|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
16.4.2009 9:49:23   
pikica36
ojoj, pa to ne more biti resuser posted image user posted image user posted image user posted image  špelčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo z vama vse ok!!!!!!!

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
16.4.2009 9:50:44   
T1979
Joj Špelka mislimo nate, naj bo vse v redu. Smo s tabo.

En zvrhan koš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
16.4.2009 10:15:02   
gigi1
Špelči naša draga user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislimo nate. Drži se in se prebij čez to preizkušnjo.
Rade te imamo.

Benika tudi tebi en velik user posted image . Drži se lubica.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
16.4.2009 11:09:53   
aqua77
Moje misli so tudi pri naši dragi Špelki!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse se bo dobro izteklo, ker se mora, saj vse skupaj mislimo na našo Špelči in njeno princesko ki je prav tako močna borka kot njena mami!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Benika bodi močna in pozitivno razmišlat, objemi sestrico in povej da cel forum misli nanjo in ji pošilja objemčke..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
16.4.2009 12:45:04   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Punce, jaz vam žal ne prinašam spodbudnih novic. Pri Špeli swo odkrili krvni strdek v vratu (žilna anevrizma). Poskušali bodo obdržati plod, vendar je stanje nevarno tako za Špelo kot za otročička. Več ne vem povedat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OMB, Špela držim pesti, da bo z vama vse ok...user posted image user posted image user posted image

Pošiljam ti 100000000000000000000000000000000000000000000000000 user posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
16.4.2009 13:06:30   
Nončika
špelka, joj. solze mi kar polzijo!!!

benika, lepo jo pozdravi in ji sporoči, da sem v mislih z njo. ter, da močno, močno stiskam pesti za njo.

jaz pa čakam na rezultate moje NS. sem na trnih. včeraj sem dala kri za DHT. bomo vidli kaki bodo rezultati. danes mam pa pregled pri G.

net pa moram malce odklopit, ker se mi bo drugače zmešalo.

< Sporočilo je popravil Nončika -- 16.4.2009 13:10:34 >

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
16.4.2009 13:15:16   
Anonimen
nončika ne skrbi bo vse ok,res pa je da je bolje če si stran od računalnika k ne moreš da ne bi pogledala mal na netu in pol vidiš kej slabga in si še v slabi volji,tko da vse bo ok!user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4107
16.4.2009 13:32:48   
Kliki
Nončika vse bo OK samo pozitivno razmišlaj in ne brskaj skoz po netu.

Lepo se umiri in uživaj s svojo princesko in možem.

LP user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
16.4.2009 13:33:52   
aqua77
Nonička držim pesti zate, vse bo ok!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
16.4.2009 14:07:03   
sonček85
nončika držimo pesti in javi kako bo po pregeldu ,vem da bo vse super user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
16.4.2009 14:11:53   
Kliki
sonček85 ti si še vedno 2 v1?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
16.4.2009 14:19:14   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

sonček85 ti si še vedno 2 v1?user posted image

ja še kr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
16.4.2009 14:21:11   
Kliki
Še malo pa boš imela svojega user posted image  v naročju.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
16.4.2009 14:30:45   
Anonimen
sonči sej ne boš več dolg 2 v 1,zdej se že ure odštevajouser posted image

< Sporočilo je popravil larilu -- 16.4.2009 14:31:02 >

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4114
16.4.2009 14:33:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Še malo pa boš imela svojega user posted image  v naročju.
ja tudi jaz upam,no več k tri tedne pa res ne user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

sonči sej ne boš več dolg 2 v 1,zdej se že ure odštevajo
kdaj misliš da se ne bo več javila gor na rr za par dni user posted image user posted image če praviš da ure

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
16.4.2009 14:50:51   
Anonimen
odvisen mal več moraš povedat kako se počutiš pa ti bom znala kej več povedatuser posted image se ti že vleče ane?a maš vse pripravljeno za v rim,le glej da ne boš pozabila fotoaparatauser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4116
16.4.2009 15:43:38   
sonček33
jazzz - kako si? počutje?

sonček85 - še malo, čeprav jaz vsako jutro najprej prečekiram, če je že novička na rr

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
16.4.2009 15:48:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

odvisen mal več moraš povedat kako se počutiš pa ti bom znala kej več povedatuser posted image se ti že vleče ane?a maš vse pripravljeno za v rim,le glej da ne boš pozabila fotoaparatauser posted image
ja počutje je kot vedno ,superuser posted image user posted image user posted image user posted image nič posebnega,nič me ne matra razen na vsake toliko mi trebuh otrdi
Ja za v Rim je pa že vse pripravljeno nekaj časa,fotkiča smo pa dali kr v poneeljek že v torbo k je bil lažni preplah tko da gre sigurno z nami user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček33:ja še malo ,upam ,da boš kmalu prebrala da cartamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
16.4.2009 16:53:04   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nončika držimo pesti in javi kako bo po pregeldu ,vem da bo vse super user posted image user posted image user posted image user posted image

pregled ok, vse je v redu. sem mu rekla za NS in je rekel, da je to novi modni hit in da je za tiste, ki imajo preveč denarja. user posted image user posted image user posted image

PDP-ja pa mi spet ni zračunal.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
16.4.2009 19:08:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

pregled ok, vse je v redu. sem mu rekla za NS in je rekel, da je to novi modni hit in da je za tiste, ki imajo preveč denarja. user posted image user posted image user posted image

ta tvoj G pa ni danes bil dobre volje,
NS je že ja nekaj časa v veljavi in ni to trenutna muha user posted image
Ah pa samo da je vse ok in da bebi lepo raste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
16.4.2009 20:35:23   
beyba
Benika kaj novega?

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
16.4.2009 20:37:18   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Super da je vse OK. user posted image  user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
16.4.2009 21:52:20   
benika
Benika kaj novega?

Ja, veliko. Po dveh letih sem spet v službi, v soboto grem na izlet na Plitvička jezera...ja, ja, sej vem, da te to ne zanimauser posted image

Danes sem bila pri Špeli in po moje ona mal simulirauser posted image Ne, sej se hecam. Danes sploh ni primerjave z včerajšnjo situacijo. Še vedno precej težko diha, potrjena je diagnoza krvnega strdka v vratu ter pljučne embolije. Na vsakih 12 ur se fila z inekcijami proti strjevanju krvi. Ležanje je skorajda obvezno, lahko pa gre sedaj že na wc in na kratek sprehodek s spremstvom. Vse skupaj je res šlo precej na tesno in hvala bogu, da se ni zgodilo najhujše. Jutri ji bo mami dostavila laptop in sem sigurna, da ji boste lahko popoldne osebno poslale poljubčke in objemčke.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
16.4.2009 21:54:36   
sonček33
O benika kako sem vesela tvojega poročanja...špelčika naša, le tako naprej...bomo zmogli? bomo ja!!!!drži se punca

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
16.4.2009 22:22:28   
miska73
Benika joj kolk sem vesela, da gre na bolje.
Poljubčke tebi in seveda Špelki.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.