|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
11.5.2009 11:52:03   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Joj, bi vam rade volje pokazala mojga sončka, ampak tale rač je sposojen, ker moja kišta ne dela grrr...moram mojga mal naterat, da zrihta tole

He he he - mi ga kar na mobi pošlji, pa porihtamo ... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
11.5.2009 12:03:16   
Anonimen
Joj sonči ti nisem čist nič fouš, da sta bolj sama z Lovrotom... No ampak vsaj spanje je OK, da se mami lahko malo odpočije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem OK. Se nič ne pritožujem. Čas se mi vleče, čeprav mi je april hitro minil... Upam da bo res hitro šlo zdej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Samo še 101 dan do PDP-ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4802
11.5.2009 12:59:38   
spelka12
nončika hepi brzdej user posted image user posted image user posted image
oktavija super, za uspešno morfologijo user posted image user posted image . A ti bi šla pa že delat? A nebi še mal ležala doma? Tko preventivno?

Vsem en velik cmok in objem.
Jest sem se mal prehladila in bolj ležim, pa tud glava me začne bolet, če sem na rač.user posted image  Pojma nimam zakaj.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
11.5.2009 13:13:49   
jazzz27
19.4.2009 je rodila naša borkica Matt in sicer punčko Vito!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
11.5.2009 13:19:51   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Čestitam!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
11.5.2009 13:20:52   
BarbiG
Serendipity hvala za pošiljko heinija. Mi bo prav prišel, ker je konzumacija zadnje čase močno narasla. user posted image

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 11.5.2009 13:21:12 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
11.5.2009 13:29:49   
jazzz27
Barbi ti si glih prav uletela na borbo...pri nas vse dolgoletne borke zanosijo...ti povem tale borba je čudežna!!!!!user posted image user posted image

Špelinka..ti kar počivaj, da bo vse v najlepšem redu! A apetit že imamo?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
11.5.2009 18:15:26   
sonček85

še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
11.5.2009 18:15:49   
sonček85
živa:jaz se tu pa tam malo javim ,pa vas pokuka, sedaj smo bolj zunaj na sončku k je tko lepo vreme in je potrebno izkoristituser posted image user posted image
pa ti in tvoj bebi ,te kaj uboga ?user posted image Buši lepo raste user posted image user posted image user posted image
Se.jaz bom pa kr laškega ruknila user posted image user posted image user posted image
špelči.hejla ,ti boš pa kmalu metuljčke čutila user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si nosečka ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4809
11.5.2009 20:38:20   
ledenka
se na hitro javljam user posted image  sva ok, danes sva prišla domov. vse pohvale MB porodnišnici user posted image  Maks je priden, se dojiva, napreduje pri teži. več enkrat drugič, ko bo več časa user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
11.5.2009 20:42:05   
sonček33
ajsi moja draga, kako lepo te je brat...polupčkaj Maksa...vidva se kar sprostita, z očkom se lepo rihtajte in ko bo čas, se nam javi...mislimo nate

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
11.5.2009 20:46:31   
zarja1
Ajsi dobrodošla domov!!!!!!!!!! Lubčka Maksu!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
11.5.2009 20:57:13   
Serendipity
Ajsi - dobrodošla lepotička in Maks! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eto - tu je naš sončkov sonček Lovro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(sem imela malo težavic s povezavo, pa smo jih rešili)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
11.5.2009 20:59:33   
sonček33
Se* iiiii kolk je pa tale Lovro lepuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 4814
11.5.2009 21:00:37   
zarja1

iiiii kake očke....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
11.5.2009 21:01:53   
Serendipity

user posted image user posted image user posted image

A je, mar ne?
Čiiiiist po mamici! user posted image user posted image user posted image
Ma, jaz se ga kar ne morem nagledat! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
12.5.2009 7:40:03   
pikica36
user posted image user posted image  jauu kak "štrudeljček"  pa kake očke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

Neposredna povezava do sporočila: 4817
12.5.2009 8:26:04   
jazzz27
Jutro!!

Ajsi...dobrodošla doma!! Lepo da vse napreduje tako kot mora. Še čist mal pa me bo firbec v Lj prignaluser posted image . Lepo se cartajte...lupčka tebi in Maksu!!!

Pikica36...kako si ti? Kaj novega? Včeraj si imela UZ, ane?

Sonček33...Lovro je res cute otročiček. Lepo je napredoval.

zarja...ti pa bolj malo k nam zaideš..kako si?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
12.5.2009 9:05:14   
aqua77
MORGEN!!user posted image user posted image

Lovro je pa tak fleten knedelček, da bi ga človek sam po rokah mel !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi dobrodošla nazaj !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
12.5.2009 9:11:22   
jazzz27
Aqua...helou..a pol boste pa še Reškota spekli?user posted image user posted image user posted image   Kako je na primorski? Mater sem vam foušuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
12.5.2009 9:13:51   
pikica36
jazzi- UZ imam jutri! mi delajo živčki 100/h

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
12.5.2009 9:16:13   
aqua77

Aqua...helou..a pol boste pa še Reškota spekli?user posted image user posted image user posted image   Kako je na primorski? Mater sem vam foušuser posted image

Helou Jazzzi.... user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja Reško je na vrsti za štorkljo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bomo še kanibali ratal!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Na obali danes nimamo nekega ekstra sončka, ampak včeraj je blo pa že pravo poletje sem šibala okloli v katkih hlačah in japankah... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
12.5.2009 9:30:52   
jazzz27
ok zdaj sem pa besnauser posted image user posted image !!! Napišem tolažilne besede + ne vem kaj še pa me ven vrže....je tle kaka pravica za nosečnice??? user posted image

pikica....vse bo bp!!! Živčke na stran, ker jutri boš najsrečnejša mami na svetu!!!! Ne pozabi kake slikice za nas ta firbčneuser posted image . Si na bolniški? Počivaš?

aqua....nebi glih o kanibalizmuuser posted image user posted image ...mogoče je že prežilav da bi ga spekli..pa še nikol ne veš kdaj ti prav prideuser posted image user posted image .  Kdaj imamo day d?
Zdaj sem ti pa še bolj fouš.....kratke hlače in japanke....aaaaaaaaaaaaaa.....kot nalašč za moje baročne gležnje in nogiceuser posted image user posted image user posted image .
Kako v službi? Norišnica? Ti si v turizmu ane? Se vam kaj pozna "recesija"?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
12.5.2009 9:50:57   
aqua77

ok zdaj sem pa besnauser posted image user posted image !!! Napišem tolažilne besede + ne vem kaj še pa me ven vrže....je tle kaka pravica za nosečnice??? user posted image

pikica....vse bo bp!!! Živčke na stran, ker jutri boš najsrečnejša mami na svetu!!!! Ne pozabi kake slikice za nas ta firbčneuser posted image . Si na bolniški? Počivaš?

aqua....nebi glih o kanibalizmuuser posted image user posted image ...mogoče je že prežilav da bi ga spekli..pa še nikol ne veš kdaj ti prav prideuser posted image user posted image .  Kdaj imamo day d?
Zdaj sem ti pa še bolj fouš.....kratke hlače in japanke....aaaaaaaaaaaaaa.....kot nalašč za moje baročne gležnje in nogiceuser posted image user posted image user posted image .
Kako v službi? Norišnica? Ti si v turizmu ane? Se vam kaj pozna "recesija"?

Jap sem v turizmu ampak pri nas se ne kaže nobena kriza... user posted image user posted image user posted image  delamo na polno!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pogodbo so mi podaljšali še za eno leto, drugo leto pa dobim za nedoločen čas, so mi obljubili... user posted image user posted image user posted image

za kratke hlače pa ne bit fouš... user posted image  mam jaz tud baročne nogice in baročne gležnje sem ful napihnjena in otečena od hormončkov, ampak kaj čmo, če je to cena uspeha, se splača... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
12.5.2009 10:01:00   
jazzz27
Super...čestitam za pogodbo!!! V teh časih je kar težko neki za ziher dobit.

Kdaj imaš pri Rešu?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?