Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 2:07:56
|
|
|
|
beyba
|
Evo nisem mogla spat ker sem tko razmišljlala....zdej sem uletela pogledat novičke in bom pomoje takoj laže zaspala in se ne bom več samo premetavala. Kolk sem vesela takihle novičk.KAR tako naprej in kmalu bo mela najlepše dete na svetu naša Špelči...takoj za mano seveda! Benka to da delaš ni več novo če pa greš res na izlet se pa ffffffffffffuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllll lepo imej
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 8:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Benika kaj novega? Ja, veliko. Po dveh letih sem spet v službi, v soboto grem na izlet na Plitvička jezera...ja, ja, sej vem, da te to ne zanima Danes sem bila pri Špeli in po moje ona mal simulira Ne, sej se hecam. Danes sploh ni primerjave z včerajšnjo situacijo. Še vedno precej težko diha, potrjena je diagnoza krvnega strdka v vratu ter pljučne embolije. Na vsakih 12 ur se fila z inekcijami proti strjevanju krvi. Ležanje je skorajda obvezno, lahko pa gre sedaj že na wc in na kratek sprehodek s spremstvom. Vse skupaj je res šlo precej na tesno in hvala bogu, da se ni zgodilo najhujše. Jutri ji bo mami dostavila laptop in sem sigurna, da ji boste lahko popoldne osebno poslale poljubčke in objemčke. ah to pa ja ne boš govorila mogoče bi sam vrstni red spremenila drugače pa kako je biti spet po dolgem času v službi? včeri k sm šla tamavčija iskat sm ga dobila z novo buško in to še na drugem učku,tko da če bi imel še en oko bi še na tistem kej mel drgač vzgojiteljica se je tresla k mi je govorila kaj je bilo k se me je tok bala reva vsa prestrašena,no in je rekla da je hribčku v gozdu navzdol padu in se je zakotalil do dol no in rezultat buška da te kap,zaotečen do polovice ličnice,itak da jest ni hotel nič,skoz je bil jokcast pa bošček tko da lahk da je bil še v takem šoku al pa da je mel lažji pretres,k dans je že plesal zato sm ga kr dala v vrtec če bo pa karkol narobe me bodo pa poklical miškolinček mali dobr da ma trdo bučko po mamic
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 8:55:46
|
|
|
|
sonček85
|
jutrooooooooooooooooooooooo benika.hvala za info o Špelki in super da gre na bolje,saj je borka in mali tudi in bosta vse to premagala Špelka le tako naprej ,me smo tko vesele zate da gre na bolje Kako smo kaj rožice ,danes sicer ne sije tko sonček kot prejšnje dni a vseeno je tko lepo zunaj ko je malo pofrišano od dežeka Jaz sem še kar tukaj 2v1 in še nisem odhopsala v Rim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 9:00:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jaz sem še kar tukaj 2v1 in še nisem odhopsala v Rim boš pa kmal
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 9:19:16
|
|
|
|
T1979
|
Špelka super, da gre na bolje. Le tako naprej. Pomagajo vsi objemčki, pikepoke in pujski.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 10:27:05
|
|
|
|
murkica
|
Benika hvala za novice. Si me kar malo pomirila. moram priznati, da sem kar s strahom prihajala na RR, da nebi izvedela kakšne slabe novice. Špelči naša res si prava borka. Pobožaj bušija, ker je tudi tudi tvoja borka na kvadrat!!! Vesela sem, da gre vse na bolje!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 10:48:00
|
|
|
|
ledenka
|
benika, hvala za novice sem zelo vesela, da je bolje, upam, da je to tazadnja negativna stvar v Špelkinem življenju... je bilo že dovolj. špelči naj gre samo še na boljše!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 11:33:50
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba KAR tako naprej in kmalu bo mela najlepše dete na svetu naša Špelči...takoj za mano seveda! Naši so pa kaj???
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 11:35:52
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka benika, hvala za novice sem zelo vesela, da je bolje, upam, da je to tazadnja negativna stvar v Špelkinem življenju... je bilo že dovolj. špelči naj gre samo še na boljše! Se podpišem pod to...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 12:53:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: beyba KAR tako naprej in kmalu bo mela najlepše dete na svetu naša Špelči...takoj za mano seveda! Naši so pa kaj??? vsi zasedajo prvo mesto med lepotci in lepotičkam no naš vodi tiste stopničke z največ buškami
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 15:40:40
|
|
|
|
beyba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: beyba KAR tako naprej in kmalu bo mela najlepše dete na svetu naša Špelči...takoj za mano seveda! Naši so pa kaj??? ja ZATE JE PA NAJLEPŠI TILN...TAKOJ ZA NJIM PA ELA,LOVRO... PA ŠE MILJON DRUGIH....Zame je najlepša Ela za njo pa tvoj Tilen, pa Lovro, pa Benjamin, pa Jakob,pa Neža, pa matic, pa .....tako to je za vsako mamo Erin...tudi ti mislim da nisi izjema in veš da maš najlepšega otroka in sončka na svetu.....Ne bit huda namae!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 19:02:38
|
|
|
|
spelka12
|
babe žabeeeeeeeeeeeee bom bolj kratka, ker je ta lepitopi tolk počasen. Strdek v vratni žili in pljučna embolija (te sicer ne morejo 100% dokazat, ker rentgen ne pride v poštev). So pa rekli, da sem čist za las ušla kapi. 2x na dan si bom dajala injekcije do konca nosečnosti in mirovanje. Morm se še v Lj. pokazat in če bo vse ok, bom doma do konca. Mal me stiska, ker tukaj nimajo uz-ja in ne vem, če je s pikico vse ok. Upam, da je. Hvala vsem za pesti, objemčke in vse. Zlate ste. Aja še to: skoz sem laaaaaaaaaaačna , 3x na dan hrana je za mene tolk kot nič. komaj čakam, da pridem domov, pol se bomo pa basal. Papaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 19:38:04
|
|
|
|
murkica
|
Špelči lepo te je vidt Ja boš pač počivala, nimaš kaj, važno da sta sedaj obe s pikico ok!!!! Vesela sem, da si se nam javila. Zdaj se moraš bolj pogosto javljati, ker nas bo borke še vedno skrbelo za vaju, pa čeprav sem prepričana, da bo od zdaj vse v redu, ker mora biti. Ja hrana je pa hudič. Kar naj ti kaj tvoj pretihotapi v bolnišnico. Ker lačna pa res ne moreš biti!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 19:42:53
|
|
|
|
miska73
|
Špelki moj, sam da si se nam ti javila, pa da te znajo dohtarji porihtat... Pa da sta vidve s pikico dobro. Če boš le mogla, se nam le javljaj, da bomo vedele, da je vse dobro z vama.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 19:45:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jaz sem še kar tukaj 2v1 in še nisem odhopsala v Rim boš pa kmal Upam,da res Zdaj pa že sama seb postajam tečna k si že želim spoznat naše dete Namesto da bi študirala kako bo porod potekal in da bi me vsaj malo bilo strah poroda me ni
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 19:45:16
|
|
|
|
sonček85
|
špelči: samo da poteka vse ok,s pikico je pa vse dobro ne skrbi. U revca boga ,a pa da ti pa tvoji kaj za jest prinesejo pa ne smejo al kaj,da ne boš lačna Ti samo počivaj in dda bo pikica lepo rastla
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 21:50:50
|
|
|
|
sonček33
|
ooo, špelči kolk sem te vesela...poćivaj lubica, s pikico je pa zihr vse ok pogrešam LuNo in sekico pa živo sonček - a bomo kej dihale al ne?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 23:30:16
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: beyba KAR tako naprej in kmalu bo mela najlepše dete na svetu naša Špelči...takoj za mano seveda! Naši so pa kaj??? ja ZATE JE PA NAJLEPŠI TILN...TAKOJ ZA NJIM PA ELA,LOVRO... PA ŠE MILJON DRUGIH....Zame je najlepša Ela za njo pa tvoj Tilen, pa Lovro, pa Benjamin, pa Jakob,pa Neža, pa matic, pa .....tako to je za vsako mamo Erin...tudi ti mislim da nisi izjema in veš da maš najlepšega otroka in sončka na svetu.....Ne bit huda namae!!!! Sej nisem
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 23:33:09
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jaz sem še kar tukaj 2v1 in še nisem odhopsala v Rim boš pa kmal Upam,da res Zdaj pa že sama seb postajam tečna k si že želim spoznat naše dete Namesto da bi študirala kako bo porod potekal in da bi me vsaj malo bilo strah poroda me ni Sej bo kmal..nč skrber..še noben ni not ostal VSe ob svojem času..ko bo mali pripravljen na "novi svet" bo že pokazal...če ga ne bodo drugi ven izbezal
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 17.4.2009 23:35:25
|
|
|
|
Erin
|
Špelči moja..si mi skoz v mislih in ti želim vse najlepše... ..sej veš ane?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.4.2009 0:40:50
|
|
|
|
spelka12
|
erin seveda, da to vem. Danes sem že boljše volje, prej sem bla pa tko tko in se mi tud klicat ni lubil.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.4.2009 8:24:07
|
|
|
|
sonček85
|
jutro vsem!!!!!!!!!!!!!!!!! sonček33:nič še ne bomo dihal jaz bi pa že tko zdaj pa vsem želim čim llepši vikend in se beremo saj še nikamor ne grem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.4.2009 8:24:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Jaz sem še kar tukaj 2v1 in še nisem odhopsala v Rim boš pa kmal Upam,da res Zdaj pa že sama seb postajam tečna k si že želim spoznat naše dete Namesto da bi študirala kako bo porod potekal in da bi me vsaj malo bilo strah poroda me ni Sej bo kmal..nč skrber..še noben ni not ostal VSe ob svojem času..ko bo mali pripravljen na "novi svet" bo že pokazal...če ga ne bodo drugi ven izbezal tudi jaz sem to rekla ,samo ko sedaj pa že tko čakam da ga vidim ,da vidim komu bo podoben,,po komu bo imel očke,obrazek,nosek,vse.Najin mali zakldek
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.4.2009 10:25:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 babe žabeeeeeeeeeeeee bom bolj kratka, ker je ta lepitopi tolk počasen. Strdek v vratni žili in pljučna embolija (te sicer ne morejo 100% dokazat, ker rentgen ne pride v poštev). So pa rekli, da sem čist za las ušla kapi. 2x na dan si bom dajala injekcije do konca nosečnosti in mirovanje. Morm se še v Lj. pokazat in če bo vse ok, bom doma do konca. Mal me stiska, ker tukaj nimajo uz-ja in ne vem, če je s pikico vse ok. Upam, da je. Hvala vsem za pesti, objemčke in vse. Zlate ste. Aja še to: skoz sem laaaaaaaaaaačna , 3x na dan hrana je za mene tolk kot nič. komaj čakam, da pridem domov, pol se bomo pa basal. Papaaaaaaaaaaaaaaaaaaa špelči moja vse bo vredu s tabo kot s pikico boš vidla,ti pa res lepo počivi pa da ti ne bo dolgčas pa piši dnevnik za pikico en namig no včeri sm šla po tamavčija in guess what nova buška in zdej pa na ustnici mislim sm rekla da zgleda huj k tisti k ragbi igrajo no pol je še bruhal pa ni da ni no,nč noče jest k ga ustnica boli ma pišuka no nč zdele grem pa kosilo delat in sicer testenine pa bolonjska omakca in rdeča pesa vam pa želim lep dan!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.4.2009 7:02:47
|
|
|
|
sonček33
|
Špelči mislim nate in ti pošiljam poljubček? kako ste ostale? kaj boste danes počele? Pri nas se kaže kar ok vreme..bomo imel piknik, ker mami praznuje rd. In bo zihr spet pestro, ker ko se mi "Razjarnikovi" na kup dobimo je vedno pestro in zabavno. Mojadva spita. Lovro je ob 5h jedel, potem se pa 2x pobruhal...tako da sva imela modno revijo in se navsezgodaj preoblačila. Zdaj je nazaj zaspal, jaz pa sem skočila pod tuš, pa ene cote obesila, ene dala prat...zdaj pa kufetk. Bi ga še ktera? Evo kavica kuhana
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?