|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Je možno zanositi v mojem primeru?
26.1.2009 17:32:30   
lepi čeveljc
Lepo pozdravljene,
tudi mi2 s fantom načrtujeva user posted image  in zdaj malo obnavljam znanje na to temo - pa sem se včlanila k vam user posted image .
Za začetek me zanima naslednje:
Če je lahko ovulacija katerikoli dan v ciklu, jajčece preživi 2 dni in semenčeca 5 dni, potem s user posted image  (user posted image ) na (vsaj) 5 dni pokrijemo vse možne dneve ovulacije (in s tem zelo dvignemo verjetnost zanositve)?
V drugih debatah sem zasledila, da bi naj user posted image  vsaj na 2 - 3 dni... Ampak a v tem času moški sfolga sproducirati dovolj semenčec? user posted image  (če to prakticiraš cel cikel oz. mesec; da jih ne v 2. polovici cikla že zmanjka user posted image ). Mogoče ima katera podatek, koliko časa s. nastajajo in če grejo vse v eni rundi ven? (nekje globoko v spominu imam podatek, da traja razvoj s. kak mesec...)

LP user posted image

(odgovor članu kitty87)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.1.2009 18:19:29   
sarar
ali pa poskusi ugotoviti kdaj imaš ovulacijo? na primer s testom ovulacije... je pa precej drag, vsaj meni. glede semenčic pa ne vem, samo midva sva pri ta prvem otroku skoraj vsak dan user posted image   pa nama jeuser posted image  narest user posted image . najbrž je odvisno tudi od moškega

(odgovor članu lepi čeveljc)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.1.2009 11:06:23   
lepi čeveljc
Hvala za info, sara user posted image

torej so rezerve user posted image  in če je z nama vse ok, imava načeloma pod takimi pogoji kar nekaj šans za user posted image  , user posted image  , user posted imageuser posted image  , ...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.1.2009 14:56:36   
sarar
itakuser posted image ... karv akcijo!

(odgovor članu lepi čeveljc)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.5.2009 11:46:51   
ratatuj
Upam, da se ne ponavljam preveč.. user posted image  Ni nama še ratalo... sedaj me precej matra moja user posted image .
Danes je ni že 55. dan user posted image  za znoret RES! Vmes sem že 2x naredila test in nič...

Punce ali je možno, da tudi v tako dolgem ciklusu ( rečmo 55-60 dni), lahko pride do O?
Se pravi, da bi prišlo do nje 50. dan naprimer?! Ker vsa dan / ali pa vsak drugi dan user posted image  tako dologo v ciklusu mi ne rata.. in potem ne vem ali se še truditi v nedogled, pač dokler ne pride user posted image  ali samo počakati na user posted image  in šele potem znova v akcijo?!
user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.5.2009 14:04:20   
sarar
po moje je možno, da je O vmes, sam bi pa jz mal ginekologinjo piklicala in povedala kolk časa je že ni... pa naj te mal pregleda

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.5.2009 14:53:11   
Fama
Jaz imam tudi nadpovprečno dolg cikel in nikoli nisem bila čisto sigurna, da imam O, zdaj pa uporabljava Clearblue monitor za spremljanje ovulacije in mi je točno pokazalo tista dva dneva "peak" ovulacije in sva bila takrat malo bolj "pridna" user posted image . Zdaj pa čakam ... user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.5.2009 21:47:00   
ratatuj
Fama.. potem pa nikar ne pozabi sporočiti ali je ratalo.... user posted image   Držim pesti zate user posted image  Se pravi da ti je kljub dolgemu ciklu ( smem vprašati koliko dni), pokazalo O?! Še je upanje zame..... user posted image

(odgovor članu Fama)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Katero ime vam je najlepše?

Sandra (18%)

Katja (28%)

Tinkara (40%)

Polona (14%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!