Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.5.2009 20:31:04
|
|
|
|
ledenka
|
punce moje, mene je strah...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.5.2009 20:54:58
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka punce moje, mene je strah... Mišika moja, pravkar videla na FB-ku, da bo jutri tvoj dan D. Uh - si kar mislim kakšni občutki te dajejo. Nič ni če te je strah. To je normal. Bo pa vse OK: Imaš CR, ali? Malo boš ajala, potem bo pa bebika pri tebi. Najlepše in najsladkejše bitje na svetu. JUTRI BOŠ MAMICA! murki - iskreno sožalje ob tej izgubi. Drži se pupika.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.5.2009 21:16:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsi ne sme te bit strah,imej v mislih da bo boš vsak čas dobila največji zakladek v naročje ki ga boš imela raje kot karkoli in k ti bo napolnil tvoje življenje z srečo in veseljem,boš videla to je tko kot te trema daje pred nastopom in k zalaufa zadeva je takoj lažje tko da tud k boš tam ležala in bo tvoj te držal za roko boš videla da ni tako hudo in še preden boš vedela bo že minilo in boš že cartala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.5.2009 21:45:43
|
|
|
|
ledenka
|
ah ne, jutri grem v P, dan D je pojutrišnjem ampak jutri gre zares, joj, danes spim zadnjič v svoji postelji kot ne-mamica. pa mal pakiram, pa mal me živčki dajejo... eh, čist sem zmešana
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.5.2009 22:38:48
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ah ne, jutri grem v P, dan D je pojutrišnjem ampak jutri gre zares, joj, danes spim zadnjič v svoji postelji kot ne-mamica. pa mal pakiram, pa mal me živčki dajejo... eh, čist sem zmešana Vse bo OK in boš kmalu cartala svojega . SREČNO
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.5.2009 22:40:14
|
|
|
|
benika
|
Ajsi, srečno!!!! Naj te ne bo strah, kmalu boš cartala najlepše bitje pod soncem Boš videla, ni lepšega kot je biti MAMICA!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.5.2009 22:43:17
|
|
|
|
benika
|
Murkica, iskreno sožalje ob izgubi babice Glede pogreba pa poslušaj svoje srce in ne drugih. Naredi tako, da bo zate prav. Če se želiš poslovit na pogrebu, potem kar pojdi. Zaradi tega otoček ne bo trpel, ti boš pa pomirjena.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 7:52:11
|
|
|
|
ledenka
|
jutro ne morem več spat...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 7:57:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro ne morem več spat... ajsi,boš videla,da bo vse ok.čisto malo še pa boš držala svojega bebija v naročju!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 7:58:31
|
|
|
|
spps
|
murkica,moje sožalje
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 8:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro ne morem več spat... jutro! no vidiš to so pa živčki k te je strah minil in zdej si že vsa nestrpna glede tega kdaj bo držala svojo kepico sreče v naročju a ne? a si se vsaj mal naspala? no punce in kako ste ostale?mi imamo prečudovit sonček in je že vroče no tok še ne,ampak ob taki slikci pa hitr lahk rata vroče ja
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 9:08:58
|
|
|
|
jazzz27
|
murkica...moje sožalje ob izgubi babice. Drži se. Ajsi...Jutri pa v P. Mah saj ne morem verjet kako gre hitro čas. Se še spomnim ko sem ti napisala samo še 90 dni, potem samo še 60, ... EVO in smo tu, da bomo spet tetke!! Naj te ne bo strah, čeprov si kar predstavljam kako ti je. Ker čez dva meseca bom na istem kot si ti!!!! Ko bom jaz napisala da ne morem spat zaradi živčkov in pričakovanja. Danes se še mal probaj zrelaksirat..uživaj še ta samski dan . Ah saj veš da te čaka kmalu življenje polno drugih dimenzij. Pa koliko si se namartala za to!! Vse bo vredu. Kako ste ostale? Kaj je novega?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 9:15:41
|
|
|
|
pikica36
|
ledenka - nič strahu, boš videla ,1.2.3. bo za tabo jaz pa sem bila danes že na pregledu , naredil mi je UZ , potrdil nosečnost 5t 4 dni. vidi se GV premera 10 mm , pravi da je vredu za ta čas ena bela lisa se je videla , je rekel da tam so pa najverjetneje zametki plodka,naslednji ponedeljek im zopet UZ, takrat pa bi se plodek že moral videt. punce mene je full strah držite pestke da bo tokrat vse tako kot mora bit vsem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 9:24:19
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica držimo pesti,boš videla da bo pa zdej vse tako kot mora bit ti sam optimistično naprej sm nalimala enga lepotca pa še zmeri vas ni od nikoder razen pikice pa jazzike k sta itak in tko spregledale tega frajerja k ne vem kako je to sploh možn
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 10:43:16
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj pupike drage. Kako ste danes? Mi smo bili med prazniki pri prijateljih na vikendu. Malo nas je vreme hecalo, drugače pa super . Ko sem stopila na vago je bilo malo manj super Ajsika mislim nate Oktavija HB da je z otročičkom vse OK. Ti pa pazi nase Larilu men tale mladec ne potegne, bi rabla kaj mojim letom primernega Lupčke vsem in prelep dan
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 10:50:21
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz sm spet za en drek,bomo videl kako bo čez dan.. drgač pa gigi moja zlata glej kakšen šarmantnež od teh bi bil pa sigurno zate,zame bi bili vsi trije
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 10:52:49
|
|
|
|
gigi1
|
Na tole lahk rečem samo... Kaj te spet matra srce?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 10:57:54
|
|
|
|
Anonimen
|
aha aha a vidiš da sm uganila bravo zame eh nč kej takega sam dete hoče it vn zgleda,krvavim še ne tko da se še ne dam sej pravim bom že potrpela sej druzga mi ne preostane. dej povej kako si kej ti?si uživala čez praznike?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 11:04:00
|
|
|
|
gigi1
|
Srce drži noge skupaj in počivaj Mi smo se imeli prav super. S starimi prijatelji smo bili (ki jih zadnje čase žal mal zapostavljam). Malo drugačne teme in sprostitev
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 11:08:33
|
|
|
|
Anonimen
|
držim noge skup sam ne vem kolk dolg bo to še pomagal no lepo to da si se mela fajn,glede tem pa vrjamem da kr paše vsake tok cajta o čem drugem govorit
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 11:12:15
|
|
|
|
jazzz27
|
kakšni dedci ....mam dva čist dovolj .... žižika..kdaj gremo v boj in navijanje? larilu...kdo špijuna za tabo?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 11:21:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi a sam dva boš mela?eh če je možnost da mam vse tri bom kr vse vzela da mi kasneje ne bo žal kdo špijuna za mano svakinja k gre pol tašči na ušesa nosit kaj sm jaz pisala,sej vedla sem že več k en let da me bere sam da ji gre pa govort kaj jaz pišem mi pa živc vn zbije,pišuka k da nima svojga lajfa pa se zase brigat in se more v mojga vtikat,to je pol pa tko k nisi zadovoljen s svojim lajfom in potem nočeš da je še kdo drug zadovoljen ampak sm mojmu obljubila da ne bom nič rekla ali pa karkoli nardila tko da se morm držat tega,razen če mi bo orng živc vn potegnila
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 11:44:47
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jazzi a sam dva boš mela?eh če je možnost da mam vse tri bom kr vse vzela da mi kasneje ne bo žal kdo špijuna za mano svakinja k gre pol tašči na ušesa nosit kaj sm jaz pisala,sej vedla sem že več k en let da me bere sam da ji gre pa govort kaj jaz pišem mi pa živc vn zbije,pišuka k da nima svojga lajfa pa se zase brigat in se more v mojga vtikat,to je pol pa tko k nisi zadovoljen s svojim lajfom in potem nočeš da je še kdo drug zadovoljen ampak sm mojmu obljubila da ne bom nič rekla ali pa karkoli nardila tko da se morm držat tega,razen če mi bo orng živc vn potegnila ah prijaznost pa taka....zamenjaj nic in nam sporoči na zs....sicer pa se ne obremenjuj. Sicer če bi bila punca korektna bi sodelovala in te podpirala. Da pa hodi gor zato da špijuna za tabo in to nosi naprej ...ZAKAJ ŽE? Kako si pa ugotovila?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 11:54:41
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 ledenka - nič strahu, boš videla ,1.2.3. bo za tabo jaz pa sem bila danes že na pregledu , naredil mi je UZ , potrdil nosečnost 5t 4 dni. vidi se GV premera 10 mm , pravi da je vredu za ta čas ena bela lisa se je videla , je rekel da tam so pa najverjetneje zametki plodka,naslednji ponedeljek im zopet UZ, takrat pa bi se plodek že moral videt. punce mene je full strah držite pestke da bo tokrat vse tako kot mora bit vsem Pikica čestike za malo pikico... ob naslednjem UZ boš dobila tudi materinsko knjižico!!! in šele potem boš dojela da je to to in čist zares... tako je bilo pri meni... Zdaj pa uživaj in pazi na pikico!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 11:57:35
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ah ne, jutri grem v P, dan D je pojutrišnjem ampak jutri gre zares, joj, danes spim zadnjič v svoji postelji kot ne-mamica. pa mal pakiram, pa mal me živčki dajejo... eh, čist sem zmešana A v Postojno greš? A boš rodila v vodi? Jaz če bi imela to možnost bi rodila v vodi ker pravijo da je veliko lažje.... Nič se ne bolj, zdaj boš dobila svojega princa!!! Joj komaj čakam september da spoznam našega bejbija!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Pralne pleniceoblekcaAli uporabljate/ste uporabljali pralne plenice?Da, samo pralne (
16%)
Da, večina, a kombinirano s plenicami za enkratno uporabo (
11%)
Da, a redko (
9%)
Nikoli (
64%)
Število vseh glasov: 137Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!