, da je dete živahno, pa sej to je super...počivaj živa...previjalna , kaj še manjka se* - mis ju aqua - imate sončka, al tko kot mi eno dreko peko jazzz - počutje? kje je bayba? pa erin? sonček85 - je dete pridno? seveda je, itak so taki mali vedno pridni oktavija - kuku, javi se špelka - počivaš? le dej
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 8:48:27
|
|
|
|
sonček33
|
Erin -slikice iz krsta bi rade vidle, pa mal povej, kako je bilo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 8:53:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla čvekice... Sonči33 manjka nam zdej samo še mala oprema. To pomeni: tetra plenice, kozmetika, 56 številka, kompletek za iz P,.... Nič velikega več. Aja no posteljnina je še med večjimi stroški ampak za to menda poskrbita mojadva Sem kar vesela da mi zdej v vročini ne bo treba okoli lazit in iskat vozička, postelco, lupinco, ipd... Kako si pa mislila... Veš da je Lovro lepotec Mi smo pa končno ime zbrali. No zaenkrat vam ga še ne smem zaupat, ampak morda vam ga bom pa kmalu lahko Danes sem pa prvič slabo spala... Pupo je celo noč skakal, jaz pa se nikakor nisem mogla naštimat, da bi se lahko naspala Upam da ne bo od zdej najprej skoz tako
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 9:10:33
|
|
|
|
spps
|
ojla nosečkice!kako se počutite? aqui in ostale na čakalni listi?vse pod kontrolo?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 9:13:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooo spps naša A bi nam ti kako slikico marcela tudi privoščila? Nam že dolgo nisi nič prilimala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 9:45:06
|
|
|
|
pikica36
|
jutro ! evo mene iz pregleda. naša pikica je zrasla, sicer pravi da je nosečnost mlajša. po ZM je 6t.6 dni po UZ pa 6t in 1 dan. Gv je zrasla (mere mi sicer ni povedal) je oa viden plodek -CRL 4.3 mm. srčnih utripov še ni, čeprav je na izvid in v materinsku knjižico napisal PSU +/-. G sicer pravi da ni nobene panike, da še ni nujno da so, da se pa morajo pojavit v 7 tednu. tako da, strah je še vedno prisoten glede izvida toksoplazmoze ni nič komentiral piše pa na izvidu NEGATIVNO. kaj to pomeni???kontrolo imam čez 14 dni. uf... do takrat pa so moji živčki na preizkušnji vsem skupaj
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 10:07:27
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, pikica naša - sem stiskala pestke zate - nič se ne sekiraj, srček se bo še pokazal s polno močjo! Tokso pa se mi zdi, da nisi prebolela in se boš morala pazit (stik z živalmi, umivanje rok, sadja, ipd... ) sunshine33 - miss you 2 . Kak je moj mali princ? Saj veš, da če mamo pupo, je rezerviran za njo? He he he - še imensko bi skup šla Si kar pojem pesemco S pupolinom bota pa največja kolega sunshine85 - kak ste pa vi? pa seveda spps, pa ajsi, pa naša izgubljena trini... & vaša dečica? Hmmm - beyba? Erin? larilu - superca za morfo. Pazi se... Eto - jaz o tem ka se je treba pazit - sama pa zas* na celi črti... Včeraj čistila kopalnico, nato generalno razoorožila kuhinjo (malo po omaricah, prelagala posodo, preurejala stvari) - zvečer pa jok in stok od špikanja, otrdevanja in krčev. Je bil možek kar jezen in mi je zagrozil s priporom Zgleda, da si bo res treba poiskat čistilko/kuharico/vrtnarJA (ja, vse troje je lahko moški, se ne bunim ) aquina - še malo pa bo posvet! živa - gre? Pa še malo za lepše jutro:
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.5.2009 10:10:03 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 10:20:57
|
|
|
|
miklarom
|
evo, da vam še tukaj sporočim da nam mje uspelo in sem srečka
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 10:24:42
|
|
|
|
BarbiG
|
Miklarom še tukaj ti čestita in želim mirno . Takole, da se javim še tukaj. Sem bila n UZ-ju. Foliklov je mal, samo štirje. Jih nisem imela še nikoli tako malo. Zgleda, da na Menopur reagiram drugače kot na Gonal. Bomo vidl. Upam, da so tile bolj kvalitetni. Sicer pa rastejo kar hitro, so veliki 12, 14, 15, 15. Ponovni UZ imam v soboto 16.5., tko da verjetno takrat pade stopka.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 10:29:10
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo, da vam še tukaj sporočim da nam mje uspelo in sem srečka ČEEEEESSSSSTTTTIIIIIIITKEEEEE! (no, ali drži trditev glede Borbe in nosečk? ) Barbi - najverjetneje je kvaliteta njihov plus! Še malo, pa boš na našem seznamčku nosečk, nič se ne boj!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 13.5.2009 11:01:17
|
|
|
|
Anonimen
|
MIKLAROM ČESTITAM!!!!!! Se* a se iz mojih postov nisi nič naučila Ja ja... počasi bo treba... To je zame tudi izziv in kar težko počasi pospravljam, ampak drugače žal ne gre
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?