Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Je možno zanositi v mojem primeru? 26.1.2009 17:32:30
|
|
|
|
lepi čeveljc
|
Lepo pozdravljene, tudi mi2 s fantom načrtujeva in zdaj malo obnavljam znanje na to temo - pa sem se včlanila k vam . Za začetek me zanima naslednje: Če je lahko ovulacija katerikoli dan v ciklu, jajčece preživi 2 dni in semenčeca 5 dni, potem s ( ) na (vsaj) 5 dni pokrijemo vse možne dneve ovulacije (in s tem zelo dvignemo verjetnost zanositve)? V drugih debatah sem zasledila, da bi naj vsaj na 2 - 3 dni... Ampak a v tem času moški sfolga sproducirati dovolj semenčec? (če to prakticiraš cel cikel oz. mesec; da jih ne v 2. polovici cikla že zmanjka ). Mogoče ima katera podatek, koliko časa s. nastajajo in če grejo vse v eni rundi ven? (nekje globoko v spominu imam podatek, da traja razvoj s. kak mesec...) LP
|
|
|
|
RE: Je možno zanositi v mojem primeru? 26.1.2009 18:19:29
|
|
|
|
sarar
|
ali pa poskusi ugotoviti kdaj imaš ovulacijo? na primer s testom ovulacije... je pa precej drag, vsaj meni. glede semenčic pa ne vem, samo midva sva pri ta prvem otroku skoraj vsak dan pa nama je narest . najbrž je odvisno tudi od moškega
|
|
|
|
RE: Je možno zanositi v mojem primeru? 28.1.2009 11:06:23
|
|
|
|
lepi čeveljc
|
Hvala za info, sara torej so rezerve in če je z nama vse ok, imava načeloma pod takimi pogoji kar nekaj šans za , , , , ...
|
|
|
|
RE: Je možno zanositi v mojem primeru? 28.1.2009 14:56:36
|
|
|
|
sarar
|
itak ... karv akcijo!
|
|
|
|
RE: Je možno zanositi v mojem primeru? 26.5.2009 11:46:51
|
|
|
|
ratatuj
|
Upam, da se ne ponavljam preveč.. Ni nama še ratalo... sedaj me precej matra moja . Danes je ni že 55. dan za znoret RES! Vmes sem že 2x naredila test in nič... Punce ali je možno, da tudi v tako dolgem ciklusu ( rečmo 55-60 dni), lahko pride do O? Se pravi, da bi prišlo do nje 50. dan naprimer?! Ker vsa dan / ali pa vsak drugi dan tako dologo v ciklusu mi ne rata.. in potem ne vem ali se še truditi v nedogled, pač dokler ne pride ali samo počakati na in šele potem znova v akcijo?!
|
|
|
|
RE: Je možno zanositi v mojem primeru? 27.5.2009 14:04:20
|
|
|
|
sarar
|
po moje je možno, da je O vmes, sam bi pa jz mal ginekologinjo piklicala in povedala kolk časa je že ni... pa naj te mal pregleda
|
|
|
|
RE: Je možno zanositi v mojem primeru? 28.5.2009 14:53:11
|
|
|
|
Fama
|
Jaz imam tudi nadpovprečno dolg cikel in nikoli nisem bila čisto sigurna, da imam O, zdaj pa uporabljava Clearblue monitor za spremljanje ovulacije in mi je točno pokazalo tista dva dneva "peak" ovulacije in sva bila takrat malo bolj "pridna" . Zdaj pa čakam ...
|
|
|
Katero ime vam je najlepše?Sandra (
18%)
Katja (
28%)
Tinkara (
40%)
Polona (
14%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!