|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
18.1.2009 19:36:19   
pikicao.
dobr vecer..
da vas pozdravim user posted image

ajsii..kater sladoleeed si pa jeduuuuuuu??

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 326
18.1.2009 19:36:50   
pikicao.
se* kako si? mas spet kaksn test user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 327
18.1.2009 19:38:08   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

dobr vecer..
da vas pozdravim user posted image

ajsii..kater sladoleeed si pa jeduuuuuuu??

ene 6 kepic vsega skup user posted image user posted image user posted image  rula definitivno makov sladoled, tud malemu je bil všeč user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 328
18.1.2009 19:45:17   
pikicao.
makov? a je dobr?
eksperimentiras user posted image user posted image user posted image
in a si kej pupla ?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
18.1.2009 19:58:57   
ledenka
kupla nisem niiiiiič user posted image user posted image user posted image  sej v glavnem sem gledala vozičke. ampak tud malo cotke, kako izbiro majo gor user posted image  se tolažim s tem, da mam za prvi cajt ful oblekc od nečakinje, pol za poletje bomo pa že nakupli user posted image  zdaj je nujna zadeva voziček in postelja (ne, nisem se še odločla, kaj bo user posted image )

itak, jaz sem vedno za eksperimente, sploh pri sladoledu user posted image  ful fora, da se pozimi sprehajaš in ližeš sladoled user posted image   pa prav nemarno mi paše zadnje čase, po moje letijo moje kile v nebo. pa bo že.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 330
18.1.2009 20:10:10   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ojla,
sem se oglasila pri avgustovkah - pa še vas malo pogledam. Priznam, da sem zadnje čase med vami nekam izgubljena,  pa ne vem zakaj... user posted image

Se*ki lubek, a pogrešaš mogoče več stimulacije...user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 331
18.1.2009 20:16:54   
Nončika
ledenka, sladoled njami, njami. jaz sem ga v prvi nosečnosti žrla in žrla. doma ni smelo manjkat sladoleda, je bla pol panika. user posted image user posted image user posted image user posted image

so me že vsi čudno gledali, da sem znala na licu mesta pojest liter sladoleda. seveda so me pa po porodu kar pikali, če bi sladoled. kilce so pa po sladoledu lepo šibale gor.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 332
18.1.2009 20:26:29   
sonček33
Nosečke, ki se spogledujete z vozičkom Jane..na Nosečnosti, kaj potrebujemo za novorojenčka iamte nekaj linkov iz tujine, kjer se menda da kupit ceneje. mal si poglejte.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 333
18.1.2009 21:55:45   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ojla,
sem se oglasila pri avgustovkah - pa še vas malo pogledam. Priznam, da sem zadnje čase med vami nekam izgubljena,  pa ne vem zakaj... user posted image

Se*ki lubek, a pogrešaš mogoče več stimulacije...user posted image

miska jz jo pogresammm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 334
18.1.2009 21:57:18   
pikicao.
joooj ajsiiii
kok je lepiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala za slikce :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 335
18.1.2009 22:04:41   
miska73

miska jz jo pogresammm user posted image user posted image user posted image

Za tebe itak vem, da jo user posted image

user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 336
19.1.2009 7:08:21   
Anonimen

joooj ajsiiii
kok je lepiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala za slikce :)

jaz bi tudi user posted image user posted image user posted image

Sicer pa pupe moje.... JAZ SEM NA BOLNIŠKI user posted image user posted image user posted image user posted image   Me prov zanima kako bodo odreagirali user posted image user posted image

JUTROOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
19.1.2009 7:19:52   
Anonimen
Sem vidla da že imam slikice user posted image user posted image

LUŠNEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se prov nosek vidi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
19.1.2009 7:53:53   
murkica
Sem mislila, da bom prva, pa me je Živa prehitela... Ja Živa kaj pa potem delaš tako zgodaj pokonci, če si na bolniški? Zdaj lahko malo izkoristiš in počivaš ter seveda uživaš s svojo pikico... user posted image user posted image user posted image
Pa že kaj veš koliko časa boš na bolniški? A misliš da boš do konca?

Jaz sem tako kot ponavadi vsaki ponedeljek ful zaspana in komaj gledam. Danes sem v bsitvu skoraj zaspala v službo in resilo me je samo to, da imam do službe 200 metrov, ker drugače bi zamudila k nora... Namreč naštimala sem si uro in najprej sem jo enkrat prestavila na dremež in potem, ko bi morgla drugič obvezno ustat, pa sem pritisnila samo dremež in padla dol :) Tako, da je potem hvala bogu mojemu že zvonila budilka in sem se ustala in oblekla v 5. minutah in ltela v službo... Tako, da sem zamudila samo 2. minuti in ni bilo take panike.. Namreč začnem tako prva in imam jaz ključ, vendar nebi smela zamujat... Ampak kar nihče ne ve, ne boli :)

Tako, da zdaj pa čakam, da pride še kdo v službo, da si bom letela po kavico....

Sem pa tako jezna sama nase... Včeraj zvečer sem si naredila eno fino solatko, ki vsebuje čebulo in se mi bo zdej zmešalo zaradi nje... Še danes zjutraj, ko sem se zbudila sem imela čisto okus po njej..... FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.... Tako, da mislim, da se bom za nekaj časa odpovedala srovi čebuli... Pa ful jo imam rada, samo tele njene vojane so pa ubitačne....

Nič, jaz sem se malo načvekala, ve pa upam, da se imate vse fino.... No seveda dobro jutro vsem skupaj....user posted image

No seveda je pa treba poskrbet še za zajtrk, prepričana, sem da bo vsaka našla kaj zase:

user posted image

user posted image

user posted image

No brez tega pa seveda ne gre :

user posted image

user posted image

No pa dober tek :)

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
19.1.2009 7:55:43   
murkica
Aqua moje sožalje!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 340
19.1.2009 7:56:05   
Anonimen
Jutro Murki... ti si mislila da boš prva, jaz pa da bom kar sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevem še koliko časa, grem pa danes h G, pa bomo videli. Držite pesti, da je vse OK, ter da kar ostanem na bolniški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
19.1.2009 7:57:05   
Anonimen
aja... murki jaz sem včeraj jedla pasulj, ki ga je skuhal moj oči, pa sem mislila da se mi bo zmešalo zarad njega user posted image Zgaga me je pekla, rigalo se mi je, pa še slabo mi je bilo... Do nadaljnega torej nobenega pasulja več user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
19.1.2009 8:15:21   
murkica
Ma ja, ta hrana, to je za znort...Sploh pasulj je zmaga... Če ga jem, moram pol ves čas letat na stranišče... Da se človeku zmeša... Tako, da ko si ga privoščim si ga veliko, ker ga potem zelo, zelo dolgo ne jem... Ker mi takrat naredi takega hudiča v trebuhu user posted image user posted image user posted image ....

Drugače pa kar se bebice tiče, seveda, da je vse v redu in se ne sekiraj... Pač dala ti bo morda bolniško, da bo sigurno vse ok, glede na to, da seenkrat že ni končalo vse tako, kot bi se moralo. AMPAK TOKRAT BO PA VSE POTEKALO GLADKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Ti samo misli nase in na svojo pikico, svojo šeflo pa odmisli... Ker res ni treba izgubljati živcev zaradi take kure!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
19.1.2009 8:24:25   
Anonimen
Točno to sem si zdaj zadala... Misel na mojo pikico in ne na šeflo, ki itak ni vredna pet dag senfa user posted image user posted image user posted image

Kako si pa ti kaj? Jaz sem pasulj prov z užitkom jedla in tudi prebavi je dobro del, ampak želodec se je pa pritoževal 100 na uro user posted image user posted image user posted image   Ampak zdej je že bolje. Se glih pripravljam k jogurtu user posted image user posted image

Ti si pridna in v sluzbi? Jaz bi tudi bila, če bi imela normalno službico user posted image Sem prov žalostna, ker nikakor nimam sreče s službami user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
19.1.2009 8:26:35   
jazzz27
O jutro!!

Vidim da so že prve čveke gor....user posted image

Živa kdaj imaš G?

Bom potem še mal pokomentirala za nazaj...moram nekaj nardit...me tako grlo boli...sem mislila, da bom ponoči znorela od bolečine in premetavanja po postli. A ima katera kak predlog?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 345
19.1.2009 8:28:11   
Anonimen
Grgranje žajbla in hladno (ne mrzlo) pijačo z veliko C vitamina.

Nevem še, kdaj imam, ker dela popoldne. morm poklicat....

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
19.1.2009 8:55:09   
Anonimen
kaka tuga k sem kar sama user posted image user posted image user posted image

Bom šla kar malo spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
19.1.2009 8:58:06   
murkica
Kakor jaz vem grgranje žajblja v nosečnosti ni ravno priporočljivo... Sicer ne vem čisto zakaj, lahko pa malo pobrskam po netu in poiščem odgovore... Vem, da ko sem jaz ga enkratkupila, je bilo na njem prav opozorilo, da ga v nosečnosti odsvetujejo...

Drugače pa sva midva z mojim imela namen vikend preživeti umirjeno, en z drugim in seveda v uživanju prostega časa, pa se je obrnilo vse drugače... Na koncu sva ga preživela s prijatelji, pozno sva hodila spat in posledica je zopet utrujenost, ki se bo vlekla čez cel teden... No pa še danes imam tako natempirano, da se mi bo zmešalo...

NIč letim delat, ker imam fullllllllllllllll gužvo... Se pa seveda še javim...

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
19.1.2009 8:59:03   
jazzz27
če bi dala žajbel v usta bi sigurno bruhala, ker se mi obrača, ko pomislim na žajbelj. Nikol ga nisem marala. Zdaj si kuham kompot....mogoče bom še cuker in mleko....saj bo!

Ajsi..slikice so super...kako se lepo vidi obrazček, rokica,.... kdaj se boš odločila za voziček.... jaz pa imam problem, k mi je samo en všeč in mislim, da ne bom mogla odstopit....

sonček...še mal, še mal, še mal,....jutri teden....kako si? Kdaj imaš spet ctg? Ste se že pripravili?

Se* zakaj si se pa ti izgubila pri nas? Kako v službi?

larilu....tale tvoja služba je pa od sile...pa saj bo ne se sekirat. Na začetku je vedno tako, da se težko vklopiš, no če maš kre*ene za sodelavce je pa še težje. Potrpi in boš videla kako se bojo stvari stekle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
19.1.2009 8:59:41   
Anonimen
tega pa nisem vedla... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mam še OGROMNO za naučit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ne de Murki... Važno da sta se mela fino user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......