|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
2.3.2009 10:10:29   
jazzz27
Punce...borkice...mamice...nosečke...lepotičke moje, jaz sem grda, lena borkica. Vas res zanemarjam. Nekako ne sfolgam vse skup. Ampak bo že, saj bo prišel spet čas, ko bom monologe tuki gor tolklauser posted image

Vidim, da se je naša KAHLCA oglasila spet po dolgem času, mi je kar nerodno pupa, ker nič ne napišem več na zs, nekako me vse prehiteva, pa saj bo bolš. Ronja je tak cuker. Kakšni lepi očki...dva temna kovančka. Bi jo kar vzela, tako da se me pazi. Pa nov avatar, je bil že kar čas, ta mi je bolj sladek, kot prejšnji. Madona sveta, kmal bo konc porodniške k gredo meseci tako hitro. Je z malo vse v redu? Jo ubogate? user posted image  Evo mi smo že v 22. tednu in se "počasi" prebijamo naprej. Kako kuča?user posted image  Kako sosedje?user posted image  Tukaj imamo kar nekaj mladih kandidatov za tvojo Ronjo. Se gremo že mini ženitveno posredovalnico. Ko bi videla seznam kako ga hitro polnemo z nosečkami..

špeli.....tole je pa prezgodaj za srčka in plodek, nič bat ti ga Reš pokaže verjemi!!! Samo mirno kri, vse je ok!! user posted image user posted image user posted image user posted image

spps..še vedno tu. Dihamo, odštevamo....ta teden dobimo novo mami!! Le glej da bo novička pravočasno prispela, da bomo porivale s tabouser posted image .

Ajsi...ti maš pa že tako cotkanga bušija. Si že prava nosečka. Tud tebi se približuje s svetlobno. Še mal pa dopust. Kaj boš delala med dopustom?

trin...marec je tu!!! Si že kaj napeta? Komaj čakaš? Jaz se že sedaj veselim svojega malega bitja...A sobica je že fertik? Torbica pripravljena?

Se* kje pa je tale naše nosečka??? A se pase na regratu?user posted image user posted image

Živa... kako si ti? So se slabosti že kaj umirile? Kaj počenjaš? Stroj laufa?user posted image

murki...pa ti novopečena nosečka, ste že dojeli? Povedali?

stella...un miš...mater preverznjak!!!

miška, kdaj bo testek padu? Kakšni znakci?

larilu... rbrca so že kaj bolš, se mi kar smiliš k te je vse tako doletelo. Ti samo počivaj pupa....

žižika moja....zate vedno držim pestke in ti pošiljam 100000000000000000user posted image ...RTM.

vse ostale moje nončika, U, oktavija, lunca,... en velikuser posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
2.3.2009 11:05:38   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

murki...pa ti novopečena nosečka, ste že dojeli? Povedali?

Dojeli smo, povedali pa nismo še nikomur... Čakamo na pregled, potem pa bova vsem sčvekala...
Komaj čakam...

Me pa že od včeraj boli trebuh in sicer od popka gor... Tko, da upam, da ni kaj narobe... Sicer se mi zdi, da je to bolj želodec. Namreč začelo me je boleti včeraj po kosilu in kar noče popustiti. Spala sem v redu, brez bolečin (z vmesnimi odhodi na straniščeuser posted image ), ko pa sem se zjutraj zbudila, me je zopet bolelo. Tako, da upam, da čim prej mine in da lahko uživamo v user posted image ...
No slabosti so pa občasne in sicer, ko zavoham kaj... namrče moj si je včeraj pekel jajčka in sem mislila, da bom želodec vn vrgla... No pa saj mi je vseeno, samo da user posted image  pridno raste...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
2.3.2009 12:44:24   
spelka12
murki mene je tud skoz želodec bolel, je blo kr hudo in sem mogla fejst pazit, kaj dam vase. A tebi je pa že slabo? pr meni so se pa vsi znaki čist umirili, tud slabosti.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
2.3.2009 13:21:39   
murkica
Ja slabost je čisto tko kdaj usput prisotna... Sej pravim recimo takrat, ko zavoham kaj, kar mi očitno ne odgovarja...

Drugače pa je lakota skoraj ves čas prisotna in moram paziti, da ne jem velikih obrokov, da si zadostim potrebo čez cel dan in da se ne prenažiram... Tako, da ne bomo pridelali nepotrebnih kilogramčkov, ki bodo slabi tako zame kot za pikico...

Drugače pa joškice me precej bolijo, zelo so napihnjene in ves čas hodim lulat... Tako, da me v službi že čudno gledajo in sem se izgovorila, da sem si med vikendom prehladila mehuruser posted image user posted image user posted image  Ker drugače bodo takoj sumnjičavi postali...

Kdaj pa imaš naslednjič pregled Špelči?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
2.3.2009 15:39:25   
murkica
Pa punce sej niste resne no... Pa kaj bomo kar zaprli to našo borbo al kako? Ful sem žalostna, ker se nobena več ne javljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
2.3.2009 15:49:50   
Kliki
Evo mene ne ne bomo jo kr zaprle. Jast sem se sicer pridružla ne dolgo nazaj.
Pa mi tudi ne bi blo fajen če je ne bi bilo več.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
2.3.2009 16:23:47   
Anonimen
ojla čvekalke...

Jazzzi ja res nas malo zanemarjaš user posted image user posted image user posted image   Jaz sem danes urejala vse potrebno za naprej in za bolniško, tko da nisem bla nič naokoli... So se pa slabosti umirile, ker sem opustila Elevit. Zdej bom pa Nutrilite jedla user posted image user posted image user posted image   Do regrata še vedno nisem prišla, stroj DELAAAAAAAA, trebuh raste, zdej grem pa še srčka malo poslušat, da vidim, kje se nahaja naše dete  user posted image user posted image user posted image

Špelček, jaz sem bla dan pred pregledom KATASTROFA.... Sem že vidla kako mi je trebuh uplahnil, kako me joškice nič več ne bolijo, kako so mazolji zginli, kako mi ni več slabo, .... Ampak dobro me je dragi pomiril, da sem preživela in vidla srčka user posted image user posted image user posted image   Drži se in se ne pusti premagati strahcu, ok? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2857
2.3.2009 16:38:41   
Anonimen
ojla!
jazzi ma rebrca niso nč boljš boli k sto hudičev in se ponoč zdej skoz premetavam k me vse boli če ne trebuh pa rebrauser posted image ampak ni pene bo že nehal
zdele me je pa šefica poklicala mislim sej ne vem kaj naj rečem kot da se dela norca,takrat so se delal norca iz mene in me obravnaval kot da sm prah na polici in k sm ji vse zmeri sporočala pa to pol mi pa zine a se vam ne zdi da bi bilo lepo če bi mal sporočal kako je z vami?user posted image mislim no če bi bilo po njenem bi blo najbolj če bi bla že v grobu,joj kolk mi je dan pokvarilauser posted image
murkica supr da ti ni slabo non stop in upam da ti tud vnaprej ne bo!
živček kako si?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
2.3.2009 16:41:04   
ledenka
ojla, borkice user posted image  

zjutraj sem bila v šoli za starše, potem letela v službo, tu je NORA gužva! tako da vas komaj zdaj lahko mal preberem in pozdravim user posted image  sej ne za dolgo, čez 20 minut grem na telovadbo, potem pa končno domov...

vas vse objemčkam in pozdravljam, pupike moje, in letim delat dalje!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
2.3.2009 20:05:53   
Anonimen
joj larilu, sploh mi ne govori..... Jst sem danes prejela odpoved in oceno mojega poskusnega dela - seveda negativno, kot je bilo dogovorjeno. Ampak pismo je napisano s taaaaaakoooooo zamero, da me ma, da bi ji kaj napisala na to.... Mislim, če daš to človeku za prebrat, ki me ne pozna, bi si mislil, da sem totalen aroganten šus od babe, nesposoben tržnik, komunikator,....  Jaz sem se nehala obremenjevati... Jaz vem kaj je res in se tega držim in ne pustim se da bi to vplivalo name user posted image user posted image user posted image

Mi je pa hudo zate, ker vem kako je če si slabega zdravja, pa se še s tem obremenjuješ hkrati... AMPAK BEJBA - ti maš dojenčka v bauhiju... ne sekiraj se za eno kuro v sistemu user posted image user posted image user posted image

ajsi ti si pa tok aktivna, da je meni že kar nerodno, ker sem skoz doma user posted image user posted image user posted image

Kje so pa ostale čveke? Vse na FB?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
2.3.2009 20:30:46   
spelka12
živa a kr odpoved so ti dal? A si bla za določen čas? Boga user posted image
murki pregled mam jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
2.3.2009 20:36:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

živa a kr odpoved so ti dal? A si bla za določen čas? Boga user posted image
murki pregled mam jutri.

Ah špelka, na poskusni sem bla in mi itak niso dali pozitivne ocene, ker sem noseča. Pa itak glede na odnese, kot sem jih imela s to šeflo mi niti žal ni user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam tudi jutri pregledek. Kdaj pa špelka?

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
2.3.2009 20:39:25   
spelka12
Ob 11.30 pri rešu.
Aja na poskusni. No sej boš itak zdej uživala 2 leti z bebico, pol se bo pa že nekej našlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
2.3.2009 20:39:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Pa punce sej niste resne no... Pa kaj bomo kar zaprli to našo borbo al kako? Ful sem žalostna, ker se nobena več ne javljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eto meuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
2.3.2009 20:41:15   
Anonimen
JUPIIIIIIII same nosečke na kupu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom stiskala pestke, kokr bom lahko, ok? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jst mam 14:15 pri svoji G. Upam da bom vidla našega pupota.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spps..... že dihaš? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2865
2.3.2009 20:42:51   
Anonimen
Aja na poskusni. No sej boš itak zdej uživala 2 leti z bebico, pol se bo pa že nekej našlo.

ej sej pravim, da se sploh ne sekiram. Vsaj do zdej nikoli nisem imela problema s službami. Bom pa malo prej začela iskat... Upam samo, da bom končno dobila kaj, kar bo trajalo, ker sem že SITA tega menjavanja služb user posted image user posted image user posted image   Ampak v trženju je pač tko... Ko si nekomu grožnja............. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2866
2.3.2009 20:43:39   
spelka12
muuuuuuurkiiiiiiiiii kje s zdej? Hitr prid, drugač ti bom ušla user posted image
spps a maš kak sms od bork, da bomo dihale s tabo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
2.3.2009 20:45:15   
spps

muuuuuuurkiiiiiiiiii kje s zdej? Hitr prid, drugač ti bom ušla user posted image
imam,imam -od žive in SE*user posted image   sam mislim,da še ta teden nič ne bouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
2.3.2009 20:45:21   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: živa25
ej sej pravim, da se sploh ne sekiram. Vsaj do zdej nikoli nisem imela problema s službami. Bom pa malo prej začela iskat... Upam samo, da bom končno dobila kaj, kar bo trajalo, ker sem že SITA tega menjavanja služb user posted image user posted image user posted image   Ampak v trženju je pač tko... Ko si nekomu grožnja............. user posted image user posted image user posted image

Kaj pa, če bi tržla sama sebe? Dej se na internet, napiš kolk si dobra in kaj vse znaš, pol pa čakej, itak, da se bojo grebl za tebe user posted image . Pol te bodo pa še prosil, da bod njihova.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
2.3.2009 20:45:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Spps..... že dihaš? user posted image user posted image user posted image user posted image

nič drugače kot ponavadiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
2.3.2009 20:46:13   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: spps

imam,imam -od žive in SE*user posted image   sam mislim,da še ta teden nič ne bouser posted image

Sej vaju nč ne prganjam, sam zarad dihanja me skrbi user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
2.3.2009 20:46:16   
spps
in kako sta vidve?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
2.3.2009 20:46:50   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Sej vaju nč ne prganjam, sam zarad dihanja me skrbi user posted image
user posted image user posted image user posted image a misliš,da bom pozabla?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
2.3.2009 20:48:06   
spps
če katera pozna JASNA je rodila-bivši nick ENANOBENA,za aquico vem,da jo,za ostale pa ne vemuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
2.3.2009 20:48:21   
spelka12
nkol ne veš kaj te piči v porodni user posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

RAZGLED
10ka

Kakšen razgled bi najraje imele iz svojega bivališča?

Na morje (72%)

Na gore (23%)

Na staro mestno jedro (4%)

Na avtocesto (1%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!