Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.4.2009 8:31:30
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 babe žabeeeeeeeeeeeee bom bolj kratka, ker je ta lepitopi tolk počasen. Strdek v vratni žili in pljučna embolija (te sicer ne morejo 100% dokazat, ker rentgen ne pride v poštev). So pa rekli, da sem čist za las ušla kapi. 2x na dan si bom dajala injekcije do konca nosečnosti in mirovanje. Morm se še v Lj. pokazat in če bo vse ok, bom doma do konca. Mal me stiska, ker tukaj nimajo uz-ja in ne vem, če je s pikico vse ok. Upam, da je. Hvala vsem za pesti, objemčke in vse. Zlate ste. Aja še to: skoz sem laaaaaaaaaaačna , 3x na dan hrana je za mene tolk kot nič. komaj čakam, da pridem domov, pol se bomo pa basal. Papaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Lepo, da se je vse poštimal. Zdej pa le ubogaj in miruj do poroda. Sem tako vesela, da ti je bolje. Jupiiiiiii. Lakota pa sigurno pomeni, da je detece v redu. Sem prepričana v to.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.4.2009 9:40:04
|
|
|
|
sonček85
|
hejla! Samo da se vam javim in sporočim da še nismo šli nkamr lepo nedeljo vsem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.4.2009 9:42:41
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček a pa nič ne špika? nobenga filinga, da bi na tole oblačno nedeljo šla po malega sončka v Rim?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.4.2009 9:47:07
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nončika držimo pesti in javi kako bo po pregeldu ,vem da bo vse super pregled ok, vse je v redu. sem mu rekla za NS in je rekel, da je to novi modni hit in da je za tiste, ki imajo preveč denarja. PDP-ja pa mi spet ni zračunal. ta tvoj G pa ni danes bil dobre volje, NS je že ja nekaj časa v veljavi in ni to trenutna muha Ah pa samo da je vse ok in da bebi lepo raste maš prav, je bil nekoliko čuden. mi je nekaj razlagal na dolgo in široko. polovice nisem kapirala. v MS pa se je NS uveljavila cirka pred 2l, nič prej. prej je bilo treba v LJ.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.4.2009 9:51:58
|
|
|
|
Nončika
|
špelka, to mi delaj, same lepe novičke nam javljaj. par dni me ni bilo na spregled in se je vse uredilo. no skoraj vse. ti lepo počivaj in verjemi, da bo vse ok. sonček, ti maš pa še 5 dni na tikerju. si se kaj menila z deteljo? meni je včeraj poslala čudovito slikico njene male pikice. čisti ati!!! jaz je nočem še klicarit, naj ma svoj mir in naj uživa. ti pa mi sporoči, če se ti je kaj oglasila.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.4.2009 10:30:49
|
|
|
|
Kliki
|
Se še jast javim pri meni zaenkrat še ni, me sicer vsake toliko špikne v jajčnikih drugače pa sem OK. Upam da jo tudi ne bo.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.4.2009 10:49:48
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 babe žabeeeeeeeeeeeee bom bolj kratka, ker je ta lepitopi tolk počasen. Strdek v vratni žili in pljučna embolija (te sicer ne morejo 100% dokazat, ker rentgen ne pride v poštev). So pa rekli, da sem čist za las ušla kapi. 2x na dan si bom dajala injekcije do konca nosečnosti in mirovanje. Morm se še v Lj. pokazat in če bo vse ok, bom doma do konca. Mal me stiska, ker tukaj nimajo uz-ja in ne vem, če je s pikico vse ok. Upam, da je. Hvala vsem za pesti, objemčke in vse. Zlate ste. Aja še to: skoz sem laaaaaaaaaaačna , 3x na dan hrana je za mene tolk kot nič. komaj čakam, da pridem domov, pol se bomo pa basal. Papaaaaaaaaaaaaaaaaaaa HVALA BOGU!!!! No Špelči zdaj nas pa nehaj strašit... mene bo še kap zadela! Od zdaj naprej zahtevam samo dobre novičke!!! Pridno počivaj in uživaj!!! Papaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.4.2009 14:41:03
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo, obljuba dela dolg: Soncek33: Soncek85 ajsi Lep pozdravcek
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.4.2009 15:16:28
|
|
|
|
Fargesia
|
luna, hudoooo!!!! a boš men tud enkrat ko bo čas za to, tole naredila?! ful dobro... sem na ivf spraševala naslednje pa me se me nobena ni usmilila...pa bom vas prašala... ...danes je moj 33.dan...moj M pa še ni...glede na to da so mi postopek prekinili, bi že morala prit, a ne?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.4.2009 17:29:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Sonček a pa nič ne špika? nobenga filinga, da bi na tole oblačno nedeljo šla po malega sončka v Rim? nič
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.4.2009 17:33:40
|
|
|
|
sonček85
|
lunca.hvala za karto ,zdaj pa res lahko grem,po moje je Aleks čakal tole karto ,upam,da zdaj ta teden pa grremo v Rim nončika:jp samo še 5 dni upam ,da bo res na rok al pa kka dan prej kasneje ja danes se nam je javila na aprilkah ,je prišla domov in mislim da se bom vam tudi javila kaj na Dolenkah Se navajajjo na to da so trije doma kliki.navijamo fargi.po moje bi že skoraj morala priti ,naredi in boš videla.Na koliko si pa drgač imela ? lp,vsem grem jaz za danes pa vas berem jutri
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 19.4.2009 17:34:13 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.4.2009 18:56:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nončika:jp samo še 5 dni upam ,da bo res na rok al pa kka dan prej kasneje ja danes se nam je javila na aprilkah ,je prišla domov in mislim da se bom vam tudi javila kaj na Dolenkah Se navajajjo na to da so trije doma misla sem pomurkam
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.4.2009 20:34:39
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 ajsi Lunči, zlata si sicer bom še ene 2 tedna počakala (ne bi lih med prazniki rodila ), ampak potem bom pa karto nujno rabla kako ste sicer vse borkice? jaz sem leeeeenaaaaa... pa bi morala cotike polikat, oprane so, pa perilo obesit, pa... eh, se mi ne da. ampak, jutri bomo donošeni pa vedno težji smo, prehiteva za en teden po velikosti - na začetku pa je par dni zaostajal
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.4.2009 21:23:41
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Soncek33: Sončece je rodila 30.1. ne februarja
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 9:43:51
|
|
|
|
aqua77
|
Dobro jutro vsem skupaj!!! Špelči sam da si ti nam v redu!!!!! Počivaj pa bo!!! Lunči, kakšne hude karte za v Rim!!! A boš men tud kakšno bukirala, ko bo čas za to???? Bom plidna bla....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 9:50:49
|
|
|
|
pikica36
|
jutrooo!!!špelka drži se!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 10:08:03
|
|
|
|
murkica
|
Jutro. Danes imam NS in me je strah kot hudička!!! No ampak sej je sigurno vse ok!!! Sem prepričana, ampak vseeno bi vas prosila za pestke, ne bodo odveč!! Vsem želim lep dan!!! Še posebej tebi Špelči!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 10:12:58
|
|
|
|
Nončika
|
murkica, vse bo ok, boš vidla!!!! ti močno stiskam pesti!!! jaz pa še vedno čakam na to pošto. huh!!! mi živčke parajo. vem, da bo vse ok, ampak vseeno sem živčna.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 10:44:55
|
|
|
|
Anonimen
|
murki verjemi vse bo ok ti se sam sprosti pa uživaj ob pogledu na pikico sonči sorči zgleda da je moj timer zatajil no mogoče aleks hoče da posnameš še kakšno fotko preden greš v rim al pa kej tazga ajsi madonca ti boš pa tud vsak cajt šla,to da je pa večji ni nič hudga bo pa tok prej prišel
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 11:04:25
|
|
|
|
sonček85
|
murkica.srečno na NS in vse bo ok boš videla larilu. evo moja fotka k sem jo v soboto slikala mogoče res zadnja in ena izpred 2t 39t1d 37t1d
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.4.2009 11:05:30 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 11:18:30
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Soncek33: Sončece je rodila 30.1. ne februarja Sonček je rodila 31.1.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 13:19:36
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Soncek33: Sončece je rodila 30.1. ne februarja Sonček je rodila 31.1. 30.2 sploh ni na kolendarju,no pa saj se zgod ob vseh teh kartah k jih je treba narest
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 13:53:21
|
|
|
|
benika
|
Špelko so danes zaradi močnih bolečin v trebuhu odpeljali v KR na UZ. Sporoča vam, da je z našo Lolo vse OK
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 13:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
benika dej me strašit,no sej hvala res da nam vse lepo poveš da vemo kaj se dogaja ampak super da je vse ok z Lolo kaj pa s Špelko?jo še boli?in kako se pa ti držiš glede na to kaj nam sporočaš?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.4.2009 14:40:56
|
|
|
|
gigi1
|
Špelka . Benika hvala ti Sonček karto že imaš, zdaj pa le pejd v Rim . Draga mislim na vaju in upam, da mine hitro in skoraj brez bolečin. Lepa si, da veš Ajsika sem prav vesela, da sva se videli. Tako lepa nosečka si. In sploh mi ne gre v glavo, da greš že tako kmalu rodit. Pupike upam, da ste dobro. RVM
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?