Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 11:52:03
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Joj, bi vam rade volje pokazala mojga sončka, ampak tale rač je sposojen, ker moja kišta ne dela grrr...moram mojga mal naterat, da zrihta tole He he he - mi ga kar na mobi pošlji, pa porihtamo ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 12:03:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj sonči ti nisem čist nič fouš, da sta bolj sama z Lovrotom... No ampak vsaj spanje je OK, da se mami lahko malo odpočije Drugače pa sem OK. Se nič ne pritožujem. Čas se mi vleče, čeprav mi je april hitro minil... Upam da bo res hitro šlo zdej Samo še 101 dan do PDP-ja
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 12:59:38
|
|
|
|
spelka12
|
nončika hepi brzdej oktavija super, za uspešno morfologijo . A ti bi šla pa že delat? A nebi še mal ležala doma? Tko preventivno? Vsem en velik cmok in objem. Jest sem se mal prehladila in bolj ležim, pa tud glava me začne bolet, če sem na rač. Pojma nimam zakaj.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 13:13:49
|
|
|
|
jazzz27
|
19.4.2009 je rodila naša borkica Matt in sicer punčko Vito!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 13:19:51
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 19.4.2009 je rodila naša borkica Matt in sicer punčko Vito!! Čestitam!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 13:20:52
|
|
|
|
BarbiG
|
Serendipity hvala za pošiljko heinija. Mi bo prav prišel, ker je konzumacija zadnje čase močno narasla.
< Sporočilo je popravil BarbiG -- 11.5.2009 13:21:12 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 13:29:49
|
|
|
|
jazzz27
|
Barbi ti si glih prav uletela na borbo...pri nas vse dolgoletne borke zanosijo...ti povem tale borba je čudežna!!!!! Špelinka..ti kar počivaj, da bo vse v najlepšem redu! A apetit že imamo?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 18:15:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 19.4.2009 je rodila naša borkica Matt in sicer punčko Vito!! še tukaj
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 18:15:49
|
|
|
|
sonček85
|
živa:jaz se tu pa tam malo javim ,pa vas pokuka, sedaj smo bolj zunaj na sončku k je tko lepo vreme in je potrebno izkoristit pa ti in tvoj bebi ,te kaj uboga ? Buši lepo raste Se.jaz bom pa kr laškega ruknila špelči.hejla ,ti boš pa kmalu metuljčke čutila Kako si nosečka ?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 20:38:20
|
|
|
|
ledenka
|
se na hitro javljam sva ok, danes sva prišla domov. vse pohvale MB porodnišnici Maks je priden, se dojiva, napreduje pri teži. več enkrat drugič, ko bo več časa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 20:42:05
|
|
|
|
sonček33
|
ajsi moja draga, kako lepo te je brat...polupčkaj Maksa...vidva se kar sprostita, z očkom se lepo rihtajte in ko bo čas, se nam javi...mislimo nate
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 20:46:31
|
|
|
|
zarja1
|
Ajsi dobrodošla domov!!!!!!!!!! Lubčka Maksu!!!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 20:57:13
|
|
|
|
Serendipity
|
Ajsi - dobrodošla lepotička in Maks! Eto - tu je naš sončkov sonček Lovro (sem imela malo težavic s povezavo, pa smo jih rešili)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 20:59:33
|
|
|
|
sonček33
|
Se* iiiii kolk je pa tale Lovro lep
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 21:00:37
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se* iiiii kolk je pa tale Lovro lep iiiii kake očke....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 11.5.2009 21:01:53
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se* iiiii kolk je pa tale Lovro lep A je, mar ne? Čiiiiist po mamici! Ma, jaz se ga kar ne morem nagledat!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 7:40:03
|
|
|
|
pikica36
|
jauu kak "štrudeljček" pa kake očke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 8:26:04
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!! Ajsi...dobrodošla doma!! Lepo da vse napreduje tako kot mora. Še čist mal pa me bo firbec v Lj prignal . Lepo se cartajte...lupčka tebi in Maksu!!! Pikica36...kako si ti? Kaj novega? Včeraj si imela UZ, ane? Sonček33...Lovro je res cute otročiček. Lepo je napredoval. zarja...ti pa bolj malo k nam zaideš..kako si?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 9:05:14
|
|
|
|
aqua77
|
MORGEN!! Lovro je pa tak fleten knedelček, da bi ga človek sam po rokah mel !!!!!! Ajsi dobrodošla nazaj !!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 9:11:22
|
|
|
|
jazzz27
|
Aqua...helou..a pol boste pa še Reškota spekli? Kako je na primorski? Mater sem vam fouš
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 9:13:51
|
|
|
|
pikica36
|
jazzi- UZ imam jutri! mi delajo živčki 100/h
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 9:16:13
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Aqua...helou..a pol boste pa še Reškota spekli? Kako je na primorski? Mater sem vam fouš Helou Jazzzi.... Ja Reško je na vrsti za štorkljo!!! Bomo še kanibali ratal!!!! Na obali danes nimamo nekega ekstra sončka, ampak včeraj je blo pa že pravo poletje sem šibala okloli v katkih hlačah in japankah...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 9:30:52
|
|
|
|
jazzz27
|
ok zdaj sem pa besna !!! Napišem tolažilne besede + ne vem kaj še pa me ven vrže....je tle kaka pravica za nosečnice??? pikica....vse bo bp!!! Živčke na stran, ker jutri boš najsrečnejša mami na svetu!!!! Ne pozabi kake slikice za nas ta firbčne . Si na bolniški? Počivaš? aqua....nebi glih o kanibalizmu ...mogoče je že prežilav da bi ga spekli..pa še nikol ne veš kdaj ti prav pride . Kdaj imamo day d? Zdaj sem ti pa še bolj fouš.....kratke hlače in japanke....aaaaaaaaaaaaaa.....kot nalašč za moje baročne gležnje in nogice . Kako v službi? Norišnica? Ti si v turizmu ane? Se vam kaj pozna "recesija"?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 9:50:57
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 ok zdaj sem pa besna !!! Napišem tolažilne besede + ne vem kaj še pa me ven vrže....je tle kaka pravica za nosečnice??? pikica....vse bo bp!!! Živčke na stran, ker jutri boš najsrečnejša mami na svetu!!!! Ne pozabi kake slikice za nas ta firbčne . Si na bolniški? Počivaš? aqua....nebi glih o kanibalizmu ...mogoče je že prežilav da bi ga spekli..pa še nikol ne veš kdaj ti prav pride . Kdaj imamo day d? Zdaj sem ti pa še bolj fouš.....kratke hlače in japanke....aaaaaaaaaaaaaa.....kot nalašč za moje baročne gležnje in nogice . Kako v službi? Norišnica? Ti si v turizmu ane? Se vam kaj pozna "recesija"? Jap sem v turizmu ampak pri nas se ne kaže nobena kriza... delamo na polno!! Pogodbo so mi podaljšali še za eno leto, drugo leto pa dobim za nedoločen čas, so mi obljubili... za kratke hlače pa ne bit fouš... mam jaz tud baročne nogice in baročne gležnje sem ful napihnjena in otečena od hormončkov, ampak kaj čmo, če je to cena uspeha, se splača...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 12.5.2009 10:01:00
|
|
|
|
jazzz27
|
Super...čestitam za pogodbo!!! V teh časih je kar težko neki za ziher dobit. Kdaj imaš pri Rešu?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?